20 Haftalık Gebelik Sonlandırma Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y
Evet doğru söylüyosun diyorum o sağlıklı hasta değil ama 5 doktorun 5 i demi yanıldı ki
Yanilmamistir bizim gonlumuz oyle soyluyor cunku konduramiyor anneler yaavrularina hep iyi hatirlamak icin

Çok zor suni sancı ben 1 gün boyunca çektim ve yerlerde surukleniyodum bebeği bile düşünemiyordum sadece bi an önce o sancı bitsin istedim
Ben o kadar sanci cekmedim ya arkadaslar alttan ustten hap seklinde verildi . Dogururken bile yoktu sancim tuvalette biseyin ciktigini hissettim elledim serrt biseydi bebegimmis hemen kalktim hemsirelere soyledim ikin dddiler 2. Ikinmayla geldi

Çok zor suni sancı ben 1 gün boyunca çektim ve yerlerde surukleniyodum bebeği bile düşünemiyordum sadece bi an önce o sancı bitsin istedim
Ben 3 gun yattim hastanede 3 gun boyunca verildi ilk gece suyum geldi 2. gece kanamam 3.gun aksami da bebegim

Bilmez miyim ilk doğumumda bebeğim sağlıklı olmasına rağmen hemen o sancıdan kurtulmak için sezaryen yapın dedim zaten çatım dardı açılma da olmadı 3 saatte, sezaryen oldum ama unutamıyorum o acıyı şimdi birde ruhum acırken fiziksel acıyı çekemem dedim..

Ben o kadar sanci cekmedim ya arkadaslar alttan ustten hap seklinde verildi . Dogururken bile yoktu sancim tuvalette biseyin ciktigini hissettim elledim serrt biseydi bebegimmis hemen kalktim hemsirelere soyledim ikin dddiler 2. Ikinmayla geldi
Bana 10 tane ağızdan ilaç verdiler ama yavrum gelmedi beni bırakmak istemedi ama öyle bi sancı ki insan o sancıyla bebegini düşünemiyor kendimi camdan bile atacaktım dayanamıyordum doktorlar bi haber zaten olsen umrunda degil suyum geldikten sonra hemen dogumhaneye diye travma odasına attılar orda doğur dedi bana sanki ben 10 tane çocuk doğurdum daha 20 yaşındayım ve bana kendin burda doğuracaksın diyor

Aaa
Aaaa şoklardayim gerci ben hemsirelere demesembende onlarin umrunda degildim nasilsa ölü dogum yaocaz ya tabi bizi saymiyorlar. Benidd bebegim birakmak istemedi heralde en son 20.00 gibiydi hadi annem gel artik dedim yoksa bizi mi birakmak istemiyosun dedim yarim saate geldi sanki duydu

D
Demekki dusseymis varmis bir sebebi dimi. Ama insan hep iyiye yoneliyor

Y

Yanilmamistir bizim gonlumuz oyle soyluyor cunku konduramiyor anneler yaavrularina hep iyi hatirlamak icin
Devletten çıkar özele giderdim hemen yavrumun resmini almak için devlet hem resim vermiyo hem uzun uzun göstermiyordu biz cinsiyetini öğrenmeye gitmeden önce ben bi rüya görmüştüm erkekti cinsiyeti ama onu kefenleyip benim kucagima veriyorlardı görmüyordum sonra özele gidip cinsiyetini öğrendik erkekti yavrum sonra olan oldu işte

Ah cnm kıyamam devlet hastanelerinde öyle yapıyorlar malesef değer verilmiyor ben üniv hastanesine gittim senin anlattığın gibiymiş diye yok dedim ben böyle yapamam kendimi biliyorum canım tatlı psikolojim zaten altüst olmuş daha da kötü olurum dedim.. olsun hiçbir acı içimizdeki acıyı bastıramaz geçti bitti işte

Bende sürekli elim karnimda gel artık nolursun dayanamıyorum artik diye konusuyodum bitsin bu acı dedim ama gelmiyodu yavrum birakmak istemiyordu annem canim oglum

Gercekten mi inanamiyorum dmek ruyanda gordun o ruyayi gorunce eminimki aglamissindir yada aman ruya deyip gecistirmissindir bizde ozele gidiyorduk esim bende gormek istiyorum özlüyorum derdi hep

Bende sürekli elim karnimda gel artık nolursun dayanamıyorum artik diye konusuyodum bitsin bu acı dedim ama gelmiyodu yavrum birakmak istemiyordu annem canim oglum
Bende konusuyodum hala daha elim karnima gidiyor konuscakmisim gibi oluyorum sonra diyorum icim bombos kalakaldi ve ben cinsiyetini de tam bilmiyorum varya bi erkek dediler bir kz dediler ama bu turner sendrom kizlarda oluo sadece ama bana dogunca ilk erkek dediler acaba yanlislikla mi gitti bbegim diye travmadayim

Ben ege univ. Dogum yaptim ve inanki o aciyi dusunmedim bile hic cunku icimdeki aci bastiriyordu tum acilari...

Gercekten mi inanamiyorum dmek ruyanda gordun o ruyayi gorunce eminimki aglamissindir yada aman ruya deyip gecistirmissindir bizde ozele gidiyorduk esim bende gormek istiyorum özlüyorum derdi hep
Evet gördüm ve umursamadım takı doktor cinsiyeti erkek diyene kadar sonra icimde bi kuşku oluşmuştu ama hep sağlıklı dediler inanmamıştım hasta olduğuna dedim sağlıklı bu çocuk ama 5i de aynısını söyledi artık kabullendim ve hastaneye gittik doğumdan sonra bana sakinleştirici vurdular inanıyor musunuz beni yeni dogum yapmis kadinlarin yanina koydular ve hepsinde bebek var hepsi seviyor ve ben orda sadece onlara baktım hıc bisey yapamadim çünkü kendimde değildim saf gibiydim sakinleştirici vurdukları için siz siz olun devlete gitmeyin arkadaşlar gerçekten hayvan muamelesi görüyor sunuz

Ben oyle biseyle karsilasmadim Allahtan öyle bebekli bebekli gormedim kimseyi tahmin edebiliyorum o aciyida baktikca ne kotu ya ne kadar anlayisssizlar ama bisey diyimmi tipta sonlandirilan bebegi saymiyorlar hepsi bu gebeligi unut yasanmamis say diolar

Aynen öyle hem böyle sancı cekecegimi hem böyle muamele gorecegimi bilseydim asla devlete gitmezdim

Bu gebeligi unut demek ne demek ya dimi ne kadar kolay onlar icin
Aynen öyle yani biz mi çok hassasız yoksa onlar mi gaddar ya o benim evladım nasıl ben onu unutuyum nasıl Yok sayayım oda bi can oda bi insan kimin umrunda ki canım herkes alinana kadar sana iyi alindiktan sonra yatağında yan gelip yatiyor olan bize oldu hani kim var şuan yanımızda kimse benim içim yanıyor benim göz yaşım dinmiyor mezarına gidiyorum ben daha doğmamış bebeğimin ama kimin umrunda nasıl olsa onlara kolay geliyor herkes bisey olmamış gibi devam etmemi istiyor

Bazı mesajları sanki ben yazmışım gibi hissettim çünkü acimiz ortak. Hala yanar içim. Nasıl yaptım diye ama buna da izin veren Allah. Öyle düşünmek istiyorum. Rabbim affetsin çok pişmanım çok. Haberlerde görürdük bazı anneler çocuklarını bırakıp kaçardı. Nasıl kızardım onlara. Şimdi diyorum ki benim günahım bunlardan farklı değil. Çok dua ettim karnimdayken kalbi dursun allahım bu kararı bana bırakma diye. Hatta bazen gün boyu kımıldamaz acaba kalbi durdu mu diye sevinirdim ama olmadi son kararı veren ne yazık ki ben oldum. Yüzünü görünce çektiği acılara şahit olunca dayanamam dedim. Bir cocugum daha var ona nasıl anlatırız dedim. Dr lar ömrü yoğun bakımda geçer basında kim kalır dedim... kısacası hayatımızdan çıkardık yavrumu. Herkes kaldığı yerden devam ediyor ben takildim kaldım. Görünüşte çok iyiyim ama gece olunca başlıyor vicdan...

Aynen benimde kimsey yok yanimda herkes bisiler soyluyor ama kimse anlamiyor kim ne derse desin dinmiyor bu aci gercekten oyle yanindayiz diyenler hani nerdeler icimizdski aciyi bir tek biz biliriz gecmis olsuna gelenler bile 5 dkika sonr baska konu konusuor uzuldum diyor 2 dakika sonra unutuyor ama bizim kalbimiz hep sizliyor gulerken bile sanki gulmek de haram bana bi su icerken bile haram gelio sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…