20 Gün Evde Ne Yapılır, Yardım ve Önerilerinize İhtiyacım Var

Ben de cok yaptim ama alan olmadi. Kıymatımı bilmediler, parasız kaldiydim o dönem 🙃
Biraz ayağına yer etmeyen için çok zor gerçekten. Ben biraz da sanlıydım. Gerçek müşteriye ulasmam çok zor olmadı. şimdi de gerçekten çok çalışıyorum . Allah hepimize daha çok versin 😊🙏

Kendimle baş başa kalsam iyi annemle de baş başa kalacağım ve sürekli baş başa kalacağım. Uzaklaşma, özleme, anlama, düşünme şansım kalmayacak. Kendimle baş başa kalmayı en çok seven insanlardanım halbuki ama sorun galiba kendimle kalamamam.
Pardon o kısmı bilmedigim icin yazdim evde sikintidaysan problem tabi ben kendi kendine sikiliosun sanmistim.

Merhaba arkadaşlar konumuz malum bayram sonuna kadar tamamen evleri kapanacağız ben çalışıp iş öncesi iş sonrası yürüyüş, alışveriş yaparak atıyordum enerjimi ve stresimi şimdi ise tüm gün evde ne yapacağım hiç bilmiyorum. Daha önceleri uzun süre evde kaldığımda ağır depresyon geçirirdim, psikolojik olarak bazı travmalara yol açmıştı sebep hem anneyle geçimsizlik hem aynı ortamdan bunalma vs. Uykuyu sevmediğim için erken kalkıyorum spor yapıp kitap okuyorum temizlik vs ne yaparsam yapayım taş çatlasa öğleni buluyor ondan sonra çok boş kalıyorum bu boşlukta kafayı yiyecek gibiyim. Komşuluk ilişkileri de şu sıralar coronadan dolayı kesintiye uğradı siz neler yapmayı düşünüyorsunuz çözüm, öneri ve birazda dertleşmek istedim herkese şimdiden teşekkürler.
İğne oyası, punç, resim, etamin, amigurumi seç beğen al.

Vallahi ben 1 yıldır;
-Bir sürü kitap okudum
-Puzzle yaptım 2 tane, 3. yü yarım bıraktım
-Sokağımdaki köpekleri besliyordum zaten ama bu süreçte daha haşır neşir olduk besleme esnasında yarım saat oyalanıyorum onlarla, enerjim yenileniyor resmen
-Saksılara çiçekler ektim
-Kurabiyeler poğaçalar yapıp dondurucuya attım sıkıldıkça canımız çekince hazır çıkartıp yiyoruz çok iyi oldu
-Açıktan bölüm okuyordum, ikinci bir bölüme daha kaydoldum
Yani ben bunları yaptım, yapıyorum daha da yapacağım gibi görünüyor
Belki fikir olur😊
Aöf de aynı anda iki bölüm okunuyor mu?

Kitap grubunuzu öğrenebilir mıyım?
ben de dahil olsam
Çok tatlısınız, utandım şimdi ne yalan söyleyeyim. :KK23:Çok isterdim davet edeyim ama 7 senedir şurada yazarım, yıllarca çok severek sohbet ettigim insanlar oldu ama burası dısında görüsmüyorum kimseyle. Biraz tercih biraz pimpirikli olma meselesi. :KK19:Anlayışınıza sığınıyorum o yüzden. Ama instagramda aratın envai çeşit okuma grubu var, içinize sinen bi tane bulacağınıza eminim. Hatta arkadaşlarınız ya da sosyal medyada takiplestiginiz yakın - uzak tanıdıklarınız arasında siz de başlatabilirsiniz böyle bi şey. Herkes aynı dertten muzdarip cünkü, hepimiz ya evle iş arasında ya hepten evde kapalı kaldık. Güzel geri dönüslar alırsınız belki. :KK36:

Back
X