- Konu Sahibi yalnizkus_
sorumsuz insana ne yasak işler ne ceza ne de kural.En çok bizim hakkımız gece gündüz demeden gezenler otursa bu kadar yayılmayacak. Biz gezsek eminim kimsenin olmadığı yerlere giderdikonlar kalabalık insanlarla ev oturması yapıyor
Polisler bıkmış gerçekten, çocukları haftasonu parka çıkarmışlar arkadaşım video attı polis gelmiş uyarıda bulunuyor sokağa çıkma yasağı var eve girme yasağı yok alın çocukları eve dönün diyeherkes kendisinin ve evladının sorumluluğunu almadıktan sonra devlet yasak yapsa kaç yazar, destek verse kaç yazar, sağlık giderleri bilmem kaç lira olmuş. Tedbir alınmadan hastalığa yakalananlar için diyorum ücretsiz aldıkları hizmet sayı arttıkça devlete millete kambur olmaktan başka işleri yok yasak dinlemez insanların...
insan bi düşünmez mi yahu aralıktan beri sokağa çıkma yasağı var, hafta sonları yasak, her gün 350 kişi ölüyor ben şu kçımı bi sıkayım da evimde oturayım, gezmeyeyim.
hala markette mesafe kavgası yapıyorum milletle, hala kasada g.tümün dibine girenler var belki hastayım, belki mutasyonluyum, belki öldüreceğim onu?
bir de yok hes kodu hepimizi izliyor, yok haklarımızı özgürlüklerimizi kısıtlıyorlar diyen sivri zekalılar var. devlet zaten bulaşma durumunu değil yoğun bakımların, hastanelerin durumunu düşünüyor yani 10-15 gün yatak döşek evde yatmamız kimsenin bir tarafında değil, önemli olan iyice ağırlaşıp hastaneleri meşgul etmememiz. ve bu çok doğru zira bugün başka sebepten hastaneye kaldırılsak sıkıntı yaşarız. diğer ülkeler gibi koridorlara mı taşsın entübeler, doktorlar hasta mı seçsin kurtarmak için, toplu mezar mı kazılsın? devletin salgın sürecinde haklı ve haksız olduğu çok fazla şey var. ama konu şu yasaklara uymayanlar olunca düşüncelerim böyle.