20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Kedi severlere gelsin Öldüm gülmekten

[video=youtube;tldlTae2PWo]http://www.youtube.com/watch?v=tldlTae2PWo[/video]

Kedi severlere gelsin Öldüm gülmekten

[video=youtube;tldlTae2PWo]http://www.youtube.com/watch?v=tldlTae2PWo[/video]

Benimm gibi bir kedii manyağıı hiç bu videoyu kaçşırır mı izlemiştim hatta annemle izlemiştik yawwrumm yaa kıyamam ne korktu ufacıcık bukelamun.Yerim ağzını

Son düzenleme:
Hoşbulduk canım Çok tatlı dimi minicik korkak Benim kedi de öyle hem korkak hem meraklı

Yerim onu bennn,ağzını gözünü mıncıklarım.Deli oluyorum bu tatlı şeylere yaa

Sokakta kedi görsem peşinden gidiyorum,görmen lazım.benim ki beni kaybetiğinde pisi pisi diye seslenmesi yeter gelen kedinin peşinde ben

Geçende babam bizim mahallede dolaşan bi kediyi eve getirdi doyurdum mıncıkladım oh saldım sokağa,tekrar bakınıyorum gördüğümde eve sokup biraz daha mıncıklayacağım

Culo, topiğini bir nedenden kiblemek istiyorum ama neden bulamadım, "geyik sınırını aşmışlar" desem

Sabote etmek istiyorum, herkes benim geyiğime gelsin istiyorum, benim topiğim kknın prensesi olsun, göz bebeği olsun istiyorum
Ama ben topiğe hep katılmayayım, hep sizin katılın istiyıorum

culo, beto, stillex ve diğer arkadaşlar, çok şey mi istiyorum

kiblicekmiş leyn bnm topiktee reklam yapıp benden adam çalmaya mı geldin sen

Topiklerimi kapıştırıyoruz

Med senin topik neredeki :26::26:

Kardeş miyiz ki Stilim Aynı beni tarif ettin Nerede kedi orada ben. Evdeki yetmiyor sokaktakilerin de başına bela oluyorum Bi de takip ediyorum şu marketin kedisi, şu lokantanın kedisi diye Hepsini yirim, mıncırırım Al eve bir tane bak nasıl mutluluktan uçacaksın havalara

Kibleme topiğimizi Yazık günah bak kaç sayfa olmuş

kiblicekmiş leyn bnm topiktee reklam yapıp benden adam çalmaya mı geldin sen

Heralde, savaşta her şey mübahtır

Topiklerimi kapıştırıyoruz

Med senin topik neredeki :26::26:

Meraklı melahatlar topiği stil, nasıl görmezsin

İhtiras, hırs, ekşın ve gizem eksik olmayacak o topikten, hemen konu komşuya haber verin gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…