Hepinize tünaydınn.Okullar açıldı ve yine sınav kaygılarımız başladı.Büük kızım son senesi bu sene.İnşallah güzel bi liseye yerleşir çabasındayız.Okul bi taraftan dershane bi taraftan çok yoruluyor ama şimdi devir değişti.Çocuklar yarış atına döndürüldü sağolsunlar.Bizde bu kervana katıldık 3 senedir.
Ufaklıklar nasıl bakalım bugün?
Bizim ufaklık iyi canım. Az önce konuştum annemle hanfendi bir kez öksürmüş annemde "neden öksürüyorsun anneannem sen" demiş "senin sayende" diyivermiş küçük bilmişim. sırnaşık şey Pazartesi sabahı sendromunun acısını çıkarıyor annemden aklınca. a.s
Cansu09 canım inşaallah bidaha olmaz.ama eskiler çocuklar düşe kalka büyür derler ama biz daha fazla dikkat ediyoruz işte çocuklarımıza.Parmakları acısa ödüm kopuyor noldu acaba diye.Büyüyecekler işte böyle böyle.
merhabalar
çoook iyi yapmışsınız harmoni
bende bunaldım buaralar . haftasonu için bişeyler yapalım diyoruz bakalım kısmet. hem bize hem oğluma iyi olur
ev iş arası mekik dokuyoruz anca benneyaptımki
arkadaşlar ben normal pekmezi zor veriyorum. benim oğlum tatlı özürlü . hiç sevmiyor tatlı şeyleri hatta bazen kusuyor . küçükkende reflüsü vardı çoooook çektik bu kusmalardan
keçi boynuzu pekmezi tadı nasıl ağırmı normal pekmeze göre
yoksa hiç veremem :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?