20 yi veren 5 ide verir

Gelmezmi canım hemde ne rahatlık kuş gibi hissediyorum kendimi:8:
Diyetisyenim bana haftada bir gün kaçamak yapabilirsin demişti ama ben fazla yapmıyorum çünkü yapınca çok büyük pişmanlık duyurom:5: Sanki 5 kilo alacakmışım gibi geliyor.

benimde ödül günüm var ve 2 haftadır misafir dolayısıyla fena kaçırıyorum :( bir kür falan yaptınız mı zayıflarken ?

Hayır canım hiç bir şey yapmadım sadece arada koşu bandında yada sahilde yürüyüş yaptım ama artık sporuda bıraktım vücudum çok sıkı şuan. Günde 2 kere mutlaka aktardan aldığım yeşil çayı içiyorum metobolizmayı mükemmel çalıştırıyor. Bir arada 72.5 kiloda takılıp kaldım duraklama dönemine girmiştim.Bende 1 hafta boyunca istediğim kadar yedim içtim sonra diyetime kaldığım yerden devam ettim.Bu şekilde yaparak metabolizmayı şaşırtmış oldum ve 1 haftada tekrar 2.5 kg verdim.Hedefime ulaşınca yine 1 kg. almış bile olsam vermeye çalışıp, kilomu korumayı düşünüyorum aslında düşünmüyorum kesinlikle yapacağım:9:

Son düzenleme:
Hayır canım hiç bir şey yapmadım sadece arada koşu bandında yada sahilde yürüyüş yaptım ama artık sporuda bıraktım vücudum çok sıkı şuan. Günde 2 kere mutlaka aktardan aldığım yeşil çayı içiyorum metobolizmayı mükemmel çalıştırıyor. Bir arada 72.5 kiloda takılıp kaldım duraklama dönemine girmiştim.Bende 1 hafta boyunca istediğim kadar yedim içtim sonra diyetime kaldığım yerden devam ettim.Bu şekilde yaparak metabolizmayı şaşırtmış oldum ve 1 haftada tekrar 2.5 kg verdim.Hedefime ulaşınca yine 1 kg. almış bile olsam vermeye çalışıp, kilomu korumayı düşünüyorum aslında düşünmüyorum kesinlikle yapacağım:9:

Ben de diyetisyen eşliğinde veriyorum geçen haftaya kadar kilo veriyordum hem yağdan hem de ödem olarak. Ama bu hafta 62.4 ken 63 gördüm tartıda ve şok oldum. Diyetisyenim dedi üzülme 600 gr yağdan gitmiş bir kaybın yok ama neden bu kadar az verdim bilmiyorum. Benim bildiğim ilk ay hızlı verilir, daha sonra durgunlaşır.. Yani yarın tartıldığımda 62 yi görürsem 1 ayda 3.5 kilo vermiş olacağım ve ben kendi başıma yaptığım diyetlerde daha çok verdim. Birde inanılmaz kabızlık çekiyorum, Diyetisyen dedi c.tesi ye kadar tuvalete çıkamazsan sana bitkisel bir şeyler veririm, ben dayanamadım eşime aldırdım bugün, yatarken ve sabah içeceğim. Şimdi yürüyşümden geldim. Sauna eşofmanla 50 dakika yürüdüm.. Saunayla daha rahat ediyorum toksinleri atıyor ve terlettiği için ödemi de atıyor.. yeşil çayı bende içiyorum. Günde 3-4 defa çoğu zaman..

kizlar bugun ugrayamadim cunku geleli daha yarim saat olmadi.elif yataktan dusunce dr.u aradik direk hastaneye gidin dedi.gittik rontgen felan derken bunun uyku hali dr.u suphelendirdi bizi burakmadi.sonra hersey yolunda diye yolladilar,ama inanin can versem bu kadar icim acimazdi.sonrada babamizla meydan savasina basladik.oda ayri bir dert sanki uvey anneyiz yaaaaaaaaa.
bu arada tartilamadim kizlar insallah sabah tartilirim.yedigim ictigimde yazmaya deger degil.ama aklimdaydiniz.yeni arkadas gelmis hos gelmis.insallah yarin itibariyle yeniden beraberiz hepinizi opuyorum.
demmay yarin diyetisyenden iyi haberle gelirsin insallah.

kizlar bugun ugrayamadim cunku geleli daha yarim saat olmadi.elif yataktan dusunce dr.u aradik direk hastaneye gidin dedi.gittik rontgen felan derken bunun uyku hali dr.u suphelendirdi bizi burakmadi.sonra hersey yolunda diye yolladilar,ama inanin can versem bu kadar icim acimazdi.sonrada babamizla meydan savasina basladik.oda ayri bir dert sanki uvey anneyiz yaaaaaaaaa.
bu arada tartilamadim kizlar insallah sabah tartilirim.yedigim ictigimde yazmaya deger degil.ama aklimdaydiniz.yeni arkadas gelmis hos gelmis.insallah yarin itibariyle yeniden beraberiz hepinizi opuyorum.

saol canım, tekrar geçmiş olsun.. :54:

sagol demmay.ama kafasindaki o sisligi gordukce nasil oluyorum bilemezsin.
4 gozle senden gelecek haberi bekliyorum.

Geldim geldim :) Bugün tam 1 ay oldu ve toplamda 3,6 kilo vermişim görünüyor tartıdaama yağdan 5,6 kilo gitmiş :31: , Zaten yağdan gitmesi önemli bu verdiklerini bir daha almazsın dedi ,( inşallaaahhh ) Kabız olduğum için ödemin çok dedi,o yüzden fazla yansımıyor tartıya, bitkisel birşurup tavsiye etti.. bakalım haftaya nolacak.. 3.5 kilo gitti kaldı 7 kilo, kabız olmasam önümüzdeki ay verebilsem keşke 7 kiloyu ...

benim 5.günüm
hala hiç tatlı yemedim
hele bir de eliptik bisiklet yapınca ertesi gün en az 200-300 gr eksik geliyorum

dün menümü yazamamıştım:

10.00
1 parça dil peyniri ile 1 yumurta (hiç yağ yok)
4 zeytin
1 dilim ekmek
domates-yeşillik şekersiz çay
4-5 kuru üzüm (canım tatlı çektiği zaman çok iyi geliyor)

13.00
5 badem,2 hurma

14.30
4 kaşık türlü
1 dilim ekmek
4 kaşık yoğurt

17.00
1 avuç leblebi
2 kuru erik

19.00
2 parça fırında tavuk but
3-4 parça mantar
1 dilim ekmek
yeşil salata

21.30
1 avuç içi kuru dut
şekersiz çay

dün 15-20 dakika eliptik yaptım
suyu da mümkün olduğunca içtim

Geldim geldim :) Bugün tam 1 ay oldu ve toplamda 3,6 kilo vermişim görünüyor tartıdaama yağdan 5,6 kilo gitmiş :31: , Zaten yağdan gitmesi önemli bu verdiklerini bir daha almazsın dedi ,( inşallaaahhh ) Kabız olduğum için ödemin çok dedi,o yüzden fazla yansımıyor tartıya, bitkisel birşurup tavsiye etti.. bakalım haftaya nolacak.. 3.5 kilo gitti kaldı 7 kilo, kabız olmasam önümüzdeki ay verebilsem keşke 7 kiloyu ...

çok çok iyi inşallah pes etmeden devamı gelir canım
55 di hedefin di mi?
ben 60 olsam havaya zıplarım sanırım:9::9:
62-63 bile çok çok iyi benim için
bugün 71.2 geldim haftaya cuma hedefim 6ları görmek,elimden geleni yapıyorum kızlar..

bugün sabah:

1 yumurtalı menemen
1/2 simit
1 zeytin
maydonoz,nane
şekersiz çay
5-6 kuru üzüm

ara: 1/2 muz
5 fındık

öğle:
5 kaşık semizotu yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

bundan sonra planım şöyle:
ara: leblebi, yeşil çay, 1/2 elma
akşam: kıymalı kabak, 2-3 çatal spagetti (yemekleri artık az yağlı yapıyorum, tencereye kişi başı 1 yk yağ)
akşam çayın yanına yine dut kurusu yerim atıştırma isteğimi dutla veya yaban mersiniyle geçiriyorum)

Çok geçmiş olsun canım şükür birşey olmamış.Babalar hep öyledir canım sıkma canını:34:

bugün sabah:

1 yumurtalı menemen
1/2 simit
1 zeytin
maydonoz,nane
şekersiz çay
5-6 kuru üzüm

ara: 1/2 muz
5 fındık

öğle:
5 kaşık semizotu yemeği
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

bundan sonra planım şöyle:
ara: leblebi, yeşil çay, 1/2 elma
akşam: kıymalı kabak, 2-3 çatal spagetti (yemekleri artık az yağlı yapıyorum, tencereye kişi başı 1 yk yağ)
akşam çayın yanına yine dut kurusu yerim atıştırma isteğimi dutla veya yaban mersiniyle geçiriyorum)
Maşallah canım menün oldukça güzel.

Bende menümü yazayım kızlar
sabah:
2 dilim uno denge light
1 haşlanmış yumurta
kk kadar peynir
1 kupa yeşil çay
ara ve öğlen yok
dışarıdaydım
akşam:
2 dilim uno denge light
Ton balıklı salata
ara:
1 portakal
Gece acıkırsam
1 avuç tuzsuz leblebi yada üç tane eti form light bisküvi yemeyi düşünüyorum

Bende menümü yazayım kızlar
sabah:
2 dilim uno denge light
1 haşlanmış yumurta
kk kadar peynir
1 kupa yeşil çay
ara ve öğlen yok
dışarıdaydım
akşam:
2 dilim uno denge light
Ton balıklı salata
ara:
1 portakal
Gece acıkırsam
1 avuç tuzsuz leblebi yada üç tane eti form light bisküvi yemeyi düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım şükür birşey olmamış.Babalar hep öyledir canım sıkma canını:34:

cok tesekkurler
menun cok dengeli olmus.Ama bu gunlerde hafta sonu ve benim bicirik yuzunden gelemiyorum.sayfamizda bos kalmis.
demmay canim cok sevindim sonuca.belki 7 kilo bir ayda olmaz ama obur ay daha ince olacan kesin yani.azmine hayranim.

cidden hep bir mazeretle ipin ucu kaciyor.sanirim artik bir son denmeli.yemek icin son gunlerde hersey bahanem olmus.

GUNAYDIN canlar iyi pazarlar olsun.

demmay vucudum acayip odemli ayaklarim sis gibi sence ne yapmali.
pirinc lapasi diyeti diyorlar bu konuda birsey biliyormusun.

cidden hep bir mazeretle ipin ucu kaciyor.sanirim artik bir son denmeli.yemek icin son gunlerde hersey bahanem olmus.

GUNAYDIN canlar iyi pazarlar olsun.

Günaydınn :) Ya Beril vereceğin 5 kilo 5Kilo dediğin nedir ki? Benim verecek kilom 10 kilo olduğu halde başlığına geldim, düşündüm ki son 5 kilo verecek kilosu azolunca o benden daha gayretli olur, beni motive eder, başarmış, başarısınından bende etkilenirim diye düşündüm.. Kendini salma,mazeretleri at bir çöpe.. 1 ay gibi kısa sürede sık kendini, anlıyorum 20 kilo verince bir rahatlama geldi ama bu 5 in üzerine bir 5 daha gelse nolacak? onca çaban boşa gidecek? :34: hadibugün pazar yarın Pazartesi ve yenib rbaşlangıç yapalım.. Allah'ın izniyle bugün hem mevlüt var hemde altın günüm ve ben uyacağım listeme.. Altın gününde ev sahibi arkadaşlarıma diyorum kusura bakmayın diye, tadımlık ara öğün gibi alıyorum, sonra tabağımı israf olmasın diye evime getiriyorum, çocuklar falan yiyor..

3-4 gun oncesine kadar cok rahattim.az yenen gunlerde sanki dahami hareketli ve enerjik oluyoruz ne.?dun 0,1 yagli yogurt aldim bugun olabildigince hafif gecirebilsem bir de yuruyuse ciksam belki ter atmak beni rahatlatacak.sauna esofmanimida bulmam lazim daha...........

Back
X