2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

doğum günüünnüz kutlu olsun benim oğluşumunda martın 20sii
az kaldı.. bebeğim 3ü bitiriyor.. dediği gibi abi olacak artık:))))

merhaba kızlar iyi pazarlar yarın oğluşumun doğumgünü heyecanlıyım bugun hazırlıkta olurum öpüyorum herkesi

Sevgili oğlunuzun doğum günü kutlu olsun , bütün ömrü mutluluk, başarı dolu olsun, hep en sevilsin inşallah. (Hepiimizin çocukları içindir bu dileklerim:lepi:)

Günaydınnnn bütün şeker anneler ve güzel yavruları.nasılsınız keyifler nasıl?bizllerde iyiyiz bol oyunlu bol koşturmacalı bir hafta sonuda geçti.
benim sizlere bir sorum olacak

yeni bir oyuncak aldınız yavrunuz onunla nekadar zaman geçiriyor?????

günaydınlar benden de nasılsınız, iyiyiz biz de şükür hafta sonu dışarı çıkaramadım
eylülü çok soğuktu evde bol bol oyun oynadık, pasta yaptık, resim yaptık böyle geçti işte...

canım yeni bişey görüyo öyle istekli o kadar çok istiyo ki anne alırmısın ya da bakıcısına söylüyo
annem bana işte şunu alıcak filan diye her gün bekliyo heyecanla ama
aldıktan sonra belki bir ya da iki saat oynuyo ve atıyo bi kenara...

ha bu sadece oyuncaklar için geçerli
kitaplara öyle yapmıyo defalarca okuyoruz, resimleri anlatıyoruz
hele şu son dergimiz elimizden düşmüyo diyebilirim...

ha bu sadece oyuncaklar için geçerli
kitaplara öyle yapmıyo defalarca okuyoruz, resimleri anlatıyoruz
hele şu son dergimiz elimizden düşmüyo diyebilirim...

ay çok sevindim bizde her ay yeni bir dergiyi merakla bekliyoruz.

oyuncak için gerçekten aynı.ve ben her seferinde söz veriyorum daha yeni bir oyuncak almayacağım diye çünkü eve sığmıyoruz ama yinede dayanamıyorum.

kuzularım isteyince alıyorum.ama bizde kitaplardan hiç sıkılmıyoruz.ve çok heycanlı her seferinde annemize babamıza okutuyor resimlerine yorum yapıyoruz.

günaydın bız bugun erkencıyız oglumla ama bırazdan yatar uyuruz sanırım

Dogum gununuz kutlu olsun darısı bızlere ama ekıme daha cok var

evet canım ben de kendi kendime söz veriyorum almıycam bir daha diye ama

kıyamıyorum içinde kalsın istemiyorum.

bende aynı şeyi düşünüyorum.içinde kalmasın aman kuzularım sevinsin diye alıyorum.

şu dönemlerde bol oyun ve bol arkadaş istiyorlar.havalar ısınıp dışarı çıkabilirsek çok güzel olacak.dört gözle havaların ısınmasını bekliyorum.

sorma canım kar bekledik o kadar hiç kar yağmadı buraya yavrum göremedi

artık bi an önce havaların ısınmasını bekliyoruz güneş açtığı zaman öyle seviniyoki

yaşasın dışarı çıkıcam diye çok sıkıldı çookkk, valla bizler bile sıkıldık ısınsada atsak kendimizi

şöyle dışarı, piknik yapsak hatta bi araya gelebilsek kuzular oynasa aaa ne çok hayal kurdum

ayyyy canım ne güzel hayaller valla süper olurdu.bende çok istiyorum buluşmalar olsa

oyun grbu konusunu takip ediyorum ama hala bir sonuç çıkmadı.benim istediğim bilinçli annelerle verimli zman geçirmek
ne hayaller kuruyorum oyun gbumuz olsa.yavrularla annlerle güzel aktiviteler yapsak.

oyun hamurları, kes yapıştır, parmak boyası ayyy ne güzel olurdu.hem eğlenir hem öğrenirdik....

kimbilir ne mutlu olurlardı....

evet canım bende istiyorum çocuklarımıza bişeyler katsak annelerle güzel sohbetler etsek...

buluşma haberleri ve aktiviteler var oraya baktın mı canım

evet canım bende istiyorum çocuklarımıza bişeyler katsak annelerle güzel sohbetler etsek...

buluşma haberleri ve aktiviteler var oraya baktın mı canım

ben oyun grubu kuralım adlı topiğe bakıyorum orayı bilmiyordum.çok sağol tatlım.

inşallah istediğimiz gibi olur.....

arkadaşlar sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum.çocuklarda korku.

en üzüldüğüm konu kendine güvensiz çocuklar yetiştirmek.korku dolu ve ürkek.
mesela çocuk düştüğünde veya korktuğunda bizim toplumumuzda sen erkek adamsın sen koskoca kızsın birşey olmaz denilir
işte ozman çocuğa biz senin derdini dinlemiyoruz sorununu kendin hallet diyormuş ve onu geri itiyormuşuz.

ben çocuklarım düştüğünde onu kucağıma alır birlikte gider düştüğü yeri döver ay benim kuzumu kim düşürmüş ay benim tatlıma ne olmuş diye nazlandırırım.birşeylerden korktuklarındada korma tatlım bak ben o sesi döverim bak oyuncağında yanında diye onun güven duygusunu artırıyorum.

bende işe yaradı kuzularım kendi odalarında yatıyorlar.ve inanıyorumki 9 yaş en korkularla yüzleşildiği dönemi daha kolay atlatacağız.2 yaş sendromu gibi 6 -9 yaş korku dönemi var.

tünaydınlar herkese.Cumartesi süper güzel bi hava vardı.Bizde pikniğe gittik.Biraz yağmura yakalandık ama hemen geçti.Kızlar çok eğlendiler.Bizede değişiklik oldu.Şu an hava yine güzel kızımı dışarı çıkarıcam.Çimenlerde küçük mavi çiçekler açmış.Şaştım kaldım.Evden çıkınca anlıyorum yavaş yavaş bahar geliyo sanırım.

canım o dergi bizim dergimiz
ben uzun zmandır alıyorum kuzularıma ve çok mükemmmel bir dergi tavsiye ederim ben özelden msj atarım sana

Paylaşımın için çok teşekkür ederim. Çarşamba AVM gezme günümüz. İlk işim bu dergiyi almak olacak...

merhaba kızlar iyi pazarlar yarın oğluşumun doğumgünü heyecanlıyım bugun hazırlıkta olurum öpüyorum herkesi

Nice mutlu yıllar oğlunuza...Sağlık, mutluluk, başarı hiç peşini bırakmaz inşallah...

Tünaydın bayanlar...
Cumartesi klasik pazar gezintimizi ve annane ziyeretimizi, pazar günüde bütün gün keyif yaptık.
Bizim son 4-5 günümüz çok ıslak geçiyor. Neden böyle oldu anlamadım
Anne işedim diye hop yanımda bitiveriyor. Üşütmüş olsa başka yerde de tutamaz. Annanesinde bütün gün hiç böyle birşey yapmadı. Ordan eve döndük 1 saat içinde 2 kere ıslattı.
Umarım geçici bir süreçtir.:Saruboceq:

Yeni oyuncak alındığında İrem de aynı tepkiyi veriyor. İlk gün hiç elinden düşürmüyor ertesi günlerde yüzüne bile bakmıyor. Bende bir çok annenin uyguladığı saklayıp ara ara yeniymiş gibi çıkartma taktiğini uyguluyorum. Baya işe yarıyor.

ıkizmeleklerim sana katılıyorum korku konusunda çocukları yüreklendirmek ve onların yanında olduğumuzu hissettirmemiz gerekiyor. Düştüğünde yada yarlandığında teselli etmeli şevkat göstermeliyiz. Sonrasında daha dikkatli olması gerektiğini ona zarar verecek şeylerden uzak durması gerektiğini aşılamalıyız.

Ancak çocuklar düştüğünde bunun eşyalara yüklenmemesi gerektiğini okumuştum birkaç makalede bu çocukların ilerki yaşamlarında başlarına gelen tüm aksilikleri ve olumsuzlukları başkasına yükleme mekanizması yaratıyormuş.

Umarım yanlış anlamazsın, sadece bildiğim birşeyi paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…