plates topuyla mekik nasil oluyor canim anlatabilrmisin.Normal platesten cok daha etkiliymis.
topiğin hayırlı olsun berilcim
birgün diyete başlarsam buraya gelmeye çalışırım inşaallah
Ben bundan önce spor salonuna gittim, tabi kilo vermedim, boğazı kesmeyince :) Bende diyetisyene yöneldim, önce iş boğazda bitiyor, neyse .. Pilates topuyla mekiki hoca gösterdi,
İlk önce bu hareketi yapıyorum, ayaklarımın arasına topu koyup ayağımı indirip kaldırıyorum :)
Eki Görüntüle 675742
Mekik hareketinin birisi de bu, 15 kere 3 set halinde yapıyoruz..
Eki Görüntüle 675746
Diğer de bu
Eki Görüntüle 675748
Birde yine yan simitler için çapraz mekik yapıyorum
Eki Görüntüle 675749
demmay askimmmmmm,
bende topu elimde gogus hizasinda tutup ayaklarimi acip sandalyeye oturuyormus gibi yapip kalkiyordum bu hareket popoyu eritip kaldiriyor.
demmay canimcigim 24 mayista kizim 1. yasina girecek ben o zamana biraz daha incelmis girmek istiyorum.Birde bugun saf elma sirkesi aramaktan oldum.ama buldum sonunda.sabah baslayacagim insallah sirkeli suya.Meto.cok kizlandiriyormus.
ben 5.11.12 de basladim.kur yapmadim zaten oyle kati diyetlere gelemem.Ama sporum hep cok iyiydi.Birde hic sisman bir kadin degildim.Ben hamilelik icin ipi kacirdim ilac milac sistim sonra hamilelik basladi sistim, sonra bebek oldu tatile gittik sistikce sistim.bir turlu yarin gelmei benim kendimi kontrol etmem icin.sukurki eskisi kadar olmasada eridim.dev gibi bir bedenle dolasmak beter birsey.Valla bende heryer eşit alıyor :) O yüzden her yere çalışıyorum.. sen 20 kiloyu verirken neleryaptın? Ne kadar sürede verdin?Kür falan uyguladın mı hiç ?
insallah canim 50 lerle girersin.bende 4 nisan icin ugrasiyordum hep ama suan anlami bile kalmadi.15 yil oncesi 4 nisanda biz esimle tanistik tek amacim yarin yine eskiyi yad etmekti ama artik bir anlami kalmadi.bir gun uzun uzun ozelden yazarim sana.Ay ben onu içtim inanılmaz tiksindimonun yerine lilomlu su içiyorumm.. 22 Nisanda benim doğumgünüm, yeni yaşıma 50li li kilolara adım atmış olarak girebilsem keşke
Diyete baslamasanda gel bitanem.
olur valla canım arada takılırım...
üzüldüm şimdi, Hakkımızda hayırlısı olsun... Neyse ben derse geçeyim, Anlatmak isterseniz dinlerim :)
ben ekstra birsey yapmadim cunku henuz yasini doldurmamis bir kizim var ve sezeryanla dogdu.O nedenle bolgesel incelme adina birsey yapmadim ama resmimi ekledimde bakarsin gobegimde kalmadi ki; ben 3 cocuk annesiyim.Sanirim yediklerim ve duzenli yuruyusum bu sonucu sagladi.
takil tabi en azindan kilonu sabit tutup diyete basladinda ne nedir, nasil olmalidir ogrenirsin.hem aramizda bir gozetmen olmasi hic fena bir fikir degil.
cuma yapalim canimiyi akşamlar..
şuanda karnım gurulduyor
daha az yersem herhalde bayılır kalırım
arkadaşlar ben böyle yiyerek geçen sene 2 ayda 76dan 68e düşmüştüm
rahatlıktan yarısını aldım
şimdi topyekün verme zamanı...
belki midem küçülünce istesem de yiyemem...)
bence tartı günü cumaları olsun
bu cuma başlayalım ne dersiniz?
ben kanguruyla kucakta yururdum yada babaanneye muracat ederdim.iyide çocuktan nasıl fırsat buldun yürüyüşe
benim bırakacak kimsem yok birde bensiz hiç durmuyorki...
3 ay diyet yapan biri olaraktan söylüyorum
aslında diyetler hep aynı elimde diyetisyenden kalma
diyet listelerim var,diyetisyene gidicem bana aynı
o listeyi verecek kesin ama ben yinede gideyim..
sizide o zaman burdan bilgilendiririm
fikir alışverişi yaparız...
herkese iyi diyetler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?