- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 66
- 363
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.161
oooooooooo hoşgeldin tatlımmm valla özledik seni daha dün düşünmüştüm seni ne zaman döner acaba diye canım arkadaşım seni görmek cok güzel...Merhaba kızlar 2 aylık aradan sonra tekrar döndüm aranıza tabi memlekete diyet falan kalmadı ama neyse 2 kilocuk aldım onuda vericem inşallah :) Bu arada diyet yapan varmı oruç tutarken yapabileceğim bişey varmı yardım lütfennnn
canım benım hoş geldınn valla son anda yetiştinn haftayaa siliyordum artıkk forma ugramayanları :)
............................
2 kilodan bişe olmaz, verırısın canımmm merak etmee..
oruç tutarken diyet yapmak demeyelımde,az yiyen varmıı
ben yürüyüşümü egzersizlerimi yapıyorumm,akşam iftardaa corba içiyorum bol bol da su.. sahura kadar bişe yemıyorum sıvı tuketıyorum çay ,su vs gıbı
sahurdadaa suu içiyorum bol bol ve bır ıkı lokma ne varsaa onuu yiyorum.. :)
al sana dıyettin alasıııı
canım benım hoş geldınn valla son anda yetiştinn haftayaa siliyordum artıkk forma ugramayanları :)
............................
2 kilodan bişe olmaz, verırısın canımmm merak etmee..
oruç tutarken diyet yapmak demeyelımde,az yiyen varmıı
ben yürüyüşümü egzersizlerimi yapıyorumm,akşam iftardaa corba içiyorum bol bol da su.. sahura kadar bişe yemıyorum sıvı tuketıyorum çay ,su vs gıbı
sahurdadaa suu içiyorum bol bol ve bır ıkı lokma ne varsaa onuu yiyorum.. :)
al sana dıyettin alasıııı
oooooooooo hoşgeldin tatlımmm valla özledik seni daha dün düşünmüştüm seni ne zaman döner acaba diye canım arkadaşım seni görmek cok güzel...
2 kilomu aldın valla süper ben 1 ayda 3 kilo geri aldım tayin tasınma falan derken aslında son 2 aydır diyet falan yalan oldu benimde hala 70 kiloyum ibre takıldı kaldı resmen amann olsun artık en azından diyeti bozmama ragmen fazla kilo almadım kilomu koruyorum artık oda yeter tabi genede 65 kiloya kadar uğrasıcam 1 eylüle kadar zaman koydum kendime
bencede al sana diyetin alasıcok alem kızsın haaa bilmiyorummmmm senin değerini bilmeyenler utansın
dikkat et bak hasta olsan kim bakacak sana hem oruçlusun hem spor yapıyorsun üstelik azıcık seyler yiyorsun bari yoğurt yumurta bişiler ye sahurda bolbol
oooooooooo hoşgeldin tatlımmm valla özledik seni daha dün düşünmüştüm seni ne zaman döner acaba diye canım arkadaşım seni görmek cok güzel...
2 kilomu aldın valla süper ben 1 ayda 3 kilo geri aldım tayin tasınma falan derken aslında son 2 aydır diyet falan yalan oldu benimde hala 70 kiloyum ibre takıldı kaldı resmen amann olsun artık en azından diyeti bozmama ragmen fazla kilo almadım kilomu koruyorum artık oda yeter tabi genede 65 kiloya kadar uğrasıcam 1 eylüle kadar zaman koydum kendime
bencede al sana diyetin alasıcok alem kızsın haaa bilmiyorummmmm senin değerini bilmeyenler utansın
dikkat et bak hasta olsan kim bakacak sana hem oruçlusun hem spor yapıyorsun üstelik azıcık seyler yiyorsun bari yoğurt yumurta bişiler ye sahurda bolbol
ayyy sorma 7 rakamından nefret eder hala geldim ramazandan sonra bende hemen isveçe başlıcam canım gerçekten en etkili ve en cok kilo verdiren diyet o bareber başalrız gene...ben burdura taşındım eşimin tayini cıktı buraya.. saol tatlım... bebek işi 65 e düşmeden düşünmüyorum erteledim biraz dahaHoşbulduk tatlım valla bende seni çok özledim kurtulamadık şu 7 lı rakamlardan kız bende 78malesef ama olucak pesetmek yok...bu arada nereye taşındınız canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin güle güle otur bide bebek işi noldu erteledinmi merak ettim :)
hani kötüyümyaa benn , kötü gelinimyaaa
kötüye bişe olmazz !!!
Bende 2gündür diyetteyim.muzaffer kushanın 15 günde 8-10kg diyeti ama yanlız olmuyor biliyorsun motive edecek birileri lazım:)) eger istersen bende varım. yazarız burdan gün gün yaptıklarımızı.bu arada benim boy 1.68, kg 71.8 ...bu gün diyette 2.günüm baslangıc kilom 73.8...
kızlarrrrr nerdesiniz yaa
ara ara nete girip bakıyorum kimse yazmamış
bende yazmadım o yüzden
bikaç gündür misafirlikler falan derken benim diyet yalan oldu tabi
bugün malum pazartesi sıkı diyete başaldım gene kilo almak istemiyorum
oğlum tartımı çarptı bozuldu galiba 96 kilo gösterdi beni
bi kaç günde o kadar kilo alınmaz herhalde demi yaaaaaaaaaaaa
canım benım abimlerr burdalar nete gıremıyorumm ,gelen giden iş güç derken ugrayamıyorum foruma :)
canım yaaa bende ramazanın bıtmesını beklyıorum ne yalan söyleyeyimm .. diyet miyet yapamıyorumm bu aralarrr halımm mecalım kalmıyorrr zaten kansızımm bayaa.. elim ayagım titriyorr cok harekett yapınca..
ramazn bıtsınn eskiii "bilmiyorummm" geri dönecekkk
.............
canım tartı bozuldu buyuk ıhtımalleee cünküü imkansızzz 96 çıkmasııı... sıpalara bak yaaaa olan kiloları gerı yukledı bir anda iyimiii
İyi akşamlar kızlar bende giremedim hafta sonu zamanım olmadı buğünde regly oldum malesef bi şişkinlik var üstümde yarın kesin tartıyada yansıyacak malesefŞu bayram bi geçsin hepimiz sıkı diyete başlıyoruz....
Kızlar bide benim oğlan çok su içiyo 2,3 aydır artık korkmaya başladım doktoramı götürsem acaba 19 aylık benden daha çok su içiyo 3 lt buluyo gece 1-1,5 litre içiyo bazı sitelerde okudum şeker hastalığı falan olabilirmiş Allah korusun sizinkiler nekadar içiyo ???
hoşgeldin o zaman aramıza:)slm kızlar bende aranıza katılmak ıstyrm incecik olmak istyrmo yzden burdayımm tavsiyeler önemlii inn ss zayıflayablrm
kilo bildirimi yapayim kizlar biraz gec oldu ama sabah 78,2 kilo ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?