20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

tatlım ben cıkıyorum gercekten hiçhalim yok zorla yazıyorum iftara kadar braz yatayım bari sonra görüşürüz canım iyi akşamalr

Oruçunu Allah kabul etsin canım nasıl zorlandınmı bugün benimde geçen yıldan borcum var ha bugün ha yarın derken kaldıda kaldı bakalım nezaman niyetlenecem bende...

günlük menüm
sahur 2 brk su
iftar yarın gözleme birazcık patates kızartma 1 brd gazoz içim yandı valla içtim( tabi sonra hepsini çıkardım midem kabul etmedi)
iftardan sonra bi dilim cikolatalı pasta(babacımmm almış)
bitki çayı hiç içmedim
su 8 brd içtim günüm oruçlu oldugumdan iyi başladı ama kötü bittiiiii yaa ama olsun yarın telafi edeceğim sözzzzz

Oruçunu Allah kabul etsin canım nasıl zorlandınmı bugün benimde geçen yıldan borcum var ha bugün ha yarın derken kaldıda kaldı bakalım nezaman niyetlenecem bende...

saol bitanem benimde cok borcum bu sene talafi edeyim diyorum her gün tutamasam bile pazartesi ve perşembeleri tutacagım çünkü o günler cok önemliymiş sende öle yap derim tabi sen bilirsin orucum güzeldi aslında cok zorlanmadım sadece cok halsiz kaldım susuzluk cok zorluyo insanı sıcaktaa

Off nolucak benim bu halim bilmem şimdi zaten istesemde tutamam adetim var haftaya da memlekete gidiyorum orda daha zor olucak tutmak ama bakacaz artık bi çaresine...özliycem valla sizi memleketeyke pek giremem İnternet'e ama fırsat buldukça girmeye çalışacam :)

Bugünkü menümde şöyle
Sabah
1 dilim buğday ekmeği,1 kibrit kutusu beyaz peynir yarım paprıka biberi
Öğle yok ama akşam üzeri 1 dilim çukolatalı pasta yedim ((
Akşamda çam fıstığı yedim offff tutamadım kendimi ama yarın diyete devam kaçamak yok :)))

canım yaaa bende seni özlücem ara sıra girmeye calış ... ramazanda tutarsın canım yada kışın tut daha kolay olur kışın

ben gündüz uyudugum için hala burdayım ama uykum geliverdi gariii yatıyom sizden gelen giden yokkk horul horul uyuyun bakalım sizzzz hadindi iyi geceler hepinize sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve belki yarın giremem o yüzden şimdiden söleyim bari BÜTÜN ANNELERİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDADIR BİZLERİDE CENNETİNE KABUL ET YA RABBİMMM EVLATLARIMIZA SAĞLIK SIHHAT VER KİMSELERE EVLAT ACISI GÖSTERME DÜŞMANIMA BİLE... VE SON OLARAK RABBİM ANNELİK AŞKIYLA YANIP TUTUŞANLARA EN KISA ZAMANDA ANNELİĞİ TATTIRSIN İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHH İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN....

Merhaba kızlar,bende Samsun'da yaşıyorum.Bu arada oruç falan yalan oldu o kadar niyet ettim ama.Bende bu sürekli yeme isteği ne böyle diyordum.Aynen diyete devam.Ama ne kadar yarar alabilirim bilmiyorum.Bende burdan herkesin anneler gününü kutluyorum :)

yasemin günaydın canım erkencisin... benim oğlan sabahın köründe uyandı sıpaa ee haliyle bizde dikildik sabah sabah

yasemin günaydın canım erkencisin... benim oğlan sabahın köründe uyandı sıpaa ee haliyle bizde dikildik sabah sabah

Haftasonu erken uyanmak adetimdir benim.6.30 da uyandım geri yatıp 1 saat daha uyudum.Eee çocuk olunca iş zor.Ama ne tatlı olur o şimdi,tam sevme zamanı.Birde ben erkek çocukları daha çok seviyorum.Çok şirin oluyorlar.Umarım istediğin gibi yetişir.Öp benim için :)

hayırlısı canım yaa zaten senin ne kilon varki allah aşkına niye sıkıyon canını güzelim yaa... oruca gelince bir gün tutsan gerisi geliyo inanki sadece susuzluk zorladı beni yarın gene düşünüyorum tutmayı bakalım nasip olursa... orucluyken hem kaçamak falan yapma şansımız olmuyor kendimizie hakim olmayı öğreniyoruzz...

allah sana da nasip etsin canım isteyen herkese tabi... sorma saçının teline dünyayı değişmem onun cok sevimli anası gibi maşallahhh öpüverdim canım ohhh mis gibi kokuyo

İnsan kendini beğenmeyince işte...Haklısın şu ara tutamıyorum.Ama hala niyetim var.O çok farklı ve güzel bir psikoloji.Kendini çok harika hissediyorsun.Bir önce başlayacağım bende,bekliyorum işte.

İnsan kendini beğenmeyince işte...Haklısın şu ara tutamıyorum.Ama hala niyetim var.O çok farklı ve güzel bir psikoloji.Kendini çok harika hissediyorsun.Bir önce başlayacağım bende,bekliyorum işte.

öle seyler söleme bence herkesin ayrı bi güzelliği vardır kiminin güzelliği yüzünde kiminin yüreğinde... Rabbimin yarattığı hersey güzel sadece biz kadınlar kendimize bakmıyoruz bazen... aslında eminim sende cok güzelsindir... halimize cok sükür elimiz ayagımız gözümüz herseyimiz yerinde daha ne isteyelim ki... Allahın gücüne gider öle şeyler düşünme canım orucunu da inşallah en kısa zamanda kendini toparlar tutarsın..beni yanlış anlama sakın ben sadeece senin içindeki güzelliğin farkındayımmm o bile yeter inanki

Bu güzel sözlerin için çok teşekkür ederim.Çok haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…