:kedi: yanlış anlama ben gürbüz diye maşallah fotoda kilosu çook iyi görünüyor. ondan demiştim
benim bakıcak kimsem olmadığından verdim erkenden. aslında okulda 36 ayı doldurmayanı almıyordu ama dil gelişimi iyi olunca aldılar
1 yaşından beri sabah benimle çıkıyor evden yaklaşık 1,5 yıl bakıcıya getirip götürdüm sonra baktım artık olmuyor . okulda kabul edince verdik
ama imkanım olsa bende 3 yaşını doldurmasını yada hiç değilse 4 yaşında vermeyi isterdim
Bu arada menünü söylesene merak ettim şimdi.cokacimcoook
ben çalıştığımdan öyle hafta içi misafir zaten kabul edemiyorum .. akşam gelip yemek yeme ortalığı toplama zaten sürüyor baya
ama hafta sonu kapım herkese açık tabi oğlumun uyku saati olmayacak aklinialirimsmile
bizim kreşte normalde 36 ay öncesini almıyordu ama sağolsunlar kabul ettiler.
wıldrosee kısmetse sizin tayin yeri neresi. profilinde konya yazıyor . bizde afyondayz sengözlerimebaksanab
ilk tercihimiz diyarbakır ikincisi malatya
ama diyarbakır gelicek yüzde yüz eşim asker benim
zorunlu görevimiz eylül küçükken bitirelim diyoruz bakalım.
hoşgeldin canım aramıza.Maşallah senin kız benim büyük kız gibi usluymuş.Ne çekiyosam bu ufaklıktan çekiyorum bende.Tam zıt karakterdeler senin anlıcan.Ablası gibi olur sanmıştım ama daha karnımdayken bile rahat vermedi bana küçük cadı.Rabbim sağlık versinde büyüsün yeterki diyorum.Durulacağı günde gelecek elbet.
Gunaydın herkese.
günaydınlar
ooo sizin tayin baya uzak yereymiş.. hayırlısı olsun. asker oluncada hep böyle tayin oluyor sanırım dimi
yanlış biliyorsam düzeltin yerimseniben
bende eşimde aslında doğma büyüme ankaralıyız . evlenmeden kendimiz karar verdik . kendi başımıza uzakta olalım başka yere gidelim diye. ve afyon çıktı :roflol: düğünümüz oldu ertesi gün buraya yerleştik
memnunuz ama çocuk olunca işler değişiyor tabi.. anneme yada aileden birine yakın olmayı çoook istediğim zamanlar oluyor
neyapalım herşey nasip kısmet dimi olumunekankayizsmile
keşke gelsek doğuda uzun kalmayı düşünüyoruz
ne iyi olur biliyomusun gelir gideriz hem ama bakalım
işte merakla bekliyoruz...
ayrıca menün de gayet hoş afiyetle yiyin...
Bende korkuyordum ama çok çektirdiği halde 2,5 yaşına geldi nerdeyse.Kardeşsizde olmuyo be gülüm.aynen bende sana katılıyorum sağlıklı olsunlarda napalım anneyiz öyle yada böyle onlar bizim canımız sen ne güzel iki çocuğunuda doğurmuş rahatlamışsın bende şimdiden 2. çocuk stresi var çok korkuyorum....eyvahedigeldismile
Gunaydın herkese.
günaydınlar
ooo sizin tayin baya uzak yereymiş.. hayırlısı olsun. asker oluncada hep böyle tayin oluyor sanırım dimi
yanlış biliyorsam düzeltin yerimseniben
bende eşimde aslında doğma büyüme ankaralıyız . evlenmeden kendimiz karar verdik . kendi başımıza uzakta olalım başka yere gidelim diye. ve afyon çıktı :roflol: düğünümüz oldu ertesi gün buraya yerleştik
memnunuz ama çocuk olunca işler değişiyor tabi.. anneme yada aileden birine yakın olmayı çoook istediğim zamanlar oluyor
neyapalım herşey nasip kısmet dimi olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?