• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 Gün Evde Ne Yapılır, Yardım ve Önerilerinize İhtiyacım Var

Evde yapilacak birşey bulamayanlara hayret ediyorum.
O kadar çok şey varki.. kitap okuyun, dizi film izleyin, balkon varsa orayı düzenleyin akşamları oturursunuz, puzzle yapın, internet zaten derya deniz insan bir girdimi çıkamıyor, yeni yemekler yapmayı deneyin..
Bahceniz varsa kapının önüne inebilirsiniz. Disariya sokak hayvanlarina mama vermek için cikabilirsiniz çok uzaklaşmamak kaydıyla.

Evde yapilacak birşey bulamayanlara hayret ediyorum.
O kadar çok şey varki.. kitap okuyun, dizi film izleyin, balkon varsa orayı düzenleyin akşamları oturursunuz, puzzle yapın, internet zaten derya deniz insan bir girdimi çıkamıyor, yeni yemekler yapmayı deneyin..
Bahceniz varsa kapının önüne inebilirsiniz. Disariya sokak hayvanlarina mama vermek için cikabilirsiniz çok uzaklaşmamak kaydıyla.

Benim de evde sıkılmamama hayret ediyor millet. 😳 Hiçbisey bulamasam oturup nail art yapiyorum. 😬 Cesit cesit oje aldim firca aldim...
Arada resim de ciziyorum, boyama kitabi da almistim yetiskinler icin olanlardan...
Saymaya kalkinca ccoook sey cikiyor.

Benim de evde sıkılmamama hayret ediyor millet. 😳 Hiçbisey bulamasam oturup nail art yapiyorum. 😬 Cesit cesit oje aldim firca aldim...
Arada resim de ciziyorum, boyama kitabi da almistim yetiskinler icin olanlardan...
Saymaya kalkinca ccoook sey cikiyor.
Yaaa bende yeni el tirnak bakım seyleri aldim onlari deniyorum zaman nasil geciyor farketmiyorum bile 😅 bide o büyükler icin resim kitabindan bende de var çook egleniyorum
Sabah kalkip spor yapiyorum bazen akşamda yapiyorum hatta, sonra dizi film yemek arada çalısmak derken zaman yetmiyor cok ciddiyim 😅

Yeter ki evde kalın da, gerekirse sıkılın ama yeter ki bu salgın bitsin ve yasaklar kalksın, hayatımıza kavuşalım.

Zaten evden çalıştığım için 18:30'lara kadar, benim için değişen bişey olmayacak. Gündüz iş, akşam haber, TV, çay, dizi, kitap okuma ve uyku. Aylardır bu şekildeyim.

Artık son yasaklara gelmiş olalım lütfen.

Beinconnect indirip Game of thronese başladım,izlemediysen tavsiye ederim
Bein connect ilk 1 ay ücretsiz, indirip sabah akşam birşeyler izleyebilirsiniz
Ayni şekilde amazon video da 1 ay ücretsiz onun icin de this is us'u öneririm. Su gibi akıp geçer zaman:)
Netflixin varsa Lucifer, la casa de papel, sex education, black mirror, russian dolls dizileirni öneririm. Bir de bakmışsın ki 20 gün geçmiş, "bir gün dahaaa,bir bölüm dahaaa" diye diye sabahlamissin:)
Ayrıca eğer laptopun varsa Sims 2, Sims 3te indirebilirsin. 20 günde zaten anca birkaç nesil büyütüp yeni yeni sıkılmaya başlarsın. Şahsen geçen karantinada en çok buna ihtiyaç duydum, ama malesef kendi laptopum yok,şirketikine de sims kuracak kadar delirmedim daha😂
Onun dışında, geçtiğimiz seneki karantinada ben pastel boyama yapmaya başladım. Hatta o kadar sevdim ki bu işi artık hep çantamda dolaşıyorum,güzel manzara buldukça bakıp çizmeye çalışıyorum:) güzel bir hobi edindim.
Ayrıca kendiliğinden kuruyup katılaşan killerim var, onlarla da seramik yapmaya çalışıyorum...
Evi başştan aşağıya dağıtmak, tumm kıyafetleri, ayakkabıları, makyaj malzemelerini,saçma salak esyalarini verilecek-atilacak-kaldirilacak-giyilecek diye ayıklamak da rahat, iki gün gecirttirebilir sana. Gerçekten çok keyifli bir uğraş. Ben temiz -titiz biri sayılmam ama bayılıyorum eşyaları gönderme serominisi sonrasi derin temizlik yapmaya. . Zaten Maria kondo- derle topla rahatla kitabında da bundan bahsediyor 😅bir dayanağı var yani bu işin:) hayatın bomb.k gittiginde, beyninde her şey karman çorman olduğunda en azından odanın ve evin tertemiz olması, adeta bir meditasyon etkisi yapıyormuş:)
Kitap dedim de, akşam dışarı çıkamayınca evde okumadığım kitaplara başlamistim zaten. Bu pandemide belki birkac tane daha kitap okurum...
Derken zaten bitti gitti pandemi:))
20 gün, su gibi akıp geçiyor...

Bu arada bu pandemide göbek değil g.t büyütmek istiyorum, squat yapmak istiyorum diyen ve uygulama indirip şu programi (en azından ilk 20 günü) aksatmadan yapmak isteyen olursa benim squat buddym olmak için özel mesaj atabilir 😂

1 yıldır evdeyim. Allahım çok şükür dedim senelerdir dışarıda olunca :D bir sürü online eğitim var, mutfak var, iş var, uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla görüşün. Açıkçası çalışıyor olsanız dahi haftasonları, iş çıkışları evde ne yapıyorsanız onlara devam edin.
Sanki pandemi yeni başlamış gibi davrananları anlamıyorum, eşim iş yeri ben ise doktor harici bir yere 1 senedir çıkmadım. Ailelerimizle de sınırlı şekilde görüştük. Biz değişiğiz herhalde. Bir yıldır evde yapılacak o kadar çok şey bulduk ki. 20 gün dediğiniz nedir?

Yeter ki evde kalın da, gerekirse sıkılın ama yeter ki bu salgın bitsin ve yasaklar kalksın, hayatımıza kavuşalım.

Zaten evden çalıştığım için 18:30'lara kadar, benim için değişen bişey olmayacak. Gündüz iş, akşam haber, TV, çay, dizi, kitap okuma ve uyku. Aylardır bu şekildeyim.

Artık son yasaklara gelmiş olalım lütfen.

Katılıyorum. Tam kapanma dedikleri sizin bizim gibi bireysel sorumluluklarını bilen insanlar için herhangi bir zorluk çıkartmayacak, 1 yıldır alıştık çünkü.

Kurallara uymayan insanlar şimdi patlıyorlar. Onlar yüzünden biz ayları, mevsimleri evde geçirdik.

Ayni şekilde amazon video da 1 ay ücretsiz onun icin de this is us'u öneririm. Su gibi akıp geçer zaman:)
Netflixin varsa Lucifer, la casa de papel, sex education, black mirror, russian dolls dizileirni öneririm. Bir de bakmışsın ki 20 gün geçmiş, "bir gün dahaaa,bir bölüm dahaaa" diye diye sabahlamissin:)
Ayrıca eğer laptopun varsa Sims 2, Sims 3te indirebilirsin. 20 günde zaten anca birkaç nesil büyütüp yeni yeni sıkılmaya başlarsın. Şahsen geçen karantinada en çok buna ihtiyaç duydum, ama malesef kendi laptopum yok,şirketikine de sims kuracak kadar delirmedim daha😂
Onun dışında, geçtiğimiz seneki karantinada ben pastel boyama yapmaya başladım. Hatta o kadar sevdim ki bu işi artık hep çantamda dolaşıyorum,güzel manzara buldukça bakıp çizmeye çalışıyorum:) güzel bir hobi edindim.
Ayrıca kendiliğinden kuruyup katılaşan killerim var, onlarla da seramik yapmaya çalışıyorum...
Evi başştan aşağıya dağıtmak, tumm kıyafetleri, ayakkabıları, makyaj malzemelerini,saçma salak esyalarini verilecek-atilacak-kaldirilacak-giyilecek diye ayıklamak da rahat, iki gün gecirttirebilir sana. Gerçekten çok keyifli bir uğraş. Ben temiz -titiz biri sayılmam ama bayılıyorum eşyaları gönderme serominisi sonrasi derin temizlik yapmaya. . Zaten Maria kondo- derle topla rahatla kitabında da bundan bahsediyor 😅bir dayanağı var yani bu işin:) hayatın bomb.k gittiginde, beyninde her şey karman çorman olduğunda en azından odanın ve evin tertemiz olması, adeta bir meditasyon etkisi yapıyormuş:)
Kitap dedim de, akşam dışarı çıkamayınca evde okumadığım kitaplara başlamistim zaten. Bu pandemide belki birkac tane daha kitap okurum...

Bu arada bu pandemide göbek değil g.t büyütmek istiyorum, squat yapmak istiyorum diyen ve uygulama indirip şu programi (en azından ilk 20 günü) aksatmadan yapmak isteyen olursa benim squat buddym olmak için özel mesaj atabilir 😂

bu ilk gün 50 diyo ya bir kerede mi 50?

Bazen yazdıkların o kadar hoşuma gidiyor ki hiç bitmesin istiyorum :D Şimdi koşa koşa bein connect indirmeye gidiyorum

Bazen yazdıkların o kadar hoşuma gidiyor ki hiç bitmesin istiyorum :KK70: Şimdi koşa koşa bein connect indirmeye gidiyorum
teşekkür ederim:KK68:
"Damardan girsin, naif insanlar izleyeyim, gözyaşlarım sel olsun ama yüzümde gülümseme dursun" dersen Amazon prime video da ilk ay ücretsiz, this is us 'u izleyebilirsin. Hem ilk ay ücretsiz hem de Amazon prime olduğun için Amazon sitesinde hiç kargo parası ödemeden sipariş verebiliyorsun.. o da güzel:)

Ay ben son bir senedir, bir sardım Sims 4e; elimi verdim kolumu kaptırdım, bıkana kadar oynadım. Sulanmadığım adam, peşine düşmediğim kadın bırakmadım; neslimi her mahalleye yaydım, herkesten bir çocuk üçer beşer; herkes birbiriyle akraba... Bir ev inşa ettim 3 katlı kocaman, Ziyagil konağı gibi, her santimetre karesi günah kaynıyor. Aralarına bir de Vampir saldım, geliyor gidiyor emcüklüyor evdekileri bayılan bayılana.
Nesilden nesile baya bi gitti, mezar taşları biriktirmiştim bahçede.

Ara vermiştim, hatırlattın. Aynı batağa düşeceğim. :KK45:

valla bence rahat batıyor kusura bakmayın da ailenizle yaşadığınız göre bekarsınız. Puzzle yaparsınız,kitap okursunuz, internet sitelerinde etkinlik gereçleri var bakın, uyursunuz, el işi yapıyorsa anneniz öğrenin başlayın. Bir de bu pandemi de bir koca ve 2.5 yaşında çocukla eve kapandığınızı düşünün..koca dağıtır arkasını toplarsın oğlana yedir kendin ye topla topla evi topla yine dağılsın bir sürü oyuncak etkinlik ama çocuğun bunalsın huysuzlaşsın artık oyalayacak birşey kalmasın, erken kalk akşama kadar oturma gel haline dua et

Merhaba arkadaşlar konumuz malum bayram sonuna kadar tamamen evleri kapanacağız ben çalışıp iş öncesi iş sonrası yürüyüş, alışveriş yaparak atıyordum enerjimi ve stresimi şimdi ise tüm gün evde ne yapacağım hiç bilmiyorum. Daha önceleri uzun süre evde kaldığımda ağır depresyon geçirirdim, psikolojik olarak bazı travmalara yol açmıştı sebep hem anneyle geçimsizlik hem aynı ortamdan bunalma vs. Uykuyu sevmediğim için erken kalkıyorum spor yapıp kitap okuyorum temizlik vs ne yaparsam yapayım taş çatlasa öğleni buluyor ondan sonra çok boş kalıyorum bu boşlukta kafayı yiyecek gibiyim. Komşuluk ilişkileri de şu sıralar coronadan dolayı kesintiye uğradı siz neler yapmayı düşünüyorsunuz çözüm, öneri ve birazda dertleşmek istedim herkese şimdiden teşekkürler.
Spor yapıyorum demişsiniz fakat bilmiyorsanız Chloe Ting challangelar var. 2 haftada karın kası ya da 21 günde kum saati vücut gibi. Sporun yanı sıra o challangeları yapmak insana farklı bir motivasyon katıyor kısa sürede çok güzel sonuçlar verdiği için. Özellikle “2 weeks shred challange” ile beli iki haftada 10 cm incelen var. Onları yapabilirsiniz sizi motive eder. Yoga yapabilirsiniz. Bir dil öğrenmeye başlayabilirsiniz. Yeni biz diziye başlayabilirsiniz çok sürükleyici yabancı diziler var. Yetişkinler için boyama kitapları var insana terapi oluyor onlardan edinebilirsiniz trendyolda da var. Evde dans edebilirsiniz youtubeda çok güzel videolar var. Online oyunlar oynayabilirsiniz. Ben maalesef tüm bu süreci ödevler ve finaller ile geçireceğim :( her ne yaparsanız benim yerime de eğlenin lütfen :(

teşekkür ederim:KK68:
"Damardan girsin, naif insanlar izleyeyim, gözyaşlarım sel olsun ama yüzümde gülümseme dursun" dersen Amazon prime video da ilk ay ücretsiz, this is us 'u izleyebilirsin. Hem ilk ay ücretsiz hem de Amazon prime olduğun için Amazon sitesinde hiç kargo parası ödemeden sipariş verebiliyorsun.. o da güzel:)
Mutlaka bakacağım çok teşekkür ediyorum 🥰

Yani bir yıldır pandemi var hala 3 hafta evde olunca ne yapacağıni bilememek çok garip geliyor. Biz zaten hep evde olduğumuz için yasak hiç etkilemedi en fazla bim e giderim normalde de onu yapiyodum zaten.
Öneri olarak da Netflix alıp dizilere gömülün derim çocuklar olmasa PC başından kalkmam

Back
X