- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
ayyy inşallah canım yaaa görem gari su 68i falan o bile gaza getircek beni surda yaza ne kaldı ki ben halaaa 70 offfff... sende iyi yemişsin aslında fazla değil yani... bugün 3 fincan içtim bende yeşil çayı
yaklaşık 4,5 ayda 22 kilo vermiş biri olarak deneyimleri paylaşim istedim
kilom şu anda 67 eski kilom 89, 46 beden giyiyordum yürümemde veya hareketlerimde hiçbir zaman zorluk yaşamadım.
öncelikle su olayını minik 500ml pet şişeler varya ben bardak kullanmadım hep onunla içtim bu sayede ne kadar içtiğimi rahatlıkla takip ettim bu süre zarfında lokma şekerli gıda şeker çikolata yemedim inat diilmi yemicem dedim yemedim sabah çayıma koyduğum şeker ve akşam içtiğim türk kahvesine koyduğum şeker harici ama bu arada türk kahvesi özellikle akşam içildiğinde şeker ihtiyacımı tatlı ihtiyacımı sıfırlıyor ve metobolizmamı hızlandırıyor o yüzden akşam sekizde içiyordum.ekmek ezelinden beri fazla yemiyordum ama beyaz ekmeği kilo verme aşamasında tamamen çıkarttım hayatımdan. üstüne yürüdüm günde en az 1 saat çorbalara dadandım ama ne dadanma mecimek çorbası yapıyordum içine evde ne sebze varsa atıyordum blendırdan geçirip içiyordum gece özellikle posalı çorba içiyordum bir süre sonra bünyem alıştı.
şimdi kilo kontrolü yapim diyorum ama yapamıyorum günde ortalama 300 gr'a yakın kilo kaybediyorum
yürüyüşler biraz ama fazlalaştı(mesela bugün farkında olmadan 4 saat aralıksız yürümüşüm)
şu anda 40 bedenim tatlımı dedi birisi :)) evet artık yiyorum ama bu ara verdiğim dönemden sonra eskisi gibi midem almıyor artık eskiden mesela 3 kaşık çikolata yerken şimdi yarım kaşık bile fazla geliyor
bide muz sizlere tavsiye edicem ama yerlisini diil muzun yarısını bi gün yarısını diğer gün yiyin inanın nasıl doyurduğunu karnınızı anlıyamıcaksınız bile
komik belki ama kendime el kremi aldım çeşit çeşit güzel kokanlardan ellerime sürünce onların kokuları meyvemsiya bana yemek düşündürmüyordu bunuda farkettim
birde canınız böle accayip tatlı istedi hele malum ay dönümlerimizde onunda çaresi bitter çikolata özellikle %60 ve daha fazla kakao içeren kakaonun metobolizmayı hızlandırma özelliğini herhalde bir çoğunuzda biliyorsunuz 1 paket gofretten en az 400 kalori almak yerine 2 minik parça bitter çikolata size onun üçte biri kaloriye gelicek
sevgiler...
inşallah canım yaaa valla sen biliyon ne zamandır 70 de sürünüyom bitmedi bu bünyenin 70 takıntısı bu nedir yaa bölee offfffffffSen hiç merak etme canım ben eminim sen bu hafta kesin 68 görürsün darısı bizlerin başına :)ben bu gün tutamadım kendimi valla 1 gofret yedim malum adet döneminde tatlısız olmuyo((
yaklaşık 4,5 ayda 22 kilo vermiş biri olarak deneyimleri paylaşim istedim
kilom şu anda 67 eski kilom 89, 46 beden giyiyordum yürümemde veya hareketlerimde hiçbir zaman zorluk yaşamadım.
öncelikle su olayını minik 500ml pet şişeler varya ben bardak kullanmadım hep onunla içtim bu sayede ne kadar içtiğimi rahatlıkla takip ettim bu süre zarfında lokma şekerli gıda şeker çikolata yemedim inat diilmi yemicem dedim yemedim sabah çayıma koyduğum şeker ve akşam içtiğim türk kahvesine koyduğum şeker harici ama bu arada türk kahvesi özellikle akşam içildiğinde şeker ihtiyacımı tatlı ihtiyacımı sıfırlıyor ve metobolizmamı hızlandırıyor o yüzden akşam sekizde içiyordum.ekmek ezelinden beri fazla yemiyordum ama beyaz ekmeği kilo verme aşamasında tamamen çıkarttım hayatımdan. üstüne yürüdüm günde en az 1 saat çorbalara dadandım ama ne dadanma mecimek çorbası yapıyordum içine evde ne sebze varsa atıyordum blendırdan geçirip içiyordum gece özellikle posalı çorba içiyordum bir süre sonra bünyem alıştı.
şimdi kilo kontrolü yapim diyorum ama yapamıyorum günde ortalama 300 gr'a yakın kilo kaybediyorum
yürüyüşler biraz ama fazlalaştı(mesela bugün farkında olmadan 4 saat aralıksız yürümüşüm)
şu anda 40 bedenim tatlımı dedi birisi :)) evet artık yiyorum ama bu ara verdiğim dönemden sonra eskisi gibi midem almıyor artık eskiden mesela 3 kaşık çikolata yerken şimdi yarım kaşık bile fazla geliyor
bide muz sizlere tavsiye edicem ama yerlisini diil muzun yarısını bi gün yarısını diğer gün yiyin inanın nasıl doyurduğunu karnınızı anlıyamıcaksınız bile
komik belki ama kendime el kremi aldım çeşit çeşit güzel kokanlardan ellerime sürünce onların kokuları meyvemsiya bana yemek düşündürmüyordu bunuda farkettim
birde canınız böle accayip tatlı istedi hele malum ay dönümlerimizde onunda çaresi bitter çikolata özellikle %60 ve daha fazla kakao içeren kakaonun metobolizmayı hızlandırma özelliğini herhalde bir çoğunuzda biliyorsunuz 1 paket gofretten en az 400 kalori almak yerine 2 minik parça bitter çikolata size onun üçte biri kaloriye gelicek
sevgiler...
inşallah canım yaaa valla sen biliyon ne zamandır 70 de sürünüyom bitmedi bu bünyenin 70 takıntısı bu nedir yaa bölee offfffffff
canım öncelikle tebrik ederim cok güzel kilo vermişsin... dediklerini bende aynen uyguluyorum benim sadece haftanın 1 günü izin veriyordum kendime yada 15 günde bir o zamanki kiloma bakarak o gün istediklerimi yiyordum ertesi gün kaldıgım yerden devam gene... doktordan duymuştum metabolizmayı sasırtmak için... sen böle bi şey yaptınmı acaba... yani yoksa ben mi yanlış yaptım bilemeiyorum gerçi herkesin metabolizması farklı ama ben 5 ayda 17 kilo verdim az bana göre
Orucunu tut arkadasım borcunun daha önemli oldugunu düsünüyorum zaten iftarda ve sahurdada dikkat edersen corba ve salata agirlikli yersen bir tasla iki kus vurmus olursun sampuana gelince benimde saclarim ince telli ve kirilgan uclari fönlemedikce iyi durmuyor her sampuani denedim en son pantene nem serisini aldim kremi maskesiyle birlikte onu kullanmaya basladim daha iyi gibi dene istersen en azindan uclarim kotu durmuyor artik....Kızlar bu ara çok katılamıyorum sohbetlere ne yazık ki.Size iki şey soracağım.Öncelikle alakalı olanı sorayım.Benim tutmam gereken oruçlarım var ve bu ara tutmak çok sevap artı geciktirmekde istemiyorum.Ne yapsam bilemedim.Yarın başlamayı düşnüyorum.Ters etki yapıp kilo almaya başlarsam diyet bitince tutacağım.Ama geçen ramazanda hiç dikkat etmediğim halde kendiliğimden 6 kilo vermiştim.Şimdide kilo aldırmaz diye umut ediyorum.Siz ne diyorsunuz?Birde hangi şamğuanı kullanıyorsunuz ya.Ben bütün markaları denedim yani çoğunu ama saçım hiçbirinen doğru düzgün fayda görmedi.Çok kırılgan ve ince.Tavsiyeleriniz var mı?
bünyeden bünyeye değişir tabiki bu bendeki hırsın gelmesi ama çok ünlü bir hastanenin diyetisyenine zamanında vermiş olduğum paralardı doğruyu söylemek gerekirse adam bana diyet listesi veriyor arfiyen uyuyorum veremiyorum kilo en sonunda diyetisten kendini kaybetti nasıl veremezsin kilo diye bana 1 haftalık şok diyet verdi kavaltıda grisini öğlen salata akşam çorba günde 1 elma düşünebiliyormusunuz bunu bana diyetisyen ve büyük bir hastananenin (özel) doktoru yaptı bunun akabinde bende reflü ve gastrit var ezelinden beri bunlar zıpladı hastanelik oldum yeter artık dedim gene çünkü serum yedim ve bende yediğim her serum yaklaşık 4 kilo olarak üzerimde kalıyor kendimi toparladıktan sonra kendi kendime araştırarak yapmaya başladım şu metobolizmayı şaşırtmaya gelince diyetteki amaç ne mide küçültülmesi alınan gıdaların yeterli gelmesi 1 gün bile kaçamak yapınca ertesi gün midem gene eski haline dönüyor ve doymuyordum sonuç kaçamak yasak dedim kendime çokmu canım bişeyok istiyor börek çörek kek vs minncaık lokma ama yemeden önce kokluyordum bol bol öyle ağzıma atıyordum ve kendimi suçlu hissetmeye programladım giremediğim bir krem rengi pantolonum vardı 40 beden hiç giymemiştim dolaptan çıkarıp durmadan ona bakıyordum şimdi o pantolonum rahatlıkla üstüme oluyor 4 ay 5 ay neyse artık sıktım dişimi oldu bitti sizede tavsiyem sıkın dişinizi
bak güzel bişeylerde söylim şimdi börekte yiyorum kekte kurabiyede çikolatada ama o kadar az yiyorumki kendimi diyet döneminde mahrumiyet duygumdan arındırdım mahrum kalıyorum demiyordum stoklarda var nasılsa ordan kullanim diyordum kendimle dalga geçiyordum canım bişey isteyince bunuda yapabilirsiniz gerginliğinizi alıyor
arkadaşlarınız aman ye dedikçe amannn stokta var nasılsa diyip geçiyordum şimdi ama halimi görenler bana imraniyorlar yolda çevirip soruyorlar naaptın sen böle diye çenemi tuttum diyorum sadece
sevgiler...
Kızlar bu ara çok katılamıyorum sohbetlere ne yazık ki.Size iki şey soracağım.Öncelikle alakalı olanı sorayım.Benim tutmam gereken oruçlarım var ve bu ara tutmak çok sevap artı geciktirmekde istemiyorum.Ne yapsam bilemedim.Yarın başlamayı düşnüyorum.Ters etki yapıp kilo almaya başlarsam diyet bitince tutacağım.Ama geçen ramazanda hiç dikkat etmediğim halde kendiliğimden 6 kilo vermiştim.Şimdide kilo aldırmaz diye umut ediyorum.Siz ne diyorsunuz?Birde hangi şamğuanı kullanıyorsunuz ya.Ben bütün markaları denedim yani çoğunu ama saçım hiçbirinen doğru düzgün fayda görmedi.Çok kırılgan ve ince.Tavsiyeleriniz var mı?
kızlar şu dakika itibarıyle yediğim öğle yemegı menusu ..bana göre cok fazla ama sizlerin tavsıyelerıne uyacamm kilomda bır degışme olmuyorr kaç gundurr moralım bozuluyorr.. birde böle denıcem ..
foto ekleyemıyorum kızlar.. fotosunu çekmiştim ama neyse yazayım barii
bir tane haşlanmış but
5-6 yemek kaşıgı soğan salatası
10 tane falan ciğer şiş ( yani 10 adet kuşbaşı ciğer )
ufak kasede de yarım yağlı yoğurt...
ve bol bol suu..
hatam varmı acbaa..dogrumu yapıyorum kızlar.. kilo almak ıstemıyorum
canım öncelikle orucun önemi cok büyük benim için ve borcum kilomdan daha önemli sonuça ölüm geldiğinde kiloya değil defterimize bakacaklar ben öle düşünüyorum bence sahurda ekmeksiz kahvaltı yap... iftrada da corba salata birazcık yemek yersin... sahurda tıka basa yesem de acıkıyorum azıcık yesemde acıkıyorum hiç yemesemde acıkıyorummm... mesela akşam sahur yapmadım orucumu tuttum sadece susadım açlık hissetmiyorum inan ki... rabbim kabul ederse bugün tuttum orucumu... sampuana gelince ben pantene kullanıyorum ama sampuandan ziyade bitkisel kürler yapmanı öneririm...Kızlar bu ara çok katılamıyorum sohbetlere ne yazık ki.Size iki şey soracağım.Öncelikle alakalı olanı sorayım.Benim tutmam gereken oruçlarım var ve bu ara tutmak çok sevap artı geciktirmekde istemiyorum.Ne yapsam bilemedim.Yarın başlamayı düşnüyorum.Ters etki yapıp kilo almaya başlarsam diyet bitince tutacağım.Ama geçen ramazanda hiç dikkat etmediğim halde kendiliğimden 6 kilo vermiştim.Şimdide kilo aldırmaz diye umut ediyorum.Siz ne diyorsunuz?Birde hangi şamğuanı kullanıyorsunuz ya.Ben bütün markaları denedim yani çoğunu ama saçım hiçbirinen doğru düzgün fayda görmedi.Çok kırılgan ve ince.Tavsiyeleriniz var mı?
kızlar şu dakika itibarıyle yediğim öğle yemegı menusu ..bana göre cok fazla ama sizlerin tavsıyelerıne uyacamm kilomda bır degışme olmuyorr kaç gundurr moralım bozuluyorr.. birde böle denıcem ..
foto ekleyemıyorum kızlar.. fotosunu çekmiştim ama neyse yazayım barii
bir tane haşlanmış but
5-6 yemek kaşıgı soğan salatası
10 tane falan ciğer şiş ( yani 10 adet kuşbaşı ciğer )
ufak kasede de yarım yağlı yoğurt...
ve bol bol suu..
hatam varmı acbaa..dogrumu yapıyorum kızlar.. kilo almak ıstemıyorum
Arkadaslar biraz birbirimizi tanıyalım hangi sehirde yasıyorsunuz ?? Ben Antalya
Size bir şey soracağım hani gülme işareti falan konuya cevap ver kısmında çıkıyor üstüne tıkla sayısı falan nasıl yapılacağı yazıyo demistinizya . Bende cikmiyo acaba benim ayarlar bölümünde bı sıkıntı falan mı var yaaaakimseciklerde yoook cnm sıkıldı ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?