20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

günaydın kızlarr ben bugun oruçluyum :)

evleri toparladım yürüyüşş yapcamm ,sporlarımı yapcamm ...

bu saatte yapmalıyımm ileriki saatlerdee halım olmuyor hiçç

sahurda hiç bişe yemedim , onun yerınee bir tanee çikolatalı gofret hakkımı kullandım :) koca bır bardakta süt..

.......................

iftardaaa bır kase corba ve salataa

bugunluk bu kadarr.. :)

çok bilee yicem bencee

oooooooooo hoşgeldin tatlımmm valla özledik seni daha dün düşünmüştüm seni ne zaman döner acaba diye canım arkadaşım seni görmek cok güzel...
2 kilomu aldın valla süper ben 1 ayda 3 kilo geri aldım tayin tasınma falan derken aslında son 2 aydır diyet falan yalan oldu benimde hala 70 kiloyum ibre takıldı kaldı resmen amann olsun artık en azından diyeti bozmama ragmen fazla kilo almadım kilomu koruyorum artık oda yeter tabi genede 65 kiloya kadar uğrasıcam 1 eylüle kadar zaman koydum kendime

bencede al sana diyetin alası cok alem kızsın haaa bilmiyorummmmm senin değerini bilmeyenler utansın
dikkat et bak hasta olsan kim bakacak sana hem oruçlusun hem spor yapıyorsun üstelik azıcık seyler yiyorsun bari yoğurt yumurta bişiler ye sahurda bolbol

Hoşbulduk canım desene tam zamanında gelmişim :)))şu ramazanı bir atlatalım hemen İsveç diyetine başlıycam valla en garantisi o...sanada maşallah canım okadar şeyle nasıl iftarı yapıyosun hayret valla...

Hoşbulduk tatlım valla bende seni çok özledim kurtulamadık şu 7 lı rakamlardan kız bende 78 malesef ama olucak pesetmek yok...bu arada nereye taşındınız canım hayırlı uğurlu olsun yeni evin güle güle otur bide bebek işi noldu erteledinmi merak ettim :)

hani kötüyümyaa benn , kötü gelinimyaaa
kötüye bişe olmazz !!!

ayyy sorma 7 rakamından nefret eder hala geldim ramazandan sonra bende hemen isveçe başlıcam canım gerçekten en etkili ve en cok kilo verdiren diyet o bareber başalrız gene...ben burdura taşındım eşimin tayini cıktı buraya.. saol tatlım... bebek işi 65 e düşmeden düşünmüyorum erteledim biraz daha

hani kötüyümyaa benn , kötü gelinimyaaa
kötüye bişe olmazz !!!

canım benim seni sevmeyen ölsün beeee
öle deme kimse kötü değildir aynaya bakan kendini görür misali boşver sen onları ALLAHTAN başka neyimiz varki ona sığın gerisi hallolur gider zamanla evlatlarına ALLAHIM uzun sağlıklı ömür versin onlar sayesinde ayakta durcan kimse yıldıramaz seni ben seni tanımıyorum ama gerçekten gülçlü bi insansın bundan eminim

günaydın şekerparelerim....
herkese hayırlı cumalarr...
sahur yapmadım tatlı yediğim için cezalıyım sadece su içtim yattım...
bakalım şimdilik bi sıkıntı yok rabbim gücünü veriyo elbet

canım bende kusha nın diyetini yapmak istiyorum birlikte yapalım mı

kızlarrrrr nerdesiniz yaa
ara ara nete girip bakıyorum kimse yazmamış
bende yazmadım o yüzden
bikaç gündür misafirlikler falan derken benim diyet yalan oldu tabi
bugün malum pazartesi sıkı diyete başaldım gene kilo almak istemiyorum
oğlum tartımı çarptı bozuldu galiba 96 kilo gösterdi beni
bi kaç günde o kadar kilo alınmaz herhalde demi yaaaaaaaaaaaa

selam kızlarrr kusuruma bakmayınn 3 gundurr abımler burda alanyadan geldıler.. pc basına oturamıyorum...

herkes nasıllar bakalım.... yarın tartı gunuuu :18::18:

kilo bildirimi yapmayanları sılecegım söylemıstım gecen hafta

şu ramazan bır bıtseydıı hayırlısıylaa cok sıkı birrr dıyete başlayacagım Allah ın izniyleee

korkuyorummm tartılmayaa galıbaa kiloo aldım ben yaaaa

ama ne cıkarsaaa yazacam kızlarrr ,sizden saklayacagım hiç bişe yok.. almışsam almışımdırrr.. insanlık halııı ramazan hali... her ramazann alırım muhakkahh 1-2 kiloo

neyse bakalımm yarın olsun hayır olsun

Son düzenleme:

canım benım abimlerr burdalar nete gıremıyorumm ,gelen giden iş güç derken ugrayamıyorum foruma :)

canım yaaa bende ramazanın bıtmesını beklyıorum ne yalan söyleyeyimm .. diyet miyet yapamıyorumm bu aralarrr halımm mecalım kalmıyorrr zaten kansızımm bayaa.. elim ayagım titriyorr cok harekett yapınca..

ramazn bıtsınn eskiii "bilmiyorummm" geri dönecekkk

.............
canım tartı bozuldu buyuk ıhtımalleee cünküü imkansızzz 96 çıkmasııı... sıpalara bak yaaaa olan kiloları gerı yukledı bir anda iyimiii

hadi gözün aydın canım misafir varken zor tabi girmen kolay değil olsun biz burdayız her daim tartının pilinde bi sorun oldu galiba pili düzeltince normal gösterdi cok şükür yarın sabah tartılırım...
bu hafta bende pek d,yet yapamadım acıkcası ama bugün 69 gösterdi bakalım yarın net bi sey sölerim ramzandan sonra bende ipin ucunu sıkıca tutcam inşallah
benim oğlan su ara cok değişti cocuk büyüyünce aklıllanır dedim ama daha da fena oldu bilemiyorum artık nasıl davranacagımı bazen sesimi cok yükseltiyorum sonra hem o üzülüyo hem ben sıkılıyo tabi cocuklar evde neyse tatlım kib

İyi akşamlar kızlar bende giremedim hafta sonu zamanım olmadı buğünde regly oldum malesef bi şişkinlik var üstümde yarın kesin tartıyada yansıyacak malesef Şu bayram bi geçsin hepimiz sıkı diyete başlıyoruz....

Kızlar bide benim oğlan çok su içiyo 2,3 aydır artık korkmaya başladım doktoramı götürsem acaba 19 aylık benden daha çok su içiyo 3 lt buluyo gece 1-1,5 litre içiyo bazı sitelerde okudum şeker hastalığı falan olabilirmiş Allah korusun sizinkiler nekadar içiyo ???

selam ben geldim :)

bnm regl bitti bakalım çarşamba tartı ne diyecek inşAllah 72yi göreceğim.

Ramazan bayramı sabahı 70i görmek istiyorum.

Sahurda çorba içiyorum ekmek yok hiç
dün yumurta yemiştim bugün yemem yumurta fln.
3-5 dilim domates saltalık yerim 4-5 brdk su tammdır.

Bugün iftarda bir kase çorba ekmek yok

1.5 por. köfte ızgarada.

iftardan sonra yürüyüş yaptık annemle sahilde.
Sonra teravih kıldık.
Sonra eve geldik 1 sade soda içtim.

günaydın kızlar bugün o kadar cok kötüyüm ki anlatamam kalktıgımdan beri hamileler gibi midem bulanıyo ve ağrıyo neden böle oldu anlamadım hamile değilim eminim...
mideyi üşüttük galiba...üstelik bugün ıspartaya gidecektim gezmeye neyse biraz beklerim geçmezse gitmem artık....
kilom 69.6 sevindim açıkcası kilo almamışım
herkese hayırlı günler sizi seviyorummmmmm canım arkadaslarımmm

canım o dönemlerde benim oğlanda cok su içiyordu bende telaş etmiştim ama bişi cıkmadı istersen gene bi göster derim ben aklında soru işareti kalamsın için rahat eder

slm kızlar bende aranıza katılmak ıstyrm incecik olmak istyrm o yzden burdayımm tavsiyeler önemlii inn ss zayıflayablrm

slm kızlar bende aranıza katılmak ıstyrm incecik olmak istyrm o yzden burdayımm tavsiyeler önemlii inn ss zayıflayablrm
hoşgeldin o zaman aramıza:)
kilo bildirimi yapayim kizlar biraz gec oldu ama sabah 78,2 kilo ciktim

üzülmek yok tatilden yeni döndün ve suan ramazan dolayısıyla hiçbirimiz doğru düzgün diyet yapamıyoruz bayramdan sonra sıkı diyete giriyoruz ok...

ben geldim kızlar tartıldım 74 çıktım :44ysaki geçen hafta 73ü bile görmüştüm dün ne yedim de bu fark oldu diye düşünüyorum kndi kndime. Güya 72i hedefliyordum.

ÇOk moralim bozuldu sanırım ilk hedefim eylül 23te 65i görmeye ulaşamayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…