2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

merhaba hanımlar bu sayfayı yeni gördüğüm için ancak yazabildim benimde kızım 06.08.2007 doğumlu şuan tam 2,5 yaşında ama allahtan uslu bir çocukta bana hiç güçlük çıkarmıyor hatreketli çocuk annelerine de sabır diliyorum. bizimkinin sadece çenesinden çekiyoruzz ama o kadarda olsun diyoruz .a.s

evet çalışıyorum ama benimki tam çalışma değil biraz fazla rahatım iş yeri babamın olduğu için haftada 3 gün 3 saat gidiyorum kızım olduktan sonra için babamdan böle bişey rica ettim ve kabul etti o da sağolsun o 3 saattede halası bakıyo kızıma bazende anneannesi sanırım sende çalışıyorsun sen nasıl ayrılıyorsun kızından kimlere bırakıyosun bebişini

canım yaa, elleri ayakları durmuyoki ama çok akıllılar çookkkk
Allahım esirgesin

hoşgeldin canım aramıza.Maşallah senin kız benim büyük kız gibi usluymuş.Ne çekiyosam bu ufaklıktan çekiyorum bende.Tam zıt karakterdeler senin anlıcan.Ablası gibi olur sanmıştım ama daha karnımdayken bile rahat vermedi bana küçük cadı.Rabbim sağlık versinde büyüsün yeterki diyorum.Durulacağı günde gelecek elbet.

geçmiş olsun canım.senin kızda yaramazlar kervanından desene.

Günaydınlar herkese güzel bi hafta diliyorum
hafta sonu keyfimiz çok iyidi hava da çok güzeldi
gezdik kızımla bol bol

Dün burdada çok güzeldi hava.Bende kızımı aldım gezdirdim çok mutlu oldu.Baba çalıştığı için bi yere gidemedik.Bende kızlarımla şöyle bi turladım.Banada iyi geldi açık hava.

Canım ben kızım 6.5 aylıktı işe başladım. Annem bakıyor kızıma. Çok şükür sorunsuz ayrılıyoruz. Güle güle hayırlı işler diyip yolluyor beni işe.

geçmiş olsun canım.senin kızda yaramazlar kervanından desene.

Aslında pek yaramaz değildir ama merak işte. Çok şükür uslu bir kızım var maşallah.

merhabalar

Allah hepimizin yavrusuna sağlıklı hayırlı mutlu boool kazançlı ömürler nasip etsin
iyiki varlar :Saruboceq:
bizim buralarda hava çooook esiyordu. cumartesi günü markete gittik. okuldan fon kağıdı istemişler onu almak için kırtasiyeye uğradık okadar mirmirmirmir
dün çook istedi biyerlere gidelim diye ama buralarda hem gidicek yer pek yok hemde hava çoook esiyordu

evde boool bool oyun oynadık bizde. buaralar renkleri öğreniyoruz ama bizde herşeye önce mavi deniyor fisfisfis
sonrada söylüyor ne renk olduğunu . aklına gelmeyincede anne sen benim kulağıma söyle ben söyleyim diyor sırnaşık şey
ne alemler yaa

ay inanılmaz dolu yağdı az önce. Yerler bembeyaz oldu bikaç dakikada. Çamur yağdı resmen havadan.

burasıda öyle rüzgarlı öyle tozluki
çok fena :1shok: yağmur yağsada azıcık gözümüz açılsa tozdan
evde bile camı kapıyı açsak anında yerler toprak oluyor resmen

çocuklarımız bu senede karı göremedi doğru düzgün

burdaki hava da öyle basık ve bulanık ki yağsada rahatlasak biz de

evet ya benim kuzumda karı göremedi evde toplarla hayali kardan
adam yapıyoruz öyle üzülüyorum ki yavrum benim

günaydınlar
hepimize mutlu sağlıklı huzurlu bool kazançlı günler olsun :Saruboceq:

arkadaşlar sizin kuzular yemek yerken nasıl .. benim oğlum inanılmaz ağzında tutuyor.. hadi oğlum çiğne oğlum yut oğlum diyerek geçiyor yemek fasılları
hani okulda yiyor diycem
oradada birtek öğle yemeklerini adamakıllı yiyormuş oda bir tabak. ekmek falan yok
ikindi kahvaltıları oluyor öğleden sonra. daha yediği görülmemiş belki bir lokma falan alıyormuş bilmiyorumkismile
evde uğraşmasam cücük kalıcak . hiç verme ya bende acıktım anne şunu verirmisin demez. haa dedi diyelim ondada nadiren bir iki lokma atar ağzına
:umursamaz:

günaydınlar herkese
hafta sonu o kadar gezmenin acısı çıktı,
eylülün boğazları hırıldamaya başladı
inşallah böyle hafif atlatırız.

günaydın canım
benim cadı da zaman zaman nazlanıyo ama genel olarak iyi çok şükür.
senin kuzunun doğum tarihi nedir kreşe gidiyo galiba nasıl memnunmusun?
ayrıca nerede memursunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…