- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
selam kızlar,herkesin anneler gününü kutluyorum
galiba cok zorladım kenımı hasta oldum kızlar.. üşüttüm.. sporda galıbaa
bu aralar iştahım yok kılzarr..
yiyemiyorum hiç bişe hatta miğdem bulanıyor...
kahvaltıda zorlaa bir tan eetimek yedim bir bardakta çay içtim
çarşıya gıttık bugun eşimle anneler günü için annelerimize hedıye aldık...
yürüyüş oldu o benim içinn
eve geldigimde bir kase special k yedim..
saat 12 di öğlen...
ve şu saat oldu ağzıma lokma koymadım.. anca su ıcıyorum.. canım hiç istemıyorr..
aslında annemle dargınım biraz.. hedıyeyı nasıl verıcem dıye dusunuyorum.. alt katımda oturuyorlar.. ama ben gidemıyorum bile yanına..
hadi surat yaparsa yınee.. cok yıkılıyırm ..
haklı oldugum halde yınede ben evlatlık görevımı yapıcam,hediyesını vercem ama beklemedgım bir tepkiyle karşılaşırsam çok bozulurm
..........
canım babam benım yaa bana deri tepsi almış hediyee..
iç içe 2 tane
babamı cok sevıyorum ,her ne kadar benı uzduysede o benım birtanem..
annemıde sevıyorum ama o benı sevmıyorr
..........
dertlerimle sıktım sizi kızlar.. bugunku menum böleydı.. şimdi cıkıyorum ...
görüşürüz yinee
kılzarrr iki gundur kımsecıkler foruma ugramıyorr ..ağlıcam ama bak yaaaa
sizleree ismail yk dan "nerdesin " parçasını armagan edıyorumiyimiii
.........
bugun daha iyiym kızlar.. annemın hedıyesını de verdım sonunda barıştık :)
moralim iyi yani..bugun beni kimse tutamaz 2 saat yürürümm herhalde yürüyüş bandındaa
.........
bugun geç kalktım kızçelerim 10:30 danasılda uyumuşum valla bilmiyorum :44:
sabah aç karnına 2 barsak su içtim üstünede bir bardak sinamekılı form çayı içtim..
bu kadarrr :)
............
şimdi egzersizlerimi yapcam -sonrada yürüyüşümü.. öğlende ne yerım bılmıyorum...
yemek bana yaramadı kızlar aksine 1 kilo aldım..
yemıcemm başka çarem yok
...........
kim ne yiyor neler yapıyorr yazsın yaa.. bir tek ben kendı kendimle konuşuyor gibiyim
walla cnm hic yemedende nasil olacak anlamadimki bende... ben bugun 2 gunluk bir detoksa basladim.. ayran detoksu sanirim adi. 2 gunde 2 kilo veriliyormus :))) simdiklik iyi gidiyor insallah bikmam onu icmekten :)))
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4yemek.kasıgı haslanmıs bulgur,4.yemek.kasıgı haslanmıs nohut ve 4.yemek.kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
detoks bu sekilde.. isteyen yapsin kizlar.. denemekte fayda var bence :)))
Kızlar kusura bakmayin giremiyorum dogru dürüst hastalandim valla hic tadim yok(
o zaman sen bildiğinden şaşma canım herkesin bünyesi farklı sonuctakılzarrr iki gundur kımsecıkler foruma ugramıyorr ..ağlıcam ama bak yaaaa
sizleree ismail yk dan "nerdesin " parçasını armagan edıyorumiyimiii
.........
bugun daha iyiym kızlar.. annemın hedıyesını de verdım sonunda barıştık :)
moralim iyi yani..bugun beni kimse tutamaz 2 saat yürürümm herhalde yürüyüş bandındaa
.........
bugun geç kalktım kızçelerim 10:30 danasılda uyumuşum valla bilmiyorum :44:
sabah aç karnına 2 barsak su içtim üstünede bir bardak sinamekılı form çayı içtim..
bu kadarrr :)
............
şimdi egzersizlerimi yapcam -sonrada yürüyüşümü.. öğlende ne yerım bılmıyorum...
yemek bana yaramadı kızlar aksine 1 kilo aldım..
yemıcemm başka çarem yok
...........
kim ne yiyor neler yapıyorr yazsın yaa.. bir tek ben kendı kendimle konuşuyor gibiyim
canım bende yaptım ama kaçamaklarım cok oldugu için pek vermeedim asla kaçamak yapmazsan belki iyi bi sonuç alırsın güzel bi detoks hiç açlık hissetmemeiştim yaparken ve tadı da cok güzeldi bol nane ve pul biber serp harika oluyo haaa bide keten tohumu atmıştım ben yerken...walla cnm hic yemedende nasil olacak anlamadimki bende... ben bugun 2 gunluk bir detoksa basladim.. ayran detoksu sanirim adi. 2 gunde 2 kilo veriliyormus :))) simdiklik iyi gidiyor insallah bikmam onu icmekten :)))
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4yemek.kasıgı haslanmıs bulgur,4.yemek.kasıgı haslanmıs nohut ve 4.yemek.kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
ya bende iyi değilim canım hiçbişi istemiyo fırsat buldukca girmeye calısacagım kızlar kusuruma bakamyın ne olurrr
geçmiş olsun birtanem yaa valla bende öleyım bır bakıyorum enerjıgım bır bakıyorum her yerım ağrıyorr..
önelı degıl canım sen ıyı olda gerısı önemlı degıl :)
Kızlar kusura bakmayin giremiyorum dogru dürüst hastalandim valla hic tadim yok(
su ayran detoksunu yarın bende yapacagım canım kilo vermekten ziyade insanı iyi hissettiriyor ondan sonra kaldıgım yerden devam edeyim diyorum hafta sonu kaçırdım biraz onu telafi edeyim bariwalla cnm hic yemedende nasil olacak anlamadimki bende... ben bugun 2 gunluk bir detoksa basladim.. ayran detoksu sanirim adi. 2 gunde 2 kilo veriliyormus :))) simdiklik iyi gidiyor insallah bikmam onu icmekten :)))
Slm kızlar bende fazla giremiyorumnedense adapte olamıyorum canım hiçbirsey yapmak istemiyor, interneti bile açmayı istemıyrum denense ama merak ettım bır bakayım dedım baktım sizlerde aynı benim gibi fazla yazan olmamış
yediklerime gelince dikkat ediyorum en azından aksam 7 den sonra bırsey yemiyorum spor yapıyorum haftada 3 gun spora başladım
bakalım çarşamba ne olcak
kızlarrr kızlarrrr kendınıze gelinnn
saldınız ıyıcee
alt tarafı 3 guncuk mıllet sohbet edemedı
yapmayın bölee
havalrdan dır o havalardan
..................
çarşamba gunu herkes kilo bildirimi yapacak nasılsa toplanırız yıne butun kızlarr
bu hafta kilo bıldırımı yapmayanlar silinecek baş başa kalırız gerçekten kilo vermek ısteyenlerle..
Ben o kadar yoğunum ki hiç giremiyorum topiğe :/ Bu arada bu sabah ki kilom 90.3 şöyle 80'lere bir gelebilseydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?