tecrübeli annnelerimiz bebeği içten dışarı nasıl giydiriyoruz yani,zıbınmı,atlet kilotmu,çıtçıtlı badi üstü tulummu bu konuda yardım istiyorum bilinçli alılveriş yapabilmek adına..şimdiden teşekkürler...
tecrübeli anneler ,
eylül ayı bizim için pek serin değil ama bebek için nasıl olur acaba ?
kıyafet olarak uzun kollu badiler mi alalım?
ilk 3 ay en çok ne giydirdiniz ?
badi , pijama , zıbın kaçar tane lazım olur ?
hastane çıkışı takımlar var onlardan almıştım.içinde zıbın çıtçıtlı badi üzerine pantolon ve önden bağlamalı üst var.zıbını çok az giydirdim.çıtçıtlı badiler çok sık giyiliyor hala giydiriyorum.ayrıca patikli pantolonlarıda çok soık giydirdim.kışın pantolon altına külotlu çorabı tavsiye etmem çünkü bacağı sardığı için hava almasını önlüyor onun yerine patikli pantolon daha iyi.kışın içine kısa kollu ve uzun kollu çıtçıtlı badi üzerinede penye kazak giydirdim.
canım önceden ilk zamanlarda içine çıtçıtlı badı üstüne yandan bağlamalı altına ayaklı zıbın daha sonrada tulum yada ikili takımlardan giydiriyodum göbek kordonu zaten bezinin altında kalıyo mrak etmeyin zaten bir haftadan da düşüyo ondan sonra bol bol ikili takımlardan giydirebilirsininz tavsiyem çok ayaklı zıbın almayın çünkü çok çabuk büyüyolar :) daha sonrada biraz büyüyünce çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu badi altına kilotlu çorab üstünede eşortmanını giydirdim hep tabi bu giyidridğim zaman larda 3 4 aylık vardı son zamanlardada hep böle giydiriyorum hava soğuksa üzerine bir yelek yada hırka giydiriyorum bu arada ben dr uma özellikle sormuştum yeni doğdupunda giyimi nasıl diye gayet güzel demişti sizde soruntecrübeli annnelerimiz bebeği içten dışarı nasıl giydiriyoruz yani,zıbınmı,atlet kilotmu,çıtçıtlı badi üstü tulummu bu konuda yardım istiyorum bilinçli alılveriş yapabilmek adına..şimdiden teşekkürler...
canım soğuk oluyo özellikle bebekler ilk zamanlar hareketleri kısıtlı olduğu için çok üşüyolar ilk zamanlar kalıon giydirilsede sonradan hareketlendiği için üstünündekileri inceltebilirsiniztecrübeli anneler
canım önceden ilk zamanlarda içine çıtçıtlı badı üstüne yandan bağlamalı altına ayaklı zıbın daha sonrada tulum yada ikili takımlardan giydiriyodum göbek kordonu zaten bezinin altında kalıyo mrak etmeyin zaten bir haftadan da düşüyo ondan sonra bol bol ikili takımlardan giydirebilirsininz tavsiyem çok ayaklı zıbın almayın çünkü çok çabuk büyüyolar :) daha sonrada biraz büyüyünce çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu badi altına kilotlu çorab üstünede eşortmanını giydirdim hep tabi bu giyidridğim zaman larda 3 4 aylık vardı son zamanlardada hep böle giydiriyorum hava soğuksa üzerine bir yelek yada hırka giydiriyorum bu arada ben dr uma özellikle sormuştum yeni doğdupunda giyimi nasıl diye gayet güzel demişti sizde sorun
canım soğuk oluyo özellikle bebekler ilk zamanlar hareketleri kısıtlı olduğu için çok üşüyolar ilk zamanlar kalıon giydirilsede sonradan hareketlendiği için üstünündekileri inceltebilirsiniz
bide ben sık sık kızımın vucudu hava alsın diye altını açar havalandırırdım size de tavsiyem eviniz müsaitse sıcaklığı iyi ise bebeğinizi biraz hava alsın diye altını açın bırakın zaten çok sevimli oluyolar ve acaip seviniyolar :)
tecrübeli anneler ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?