2007-2008-2009 Eylül Anneleri lütfen 2010 eylül anneleriyle tecrübelerinizi paylaşın

tecrübeli annnelerimiz bebeği içten dışarı nasıl giydiriyoruz yani,zıbınmı,atlet kilotmu,çıtçıtlı badi üstü tulummu bu konuda yardım istiyorum bilinçli alılveriş yapabilmek adına..şimdiden teşekkürler...

ben yenidoğan döneminde ikili takımlardan giydirdim.Yani altında uzun kollu zıbın üstte aynı renk penye yandan bağlamalı olanlardan.Altına da ayaklı altlardan.Onun üzerine de patik.
Biraz büyüynce çıtçıtlı atlet,ince badi ve ayaklı alt üzerine de günlük takımı.Ya da en üste tulum.Benim evim biraz serin oluyor o nedenle üstünü hep atletle birlikte 3 kat giydiriyorum.Henüz hiç kilot giydirmedim.Çıtçıtlılar rahat geldi bana.

tecrübeli anneler ,
eylül ayı bizim için pek serin değil ama bebek için nasıl olur acaba ?
kıyafet olarak uzun kollu badiler mi alalım?
ilk 3 ay en çok ne giydirdiniz ?
badi , pijama , zıbın kaçar tane lazım olur ?

tecrübeli anneler size bi sorum olacak.hamilelikte t4 hormonu düşüklüğü bi sorun teşkil edermi.şuanda 0.78 çıktı benm t4 hormonum

hastane çıkışı takımlar var onlardan almıştım.içinde zıbın çıtçıtlı badi üzerine pantolon ve önden bağlamalı üst var.zıbını çok az giydirdim.çıtçıtlı badiler çok sık giyiliyor hala giydiriyorum.ayrıca patikli pantolonlarıda çok soık giydirdim.kışın pantolon altına külotlu çorabı tavsiye etmem çünkü bacağı sardığı için hava almasını önlüyor onun yerine patikli pantolon daha iyi.kışın içine kısa kollu ve uzun kollu çıtçıtlı badi üzerinede penye kazak giydirdim.

teşekkürler
bende külotlu çorap giydirsem mi diyordum
haklısın ben bile rahat edemiyorum külotlu çorapla

canım önceden ilk zamanlarda içine çıtçıtlı badı üstüne yandan bağlamalı altına ayaklı zıbın daha sonrada tulum yada ikili takımlardan giydiriyodum göbek kordonu zaten bezinin altında kalıyo mrak etmeyin zaten bir haftadan da düşüyo ondan sonra bol bol ikili takımlardan giydirebilirsininz tavsiyem çok ayaklı zıbın almayın çünkü çok çabuk büyüyolar :) daha sonrada biraz büyüyünce çıtçıtlı badi üstüne uzun kollu badi altına kilotlu çorab üstünede eşortmanını giydirdim hep tabi bu giyidridğim zaman larda 3 4 aylık vardı son zamanlardada hep böle giydiriyorum hava soğuksa üzerine bir yelek yada hırka giydiriyorum bu arada ben dr uma özellikle sormuştum yeni doğdupunda giyimi nasıl diye gayet güzel demişti sizde sorun

canım soğuk oluyo özellikle bebekler ilk zamanlar hareketleri kısıtlı olduğu için çok üşüyolar ilk zamanlar kalıon giydirilsede sonradan hareketlendiği için üstünündekileri inceltebilirsiniz

bide ben sık sık kızımın vucudu hava alsın diye altını açar havalandırırdım size de tavsiyem eviniz müsaitse sıcaklığı iyi ise bebeğinizi biraz hava alsın diye altını açın bırakın zaten çok sevimli oluyolar ve acaip seviniyolar :)

o zaman uzun kollu badilerden almak gerek
teşekkürler cevabın için

evet canım sakın eylül diye yaz gelmesin aklına zaten eylül 15 inden sonra havalar soğuyo bebişin üşümesin:)

eylülde bizim buralar sıcak olur bu yüzden daha hafif şeyler tecih ederim bebeğime

ben 2009 ekimde ikiz bebeklerim oldu. en çok kısa kollu badi ustune tulum gıydırdım ilk aylar.adet olarak bende çok vardı tabi :) evin içindeyken bence uzun kollu gıydırme nasıl alışırsa oyle de gider dışarı çıkartırkende bebeğin yetişkinlerden bir kat fazla giyinmesi yeterli oluyor.küçük çok alma hemen buyuyorlar ve giyemediği çok sey oluyor.

herkese önerileri için çok teşekkür ederim.

bebek arabası, ana kucağı, port bebe, puset gibi ürünler çok çeşitli.
ayrıca muhakkak sallanan bir beşik de almamızı söylüyorlar.
neye göre karar vereceğiz bilemedik. bununla ilgili de yardımcı olabilirseniz sevinirim.

canım bebek arabası konusunda hafif ve taşınabilir olması daha ii ayrıca kışa geliyo doğumunuz pek dışarı çıkılmıyo o yüzden ben yazlık bebek arabalarından kullnıyorum ama bunun dışında kışında dışarı rahat rahat çıkmak istiyosan bence puseti filan hepsine bebek arabası ile kraftın yada chicconun 3 lü setleri var o tarz bi şey alabiirsin ayrı ayrı almana gerek kalmaz hemde :)

bide beşiği sallanan almanı tavsiye ederim ama sallanama özelliği kaldırılabilen olursa çook ii olur çünkü hareketlenince beşiği zarar veriyolar :)

ben port bebe (küçük beşik) yerine sepet beşik almıştım iki ay yanımda yattı daha sonra odasıan alınca kendi beşiğinde uyumaya başladı tavsiyem oda yapıyosan küçük bi beşik alman gerekir hem odalarda gezerken bu beşiği taşırısn bölece bebişinde koltukaların filan üztünde yatmaz :)

bide puset almanı tavsiye edrim çünkü bir yere giderken rahat oluyo .

bide bebeğinize aldığınız şeyin görüntüsünden çok opsiyonel ve kullnışlı olmasına dikkat edin görüntü bi yere kadar ama konfor onlar için daha önemli şimdiden kolay gelsin yalnız bu kadar zevkli başka alışveriş olamaz :)

Eki Görüntüle 41917
merhaba günaydın annecikler bişey sorucam bu oto koltuğu anakucaklarına bebek ilk aylarda konması sakıncalıymış biraz diklemesine olduğu için ilk aylarda fort bebe diyorlar bir bilginiz varmı? gerçi ben hastanede orda burda çok gördüm koymuş millet siz ne dersiniz

canım ben ilk zamanlar kullandım bu oto koltuğu anakucağını ama altına bi battaniye koyarak desteklerdim zaten kendine özel bi minderi vardı onu koydum içine çok ii oldu sana da tavsiyem port bebe çok gerekli bişi değil zaten bebekler çok çabuk büyüyolar çok fazla kullanamazsın zaten bununda kullanım süresi 0 7ay arası

merhaba arkadaşlar. bende bu klube yeni katıldım.2002 eylülde oğlum ve 2007 eylülde kızım dünyaya geldi. bende kendime göre tecrübe sahibiyim. her konuda sorularınıza içtenlikle cevap verebilirim.kaydirigubbakcemile2

canım ben 16 haftalık hamileyim 2. çocugum bir oglum var hamilelik lohusalık çok farklı çok güzel birşey sen neleri merak ediyorsan paylaşabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…