20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

işte sıkıntı o çok seviniyor ona hediye al sürpriz yap bayılır :d ama kendisi yapmaz. şimdiye kadar mahcup olmadı canım

zatwn çalışmadığı için çok beklentim yok ama işte insan istiyo ya

İlla ki maddi şeyler değil güzel bi söz ne bilim belki klasik oalcak ama bi mektup bile çok şeyi değştirirdi.
Böyle kabul edeceksin limonum,değişmiyor değişmeye de niyeti yok anlaşılan.Siz mutlu huzurlu olun da varsın özel günleri önemsemesin
cidden miiiiiiiiiiiiiiiiiiii ohoooooooo 10 bin msj yazmak kolay mı yaaa hem ben kürk istemiom yaaaaaaaa kalp istiorummm

Yönetime şikayet et culi

Limonum şimdi gördüm yazdığını. Kendine alınınca seviniyormuş. Bence biraz utanması lazım:26: O bana yapıyor ben ona yapmıyorum diye. Hem kendi de seviniyormuş, senin de sevineceğini düşünmesi lazım yani sonuçta:26: Allahın odunları, kütükleri

Betim ne güzel yazmışın böyle güzel sözler felan varmı bu cinsten
Şöyle şımartsın,değişik şeyler yapsın

betim bizi mutlu etmek çok öenmli yapar ama arada keyfi çıkacakta. stresli şu sıralar kavga falan da edemem ağız tadıyla
bende isterim bişiler ypsın ben erken yatıyorum ona gör mesajlar atsa ben uyansam mutlu olsam. istese alasını yapar mesela ben kpssye ggireceğim zaman gecesi çok güzel şeyler yazmıştı ve sınava ağzım kulaklarımda gitmiştim. bi de uyuzda şey var sık yaparsa anlamının kalmayacağını düşünüyor. her şeyi az yapıyor ki ona doyamayayım uyuz işte uyuz uyuz

betim odun işte ya kısaca uyuz ama seviyorum da bu uyuzu

stilim eldeki malzeme bu alışmam lazım

juli küsüm işte

Betim ne güzel yazmışın böyle güzel sözler felan varmı bu cinsten
Şöyle şımartsın,değişik şeyler yapsın

Olmamı kuzum, bize denk gelmiyor, bize kütükler denk geliyor, çam kütüğü hemi de

Canım şu kpss yi atlatsın. Sonra bahanesi kalmayacak nasılsa. O zaman ağzına edersin bir güzel Yılların acısını çıkartırsın

Gerçi şimdi hakkını vereyim, eski sözlüm de abartıydı Gece canım dondurma çekti diye kalkar yataktan getirirdi kapıya Ortası yok bunun ya fazla, ya eksik

Öküzcanım diye seviyorum zaten ben onu

sen sözlenmiş miydin betim bilmiyordum.

ya ortası olsun arkadaşım bize de yaranılmaz

Gerçi şimdi hakkını vereyim, eski sözlüm de abartıydı Gece canım dondurma çekti diye kalkar yataktan getirirdi kapıya Ortası yok bunun ya fazla, ya eksik

Abartısıda çok bayar.Erkeklerin ayarsız olduğunu buradan anlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…