- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Kızlar ya benim oğlumda sanki biraz üst sınırlarda 16,5 aylık. Boy 86. Kilo 12,6 sizede çok gelmedimi yaşıtlarının yanında çok büyük duruyor
Canim abur cuburu kesmen harika ama bu kadar az yiyerek zayiflayamazsin çünkü metabolizmanı yavaslatiyorsun sonra azcik normal yesen vücudun kitlik psikolojisi yüzünden depolamaya baslayacak takip ediyorumm gercektende bisey yemiyorsun....bende hep senin gibi ac kalarak dururdum ve hic bir ise yaramadigi gibi kilo aldim normal yemege dönunce...cünkü inan bana bir ömür bu sekilde beslenemezsin bu benim fikrim demiycem simdiye kadar duyduklarimda okuduklariimda bu yönde canim ama yinede sen bilirsin....
kızlarr tavsiyeelrinize uydum ve akşam yemegı yemıcegımı söylemiştim ya..
şimdii 2 tane haşlanmış tavuk putu yedim..
yetmez mi.. erken yedımkı hazmı kolay olsun dıyee... saat 18 de yedimm :)
canım salata ye bari yemeyince metabolizma hızı daha cok düşüyor... inan bana ki herkes aynı fikirde galiba aman gülümmm dikkat et bak zayıflıcam diye hasta olmayalım aallah bagıslasın evlatlarımız var..
hayır canım benım kaçamak vs yokk.. dün akşam eşim cips almış ama yemedım,yiyemedim yatıp uyumuşum..
sabah gördum ama yemedım.. cocuklara verdım..
ya zaten cok zor kilo verıyorum.. akşam özellıkle yemek ıstemıyorum.. korkuyorum yaaa:18:
canım cok saol yaa içimi rahatllattın ben dün 3 yaş 9 ay grubuna bakmışım şimdi sen diyince farkettim cok saol tatlım
canım senın oğlun şu an da 2 yaş 10 aylık ortalama boy oranı 93.5 miş.. ne alt sınırı tam normall ortlama.. alt sınırr 85.3 müş canım..için rahat olsun..
bu yaştakı cocugun kılosu ise cok normal.. üst sınırr 17.7...alt sınırr ise 10.7 miş.. senınkı 16 ve tam ortalam kiloda.. yanı kaygı etme herşey yolunda :)
geleceğin basketçisi demekki maşallah canımmmmKızlar ya benim oğlumda sanki biraz üst sınırlarda 16,5 aylık. Boy 86. Kilo 12,6 sizede çok gelmedimi yaşıtlarının yanında çok büyük duruyor
onu deneyim bakalım bi ara yapmıştım ama o ara pek yemekle alakası yoktu şimdi gene iyi kötü yemesi düzeldi gibi tekrar başlayayım kemiğeCanim ben oglumda haftada bir kemikli et haslardim patatesi vs.koyardim ve yedirirdim suyundan ,kemigin icindeki iliginden,etinden ve patatesinden tabaga hazirlayip...yemezse eger o suyundan corba yapardim simdi oglum selvi boylu valla kemikleri kalin ve güclü:))
oooo afiyet olsun tatlımmm onun bi zararı olmaz ben tavuk etini haşlayıp salatanın içine didikliyordum öle de cok güzel oluyo
kızlarr tavsiyeelrinize uydum ve akşam yemegı yemıcegımı söylemiştim ya..
şimdii 2 tane haşlanmış tavuk putu yedim..
yetmez mi.. erken yedımkı hazmı kolay olsun dıyee... saat 18 de yedimm :)
süper vermişsin canım yaa helal olsun vallaAynen böyle devam et canim benim daha hizli zayiflayacaksin görürsün...mesela aksam tikabasa salata ye bak ben denemistim biliyormusun yarin yine onu yapacam tatile gitmeme 1 ay vardi aksamlari sadece salata yiyordum bolca sıkı bir yürüyüs yapiyordum ama öyle sadece yürüyüs degil kodu bandımda once 5 dk.isinmak icin yavas sonra hizli sonra yine yavas gibi sasirtarak vücudumu bantta yapmadihim saklabanlik kalmiyordu inanki sabah ve oglende hafif ama yiyordum yaniii 15 gün icinde 70 kg dan 64 kiloya düsmüstüm:))
Evet canım ben bile inanamamıstım verdigim kiloya:))yine ayni seyi yapicam..bide kizlar ben kosu bandini sadece yürümek icin kullanmiyorum türlü türlü hareketler yapiyorum valla o kadar ise yariyorki:))mesela ön tarafina dirseklerim degecek sekilde tutunup oyle yuruyorum tirmanma hareketinin aynisi oluyor:))
ben geldim canım
isveç diyeti nasıl gidiyor
bende diyete falan uyamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum bol spor yapıyorum bu aralar bakalım çarşambaya kilo verecekmiyizumutluyum
yarın arkadaşlarla disarda kahvaltıya gideceğiz inşallah kaçırmam...
evet yarın 3 aylarin başlangıcı hasta olduğum için oruç tutamıcam ama haftaya kandil günü tutmak istiyorum inşallah...
haberdeki yazıda güzel 6 ayda iyi kilo vermiş maşallahdiyet listesi güzel ama hiç meyve falan yok aksamda sadece çorbayla durulmazki keşke durabilsek
arada meyve yerim ben... 53 kilo değilde 20 kilo veririz en fazla... üstelik benim bünye alıştı artık açlıga mesela bugün küçük bi kase yogurt yedim onla duruyom halaa; corbayla hayli hayli dururum sıkıntı yok yanii bi deneyim bakalım bi haftacık ne olcak sanki bi bu kaldı denemediğim yazık üzülür sonra yaa:)))))))
kızlar bugün bi gazetenin(isim vermek yasak galiba baş harfi P... GAZETESİ) ilk sayfasında bi haber okudum... 21 yasında bi genç askere gitmek için 6 ayda 53 kilo vermiş. ben kendimden utandım 5 ayda 17 kiloyu zor verdim( menüsü ise
sabah ekmeksiz hafif bi kahvaltı
öğlen yağsız salata ve et
akşam ise sadece corba içmiş... hiç ekmek kullanmamış...
süper bişi yaa ve günde 2 saat spor yapmış valla azmine hayran kaldım cocugun helal olsunnn
ben yarın oruç tutmayı düşünüyorum,
bu arada yarın 3 ayların başlangıcı hepimize mubarek olsun canlarım Rabbim bu günleri görmeyi gene nasip etti bize inş ramaazanı da görürüz...
ama pazartesiden itibaren bu şekilde beslenme tarzını denicem...
bi arada listesiz diyet yapamıyordum
şimdi ise listelere hiç uyamıyorum...
bide böle deneyelim bakalım
istediğin sebzeyi pişir corba yap hemde sağlıklı geldi banaaa zaten canan karatay ekmeğin her türlüsü zararlı demişti kadın
ben ona inananıyorum cok dogru seyler konusuyo...
evetttt sizler ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi alayım diyettaşlarım benim
Canım okudum valla cok iyiymis..ama erkek bünyesi cok hizli verir bilirsin bizde 10-15 versek yeter vallaa kolaymista bende yapicam acikcasi benim bilmeden yapipta 15 gunde6 -6,5 kilo verdigim diyet gibi buda:))
canım evet baktım ..degerler yuksek ama bence bır sıkıntı olacaganını sanmıyorum.. ne guzel iştee heybetlı bır oğlun var.. basketbolcu olur ınsallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?