- 15 Ocak 2014
- 1.441
- 50
- 163
- Konu Sahibi vazgecmekyok
-
Canım benim hayırlı olsun günlüğün
Biraz geç oldu ama sağlık olsun.
Takımdada belirttiğim gibi seni cani gönülden tebrik ediyorum
Ve ben bu azimle devam ettiğin sürece başaracagına inanıyorum
Bu arada bu slim in 6 nedir bir bakım bende
Olucaksın canım inşallah kilo verdiğinde içindeki kız sewinir ben verdim vermeyede dewam ediyorum kilo verdiğimde sorun kalmaz sandım ama yanıldım:)
sagol zeynepcim, ben de cani gonulden tesekkur ediyorum :) azimli olmaktan baska carem yok benim, cunku cidden sagligimi bircok bakimdan zora sokan bir kilodayim hala. yol uzun olsa da yola cikmis olmak ve ilerlemek guzel. slim in 6'e bak canim cok guzel bir program. baslangicta biraz sabir gerekiyor ama azmettikce yapiliyor. bu program bitince slim series diye bi devami var. bulamazsan bir link vereyim.
tesekkur ederim durumdacim. evet kilo vermek yeterli degil, orantili sekilde incelmek, sagligi korumak da onemli. ben de kilo verip inceldikce kendime saygim geri geliyor. hep birlikte saglikla incecik olacagiz insallah :)
baktım canım aslında farklı çok sey yok.
Pilatestedede yapılan hareketler var. Beni zorlayacagını düşünmüyorum ama 2 haftadır pilates yapmadığımdan dolayı biraz hamladım
bugunku menum
sabah: 2 yumurta, 4 mantar, azicik yagdan omlet, 1 salatalik, 5-6 kokteyl domates, 1 dilim ekmek
ara: 1 tane ucu bir arada kahve
ogle: 10 gr badem, 10 gr ceviz, 1 buyuk bardak yagsiz sut
ara: 5 kuru kayisi, 1 buyuk bardak sut
aksam: 50 gr noodle, 1 yumurta, 2 domates, 2 salatalik, 2 arpacik sogan ve maydonozdan coban salata
ara: 1 elma
su: 2 litreyi gecmistir.
Vazgecmekyokcum merhaba :) Günlüğünü okudum . Umarım iyi gider her şey. Düzenli spor yaptığından ve yaptığın çizelgelerden fit olmayı nasıl kafana koyduğun belliTakipteyim arkadaşım .
İlk sayfadaki nazar boncukları ne kadar sevimli öyle
bende bir ara slim yapmıştım ama çok ağır geldi bana. leslie yapmıştım sonra o daha rahat slime göre
ama verdiriyordu da yani
başarılarının devamını dilerim
bu arada 2 ayda 13 kilo harika bir rakam aşka geldim
sagol zeynepcim, ben de cani gonulden tesekkur ediyorum :) azimli olmaktan baska carem yok benim, cunku cidden sagligimi bircok bakimdan zora sokan bir kilodayim hala. yol uzun olsa da yola cikmis olmak ve ilerlemek guzel. slim in 6'e bak canim cok guzel bir program. baslangicta biraz sabir gerekiyor ama azmettikce yapiliyor. bu program bitince slim series diye bi devami var. bulamazsan bir link vereyim.
tesekkur ederim durumdacim. evet kilo vermek yeterli degil, orantili sekilde incelmek, sagligi korumak da onemli. ben de kilo verip inceldikce kendime saygim geri geliyor. hep birlikte saglikla incecik olacagiz insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?