20 Haftalık Gebelik Sonlandırma Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim derdin affedilip affedilmemek değil sadece o yavrumu goruyum istiyorum beni niye aldırdın anne demesin hesap sormasın yeter ne zor bisey Allahım yardim et hepimize kızlar bir birimize dua edelim içimize Rabbim ferahlık versin inşallah

Aynen herseyimiz ayni moralini yuksek tutman lazim kendini cok yipratiosun diolar yasamayan konusmasin diyirum bende o kadar kolaymis gibi konusuyolar konusmasi kolay tabi yasamayan icin kolay bazen kendi annen bile anlamior seni

Amin amin insalllah kefarettir keske o imza attigim gune geei donebilsem keske cok hafife almisiz cok

Onlara da zor olmuştur ama bizim ki kadar değil biz taşıdık biz hissettik o duyguları kimse anlamayacak bizi kimse
Ben daha bisey hissetmemistim ya ilkler gec hissediliomusnya 17 haftaliktim hic hareket hissetmedim o tekme tadini bile alamadim ben naasil bisey yasayamadim

Ben daha bisey hissetmemistim ya ilkler gec hissediliomusnya 17 haftaliktim hic hareket hissetmedim o tekme tadini bile alamadim ben naasil bisey yasayamadim
Iyi ki de yaşamamışsın çünkü karninda bi seyirme olunca eli karnina gidiyo insanın o daha zor olurdu senin için sanki oradaymış gibi geliyo

Yaşamamak çok daha iyi emin olun. Ilk sabahlar her uyandigimda bağırsak hareketlerini bebeğin hareketleri sanıyordum

Ben affedilmek istiyorum valla heo once Allah sonra bebegim affetsin bizi diye dua ediyorum. Ve ruyalarima girsin affettim annecim desin bana kizmi erkekmi goreyim birde. Yarabbim yardim et dualarda bulusalim arkadasim amin

Iyi ki de yaşamamışsın çünkü karninda bi seyirme olunca eli karnina gidiyo insanın o daha zor olurdu senin için sanki oradaymış gibi geliyo
Eger ki 2. Sonucumu bekleseydim yasardim bende olsun yasasaydim keske o anı oylede uzuluyorum ozluyorum boylede sonucta

Ben affedilmek istiyorum valla heo once Allah sonra bebegim affetsin bizi diye dua ediyorum. Ve ruyalarima girsin affettim annecim desin bana kizmi erkekmi goreyim birde. Yarabbim yardim et dualarda bulusalim arkadasim amin
Herkes affedilmek ister ama o çocuk bizim karsimiza geçip beni niye aldırdın anne dese daha zor olmaz mı hesap sormasın yeter tabiki affedilmek isteriz ama hesap sormasın yeter benim için

Ben de çok istiyorum. Allah affederse yavrum da affetmiş olacak gibi geliyor. Sürekli rüyamda bebek görüyorum ama hep başkasının oluyor bebekler. Onlardan izin isteyip opup seviyorum.

Herkes affedilmek ister ama o çocuk bizim karsimiza geçip beni niye aldırdın anne dese daha zor olmaz mı hesap sormasın yeter tabiki affedilmek isteriz ama hesap sormasın yeter benim için
Bende onu diyorum ya once rabbim sonra minik yavrum affetsin beni bizi... affettim annecim desin insallah beni niye aldirdin lafini duymayiz. Ama eger yasasaydilar da beni niye dunyaya getirdin deme ihtimalleri de vardi

Bende onu diyorum ya once rabbim sonra minik yavrum affetsin beni bizi... affettim annecim desin insallah beni niye aldirdin lafini duymayiz. Ama eger yasasaydilar da beni niye dunyaya getirdin deme ihtimalleri de vardi
Bu ihtimaller değil mi bizi bu hale getiren zaten yavrum dursaydı haziranda doğumu olacaktı

Ben de çok istiyorum. Allah affederse yavrum da affetmiş olacak gibi geliyor. Sürekli rüyamda bebek görüyorum ama hep başkasının oluyor bebekler. Onlardan izin isteyip opup seviyorum.
Kiyamam kiyamamm ben henuz birsey gormedim tabiki Allah affettimi gerisi tevekkuldur ama yavrularimizi gostersin bize rabbim amin ecmain

Bu ihtimaller değil mi bizi bu hale getiren zaten yavrum dursaydı haziranda doğumu olacaktı
Evet evet ah bu ihtimaller... haziran cok az kalmis seni o haziran ayı yakar benide eylul ayı

Amin amin inşallah Allahım şu mübarek aylar hürmetine rabbim bebeklerimizi bize göstersin bize şefaatçi olmasini nasip eylesin
Kiyamam kiyamamm ben henuz birsey gormedim tabiki Allah affettimi gerisi tevekkuldur ama yavrularimizi gostersin bize rabbim amin ecmain

Hep onu düşünmedik mi zaten? Böyle hastalıklı acı dolu bi hayata onları mahkum etmek istemediğimiz için almadık mi bu kararı? Ileride acı cektigini görüp daha çok üzülmez miydik? Her türlü yanacaktı içimiz. O zaman evlat acısı çekecektik şimdi vicdan azabı

Amin amin inşallah Allahım şu mübarek aylar hürmetine rabbim bebeklerimizi bize göstersin bize şefaatçi olmasini nasip eylesin
Amin amin eger sefaatci olurlarsa bizsiz girmicekler iceri yavrumm annemmm ruyalarda gorusmek dilegiyle

Evet evet ah bu ihtimaller... haziran cok az kalmis seni o haziran ayı yakar benide eylul ayı
Bende eylulde hamile kalmıştım Allahım heyecandan ölüyordum doktor gebelik var deyince sandalyeden titreyerek kalktım yürüyemedim hastaneye gideceğim gün uyuyamamdim bidaha yaşarız inşallah o günleri hayırlısıyla

Simdi hem evlat acisi ustune vicdan azabi belkiler acabalar keskeler ust uste hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…