işte sıkıntı o çok seviniyor ona hediye al sürpriz yap bayılır :d ama kendisi yapmaz. şimdiye kadar mahcup olmadı canım
zatwn çalışmadığı için çok beklentim yok ama işte insan istiyo ya
cidden miiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohoooooooo 10 bin msj yazmak kolay mı yaaa hem ben kürk istemiom yaaaaaaaa kalp istiorummm
bnde iyiyim canım hazırlıklar için yaz tatilini beklıyorum ya simdilik sadece annem hazırlık yapıyo ben uzakta oldugum için beklıyorum sadece
r değişmeye de niyeti yok anlaşılan.Siz mutlu huzurlu olun da varsın özel günleri önemsemesin
Yönetime şikayet et culi
Canım bazısı düşüncesiz oluyor. Mesela kendisi önem vermiyorsa, karşındakinin de vermeyeceğini düşünüyor. Yani sırf özel günler de değil de ne bileyim sıradan bir gün de süpriz yapsalar, bir şey almalarına da gerek yok. Ne bileyim işte sürprizler ufak tefek. Benim uyuz hiç güzel şeyler de yazmaz. Mesela ben istiyorumki ben yokken, face e yazsın yazsın bütün düşündüklerini beni ne kadar sevdiğini dillendirsin. Ben açınca okuyayım bana sürpriz olsun. O kadar mutlu olurum ki. Ama nerdeeeee. Yılbaşında bana hediye aldı ama ne bileyim özel bir şey yazmamış, yapmamış. Güzel bir not yazıp hediyenin içine koyabilirdi. Canım seninki ne güzel yazıyormuş. Bence senin uyuz kendi önemsemiyor, senin de önemsemeyeceğini düşünüyor. Ama daha önce bunu belirtmişsin, kendi hoşlanmasa bile yapması lazım. İnşallah bu sefer yapar. Sen yine de çok takılma canım, üzme kendini
Canım bazısı düşüncesiz oluyor. Mesela kendisi önem vermiyorsa, karşındakinin de vermeyeceğini düşünüyor. Yani sırf özel günler de değil de ne bileyim sıradan bir gün de süpriz yapsalar, bir şey almalarına da gerek yok. Ne bileyim işte sürprizler ufak tefek. Benim uyuz hiç güzel şeyler de yazmaz. Mesela ben istiyorumki ben yokken, face e yazsın yazsın bütün düşündüklerini beni ne kadar sevdiğini dillendirsin. Ben açınca okuyayım bana sürpriz olsun. O kadar mutlu olurum ki. Ama nerdeeeee. Yılbaşında bana hediye aldı ama ne bileyim özel bir şey yazmamış, yapmamış. Güzel bir not yazıp hediyenin içine koyabilirdi. Canım seninki ne güzel yazıyormuş. Bence senin uyuz kendi önemsemiyor, senin de önemsemeyeceğini düşünüyor. Ama daha önce bunu belirtmişsin, kendi hoşlanmasa bile yapması lazım. İnşallah bu sefer yapar. Sen yine de çok takılma canım, üzme kendini
kazenden korkarımmmm :18::18: mune ablaya mı söylesemmm
Bence Mune'ye söyle neme lazım Kazen ters günündedir felan
Betim ne güzel yazmışın böyle güzel sözler felanvarmı bu cinsten
Şöyle şımartsın,değişik şeyler yapsın
betim bizi mutlu etmek çok öenmli yapar ama arada keyfi çıkacakta. stresli şu sıralar kavga falan da edemem ağız tadıyla
bende isterim bişiler ypsın ben erken yatıyorum ona gör mesajlar atsa ben uyansam mutlu olsam. istese alasını yapar mesela ben kpssye ggireceğim zaman gecesi çok güzel şeyler yazmıştı ve sınava ağzım kulaklarımda gitmiştim. bi de uyuzda şey var sık yaparsa anlamının kalmayacağını düşünüyor. her şeyi az yapıyor ki ona doyamayayım uyuz işte uyuz uyuz
betim odun işte ya kısaca uyuzama seviyorum da bu uyuzu
stilim eldeki malzeme bu alışmam lazım
juli küsüm işte
betim odun işte ya kısaca uyuzama seviyorum da bu uyuzu
stilim eldeki malzeme bu alışmam lazım
juli küsüm işte
Olmamı kuzum, bize denk gelmiyor, bize kütükler denk geliyor, çam kütüğü hemi de
Canım şu kpss yi atlatsın. Sonra bahanesi kalmayacak nasılsa. O zaman ağzına edersin bir güzelYılların acısını çıkartırsın
Gerçi şimdi hakkını vereyim, eski sözlüm de abartıydıGece canım dondurma çekti diye kalkar yataktan getirirdi kapıya Ortası yok bunun ya fazla, ya eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?