20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Öküzcanım diye seviyorum zaten ben onu

sen sözlenmiş miydin betim bilmiyordum.

ya ortası olsun arkadaşım bize de yaranılmaz

Evet kuzum ama tuhaf bir sözlülük Ailesi sağolsun kendi aramızda gibi bir şeydi. Normal sözlülük gibi değildi yani. Ailesi yüzünden. Bir de işte kafa yapımız uymuyordu. Aşık ta değildim. Ama Allah yukarıda iyi biriydi. Onun için zaten olur mu diye sürdürdüm ama iyilik yetmiyor.

hım anladım canım ya kimse iyi diye sevilmiyor maalesef genelde de işe yaramazları severiz
hayırlısı canım ya hakkımızda hayırlısı olsun

Her şeyi geçtim beraber gülebiliyorsanız en önemlisi de o
Saçmalayabiliyorsanız ve bundan hiç utanmıyorsanız.yanında çok rahat olabiliyor kasmıyorsanız size bu rahatlığı sağlıyorsa varsın biraz odun olsun çekilir

hım anladım canım ya kimse iyi diye sevilmiyor maalesef genelde de işe yaramazları severiz
hayırlısı canım ya hakkımızda hayırlısı olsun

Canım bizim bir de tam tanımadan oldu. İşte çalıştığım yere gelmişti. İş arkadaşımın arkadaşıymış. Beni beğendi işte. Arkadaşım ısrar etti çok iyi biri diye. Hem iyi hem de çok yakışıklı biriydi Allah yukarıda. Böyle başını eğer öyle yürürdü, çok dikkat çeken biri olmasına rağmen. Bu ilgimi çekti bayaa. Neyse ilk zamanlar tabii iyiliğine bakarak kabul ettim bir de çok uğraştı olması için. Neyse başladık 3.5. ayımızda evlilik teklif etti. Bende bir heves kabul ettim tam tanımadan. En büyük sorun ilkokul mezunu olmasıydı. Başlarda önemsemedim. Kendini geliştirmiş biri gibi geldi. Ama sonra uyuşamadık. Israr ettim okulu dışardan bitirsin diye ders çalıştırdım yardım ettim ama istemedi. Kendini geliştirmeyen insanı sevemiyorum ben. Kendim bilgiye açım. O da tam tersi olunca, anlaşamadık. Bir de ailesi üstüne tuz biber oldu. Çok ilgisiz bir aileydi. Hatalar yaptılar bayaa ben de biraz sabrettim düzelir mi diye düzelmedi. Ayrıldım.

Culim biri ile yüzyüze gelmişsiniz tartışmalarınız var bir türlü kendini anlatamıyor ifade edemiyorsun bu kişiye,bu kişinin ardında başka kişi var senle olan bu tartışma biraz da bu arkada olan kişi ile alakalı.Olayı fiştekleyen bu kişi

Aşkın yüreğinde kabarış culi sende görürsün bu kalpleri falında

Beklediğin her ne varsa onlar yolda canım yakında elinde olacak ya da sahip olacaksın elde etmek isteidğin şeylere

ay ağzına sağlık cnm yaa inşallah

kızlar ben çıkıorum cnm sıkıldı biraz tv izleyip yatarım iii geceler herkeseeee

Kızlar hepinizin yeşil ışıkları yanıyor neredesiniz buraya gelin

Anzer culi gülsüm

Canlar ben cok fenayim hastayim yatiyorum yatarken arada i padden girp bakip cikiyorum. Dun gece acildeydim kanimda enfeksiyon ckti bi ton ilac icip dinleniyorum. Bana dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…