Benim derdin affedilip affedilmemek değil sadece o yavrumu goruyum istiyorum beni niye aldırdın anne demesin hesap sormasın yeter ne zor bisey Allahım yardim et hepimize kızlar bir birimize dua edelim içimize Rabbim ferahlık versin inşallahBizler vicdan azabını hafife aldık galiba. Annem demişti ki bu kadar acı bile çekiyor olman günahlarına belki kefarettir. Hz Hamza yi öldüren Vahşi bile affedildiyse ins bizler de affediliriz. Biliyorum yavrularımız en iyi yerlerde Allah bizi de iyi etsin ve affetsin
Bende öyleyim şöyle bakıyorum herkes kendi hayatında ve herkes güllük gülistanlık ben gulmeyince de noldu diyorlar sende bisey var diyorlar ne olsun benim bebeğimi aldılar ve benden gulmemi bekliyorlar bazen diyorum ki ailende olsa esin de olsa çok git burdan kimse seni anlamayacak kimse içinin ne kadar yandığını bilmeyecek seni bu acıyla baş başa bırakıp hıc bisey olmamış gibi davranmami bekliyorlar
Aynen herseyimiz ayni moralini yuksek tutman lazim kendini cok yipratiosun diolar yasamayan konusmasin diyirum bende o kadar kolaymis gibi konusuyolar konusmasi kolay tabi yasamayan icin kolay bazen kendi annen bile anlamior seniBende öyleyim şöyle bakıyorum herkes kendi hayatında ve herkes güllük gülistanlık ben gulmeyince de noldu diyorlar sende bisey var diyorlar ne olsun benim bebeğimi aldılar ve benden gulmemi bekliyorlar bazen diyorum ki ailende olsa esin de olsa çok git burdan kimse seni anlamayacak kimse içinin ne kadar yandığını bilmeyecek seni bu acıyla baş başa bırakıp hıc bisey olmamış gibi davranmami bekliyorlar
Amin amin insalllah kefarettir keske o imza attigim gune geei donebilsem keske cok hafife almisiz cokBizler vicdan azabını hafife aldık galiba. Annem demişti ki bu kadar acı bile çekiyor olman günahlarına belki kefarettir. Hz Hamza yi öldüren Vahşi bile affedildiyse ins bizler de affediliriz. Biliyorum yavrularımız en iyi yerlerde Allah bizi de iyi etsin ve affetsin
Aynen herseyimiz ayni moralini yuksek tutman lazim kendini cok yipratiosun diolar yasamayan konusmasin diyirum bende o kadar kolaymis gibi konusuyolar konusmasi kolay tabi yasamayan icin kolay bazen kendi annen bile anlamior seni
[/QUOTE
Aynen bazen anneme gidip sen de annesin beni niye anlamiyosun diyip böyle herkese içimin yangınını bağıra bağıra anlatmak istiyorum
Ben daha bisey hissetmemistim ya ilkler gec hissediliomusnya 17 haftaliktim hic hareket hissetmedim o tekme tadini bile alamadim ben naasil bisey yasayamadimOnlara da zor olmuştur ama bizim ki kadar değil biz taşıdık biz hissettik o duyguları kimse anlamayacak bizi kimse
Iyi ki de yaşamamışsın çünkü karninda bi seyirme olunca eli karnina gidiyo insanın o daha zor olurdu senin için sanki oradaymış gibi geliyoBen daha bisey hissetmemistim ya ilkler gec hissediliomusnya 17 haftaliktim hic hareket hissetmedim o tekme tadini bile alamadim ben naasil bisey yasayamadim
Yaşamamak çok daha iyi emin olun. Ilk sabahlar her uyandigimda bağırsak hareketlerini bebeğin hareketleri sanıyordumBen daha bisey hissetmemistim ya ilkler gec hissediliomusnya 17 haftaliktim hic hareket hissetmedim o tekme tadini bile alamadim ben naasil bisey yasayamadim
Ben affedilmek istiyorum valla heo once Allah sonra bebegim affetsin bizi diye dua ediyorum. Ve ruyalarima girsin affettim annecim desin bana kizmi erkekmi goreyim birde. Yarabbim yardim et dualarda bulusalim arkadasim aminBenim derdin affedilip affedilmemek değil sadece o yavrumu goruyum istiyorum beni niye aldırdın anne demesin hesap sormasın yeter ne zor bisey Allahım yardim et hepimize kızlar bir birimize dua edelim içimize Rabbim ferahlık versin inşallah
Eger ki 2. Sonucumu bekleseydim yasardim bende olsun yasasaydim keske o anı oylede uzuluyorum ozluyorum boylede sonuctaIyi ki de yaşamamışsın çünkü karninda bi seyirme olunca eli karnina gidiyo insanın o daha zor olurdu senin için sanki oradaymış gibi geliyo
Herkes affedilmek ister ama o çocuk bizim karsimiza geçip beni niye aldırdın anne dese daha zor olmaz mı hesap sormasın yeter tabiki affedilmek isteriz ama hesap sormasın yeter benim içinBen affedilmek istiyorum valla heo once Allah sonra bebegim affetsin bizi diye dua ediyorum. Ve ruyalarima girsin affettim annecim desin bana kizmi erkekmi goreyim birde. Yarabbim yardim et dualarda bulusalim arkadasim amin
Ben de çok istiyorum. Allah affederse yavrum da affetmiş olacak gibi geliyor. Sürekli rüyamda bebek görüyorum ama hep başkasının oluyor bebekler. Onlardan izin isteyip opup seviyorum.Ben affedilmek istiyorum valla heo once Allah sonra bebegim affetsin bizi diye dua ediyorum. Ve ruyalarima girsin affettim annecim desin bana kizmi erkekmi goreyim birde. Yarabbim yardim et dualarda bulusalim arkadasim amin
Bende onu diyorum ya once rabbim sonra minik yavrum affetsin beni bizi... affettim annecim desin insallah beni niye aldirdin lafini duymayiz. Ama eger yasasaydilar da beni niye dunyaya getirdin deme ihtimalleri de vardiHerkes affedilmek ister ama o çocuk bizim karsimiza geçip beni niye aldırdın anne dese daha zor olmaz mı hesap sormasın yeter tabiki affedilmek isteriz ama hesap sormasın yeter benim için
Bu ihtimaller değil mi bizi bu hale getiren zaten yavrum dursaydı haziranda doğumu olacaktıBende onu diyorum ya once rabbim sonra minik yavrum affetsin beni bizi... affettim annecim desin insallah beni niye aldirdin lafini duymayiz. Ama eger yasasaydilar da beni niye dunyaya getirdin deme ihtimalleri de vardi
Kiyamam kiyamammBen de çok istiyorum. Allah affederse yavrum da affetmiş olacak gibi geliyor. Sürekli rüyamda bebek görüyorum ama hep başkasının oluyor bebekler. Onlardan izin isteyip opup seviyorum.
Evet evet ah bu ihtimaller... haziran cok az kalmis seni o haziran ayı yakar benide eylul ayıBu ihtimaller değil mi bizi bu hale getiren zaten yavrum dursaydı haziranda doğumu olacaktı
Kiyamam kiyamammben henuz birsey gormedim tabiki Allah affettimi gerisi tevekkuldur ama yavrularimizi gostersin bize rabbim amin ecmain
Kiyamam kiyamammben henuz birsey gormedim tabiki Allah affettimi gerisi tevekkuldur ama yavrularimizi gostersin bize rabbim amin ecmain
Hep onu düşünmedik mi zaten? Böyle hastalıklı acı dolu bi hayata onları mahkum etmek istemediğimiz için almadık mi bu kararı? Ileride acı cektigini görüp daha çok üzülmez miydik? Her türlü yanacaktı içimiz. O zaman evlat acısı çekecektik şimdi vicdan azabıBende onu diyorum ya once rabbim sonra minik yavrum affetsin beni bizi... affettim annecim desin insallah beni niye aldirdin lafini duymayiz. Ama eger yasasaydilar da beni niye dunyaya getirdin deme ihtimalleri de vardi
Amin amin eger sefaatci olurlarsa bizsiz girmicekler iceri yavrumm annemmm ruyalarda gorusmek dilegiyleAmin amin inşallah Allahım şu mübarek aylar hürmetine rabbim bebeklerimizi bize göstersin bize şefaatçi olmasini nasip eylesin
Bende eylulde hamile kalmıştım Allahım heyecandan ölüyordum doktor gebelik var deyince sandalyeden titreyerek kalktım yürüyemedim hastaneye gideceğim gün uyuyamamdim bidaha yaşarız inşallah o günleri hayırlısıylaEvet evet ah bu ihtimaller... haziran cok az kalmis seni o haziran ayı yakar benide eylul ayı
Simdi hem evlat acisi ustune vicdan azabi belkiler acabalar keskeler ust uste hepsiHep onu düşünmedik mi zaten? Böyle hastalıklı acı dolu bi hayata onları mahkum etmek istemediğimiz için almadık mi bu kararı? Ileride acı cektigini görüp daha çok üzülmez miydik? Her türlü yanacaktı içimiz. O zaman evlat acısı çekecektik şimdi vicdan azabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?