2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

eylülede geçmişler olsun.
maşallah fotoda pek gürbüz duruyor yemek konusunda sıkıntılı olmadığı belli
maşallah maşallah
kaydirigubbakcemile5

oğlum 29 mart doğumlu .. eylülden beri anaokuluna gidiyor. çook şükür oğlumda bende memnunuz ama yemek konusunda öğretmenide bende şikayetçiyiz :sinifsinif:

:kedi: yanlış anlama ben gürbüz diye maşallah fotoda kilosu çook iyi görünüyor. ondan demiştim

benim bakıcak kimsem olmadığından verdim erkenden. aslında okulda 36 ayı doldurmayanı almıyordu ama dil gelişimi iyi olunca aldılar
1 yaşından beri sabah benimle çıkıyor evden yaklaşık 1,5 yıl bakıcıya getirip götürdüm sonra baktım artık olmuyor . okulda kabul edince verdik
ama imkanım olsa bende 3 yaşını doldurmasını yada hiç değilse 4 yaşında vermeyi isterdim

olurmu canım neden yanlış anlayayım hoşuma gitti :1hug:

aynen canım benim de bakıcak kimsem yok bizde küçücükten itibaren
bakıcılarla büyüdük ve bende daha 6 aya kadar hep kendim götürüp getirdim
onun zorluğunu çok iyi bilirim.
Bizde tayin bekliyoruz şimdi yaza gideriz büyük ihtimal ordaki kreşte
3 yaş altını almıyo gittiğimizde tam 3 yaş oluyo o zaman başlar diye
düşünüyoruz bakalım.

tünaydın herkese...Eylül kızımada geçmiş olsun.Çabuk atlatır inşallah.Akşama misafirim var.Evi topla temizle pasta börek yap onla uğraşıyorum.Daha doğrusu kız izin verdiği sürece yapmaya çalışıyorum.Çorapları çıkarıp yalın ayak gezmeye başladı.Bende peşinde giydirmeye çalışıyorum.Ev sıcak ama yerden soğuk alır diye korkuyorum.Ben giymediğimde ayaklarım üşüyor.Kilotlu çorabıda çıkarıp pantalonunu geri giyiyor.Oda çare olmadı.Dur bakalım yaza az kaldı kurtulacak inşallah çoraplardan hihoyyyt

canım tünaydınlar, sağol canım inşallah çabucak atlatır.
Misafirlerin geliyo demek, ben çok severim misafir ağırlamasını gelseler böyle
pastalar börekler yapsam, kolay gelsin canım sana evet çocukla zor oluyo ama
ben hamur yaptığım zaman mutlaka eylüle veririm oklava tahta yanında bayağı bi oyalanır
çok ta mutlu olur yavrum benim.
Canım ya yaktı galiba çoraplar e sıkıldılar çocuklar artık yaz gelsede şöyle sere serpe gezinseler
ortalarda...

ben çalıştığımdan öyle hafta içi misafir zaten kabul edemiyorum .. akşam gelip yemek yeme ortalığı toplama zaten sürüyor baya
ama hafta sonu kapım herkese açık tabi oğlumun uyku saati olmayacak aklinialirimsmile

bizim kreşte normalde 36 ay öncesini almıyordu ama sağolsunlar kabul ettiler.

wıldrosee kısmetse sizin tayin yeri neresi. profilinde konya yazıyor . bizde afyondayz sengözlerimebaksanab

Bu arada menünü söylesene merak ettim şimdi.cokacimcoook

klasik şeyler işte.Prenses pasta yaptım bisküviyle yapılan.Benim küçük kız bayılıyo buna.Börek yapıcam büyük kız okuldan gelince malzemeleri ayarladım.Ben yufka falan açamıyorum ama kurabiye yaparken hamur veriyorum.heryeri kirletiyor ama o çok eğlendiği için kızamıyorum.Bide Patates salatası yapıyorum başka bişeye gerek yok.

Ben çalışırken daha çok misafirim oluyordu inanırmısın.Ama ozaman Ufaklık yoktu.Büyük kızımda kendini kurtaşmıştı.Ufaklık olunca bizde elimizi ayağımızı çekmek zorunda kaldık.İştende doğumdan sonra ayrılmıştım.Şimdide tayin dolayısıyla burdayız.Yeni yeni eş dost ediniyoruz.

yarın görüşürüz arkadaşlar ben kaçtım.Hepinizi öpüyorum.

ilk tercihimiz diyarbakır ikincisi malatya
ama diyarbakır gelicek yüzde yüz eşim asker benim
zorunlu görevimiz eylül küçükken bitirelim diyoruz bakalım.

ilk tercihimiz diyarbakır ikincisi malatya
ama diyarbakır gelicek yüzde yüz eşim asker benim
zorunlu görevimiz eylül küçükken bitirelim diyoruz bakalım.

Malatya bizimde 2.tercihimizdi.Bizde ilk tercih çıkacak diye çok emindik ama Malatya çıktı.Bakarsın buraya gelirsiniz.

keşke gelsek doğuda uzun kalmayı düşünüyoruz
ne iyi olur biliyomusun gelir gideriz hem ama bakalım
işte merakla bekliyoruz...
ayrıca menün de gayet hoş afiyetle yiyin...

aynen bende sana katılıyorum sağlıklı olsunlarda napalım anneyiz öyle yada böyle onlar bizim canımız sen ne güzel iki çocuğunuda doğurmuş rahatlamışsın bende şimdiden 2. çocuk stresi var çok korkuyorum....eyvahedigeldismile

günaydınlar

ooo sizin tayin baya uzak yereymiş.. hayırlısı olsun. asker oluncada hep böyle tayin oluyor sanırım dimi
yanlış biliyorsam düzeltin yerimseniben

bende eşimde aslında doğma büyüme ankaralıyız . evlenmeden kendimiz karar verdik . kendi başımıza uzakta olalım başka yere gidelim diye. ve afyon çıktı :roflol: düğünümüz oldu ertesi gün buraya yerleştik
memnunuz ama çocuk olunca işler değişiyor tabi.. anneme yada aileden birine yakın olmayı çoook istediğim zamanlar oluyor
neyapalım herşey nasip kısmet dimi olumunekankayizsmile

merhabalar,
evet bu tayin yeri biraz uzak olucak, aslında ilk evlendiğimizde biz de hep yalnız
kalalım istedik ama çocuk olunca bide zamanla insan eş dost istiyor yalnızlıkta bi yere kadar diyosun yani anlıycan ben çok sıkılıyorum artık, eylül bile misafir geldiği zaman gitmeyin diye göndermek istemiyor.

keşke gelsek doğuda uzun kalmayı düşünüyoruz
ne iyi olur biliyomusun gelir gideriz hem ama bakalım
işte merakla bekliyoruz...
ayrıca menün de gayet hoş afiyetle yiyin...

rahat edebileceğiniz bi yer olur inşallah.Malatya ya çıkarsa bizde seviniriz.Sizde lojmana yerleşirsiniz.Görüşürüz.Kreşte benim evin altında hemen.Eylülüde kreşe verirsiniz.Kızlar arkadaş olurlar.
Bende korkuyordum ama çok çektirdiği halde 2,5 yaşına geldi nerdeyse.Kardeşsizde olmuyo be gülüm.

Gunaydın herkese.

Sanada günaydın canıım.

Canım biz havacıyız.çok tayin çıkmıyo.15 sene kaldık Ankarada.Şimdi doğu görevi için geldik.4 sene burdayız.Dönüşte çıkarsa yine Ankara düşünüyoruz.Ordanda emekli oluruz herhalde.Bölüm bölüm değişiyo tayin olayı.Jandarmanın 2-3 seneye bi değişiyo bazı bölümleri mesela.Havacılarda da hepsi bizim kadar uzun kalamıyo bi yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…