Aynen arkadaşım hani kim var bizimle kim bize destek oluyor desteği bırak beni suçluyorlar ben yapmışım bebeği öyle bu vicdan azabı çekiyorum geceleri aklıma daha çok geliyor bazen elim karnıma gidiyor sanki oradaymış gibi ama işte başa gelen çekiliyorBazı mesajları sanki ben yazmışım gibi hissettim çünkü acimiz ortak. Hala yanar içim. Nasıl yaptım diye ama buna da izin veren Allah. Öyle düşünmek istiyorum. Rabbim affetsin çok pişmanım çok. Haberlerde görürdük bazı anneler çocuklarını bırakıp kaçardı. Nasıl kızardım onlara. Şimdi diyorum ki benim günahım bunlardan farklı değil. Çok dua ettim karnimdayken kalbi dursun allahım bu kararı bana bırakma diye. Hatta bazen gün boyu kımıldamaz acaba kalbi durdu mu diye sevinirdim ama olmadi son kararı veren ne yazık ki ben oldum. Yüzünü görünce çektiği acılara şahit olunca dayanamam dedim. Bir cocugum daha var ona nasıl anlatırız dedim. Dr lar ömrü yoğun bakımda geçer basında kim kalır dedim... kısacası hayatımızdan çıkardık yavrumu. Herkes kaldığı yerden devam ediyor ben takildim kaldım. Görünüşte çok iyiyim ama gece olunca başlıyor vicdan...
Sana gene geçmiş olsuna gelen olmuş bana3 ay oldu kimse gelmedi geçmiş olsun diye inaniyo musun ve bu insanlara asla hakkımı helal etmiyorum etmiycem de bebek alınana kadar herkes etrafımda döndü durdu bebek gitti ben tek kaldım bi allahın kulu da sen nasıl oldun demediAynen benimde kimsey yok yanimda herkes bisiler soyluyor ama kimse anlamiyor kim ne derse desin dinmiyor bu aci gercekten oyle yanindayiz diyenler hani nerdeler icimizdski aciyi bir tek biz biliriz gecmis olsuna gelenler bile 5 dkika sonr baska konu konusuor uzuldum diyor 2 dakika sonra unutuyor ama bizim kalbimiz hep sizliyor gulerken bile sanki gulmek de haram bana bi su icerken bile haram gelio sanki
Pismanligimi nasil anlatayimki tamda beni anlatmissin hep yalvardim Allaha kalbi dursun diye bir anne bunu dermi hic biz demisiz iste ama yasiyordu yavrum Allah belkide bu sekilde sinanmamizi istedi bu sekilde karar vererek azap cekmmizi istedi belkideBazı mesajları sanki ben yazmışım gibi hissettim çünkü acimiz ortak. Hala yanar içim. Nasıl yaptım diye ama buna da izin veren Allah. Öyle düşünmek istiyorum. Rabbim affetsin çok pişmanım çok. Haberlerde görürdük bazı anneler çocuklarını bırakıp kaçardı. Nasıl kızardım onlara. Şimdi diyorum ki benim günahım bunlardan farklı değil. Çok dua ettim karnimdayken kalbi dursun allahım bu kararı bana bırakma diye. Hatta bazen gün boyu kımıldamaz acaba kalbi durdu mu diye sevinirdim ama olmadi son kararı veren ne yazık ki ben oldum. Yüzünü görünce çektiği acılara şahit olunca dayanamam dedim. Bir cocugum daha var ona nasıl anlatırız dedim. Dr lar ömrü yoğun bakımda geçer basında kim kalır dedim... kısacası hayatımızdan çıkardık yavrumu. Herkes kaldığı yerden devam ediyor ben takildim kaldım. Görünüşte çok iyiyim ama gece olunca başlıyor vicdan...
Kiyamam ya ne diyeyimki biz variz arkadasim ne zaman istersen yaz yanindayim ve seni en iyi anlayan bizleriz bende tekim inan gecmis olsjna gelenler bebekten cok baska seyler konusuolar tamam beni uzmmemk icin acmiolardi konusunu belkide ama kimseyi yanimda olsa dahi yanimda hissetmedimSana gene geçmiş olsuna gelen olmuş bana3 ay oldu kimse gelmedi geçmiş olsun diye inaniyo musun ve bu insanlara asla hakkımı helal etmiyorum etmiycem de bebek alınana kadar herkes etrafımda döndü durdu bebek gitti ben tek kaldım bi allahın kulu da sen nasıl oldun demedi
Bende sizlerden destek alıyorum inanın ki yani yoksa tek kayafi yiyecek gibi oluyorumKiyamam ya ne diyeyimki biz variz arkadasim ne zaman istersen yaz yanindayim ve seni en iyi anlayan bizleriz bende tekim inan gecmis olsjna gelenler bebekten cok baska seyler konusuolar tamam beni uzmmemk icin acmiolardi konusunu belkide ama kimseyi yanimda olsa dahi yanimda hissetmedim
Allahim bize bir an once 2. Bebegi nasip etsin saglikli bir sekildeBende sizlerden destek alıyorum inanın ki yani yoksa tek kayafi yiyecek gibi oluyorum
Hepimiz hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız aynen herkes unuttu ben acımla kaldım esim bile artık böyle bişey olmamış gibi davranıyor sankiBenim cevremde herkes sonlandırma kararı için destekcimdi. Ama acısını yaşamak bana kaldı. En yakınımda olan eşim bile artık başka şeyleri kafasına takar oldu. Herkes için unutuldu. Sanki hiç böyle bi olay yaşanmamış gibi. Ben hala gün sayıyorum doğsaydı şu kadar aylık olurdu diye. Bebek görmek istemiyorum. Hamile olup tek sorunları bebeğin cinsiyeti olanlara imreniyorum. Biz her dr kontrolü sonrası yeni bir sorunla dönüyorduk. Millet yüzünü görmeye gider biz bu sefer bari bi hastalık haberi almayalım diyorduk
Amin amin tek sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsunAllahim bize bir an once 2. Bebegi nasip etsin saglikli bir sekilde
Analik iste babalik ne ki babalar kucagina alinca hissedermis bizim onlarla bagimiz var ve o bag koparildigi an anne oluyoruz o bag bizden gittigi an kapanmayacak yara aciliyor yuregimize ben evden cikmiyorum kac gundur cunku aci ceken benim biri yanimda guldugunde bile vay be diyorum kimsenjn umrunda degilmis herkes unutmus ama ana asla untmazmisBenim cevremde herkes sonlandırma kararı için destekcimdi. Ama acısını yaşamak bana kaldı. En yakınımda olan eşim bile artık başka şeyleri kafasına takar oldu. Herkes için unutuldu. Sanki hiç böyle bi olay yaşanmamış gibi. Ben hala gün sayıyorum doğsaydı şu kadar aylık olurdu diye. Bebek görmek istemiyorum. Hamile olup tek sorunları bebeğin cinsiyeti olanlara imreniyorum. Biz her dr kontrolü sonrası yeni bir sorunla dönüyorduk. Millet yüzünü görmeye gider biz bu sefer bari bi hastalık haberi almayalım diyorduk
Gene olur inşallah ama işte insanlar o kadar vicdansız ki yani hıc umurlarında değil dune kadar herkes alınsın diye çabaladı ama şimdi bir tane destekcim bile yokkBir tane çocuğum var o kadar mükemmel bir çocuk ki sanki tek bir çocuk hakkım varmış da rabbim hepsini onda toplamış. Iki üç çocuğu olup da sağlıklı olanları aklım almıyor. Ben hayal bile edemiyorum artik
Ne kadar guzel bi evladiniz var ona sıkı sıkı sarilin avunun bak bizim kucagimiz bombos anne lafini bile duyamadik henuz...Bir tane çocuğum var o kadar mükemmel bir çocuk ki sanki tek bir çocuk hakkım varmış da rabbim hepsini onda toplamış. Iki üç çocuğu olup da sağlıklı olanları aklım almıyor. Ben hayal bile edemiyorum artik
Bana esim bile destekcim degil bazen bagiriyor psikolojin bozukcak destek al diyor kiziyor hergun ayni laf gecti gitti diyor ama benim yuregim gevti demiyor denmiyorkiGene olur inşallah ama işte insanlar o kadar vicdansız ki yani hıc umurlarında değil dune kadar herkes alınsın diye çabaladı ama şimdi bir tane destekcim bile yokk
Bende öyleyim şöyle bakıyorum herkes kendi hayatında ve herkes güllük gülistanlık ben gulmeyince de noldu diyorlar sende bisey var diyorlar ne olsun benim bebeğimi aldılar ve benden gulmemi bekliyorlar bazen diyorum ki ailende olsa esin de olsa çok git burdan kimse seni anlamayacak kimse içinin ne kadar yandığını bilmeyecek seni bu acıyla baş başa bırakıp hıc bisey olmamış gibi davranmami bekliyorlarAnalik iste babalik ne ki babalar kucagina alinca hissedermis bizim onlarla bagimiz var ve o bag koparildigi an anne oluyoruz o bag bizden gittigi an kapanmayacak yara aciliyor yuregimize ben evden cikmiyorum kac gundur cunku aci ceken benim biri yanimda guldugunde bile vay be diyorum kimsenjn umrunda degilmis herkes unutmus ama ana asla untmazmis
Rabbim bizler için en hayırlısını en iyisini belki sona saklamıştır. Yaşanan da hayır var. Size de nasip olacaktır insNe kadar guzel bi evladiniz var ona sıkı sıkı sarilin avunun bak bizim kucagimiz bombos anne lafini bile duyamadik henuz...
Bana da aynı sen iyi değilsin diyor nasıl iyi olabilirim ki sen bi psikologa görün diyor geçti gitti olan oldu diyor ne kadar basit geliyor ya bunlara olan bize oldu öleceğimi bilsemde o çocuğu doğursaydım keşkeBana esim bile destekcim degil bazen bagiriyor psikolojin bozukcak destek al diyor kiziyor hergun ayni laf gecti gitti diyor ama benim yuregim gevti demiyor denmiyorki
Keske keske ölecegimi bilsemde ölecegini bilsem de su an dogurmayi tercih ederdim sonuna kadar gitmeyi cabalamayi tercih ederdim vazgecmezdim bebegimden bana bu koyuyor vazgectim evladimdanBana da aynı sen iyi değilsin diyor nasıl iyi olabilirim ki sen bi psikologa görün diyor geçti gitti olan oldu diyor ne kadar basit geliyor ya bunlara olan bize oldu öleceğimi bilsemde o çocuğu doğursaydım keşke
Bizler vicdan azabını hafife aldık galiba. Annem demişti ki bu kadar acı bile çekiyor olman günahlarına belki kefarettir. Hz Hamza yi öldüren Vahşi bile affedildiyse ins bizler de affediliriz. Biliyorum yavrularımız en iyi yerlerde Allah bizi de iyi etsin ve affetsinBana da aynı sen iyi değilsin diyor nasıl iyi olabilirim ki sen bi psikologa görün diyor geçti gitti olan oldu diyor ne kadar basit geliyor ya bunlara olan bize oldu öleceğimi bilsemde o çocuğu doğursaydım keşke
Onlara da zor olmuştur ama bizim ki kadar değil biz taşıdık biz hissettik o duyguları kimse anlamayacak bizi kimseKeske keske ölecegimi bilsemde ölecegini bilsem de su an dogurmayi tercih ederdim sonuna kadar gitmeyi cabalamayi tercih ederdim vazgecmezdim bebegimden bana bu koyuyor vazgectim evladimdanerkekler kolay atlatiyor hepsi ayni sanirim ayni laflari hergun duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?