20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

selam kızlar,herkesin anneler gününü kutluyorum

galiba cok zorladım kenımı hasta oldum kızlar.. üşüttüm.. sporda galıbaa

bu aralar iştahım yok kılzarr..

yiyemiyorum hiç bişe hatta miğdem bulanıyor...

kahvaltıda zorlaa bir tan eetimek yedim bir bardakta çay içtim

çarşıya gıttık bugun eşimle anneler günü için annelerimize hedıye aldık...

yürüyüş oldu o benim içinn

eve geldigimde bir kase special k yedim..

saat 12 di öğlen...

ve şu saat oldu ağzıma lokma koymadım.. anca su ıcıyorum.. canım hiç istemıyorr..

aslında annemle dargınım biraz.. hedıyeyı nasıl verıcem dıye dusunuyorum.. alt katımda oturuyorlar.. ama ben gidemıyorum bile yanına..
hadi surat yaparsa yınee.. cok yıkılıyırm ..
haklı oldugum halde yınede ben evlatlık görevımı yapıcam,hediyesını vercem ama beklemedgım bir tepkiyle karşılaşırsam çok bozulurm

..........
canım babam benım yaa bana deri tepsi almış hediyee..
iç içe 2 tane
babamı cok sevıyorum ,her ne kadar benı uzduysede o benım birtanem..
annemıde sevıyorum ama o benı sevmıyorr

..........
dertlerimle sıktım sizi kızlar.. bugunku menum böleydı.. şimdi cıkıyorum ...
görüşürüz yinee

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda iyileşirsin...
Seninde anneler günün kutlu olsun canım Allah anne olmayı isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu :)))

kılzarrr iki gundur kımsecıkler foruma ugramıyorr ..ağlıcam ama bak yaaaa

sizleree ismail yk dan "nerdesin " parçasını armagan edıyorum iyimiii

.........

bugun daha iyiym kızlar.. annemın hedıyesını de verdım sonunda barıştık :)
moralim iyi yani..bugun beni kimse tutamaz 2 saat yürürümm herhalde yürüyüş bandındaa
.........
bugun geç kalktım kızçelerim 10:30 da nasılda uyumuşum valla bilmiyorum :44:
sabah aç karnına 2 barsak su içtim üstünede bir bardak sinamekılı form çayı içtim..
bu kadarrr :)

............
şimdi egzersizlerimi yapcam -sonrada yürüyüşümü.. öğlende ne yerım bılmıyorum...
yemek bana yaramadı kızlar aksine 1 kilo aldım..
yemıcemm başka çarem yok
...........

kim ne yiyor neler yapıyorr yazsın yaa.. bir tek ben kendı kendimle konuşuyor gibiyim

walla cnm hic yemedende nasil olacak anlamadimki bende... ben bugun 2 gunluk bir detoksa basladim.. ayran detoksu sanirim adi. 2 gunde 2 kilo veriliyormus :))) simdiklik iyi gidiyor insallah bikmam onu icmekten :)))

2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4yemek.kasıgı haslanmıs bulgur,4.yemek.kasıgı haslanmıs nohut ve 4.yemek.kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.

detoks bu sekilde.. isteyen yapsin kizlar.. denemekte fayda var bence :)))

Canım ben bunu iki defa yaptım ve her ikisindede 800 gr gitti aynen denildiği gibi yaptım maviboncukcum da yaptı oda sanırım denildiği kadar veremedi 2 gün çabuk geçiyor bir yap bakalım sen nekadar vereceksin umarım 2 kilo gider :))))

kızlar bugun 45 dkk yurudum ,egzersizlerimide yaptım

sabah içtiğim bir bardak form çayıyla duruyorum..

az önce bir soda içtim

.........
şimdide ızgarada tavuk köftesı yapıyorum
4 tane yıcem yanına da bol dometes
akşam yemegımde bu...

ve bugun 1.5 litre su içtim
yatana kadar 1.5 litre daha ıcebılırsem 3 litreyı tamamlamıs olcam bugunde :)

.............
ben yemeden daha rahatım ama inşallah ilerde iki katını almam ..
sonuna kadar haklısınız yiyerek zayıflanmalı.. vucudu ona alıştırmalıyım ama

3 gun denedım bunu aksıne 1 kilo aldım.. yapamıcam galıbaa.. yiyerek olmuyorr

o zaman sen bildiğinden şaşma canım herkesin bünyesi farklı sonucta
canım bende yaptım ama kaçamaklarım cok oldugu için pek vermeedim asla kaçamak yapmazsan belki iyi bi sonuç alırsın güzel bi detoks hiç açlık hissetmemeiştim yaparken ve tadı da cok güzeldi bol nane ve pul biber serp harika oluyo haaa bide keten tohumu atmıştım ben yerken...

geçmiş olsun birtanem yaa valla bende öleyım bır bakıyorum enerjıgım bır bakıyorum her yerım ağrıyorr..
önelı degıl canım sen ıyı olda gerısı önemlı degıl :)
ya bende iyi değilim canım hiçbişi istemiyo fırsat buldukca girmeye calısacagım kızlar kusuruma bakamyın ne olurrr
Kızlar kusura bakmayin giremiyorum dogru dürüst hastalandim valla hic tadim yok(

geçmiş olsun canım bende öleyim vallaa havalardan galiba

slm canlarım benim su ara havalrdan mı nedir bi türlü adapte olamıyorum diyete ama gene de güzel gidiyo vazgecmek yok tabi ama suara cok halsiz düştüm bugün biraz akşam yemeği yedim eşimle kendime geldim valla:) carsamba gününü iple cekiyorum inşallah 6 lı rakamları görürüm artık yaaa cok sıkıldım valla al ver al ver olmuyo böle ama haaa sizlerden de kimse yok nerelerdesiniz herkes motivasyonu kaybetti galiba öle bişi hissediyorum sanki kızlarrrr

su ayran detoksunu yarın bende yapacagım canım kilo vermekten ziyade insanı iyi hissettiriyor ondan sonra kaldıgım yerden devam edeyim diyorum hafta sonu kaçırdım biraz onu telafi edeyim bari

Slm kızlar bende fazla giremiyorum nedense adapte olamıyorum canım hiçbirsey yapmak istemiyor, interneti bile açmayı istemıyrum denense ama merak ettım bır bakayım dedım baktım sizlerde aynı benim gibi fazla yazan olmamış
yediklerime gelince dikkat ediyorum en azından aksam 7 den sonra bırsey yemiyorum spor yapıyorum haftada 3 gun spora başladım
bakalım çarşamba ne olcak

ne olcak bizim bu halimiz yaa off kimseciklerde yok motivasyonda yok ben kendimce yapıom işte bişiler su ara cok sıkılıyorum her konuda canım hiç bişi yapmak istemiyo şimdi eşim yattı sıkıntıdan girdim nete ama kimse yok tabi gene

kızlarrr kızlarrrr kendınıze gelinnn

saldınız ıyıcee
alt tarafı 3 guncuk mıllet sohbet edemedı

yapmayın bölee
havalrdan dır o havalardan

..................

çarşamba gunu herkes kilo bildirimi yapacak nasılsa toplanırız yıne butun kızlarr
bu hafta kilo bıldırımı yapmayanlar silinecek baş başa kalırız gerçekten kilo vermek ısteyenlerle..

haklsın canım yaa ne oluyo böle anlamadım bi iştah patlaması var bende ama zor tutuyorum kendimi eğer bi salsam gidecek valla ipin ucu burdan uzak kalmak yaramıyo bana benim ilacım sizsiniz yaw

kör olasıca sinekelr yedi heryerimi uyuyamadım yaa offfffffff kaşıntıdan döndüm durdum yatakta ev halkı coktannn uyudu bide sabah geç kalktım biraz bi acayip oldum ben su ara sineklerden nefret ediyorrummmmmmmmmmmmmm

Ben o kadar yoğunum ki hiç giremiyorum topiğe :/ Bu arada bu sabah ki kilom 90.3 şöyle 80'lere bir gelebilseydim...

Ben o kadar yoğunum ki hiç giremiyorum topiğe :/ Bu arada bu sabah ki kilom 90.3 şöyle 80'lere bir gelebilseydim...

olsun canım assla moral bozmak yok gidecek o kilolar yeterki istekli azimli olalım 5 ay önce bende 87 kiloydum.. o zaman 75 olsam yeeter diiyrodum ama şimdi 70 i beğenmiyorum. insanoğlu işte hep daha fazlasını istiyoruz ama olması gereken kilom 48 miş ben 60 olsam yeter yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…