Ne kadar oldu kaybedeli...Benimki ablasına benziyordu aynı, fotoya bakmasamda kızıma baktıkça onu gördüm ilk günler acım hep aynı kalacak sandım ama insanız işte tamamen bitmese de azalıyor..
Ne zaman sonlandirildi ne kadar oldu kaybedeliÇok teşekkürler , omurgasında açıklık tespit ettiler , sakatlığı vardı malesef
Birkaç gün sonra 3 ay bitecek, acı ilk günkü değil ama unutulmuyor hiçNe kadar oldu kaybedeli...
Ama bebek büyüdükçe ona olan sevgin daha çok artıyor daha cok alisiyorsun hareketlerini hissediyosun o zaten başlı başına bir acıYavrum 3 ay 5 ay degismez ahhh bu aci degismez benim 13. Haftada bellli oldu ultrason cok cok iyiydi doktorlar bile sasirdi bu kadar erken tespit edilmez diye 3 de olsa 5de olsa aci ayni aci sadece normal dogup da olseydi emzirseydik koklasaydik o zaman nasil olurdu bilmem o daha beterdir
Ben rüyamda görmedim ama sesini duydum uyanınca eşime söyledim o kadar tanıdıktı ki sesi küçük kızımızdı o dedim geçti annecim bitti dedi beni teselli etmeye çalışıyordu kuzum beni affetmiştir inşallah dedimBebginizi ruyanizda gormek icin. 2 rekat sukur namazi kilip okunacaktir insallah gormek isteyen varsa gorur
Canım ne zaman yaptin doğumu aynı gün mu olmuş ki bizim bize de 3 ay bitecekBirkaç gün sonra 3 ay bitecek, acı ilk günkü değil ama unutulmuyor hiç
Aynen öyle hareketlerini hissedince çok çok kötü, benimki 16. Haftada başlamıştı çok kanamam oldu kasılmalarım başladı hastanede yattım öyle bir hareket ediyordu ki normal değildi çırpınıyordu resmen yavrumu atmaya çalıştı rahmim ama ilaçlarla tuttuk sonraki haftalarda azda olsa hareket etti ama sonlandırılacağı hafta çok zordu Allahım hareket etmesin dedim elimi karnıma götüremedim son gün elledim vedalaştım çok zordu. Keşke kendisi düşseymiş dedim üzülürdüm yine ama bu kadar olmazdı benceAma bebek büyüdükçe ona olan sevgin daha çok artıyor daha cok alisiyorsun hareketlerini hissediyosun o zaten başlı başına bir acı
18 ocaktı cnm, hiç unutamayacağım kara gün resmenCanım ne zaman yaptin doğumu aynı gün mu olmuş ki bizim bize de 3 ay bitecek
Aynen öyle ben de hareketini hissedince insan bom boş kalıyorAynen öyle hareketlerini hissedince çok çok kötü, benimki 16. Haftada başlamıştı çok kanamam oldu kasılmalarım başladı hastanede yattım öyle bir hareket ediyordu ki normal değildi çırpınıyordu resmen yavrumu atmaya çalıştı rahmim ama ilaçlarla tuttuk sonraki haftalarda azda olsa hareket etti ama sonlandırılacağı hafta çok zordu Allahım hareket etmesin dedim elimi karnıma götüremedim son gün elledim vedalaştım çok zordu. Keşke kendisi düşseymiş dedim üzülürdüm yine ama bu kadar olmazdı bence
Ah ocak ve şubat ayı beni mahvetti ocagin sonunda öğrendik hastalığını bizim ki de 6 şubatta sonlandırıldı ne garip bişey ya insanın hıc aklina gelmiyor böyle bisey olacağı degilmi kızlar yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum18 ocaktı cnm, hiç unutamayacağım kara gün resmen
Seninki kaç haftalıktı?Aynen öyle ben de hareketini hissedince insan bom boş kalıyor
21 haftalikti 5 aylikti canım senin ki nasıl sonlandı ilaç mi verildi direk yoksa kalbini mi durdurdular ilkSeninki kaç haftalıktı?
Canım benim daha 6haftalkta kalp atışı duyamadık kesesi küçük geç döllenme filan dediler sonra haftasına yetişti gibi dedik bu sefer 2li testte risk yüksek çıktı downlu da olsa kabulümüz dedik ama sonra çok kanamam oldu haftalarca yattım filan hep benim rahmimde sorun var sandım ama bebek sağlıksızmış, birden olmadı ama böyle birşey beklemiyordum tabi doğuma kadar yatarım gerekirse dedim sağlıklı olduğuna inandım ama değilmişAh ocak ve şubat ayı beni mahvetti ocagin sonunda öğrendik hastalığını bizim ki de 6 şubatta sonlandırıldı ne garip bişey ya insanın hıc aklina gelmiyor böyle bisey olacağı degilmi kızlar yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum
Aynen bende doguma gun sayıyodum hıc bi sorun yaşamadım ta ki ayrinliti ultrasona girene kadar doktorlar hep gelisimi ıyi dedi a ayrintilida oldu ne olduysaCanım benim daha 6haftalkta kalp atışı duyamadık kesesi küçük geç döllenme filan dediler sonra haftasına yetişti gibi dedik bu sefer 2li testte risk yüksek çıktı downlu da olsa kabulümüz dedik ama sonra çok kanamam oldu haftalarca yattım filan hep benim rahmimde sorun var sandım ama bebek sağlıksızmış, birden olmadı ama böyle birşey beklemiyordum tabi doğuma kadar yatarım gerekirse dedim sağlıklı olduğuna inandım ama değilmiş
Benimde 6 nisan gelmiyor tabi gelirmi herkesin evladi kendine guzel insan minicicik yavrusuna konduramiyorki hep onu minnos tatli saglikli hayal ediyor inanamiyor insan hayir diyor benim bebehim saglikli diyor insan konduramiyor kucucuk bedenineAh ocak ve şubat ayı beni mahvetti ocagin sonunda öğrendik hastalığını bizim ki de 6 şubatta sonlandırıldı ne garip bişey ya insanın hıc aklina gelmiyor böyle bisey olacağı degilmi kızlar yoksa sadece ben mi böyle düşünüyorum
Ben sezaryen oldum cnm 21. Haftalıktı benimde, önceden sezaryenim olduğu için rahim kasılırken yırtılma olabilir dedi dr istersen deneyelim normal dedi ama ben istemedim büyük kızımdan biliyordum suni sancıya dayanamazdım, yine de 5-6 ay bekle dedi prosedürde bir yıl sezaryende ama sorun olmaz dedi bizimkinin kalbinde sorun olduğu için doğarken ölmüştür diye düşünüyorum sormadım yani sersem gibiydim o gün..21 haftalikti 5 aylikti canım senin ki nasıl sonlandı ilaç mi verildi direk yoksa kalbini mi durdurdular ilk
Evet doğru söylüyosun diyorum o sağlıklı hasta değil ama 5 doktorun 5 i demi yanıldı kiBenimde 6 nisan gelmiyor tabi gelirmi herkesin evladi kendine guzel insan minicicik yavrusuna konduramiyorki hep onu minnos tatli saglikli hayal ediyor inanamiyor insan hayir diyor benim bebehim saglikli diyor insan konduramiyor kucucuk bedenine
Insallah bende gorurum duyarim oyle istiyorumki onu gormek koklamak sevmek affetim annecim desin yeterBen rüyamda görmedim ama sesini duydum uyanınca eşime söyledim o kadar tanıdıktı ki sesi küçük kızımızdı o dedim geçti annecim bitti dedi beni teselli etmeye çalışıyordu kuzum beni affetmiştir inşallah dedim
Çok zor suni sancı ben 1 gün boyunca çektim ve yerlerde surukleniyodum bebeği bile düşünemiyordum sadece bi an önce o sancı bitsin istedimBen sezaryen oldum cnm 21. Haftalıktı benimde, önceden sezaryenim olduğu için rahim kasılırken yırtılma olabilir dedi dr istersen deneyelim normal dedi ama ben istemedim büyük kızımdan biliyordum suni sancıya dayanamazdım, yine de 5-6 ay bekle dedi prosedürde bir yıl sezaryende ama sorun olmaz dedi bizimkinin kalbinde sorun olduğu için doğarken ölmüştür diye düşünüyorum sormadım yani sersem gibiydim o gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?