20 gün sonra düğünüm var lütfen bana yardım edin....

Terbiyeli deerken sakin sakin sordum demek istemiş bence,o mesajları gördüğüm halde fevri davranmadım gibi.

Hem ortada bir evlilik yokki ,evli olduğunu düşünen adam,tamam getir altınları bitsin bu iş demez,dünden hevesli,nasıl başlarsa öyle gidiyor arkadaşım emin ol,nişanlın şimdiden anasının sözünden çıkmıyor,evlenince saç baş yoldururlar ana oğul,sinir hastası olursunuz,kadın resmen kuması gibi görüyor sizi

Haklısın belki ama ben böyle bir durumda yangına körükle gitmem. Allah korusun bu bayan ayrılırda mutsuz olursa bizden bilir hem burdaki kadınlar yüzünden de diyebilir. dolduruşa geldim derse ben bunun vebalini alamam.CADIARZU

Nasıldı daha önceden ilişkiniz flört ederken,mutlumuydunuz,kavga edermiydiniz,hep benim dediğim olsun dermiydi,sinirli miydi,abuk subuk şeylerden küsermiydi, tek tek bir bütün olarak hepsini değerlendirin bence,yani bu adam birden mi böyle oldu,aileniz ne yorum yapıyor mesela?

terbiyeli bir şekilde sordum derken sanki biraz kinaye sezdim... benim hissettiğim tamamen farklı oldu arkadaşım. sanki siz birşeyler anlatmıyorsunuz gibi geldi..
Neden tek başınıza temizliğe gittiniz? Karşı taraf istemedimi? neden bu kadar kızgıblar size... neden oturup konuşmadınız bunları?

Nişan devresin her iki tarafta birbirini suçlar. eşlerden daha çok aileler yüzünden bitiyor evlilikler. Allah yuvanızı dağıtmasın bence. Ben bir evliliğin bu kadar kolay bitmesini istemem. Çünkü hepimiz belirli sıkıntılar çekiyoruz. Mücadelesiz, acısız, evlilik olmaz ki!

Kesinlikle bende istemem bir evliliğin bitmesini
Burda o kadar konu okudum, hep kurtarılabilirmi diye düşündüm
Bundada öyle amaaa bu daha aynı eve başlarını sokmadan bir hüsumet başlamış..
Şimdi bu arkadaş eksik anlatıyorsa bilemem, kendinde hata varmı onları böyle cepe aldıracak bişeyler yaptımı vs.. vs... bunları o anlatmazsa biz bilemeyiz..
Ama bu durumda ayrılması en sağlıklısı
Daha kocası olacak kişiyle iletişimi yok bu bayanın, bu durumdayken ne evlilik olur
nede birliktelik.

Kesinlikle bende istemem bir evliliğin bitmesini
Burda o kadar konu okudum, hep kurtarılabilirmi diye düşündüm
Bundada öyle amaaa bu daha aynı eve başlarını sokmadan bir hüsumet başlamış..
Şimdi bu arkadaş eksik anlatıyorsa bilemem, kendinde hata varmı onları böyle cepe aldıracak bişeyler yaptımı vs.. vs... bunları o anlatmazsa biz bilemeyiz..
Ama bu durumda ayrılması en sağlıklısı
Daha kocası olacak kişiyle iletişimi yok bu bayanın, bu durumdayken ne evlilik olur
nede birliktelik.

Sizde haklsınız valla :bbo: seven insanlar sonra çok pişman oluyorlar ne kendileri mutlu oluyor nede çevresindekileri mutlu ediyorlar... arkadaşım eski eşine ve onun ailesine çok kızmasına rağmen 4 senedir aklına her geldiğinde ağlardı... bir an onu hatırladım.

o yüzden ben kaçtım artık bu konudan. opuyorumnanaktan.

sizin anlattıklarınız kadarıyla çok haklısınız böyle insanlarla birlikte durulmaz diyoruz amaaaaaaaaa eksik bişeyler var bence neden nişanlınız ailenizi sevmiyor kız sevmedimi anlarım ama erkekler kız tarafı için problem çıkarmaz kolay kolay, bişeyi dert etmezler ,tartşıcak şey az olur ,ailenize düşman gibi resmen öyle anladım buna sebep olan şeyler ne sizin taraf o tarafı çok mu zorladı yıprattı da bunlarda nikahtan sonra şimdi sıra bizde tavrı sergilediler. ailesini daha önce tanımadınızmı daha önce büyük kırgınlık oluşturacak bi problem çıktımı keşke diğer taraftan biride olsada objektif olabilsek biraz daha

kadın haksızsa bile eşi annesine karşı karısının yanında olmak zorunda bence.. başbaşa kaldıklarında eşine veryansın etsin ama annesinin yanında eşine laf söylettirmemeli..

şimdiden böyleyse çok çekersin insanın hayatını herşeyini bırakıp yanına gittiği eşim dşyeceği insan destek çıkmasa yanında durmaza o paylaştığın sandığın ömür nasıl geçer tek başına...

Türkiye'de genelde problemi erkek tarafı kayınvalideleri çıkarır arkadaşlar ,siz hiç bir erkeğin kaynanam beni kıskanıyor sevmiyor galiba dediğini duydunuz mu? Kayınvalide deyince bile aklımıza ilk erkek tarafının annesi gelir,ilk onu çağrıştırır..

Hiçbir şey için geç değil.
Hayatını mahvetme, yol yakınken vazgeç.
Şimdi ayrılmayıp devam etsen bile muhtemelen ilerde yine aynı noktaya geleceksiniz.

bu iliski coktan bitmis..senin itmenle zaten yurumez..erkekte biter is..benim anneme sayip dokecek yeminle parcalarim ben onlari..

Son düzenleme:
Offff çok sinir oluyorummmmmmmm, aynı şeyleri benim kayınvalidem de yapıyor.. Allah'ım biz gelinler kadar kocaman bir taş düşsün şunların kafasına da altında kalsınlar!!! Çok üzüldüm canım, kelin merhemi olsa kendi başına sürer önce o yüzden Allah hakkında hayırlısını versin demekten başka bir kelime bulamıyorum.

sizin anlattıklarınız kadarıyla çok haklısınız böyle insanlarla birlikte durulmaz diyoruz amaaaaaaaaa eksik bişeyler var bence neden nişanlınız ailenizi sevmiyor kız sevmedimi anlarım ama erkekler kız tarafı için problem çıkarmaz kolay kolay, bişeyi dert etmezler ,tartşıcak şey az olur ,ailenize düşman gibi resmen öyle anladım buna sebep olan şeyler ne sizin taraf o tarafı çok mu zorladı yıprattı da bunlarda nikahtan sonra şimdi sıra bizde tavrı sergilediler. ailesini daha önce tanımadınızmı daha önce büyük kırgınlık oluşturacak bi problem çıktımı keşke diğer taraftan biride olsada objektif olabilsek biraz daha

bence de a.s

resmen tepene çıkmışlar.
koskocaman kadın sana küfrediyor ve eşin de haklı görüyor onu.
boşan gitsin yol yakınken ki zaten eşin bu fikrini duyduğunda da seni geri kazanmak için hiçbir şey yapmamış altınları istemek dışında.
annesinin lafıyla hareket eden, seni onların yanında ezdiren adamdan hayır gelmez.
ilerde daha çok pişman olmak istemiyorsan ayrıl bence.

kayınvaliden ne yaparsa yapsın hepsi boş eğer eşin ortayı bulamayıp taraf oluyorsa bunun hiç bir zaman sonu gelmez bir yuva kurmak kolay değil birsürü fedakarlık ister şimdiden herşeyi size yıkmışlar bile
ayrıca eşiniz ya sizi çantada keklik görüyor ya da sizi çoktan terk etmiş
bence şimdi biraz üzülüp ağlarsınız ama sonra kutulmuşum diye sevinirsiniz

Iyi dusunup karar vermen lazim .. Tam olarak ne yasadiklarinizi bilemeyiz . Buradan bosanin demek cok kolay , evlilik zamaini bu tarz tartismalar olur , sakince oturup dusunmen lazim guzelim

Sakın kendını ezdırme
bellıkı ıkıyuzlu ınsanlarmıs,eger bu sozlerıne boyun egersen
nede olsa herseyı kabullenır dıye dahada cok ustune gelıp herseyı yapabılırler
zararın neresınden donersen kardır,hergun dahada acı cekmeye degmez

nikah yaptık düğüne kaldı diyerek evlenme sakın...sakın bu hataya düşme herşey bitmiş..saygı bitmiş..ailesi zaten tavrını kişiliğini koymuş ortaya hemen vazgeç ve güçlü ol...

gercekten cok üzüldüm canım.ama senin acından erken ögrenmen iyi olmus.bana kalırsa hemen bosan.seni düşünse ve kaybetmek istemese peki bosanalım altınları bozdur demezdi.nedir bu böyle ya.cocuk oyuncagı gibi.bence dedigini yap esyaları da halledin gitsin.bi an önce kurtulmaya bak

Back
X