2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

yeni gelen arkadaşlarımız olmuş
hepiniz hoşgeldiniz

ve günaydınlar
mutlu sağlıklı hayırlı günler olsun hepimize

şu yemek sorunu bizdede var nezor bişey yemeyen çocuk. heleki yemeyen çocuğa yemek yedirmeye çalışmak :bbo:
ben kaç saat uğraşırdım bir kase çorba içirebilmek için. ama hiiiç yılmadım saatlercede uğraştım günde bilmem kaç çeşit yemekler yaptım sırf birinden yer diye mirmirmirmir
şimdi bu günümüze şükürler olsun . öyle acıktım şunu yiyim falan demez oturunca iki kaşıktan sonrsını hadi oğlum diye yer ancak ama yiyor enazından cokacimcoook

şuan kilosu 16 kg. boy 97-98 cm civarındaydı ..bundan iyisi şamda kayısımı derler sırnaşık şey

yalnız konuşmasında güçlük çeken çocuklar için okul yada oyun grupları çoook iyi alternatif. biranda fermuarları açılıyor sanki.. hiç beklemediğiniz şekilde konuşmalar anlatımlar başlıyor

benim oğlum şuan resmen büyük bir adam gibi konuşur karşımda. bazen sorularına cevap vermekte zorlanıyorum. özellikle niye diye bütün soruları beni epey düşündürüyor :uhm:

irem&özge teşekkür ederim sorduğun için
oğluşum iki gecedir daha iyi. evde öksürük şurubumuz vardı onu vermeye başladım bir ölçek. daha önce doktorumuzda önermişti ama bitkisel şeylerle düzelir diye ummuştum
okulda çook koşturuyor ve öksürüyor ama evde daha az koşturmaca ve dinginlik olduğundan pek öksürük yaşamadık şükürler olsun :smiley-cool:
şuan gözlemliyorum bakalım böyle devam eder ve uzun süre geçmezse iyi bir hastanede tetkikler yaptırıcam . acaba alerjikmi diyede düşünmeye başladım
haftasonuda keçiboynuzu pekmezi alıcam inşallah yerimseniben

Yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.Sizide aramızda görmek bizi mutlu eder.Burda sorunlarımızı sevinçlerimizi paylaşıcaz inşallah.

Kayraz keçi boynuzu pekmezi bende içirdim kızıma.Normal pekmezden biraz farklı tadı ama öyle aman aman bi fark yok.Demir bakımındanda daha zenginmiş.üstelik.

iyi geceler benim kızımda 24.09.2007 doğumlu tuvalete alıştık çok şükür geceli gündüzlü çok düzgün cümleler konuşuyo kesiyo yapıştırıyo şarkıları ezberli bizimde problemimiz yemek 4 öğün yemek yemeğe çalış hiç süt içme bisküvi meyvelere karıştırarak tatlı hiç sevmiyo turşu ve zeytine bayılıyo şuaralar hasta öksürüyo arkadaşım zencefille bal önerdi tekrar iyi gecelr

selamlar canım akrabalar 9.kuşaga kadar dayanıyor.oraları görmek nasip olmadı ama hep içimde bir ukte.Hayırlısı orda yaşayan birisiyle tanışabilmekte güzel. Bu arada çocukların öksürmesi ile ilgili birkaç yazı vardı ben bu durumda zeytin yagı ile pekmezi karıştırıp sabahları onu içiriyorum çokta faydasını görüyorum.

günaydınlar

öksürük için zeytinyağı ve pekmezi hiiiç duymamıştım. yarın sabah inşallah vereyim bakalım. hafta içi okulda olunca veremiyorum. sabah ancak bir bardak süt içirebiliyorum.
zencefil bendede var ama çocuklar için çok uygun olmadığını okumuştum biryerlerde. oyüzden vermedim . ama balla karıştırıp tozu veriliyor diye biliyorum..

bugün cuma yaşasııın. haftasonu tatil . oğluşumla evde olucaz kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun umarım yakın zamanda iyileşir.

Merhabalar,
nasılsınız hasta kuzucuklara acil şifalar diliyorum,
iştahsızlık bizde de oluyo zaman zaman ama geçiyo tabi

dün bakıcımın kızı gelmiş eve aslıda büyük üniversite öğrencisi ama
kızım(eylül), kıskanmış ilk başta kıskanmış sonra alışmış oyun oynamışlar filan
eşim eve gelmiş o kapıdan içeri girmeden bakıcıyla kızı dışarı çıkmışlar
eylülde o hırsla kapıyı hızla çarpmış
tabi herkes dışarda kalmış kuzum açamamış kapıyı uğraşırken filan
bide üstüne kitlemiş, aaa eve bi geldim komşular kapıda eşim kapıyla uğraşıyo
nasıl korktum kötü bişey oldu zannettim, bütün uğraşlara rağmen acamadılar çilingir geldi acıverdi ama
kapının açıldıktan sonra ki görütüyü bi görseniz yavrum benim alnı pul pul terlemiş altına kaçırmış korkudan ay çok üzüldüm anne ben çok korktum diyo bitanem benim, abla gelmesin ben teyzeyle yalnız
kalmak istiyo bide...

ooo
eylülün annesi baya action bir gün geçirmişsiniz ohaoldumsmile
canım nasıl korkmuştur. Allah beterinden saklasın .
bakıcı neden hemen çıkmış evden lmaz:

evet canım hemde ne action dı valla
ama çok üzüldüm kapı açıldı karşısında çilingirciyi görünce
böyle dudaklarını büzdü nasıl terlemiş, altına kaçırmış, kimbilir
neler düşündü yavrum benim.
Bakıcı da biz çıkalım eşin girsin diye düşündük dedi
anlık bi olay yani..

çoooook geçmiş olsun diycem
kuzucuk inşallah unutur hemen bu olayı
yoksa içten içe korku kalıyor malesef bilmiyorumkismile
iyiki çilingir hemen gelmiş ya bulunmasaydı
insanın aklına neler neler geliyor eyvahedigeldismile

ama ben ikinize de kıyamamkiopuyorumnanaktan yavrucuk korkmazmı korkar elbet hele sen aklına kimbilir neler neler geldi o an eyvahedigeldismile neyse çok geçmiş olsun canım opuyorumnanaktan

Gunaydın hanımlar. Güzel haftalar diliyorum hepinize.

Wild Rose canım geçmiş olsun ya. Yavrucuk ne korkmuştur. Geçenlerde bizim zilli de kabinde kilitli kaldı. ıki saniyelik bi boşlukta girmiş içeri arkadan da düğmeye basmış. Güvenlik geldi açamadı kapıyı. Anahtarı bulamadı. Koca Boyner mağazası hemde. Eşimde yattı yere alttan kolunu soktu açtı kapıyı. Minnoşum hiç ağlamadı ama dışardan sesleniyoruz ses vermiyor. Aklım gitti.Korkudan kitledi kendini konuşamıyor dedim çocuk. Meğerse yaslanmış duvara çömelmiş bekliyormuş yavrum. Babası yere yatınca içerden baba napıyorsun sen orda üstün pislencek diyiverdi. Öldük gülmekten. Krkuyla karışık bir sürü olay yaşandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…