bende hedefime ulaştığımda. bir 5 kilo daha vermek istiyorum. tabi hiç 50 lili rakamlara düşmediğim için net değil bu düşüncem. umarım sizde hedefinize ulaşırsınız ki ulaşırsınızda görünen köy klavuz istemez :) 20 kg yi ne kadar sürede verdiniz?
yaa o göbüş nasıl gitti şuan en çok onu merak ediyorum neler yaptınız özel bi hareket kür
Beril uygun görürsen bende seninle Kilo vermeserüvenimedevam etmek istemiyorum :) Sne bir takım ve kaptanla yapmışsın benim kaptanımda sen ol :) 3 haftadır profesyonel diyet uzmanından destek alıyorum, Bugün itibareiylede yürüyüşe başladım ( havalar anca düzeldi) .. 3 haftada 2.5 kilo verebildim ve 2 kilosu yağdan gitti.. Neden bu kadar az verdim bilemiyorum, aslında bir sağlık sorunumda yok ama neyse :) bu arada 65.5 ile başladım, şuan 63'üm, hedefim 54-55 kilo olmak İnşallahhh , En son o kiloyu 10 yıl önce kızıma doğum yapmadan önce gördüm. 2 çocuk annesiyim ..
Günaydın Beril :) Sabah uyanır uyanmaz limonlu ılık suyumu içtim, 1 tane haşlanmış bol pul biberli yumurta ve yarım hellim peynir yedim, 1 kare kepekli ekmeğimi, salatalık, marul ve yeşilbiber yedim, yeşil çayımı içtim :)
BUgün hava biraz serin inşallah yürüyüşe çıkabilirim. diyetisyenim bize haftada 1 gün ödülgünü veriyor ve ben 3haftadır bu ödülgününü abartıyorum, belkide çok etkiliyor kilo vermemiz.. Geçen hafta çok hareketsizdim, sürekli oturdum, o yüzden 62.4'e inmişken 63'e çıktım ama sadece ödemdi... Hatta 600 gr yağdan bile vermiimamabana hareketsiz olmak zararlıCumartesi günü kontrolümde inşallah 63'yi görebilirim
Gunaydin fistigim,
sana ekmek konusunda cok basit bir sey soylemek istiyorum. 1 dilim ekmek 60 kalori ama eger o dilimi kizartip yersen 35 kalori aklinda olsun.Onemli olmasi yagdan gitmesi zaten.Evde birseyler yap disari cikamasanda.Biraz hareket etmek istahi kesiyor hem.Her hafta mi gidiyorsun kontrollere, birde boyun kac canim 63 kilo cok gibi gelmiyor kulaga.
dun gercekten abartmanin otesini yapmisim.Vur demisler oldurmusum resmen.Sabah korkunc bir mide agrisiyla uyandim.Bir kez daha pisbogazligimdan nefret ettim yawww.Ama gecti bugun yeniden basliyoruz ve istedimiz elbiseleri, vucudu gormedende bitirmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?