Arkadaşlar yorumlarınızı teker teker okudum önerileriniz için hepinize çok teşekkür ederim, evde sıkılmama şaşırıp kitap, film, online eğitim, spor, temizlik vs önerileriyle zamanın nasıl geçtiğini anlamadığını söyleyenler olmuş haklısınız ama ben o aktiviteleri her gün erken kalkıp yapıyorum zaten ama iş öncesi ya da iş çıkışı uzun bir yürüyüş yapıp alışveriş yaparak, iş yerinde insanlarla iletişim halinde olarak atıyordum stresimi. Şimdi evde bir sürü etkinlik yapıp zamanı doldursam da uzun bir yürüyüş yapamadığım için, hep aynı ortamda takıldığım için ve her şeyden önemlisi beni sürekli geren annemle çok fazla zaman geçireceğim için ve her ne kadar odama geçip ondan uzaklaşsam da onun çeşitli istekleri için beni odamdan çıkarıp bunaltacağı için yine sıkılmaya, bunalmaya vaktim olacak. Sanırım sıkılmaktan kastım annemin yarattığı gerginlikti. Ah keşke tek başıma olsam o zaman bana da tatil gibi gelirdi bu kapanma.
Evde sıkılanları ben de anlamıyordum önceden ama her gün her saat kitap, film, eğitim, yemek, temizlik yapılmıyor bazen bir hava alıp farklı ortam, farklı insan yüzü görmek iyi geliyor.
Çalıştığım kurumda yapılan eğitimler ertelendiği için evden çalışmamız da mümkün olmayacak. Keşke öyle bir şansımız olsaydı, olmadığı için her şey bayramdan sonraya kaldı ve bayramdan sonra ağır bir yoğunluk bizi bekliyor olacak
Kolay gelsin Allah yardımcınız olsun keşke ben de işe gitsem işleri bitirsem her şey ertelendi ve daha önce başımıza geldiği gibi kapanmadan sonra her şey bir anda üst üste gelecek ve neye yetişeceğimizi şaşıracağız
Hep rutin hareketleri yapıyordum aslında biraz değiştirsem iyi olacak sanırım teşekkür ederim güzel öneleriniz için
Bunları her gün yapıyorum zaten üzerine eğitim ve yabancı dil öğrenmeye de başlayacağım ama her gün aynı ortam, aynı insanlar -aynı insanlardan kastım gerginlik sebebi annem- olunca iyi ki evdeyim diyemiyorsunuz, keşke işe gitsemde evde annemle gerilmek yerine işlerimi bitirsem o gerginliğin üzerine kapanmadan sonra işler üst üste binmese
Bana da yetmiyor ama yine de sıkılıyorum bazen arada zaman yaratıp bir hava almak bazı şeylerden uzaklaşmak gerekiyor:)
Aynı şeyi düşündüm okurken bunları her gün yapıyoruz zaten aslında ama 20 gün annemle evde olacağım için bu süreçte her günki kadar yapamayabilirimde

maalesef zamanımdan çalacak beni bu aktivitelerden alıkoyacak

keşke ben de yalnız olsam diyorum bazen
Kolay gelsin, Allah yardımcınız olsun.
Ellerinize, emeğinize sağlık teşekkür ederim güzel önerileriniz için ama benim bunları öğrenmeye 20 gün yetmez

yetse de annem yettirmez
Kendimle baş başa kalsam iyi annemle de baş başa kalacağım ve sürekli baş başa kalacağım. Uzaklaşma, özleme, anlama, düşünme şansım kalmayacak. Kendimle baş başa kalmayı en çok seven insanlardanım halbuki ama sorun galiba kendimle kalamamam.
Kolay gelsin, Allah yardımcınız olsun. Herkesin kendine göre dertleri var ben çalışmayacağım ama bu süreçte evde geçireceğim zamanda gerçek bir mesai olacak ve bu da yetmiyormuş gibi bitiminde iş yerinde de yoğun bir mesai beni bekliyor olacak
Anneme puzzle almak mı?

onun çok daha önemli işleri vardır ona puzzle almak şöyle dursun benimde zamanımı onun çok önemli işlerine ayıracağım için kendime de alamayacağım galiba