20 Haftalık Gebelik Sonlandırma Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen arkadaşım hani kim var bizimle kim bize destek oluyor desteği bırak beni suçluyorlar ben yapmışım bebeği öyle bu vicdan azabı çekiyorum geceleri aklıma daha çok geliyor bazen elim karnıma gidiyor sanki oradaymış gibi ama işte başa gelen çekiliyor

Sana gene geçmiş olsuna gelen olmuş bana3 ay oldu kimse gelmedi geçmiş olsun diye inaniyo musun ve bu insanlara asla hakkımı helal etmiyorum etmiycem de bebek alınana kadar herkes etrafımda döndü durdu bebek gitti ben tek kaldım bi allahın kulu da sen nasıl oldun demedi

Pismanligimi nasil anlatayimki tamda beni anlatmissin hep yalvardim Allaha kalbi dursun diye bir anne bunu dermi hic biz demisiz iste ama yasiyordu yavrum Allah belkide bu sekilde sinanmamizi istedi bu sekilde karar vererek azap cekmmizi istedi belkide

Kiyamam ya ne diyeyimki biz variz arkadasim ne zaman istersen yaz yanindayim ve seni en iyi anlayan bizleriz bende tekim inan gecmis olsjna gelenler bebekten cok baska seyler konusuolar tamam beni uzmmemk icin acmiolardi konusunu belkide ama kimseyi yanimda olsa dahi yanimda hissetmedim

Bende sizlerden destek alıyorum inanın ki yani yoksa tek kayafi yiyecek gibi oluyorum

Benim cevremde herkes sonlandırma kararı için destekcimdi. Ama acısını yaşamak bana kaldı. En yakınımda olan eşim bile artık başka şeyleri kafasına takar oldu. Herkes için unutuldu. Sanki hiç böyle bi olay yaşanmamış gibi. Ben hala gün sayıyorum doğsaydı şu kadar aylık olurdu diye. Bebek görmek istemiyorum. Hamile olup tek sorunları bebeğin cinsiyeti olanlara imreniyorum. Biz her dr kontrolü sonrası yeni bir sorunla dönüyorduk. Millet yüzünü görmeye gider biz bu sefer bari bi hastalık haberi almayalım diyorduk

Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız aynen herkes unuttu ben acımla kaldım esim bile artık böyle bişey olmamış gibi davranıyor sanki

Bir tane çocuğum var o kadar mükemmel bir çocuk ki sanki tek bir çocuk hakkım varmış da rabbim hepsini onda toplamış. Iki üç çocuğu olup da sağlıklı olanları aklım almıyor. Ben hayal bile edemiyorum artik

Analik iste babalik ne ki babalar kucagina alinca hissedermis bizim onlarla bagimiz var ve o bag koparildigi an anne oluyoruz o bag bizden gittigi an kapanmayacak yara aciliyor yuregimize ben evden cikmiyorum kac gundur cunku aci ceken benim biri yanimda guldugunde bile vay be diyorum kimsenjn umrunda degilmis herkes unutmus ama ana asla untmazmis

Gene olur inşallah ama işte insanlar o kadar vicdansız ki yani hıc umurlarında değil dune kadar herkes alınsın diye çabaladı ama şimdi bir tane destekcim bile yokk

Ne kadar guzel bi evladiniz var ona sıkı sıkı sarilin avunun bak bizim kucagimiz bombos anne lafini bile duyamadik henuz...

Gene olur inşallah ama işte insanlar o kadar vicdansız ki yani hıc umurlarında değil dune kadar herkes alınsın diye çabaladı ama şimdi bir tane destekcim bile yokk
Bana esim bile destekcim degil bazen bagiriyor psikolojin bozukcak destek al diyor kiziyor hergun ayni laf gecti gitti diyor ama benim yuregim gevti demiyor denmiyorki

Bende öyleyim şöyle bakıyorum herkes kendi hayatında ve herkes güllük gülistanlık ben gulmeyince de noldu diyorlar sende bisey var diyorlar ne olsun benim bebeğimi aldılar ve benden gulmemi bekliyorlar bazen diyorum ki ailende olsa esin de olsa çok git burdan kimse seni anlamayacak kimse içinin ne kadar yandığını bilmeyecek seni bu acıyla baş başa bırakıp hıc bisey olmamış gibi davranmami bekliyorlar

Bana esim bile destekcim degil bazen bagiriyor psikolojin bozukcak destek al diyor kiziyor hergun ayni laf gecti gitti diyor ama benim yuregim gevti demiyor denmiyorki
Bana da aynı sen iyi değilsin diyor nasıl iyi olabilirim ki sen bi psikologa görün diyor geçti gitti olan oldu diyor ne kadar basit geliyor ya bunlara olan bize oldu öleceğimi bilsemde o çocuğu doğursaydım keşke

Bana da aynı sen iyi değilsin diyor nasıl iyi olabilirim ki sen bi psikologa görün diyor geçti gitti olan oldu diyor ne kadar basit geliyor ya bunlara olan bize oldu öleceğimi bilsemde o çocuğu doğursaydım keşke
Keske keske ölecegimi bilsemde ölecegini bilsem de su an dogurmayi tercih ederdim sonuna kadar gitmeyi cabalamayi tercih ederdim vazgecmezdim bebegimden bana bu koyuyor vazgectim evladimdan erkekler kolay atlatiyor hepsi ayni sanirim ayni laflari hergun duyuyorum

Bizler vicdan azabını hafife aldık galiba. Annem demişti ki bu kadar acı bile çekiyor olman günahlarına belki kefarettir. Hz Hamza yi öldüren Vahşi bile affedildiyse ins bizler de affediliriz. Biliyorum yavrularımız en iyi yerlerde Allah bizi de iyi etsin ve affetsin

Onlara da zor olmuştur ama bizim ki kadar değil biz taşıdık biz hissettik o duyguları kimse anlamayacak bizi kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…