Beinconnect indirip Game of thronese başladım,izlemediysen tavsiye ederim
Bein connect ilk 1 ay ücretsiz, indirip sabah akşam birşeyler izleyebilirsiniz
Ayni şekilde amazon video da 1 ay ücretsiz onun icin de this is us'u öneririm. Su gibi akıp geçer zaman:)
Netflixin varsa Lucifer, la casa de papel, sex education, black mirror, russian dolls dizileirni öneririm. Bir de bakmışsın ki 20 gün geçmiş, "bir gün dahaaa,bir bölüm dahaaa" diye diye sabahlamissin:)
Ayrıca eğer laptopun varsa Sims 2, Sims 3te indirebilirsin. 20 günde zaten anca birkaç nesil büyütüp yeni yeni sıkılmaya başlarsın. Şahsen geçen karantinada en çok buna ihtiyaç duydum, ama malesef kendi laptopum yok,şirketikine de sims kuracak kadar delirmedim daha

Onun dışında, geçtiğimiz seneki karantinada ben pastel boyama yapmaya başladım. Hatta o kadar sevdim ki bu işi artık hep çantamda dolaşıyorum,güzel manzara buldukça bakıp çizmeye çalışıyorum:) güzel bir hobi edindim.
Ayrıca kendiliğinden kuruyup katılaşan killerim var, onlarla da seramik yapmaya çalışıyorum...
Evi başştan aşağıya dağıtmak, tumm kıyafetleri, ayakkabıları, makyaj malzemelerini,saçma salak esyalarini verilecek-atilacak-kaldirilacak-giyilecek diye ayıklamak da rahat, iki gün gecirttirebilir sana. Gerçekten çok keyifli bir uğraş. Ben temiz -titiz biri sayılmam ama bayılıyorum eşyaları gönderme serominisi sonrasi derin temizlik yapmaya. . Zaten Maria kondo- derle topla rahatla kitabında da bundan bahsediyor

bir dayanağı var yani bu işin:) hayatın bomb.k gittiginde, beyninde her şey karman çorman olduğunda en azından odanın ve evin tertemiz olması, adeta bir meditasyon etkisi yapıyormuş:)
Kitap dedim de, akşam dışarı çıkamayınca evde okumadığım kitaplara başlamistim zaten. Bu pandemide belki birkac tane daha kitap okurum...
Derken zaten bitti gitti pandemi:))
20 gün, su gibi akıp geçiyor...
Bu arada bu pandemide göbek değil g.t büyütmek istiyorum, squat yapmak istiyorum diyen ve uygulama indirip
şu programi (en azından ilk 20 günü) aksatmadan yapmak isteyen olursa benim squat buddym olmak için özel mesaj atabilir