2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

Hepinize tünaydınn.Okullar açıldı ve yine sınav kaygılarımız başladı.Büük kızım son senesi bu sene.ınşallah güzel bi liseye yerleşir çabasındayız.Okul bi taraftan dershane bi taraftan çok yoruluyor ama şimdi devir değişti.Çocuklar yarış atına döndürüldü sağolsunlar.Bizde bu kervana katıldık 3 senedir.
Ufaklıklar nasıl bakalım bugün?

Cansu09 canım inşaallah bidaha olmaz.ama eskiler çocuklar düşe kalka büyür derler ama biz daha fazla dikkat ediyoruz işte çocuklarımıza.Parmakları acısa ödüm kopuyor noldu acaba diye.Büyüyecekler işte böyle böyle.

Bizim ufaklık iyi canım. Az önce konuştum annemle hanfendi bir kez öksürmüş annemde "neden öksürüyorsun anneannem sen" demiş "senin sayende" diyivermiş küçük bilmişim. sırnaşık şey Pazartesi sabahı sendromunun acısını çıkarıyor annemden aklınca. a.s

:roflol: ay alem oluyo bu çocuklar.Benimkide dediğini yapmazsam yada kızarsam damardan vuruyor beni.Seni sevmiyorum diyo..

merhaba canım.:Saruboceq:amin inşallah bir daha böyle bir olayla karşılaşmayız.az önce doktordan geldik.doktor iyleşmiş dedi.ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.anneler böyle yaşlanıyorlar demekki.ne yapalım canları sağolsun.:teselli:

benim kızım daha yeni yeni yemek yemeye başladı.11 kilo falan .dikkatini başka bir şeye çekerek yediriyoum beni çok zorluyor.bana en zor gelen onlara yemek yedirmek.

günaydınlar 2007 anneleri

bizimde tatilimiz bitti ve okulumuza başladık
maşallah gayet iyi gitti . okula girince dönüp arkasına bile bakmıyor zaten beni bile unutuyor yerimseniben

bizimde okulun ilk günü ile birlikte öksürüğümüz başladı yine. evdeyken iyiydi ama okulda okadar çocuk koşturunca ister istemez başlıyorlar hastalanmaya fisfisfis

bal ve limon karışımı veriyordum. birde karaturp içine bal koyup bekletiyor ve suyunu içiriyordum. ilaç vermek istemedim. şimdi yine başlıycam bal kürlerine
sizin öksürük için önerebileceğiniz şeyler varmı :uhm:

harikuladeyim
yemek konusunda sana kesinlikle katılıyorum.. enzor kısım yemek kısmı. çoook sabır istiyor çooooook..hele yemeyen çocuksa neyaprsanız yapın istediğiniz kadar aç bırakın yine yemiyor yine yemiyor

Gunaydın bayanlar.

kayraz ben öksürük için keçi boynuzu pekmezi veriyorum sadece. Sabah aç karnına bir tatlı kaşığı kadar. Tadı biraz acı ama birebir faydası var.

Kayraz ben boğaz iltihabı olmasın diye adaçayı içiriyorum, öksürük içinde kekik içiriyorum kızlara.Bazende takviye bal veriyorum öksürük için.

ıstanbula gderken boludan bır pekmez aldık. Kecıboynuzu pekmezı. Çıkolata tadında dıye satılıyordu. Tadını cok sevdı kızım 29 aylık gunde 1 yemek kasıgı ıcer kı cok kıvamlı bırsey ve dahada ıster ılac ver anne dıye.. ÖksÜrÜk vs hıc bısıcıĞı olmuyor..

Tünaydın 2007 nin güzel anneleri ve bebekleri.Bugün nasılsınız.biz dün gezmeye gittik.Alışveriş yaptık.Babamız yemeğede götürdü.Biraz rehaveti attık üzerimizden.malum kış günü biyerede çıkamıyo çocuklar.

merhabalar
çoook iyi yapmışsınız harmoni
bende bunaldım buaralar . haftasonu için bişeyler yapalım diyoruz bakalım kısmet. hem bize hem oğluma iyi olur
ev iş arası mekik dokuyoruz anca benneyaptımki

arkadaşlar ben normal pekmezi zor veriyorum. benim oğlum tatlı özürlü . hiç sevmiyor tatlı şeyleri hatta bazen kusuyor . küçükkende reflüsü vardı çoooook çektik bu kusmalardan
keçi boynuzu pekmezi tadı nasıl ağırmı normal pekmeze göre
yoksa hiç veremem :uhm:

bende pekmezi direk veremiyorum kahvaltısına karıştırıyorum.yumurta,kaşar peyniri,süt ve reçel ayrı yedikten sonra kahvaltı maması yapıp içine katıyorum.Hala tam olarak ayrı kahvaltı yapmıyor.Normal peynirde yemiyor.Kaşar peynirini seviyor allahtan.
Hepinize iyi geceler anca vakit buldum oturdum bilgisayara sırf size bi bakayım diye.Hepinize tatlı rüyalar.opuyorumnanaktan

selam anneler
benim oğlum da 21.04.2007 doğumlu tek çocuk ve bunun sıkıntısını ban heran hssttrmiş bi çocuk hep gel oynayalıım dye tutturuyo tuvalete yeni alıştı arada kacırıyo geceleri bezliyorum ne kadar doğru bilemiyorum ama tambeellk yapıyorum geceleri
deliksiz uykuları ben de özleyenlerdenim
konuşamıyo daha tam öle yasıtlaryla da anlaşamıyo bu nedenle ve anltamayınca da sinirleniyo konusamıyo derken tam net değil anne baba su gel kalk işte dyo da tam net değil dediğim gibi yemek konusunda öle iştahllı bi çocuk değildi yani yer de öle yemek dye paçama hiç yapşmadı (bu huyu bana benzyo babası yamak dye ağlar mışda ben öle değilmişim hala d yemek dye ölmem yanii.)
işte biz de durumlar böle hanımlar ben bu sinirlilik halinin sadece benmkinde olduunu sanıyodum ama öle değilmş sevindiim:dance:
napalım annelik zor iş katlanıcaz

merhaba 2007 anneleri
benimde bir kızım var 03,haziran.2007 doğumlu 92 cm ve 13,5kilo konuşması normal değil bence uykusunda bile konuşuyoopuyorumnanaktan uyku desen ayrı bir problem ne yaparsan yap uymuyo:umursamaz: uyusun diye herşeyi kapatıp yattım kaç gece bu defa yatakta oturuyor saatlerce :umursamaz: yemeği hiç sormayın daha bir kere acıktım dediğini duymadım sen bişey yedirmezsen aklına gelmez:Saruboceq: aklı fikri benimle oyun oynamakta mucizemingamyoncuiremsu
benide aranıza alırmısınız?:enbuyukkk:

Gunaydın.

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz. Yavruşlarınızla aramızda sık sık görmek isteriz sizleri de.
Konuşma konusunda benim kızım hiç susmayanlardan maşallah. Annem saolsun. Kızıma annem bakıyor ve daha ilk doğduğu günden beri onunla sohbet ederdi. Mesela gazete okurken sesli okurdu. Yemek yaparken alırdı mutfağa yemek tarifini anlatırdı. Sırf kelime dağarcığı gelişsin diye. Şimdi de bunun faydasını çok görüyoruz. Bol bol konuşun bebeklerinizle işe yarıyor kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…