- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Size bir şey soracağım hani gülme işareti falan konuya cevap ver kısmında çıkıyor üstüne tıkla sayısı falan nasıl yapılacağı yazıyo demistinizya . Bende cikmiyo acaba benim ayarlar bölümünde bı sıkıntı falan mı var yaaaakimseciklerde yoook cnm sıkıldı ((
ooooooooooo kızlarrr nerdesiniz yaa kimsecikler yok gene haftasonu zaten kimse girmiyoooo
Oruçunu Allah kabul etsin canım nasıl zorlandınmı bugün benimde geçen yıldan borcum var ha bugün ha yarın derken kaldıda kaldı bakalım nezaman niyetlenecem bende...
saol bitanem benimde cok borcum bu sene talafi edeyim diyorum her gün tutamasam bile pazartesi ve perşembeleri tutacagım çünkü o günler cok önemliymiş sende öle yap derim tabi sen bilirsin orucum güzeldi aslında cok zorlanmadım sadece cok halsiz kaldım susuzluk cok zorluyo insanı sıcaktaa
Off nolucak benim bu halim bilmem şimdi zaten istesemde tutamam adetim var haftaya da memlekete gidiyorum orda daha zor olucak tutmak ama bakacaz artık bi çaresine...özliycem valla sizi memleketeyke pek giremem İnternet'e ama fırsat buldukça girmeye çalışacam :)
yasemin günaydın canım erkencisin... benim oğlan sabahın köründe uyandı sıpaa ee haliyle bizde dikildik sabah sabah
Merhaba kızlar,bende Samsun'da yaşıyorum.Bu arada oruç falan yalan oldu o kadar niyet ettim ama.Bende bu sürekli yeme isteği ne böyle diyordum.Aynen diyete devam.Ama ne kadar yarar alabilirim bilmiyorum.Bende burdan herkesin anneler gününü kutluyorum :)
Haftasonu erken uyanmak adetimdir benim.6.30 da uyandım geri yatıp 1 saat daha uyudum.Eee çocuk olunca iş zor.Ama ne tatlı olur o şimdi,tam sevme zamanı.Birde ben erkek çocukları daha çok seviyorum.Çok şirin oluyorlar.Umarım istediğin gibi yetişir.Öp benim için :)
hayırlısı canım yaa zaten senin ne kilon varki allah aşkına niye sıkıyon canını güzelim yaa... oruca gelince bir gün tutsan gerisi geliyo inanki sadece susuzluk zorladı beni yarın gene düşünüyorum tutmayı bakalım nasip olursa... orucluyken hem kaçamak falan yapma şansımız olmuyor kendimizie hakim olmayı öğreniyoruzz...
İnsan kendini beğenmeyince işte...Haklısın şu ara tutamıyorum.Ama hala niyetim var.O çok farklı ve güzel bir psikoloji.Kendini çok harika hissediyorsun.Bir önce başlayacağım bende,bekliyorum işte.
öle seyler söleme bence herkesin ayrı bi güzelliği vardır kiminin güzelliği yüzünde kiminin yüreğinde... Rabbimin yarattığı hersey güzel sadece biz kadınlar kendimize bakmıyoruz bazen... aslında eminim sende cok güzelsindir... halimize cok sükür elimiz ayagımız gözümüz herseyimiz yerinde daha ne isteyelim ki... Allahın gücüne gider öle şeyler düşünme canım orucunu da inşallah en kısa zamanda kendini toparlar tutarsın..beni yanlış anlama sakın ben sadeece senin içindeki güzelliğin farkındayımmm o bile yeter inanki
Kızlar neredesiniz?Çoook yalnızım bugün ben yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?