20 Gün Evde Ne Yapılır, Yardım ve Önerilerinize İhtiyacım Var

Ben de cok yaptim ama alan olmadi. Kıymatımı bilmediler, parasız kaldiydim o dönem
Biraz ayağına yer etmeyen için çok zor gerçekten. Ben biraz da sanlıydım. Gerçek müşteriye ulasmam çok zor olmadı. şimdi de gerçekten çok çalışıyorum . Allah hepimize daha çok versin

Pardon o kısmı bilmedigim icin yazdim evde sikintidaysan problem tabi ben kendi kendine sikiliosun sanmistim.

İğne oyası, punç, resim, etamin, amigurumi seç beğen al.

Aöf de aynı anda iki bölüm okunuyor mu?

Kitap grubunuzu öğrenebilir mıyım?
ben de dahil olsam
Çok tatlısınız, utandım şimdi ne yalan söyleyeyim. Çok isterdim davet edeyim ama 7 senedir şurada yazarım, yıllarca çok severek sohbet ettigim insanlar oldu ama burası dısında görüsmüyorum kimseyle. Biraz tercih biraz pimpirikli olma meselesi. Anlayışınıza sığınıyorum o yüzden. Ama instagramda aratın envai çeşit okuma grubu var, içinize sinen bi tane bulacağınıza eminim. Hatta arkadaşlarınız ya da sosyal medyada takiplestiginiz yakın - uzak tanıdıklarınız arasında siz de başlatabilirsiniz böyle bi şey. Herkes aynı dertten muzdarip cünkü, hepimiz ya evle iş arasında ya hepten evde kapalı kaldık. Güzel geri dönüslar alırsınız belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…