- 13 Nisan 2019
- 9
- 0
- 1
- 50
Çok teşekkürler , omurgasında açıklık tespit ettiler , sakatlığı vardı malesefHosgeldin kader arkadasimizbasinnsagolsun Allah sabirlar versin oncelkle neden sonlandirdin?
Spina bfidami diyolarÇok teşekkürler , omurgasında açıklık tespit ettiler , sakatlığı vardı malesef
Canım bizim bebeğin görüntüsü normaldi doğumda sadece kafası büyüktü yani beyni oluşmamış oraya da su birikmiş su biriktikçe kafa büyümesi yapıyordu kafa büyüdükçe zararı olacaktı bana yani ben cesaret edemedim ultrason resmiyle en güzel haliyle hatırlıyorum yani oglumu oyle görmeye dayanamazdım sırtını gördüm o bile çıkmıyo aklımdan çok üzülüyorum keşke böyle olmasaydı ama hayırlısı böyleymişKeske baksaydin be kuzum ama cok mu kotuymus ki kiyamam melegebenim bebek gayet normaldi eli ayagi burnu gozu vardi ama ensesi ve kulagi sisti yuzunun bir tarafi komple sisti elinin ustu sisti yani odem su toplamis yavrum benim. Bu kadin gercekten hata yapmis ama 37 haftalik zaten gelisimini tamamlamis daha neyi beklemis ki bu gercek bir hataymis gercekten
Evet , 5 aylıkta tespit ettiler raporla sonlandırdıkSpina bfidami diyolar
Tam olarak beni anlatmissin.... o an ben ben degildim dogumdan sonra ben oldum sanki kafama dank etti ne yaptim diye birseyler beni surukleedi ayaklarim geri geri gidiyordu ama surukleniyordum sanki aglaya aglayaBenim bebeğimin kalbinin bir tarafı gelişmemişti yani yarımdı ama benim kanımla idare ettiği için durmamıştı hala atıyordu doğduğu anda ölür bazı ameliyatlar denenir ama vücudu kaldırmaz bu bebek yaşamaz dediler çok doktora gittik ama ümit vermediler bir haftada kararı verdik oldu bitti insan sarhoş gibi oluyor ama doğumdan sonra dank ediyor resmen, herşey Allahtan, arkadaşın dediği gibi yiyecek ekmeği olsa ben orda bütün doktorlarla kavga eder yine de doğuracağım derdim ama hepsine tamam haklısınız dedim normalde öyle uysal biri değilimdir. Hala iyi değilim ama geçer inş. Anne olduğum için biliyordum doğurupta onu öpüp koklasaydım atlatamazdım ve aklımı yitirirsemde kızıma faydalı olamazdım, onu da düşünmek zorundaydım. Çok zor ama dayanacağız mecburen
Bence bakmaması daha iyi olmuş ben bazen pişman oluyorum onun ete kemiğe büründüğünü küçük bir insan görünümü aldığını görmek beni mahvetti asıl psikolojimi bozan onun o masum halini görmek oldu, nasipsiz kuzum dedim çok ağladım heryeri tamdı dışarıdan bakınca kusursuzdu özellikle kaburga kemikleri beni etkiledi içinde kalbi tam değildi ama küçücük bedeni gözümün önünden gitmiyor.. keşke bakmasaydım diyorumKeske baksaydin be kuzum ama cok mu kotuymus ki kiyamam melegebenim bebek gayet normaldi eli ayagi burnu gozu vardi ama ensesi ve kulagi sisti yuzunun bir tarafi komple sisti elinin ustu sisti yani odem su toplamis yavrum benim. Bu kadin gercekten hata yapmis ama 37 haftalik zaten gelisimini tamamlamis daha neyi beklemis ki bu gercek bir hataymis gercekten
Geçmiş olsun o hastalığı da oğlumun hastalığıyla beraber öğrenmiştim hidrosefali bebeklerde de oluyor muştu ama bizde spina bfida yoktu cok zor Allahim yardimcimiz olsun bana da demişlerdi %80 %90 engelli doğacak diyeÇok teşekkürler , omurgasında açıklık tespit ettiler , sakatlığı vardı malesef
Ben bakmadigim icin saatlerce agladim neden yavrumu gormeyeyimki? Iyikide bakmisim iyiki. Iyiki esim cekmis fotografini yoksa kahrolurdum bakmadigima keske elimede alsaydim diorum ama o an dusunemiyosunki kalpte aci beyinde bosluk oluyo ama iyiki cekmis esim iyiki silmemisBence bakmaması daha iyi olmuş ben bazen pişman oluyorum onun ete kemiğe büründüğünü küçük bir insan görünümü aldığını görmek beni mahvetti asıl psikolojimi bozan onun o masum halini görmek oldu, nasipsiz kuzum dedim çok ağladım heryeri tamdı dışarıdan bakınca kusursuzdu özellikle kaburga kemikleri beni etkiledi içinde kalbi tam değildi ama küçücük bedeni gözümün önünden gitmiyor.. keşke bakmasaydım diyorum
Aynen yani ben ultrason resimlerine bile bakmamaya çalışıyorum yani o bile gitmiyo gözümün önünden bakmamak daha iyi bence esim bakmış o bile kendine gelemedi ben sırtını gördüğüm halde her gün ağladım nasıl kıydım sana diye melek oglusum benimBence bakmaması daha iyi olmuş ben bazen pişman oluyorum onun ete kemiğe büründüğünü küçük bir insan görünümü aldığını görmek beni mahvetti asıl psikolojimi bozan onun o masum halini görmek oldu, nasipsiz kuzum dedim çok ağladım heryeri tamdı dışarıdan bakınca kusursuzdu özellikle kaburga kemikleri beni etkiledi içinde kalbi tam değildi ama küçücük bedeni gözümün önünden gitmiyor.. keşke bakmasaydım diyorum
Evet , 5 aylıkta tespit ettiler raporla sonlandırdık
[/QUOTE
Allah sabirlqr versin ne zaman oldu
Allah sabirlar versin sana bize... ne zaman sonlandirildiEvet , 5 aylıkta tespit ettiler raporla sonlandırdık
Ama onu görünce vicdan azabım arttı yüreğim sızladı fotoğrafı bilgisayara attık ama telden sildik yoksa baktıkça kafayı yiyecek gibi oluyorduk..Ben bakmadigim icin saatlerce agladim neden yavrumu gormeyeyimki? Iyikide bakmisim iyiki. Iyiki esim cekmis fotografini yoksa kahrolurdum bakmadigima keske elimede alsaydim diorum ama o an dusunemiyosunki kalpte aci beyinde bosluk oluyo ama iyiki cekmis esim iyiki silmemis
Kiydik iste kiydik bende hep bu soruyu soruyorum kendime nasil kiydim minik yavruma. Ama ben sizin gibi dusunmuyorum zaten cokkk merak ediyordum bebegim kime benzicekti nasil olcakti yuzu diye hep merakla geciyordu o yuzden bakmak istedim tabii hemsireler buna izin vermedi ama olsun fotografi bile yetiyo bazenAynen yani ben ultrason resimlerine bile bakmamaya çalışıyorum yani o bile gitmiyo gözümün önünden bakmamak daha iyi bence esim bakmış o bile kendine gelemedi ben sırtını gördüğüm halde her gün ağladım nasıl kıydım sana diye melek oglusum benim
Kızlar bidahi ki gebelikte bebek 3 aylıkken gidin iyi bi özel doktor bulun orda ayrıntılı ultrason yaptırın yani bebek 5 aylik olana kadar değilde 3 aylıkken baksalar bu kadar acı çekmeyiz yani benim gittiğim özelde ki ki doktor 3 aylıkken gel bakalım dedi çünkü o zaman da belli oluyor muş bi sorun varsa bebek büyük oldukça açımız iyice artıyorAllah sabirlar versin sana bize... ne zaman sonlandirildi
Kızlar bidahi ki gebelikte bebek 3 aylıkken gidin iyi bi özel doktor bulun orda ayrıntılı ultrason yaptırın yani bebek 5 aylik olana kadar değilde 3 aylıkken baksalar bu kadar acı çekmeyiz yani benim gittiğim özelde ki ki doktor 3 aylıkken gel bakalım dedi çünkü o zaman da belli oluyor muş bi sorun varsa bebek büyük oldukça açımız iyice artıyorAllah sabirlar versin sana bize... ne zaman sonlandirildi
Benimde artti ne yalan soyleyeyim hele bi kolunu yukari dogru uzatmis sanki gercek uyuyor uyanacak gibi sanki onu gorunce kalbimi orta yerinden destiler sanki onun melek halini gormek oyle uzdu ki ama gormeseydim de kahrolurdum her iki yondende kotu aslindaAma onu görünce vicdan azabım arttı yüreğim sızladı fotoğrafı bilgisayara attık ama telden sildik yoksa baktıkça kafayı yiyecek gibi oluyorduk..
bende kime benzediğini çok merak ediyordum eşime sordum aynı sana benziyordu dedi kahroldum o andaKiydik iste kiydik bende hep bu soruyu soruyorum kendime nasil kiydim minik yavruma. Ama ben sizin gibi dusunmuyorum zaten cokkk merak ediyordum bebegim kime benzicekti nasil olcakti yuzu diye hep merakla geciyordu o yuzden bakmak istedim tabii hemsireler buna izin vermedi ama olsun fotografi bile yetiyo bazen
Benim esimde fotogragi gostermeden once sorup duruyordum nasil yuzu nasil eli ayagi nasil diye burnu ayni sana benziyordu dedi o an varya o an dunya durdu basima yikildi 10 yil yaslandim sankiBen
bende kime benzediğini çok merak ediyordum eşime sordum aynı sana benziyordu dedi kahroldum o anda
Benimki ablasına benziyordu aynı, fotoya bakmasamda kızıma baktıkça onu gördüm ilk günler acım hep aynı kalacak sandım ama insanız işte tamamen bitmese de azalıyor..Ben
bende kime benzediğini çok merak ediyordum eşime sordum aynı sana benziyordu dedi kahroldum o anda
Yavrum 3 ay 5 ay degismez ahhh bu aci degismez benim 13. Haftada bellli oldu ultrason cok cok iyiydi doktorlar bile sasirdi bu kadar erken tespit edilmez diye 3 de olsa 5de olsa aci ayni aci sadece normal dogup da olseydi emzirseydik koklasaydik o zaman nasil olurdu bilmem o daha beterdirKızlar bidahi ki gebelikte bebek 3 aylıkken gidin iyi bi özel doktor bulun orda ayrıntılı ultrason yaptırın yani bebek 5 aylik olana kadar değilde 3 aylıkken baksalar bu kadar acı çekmeyiz yani benim gittiğim özelde ki ki doktor 3 aylıkken gel bakalım dedi çünkü o zaman da belli oluyor muş bi sorun varsa bebek büyük oldukça açımız iyice artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?