Gunaydın herkese.
wildrose beş parmağın beşi bir olmaz ya o hesap. Ben ve kardeşimde öyleyiz. Ben ne kadar sakinsem kardeşim o kdr isyankar. Gerçi cinsiyet de fark ediyor huyunda suyunda ama seninkiler ikisi de kız. Allah sağlık versin de gerisi boş.
dun esımle ben efeye pilsanın jipini aldık 3 8 yas olanını kullananız varmı kullanabılıyormu cocuklarınız bakalım elımıze persembe ulaşcak efecık heyecandan bayılacak kendısı begendı ılla sıyah veya kırmızı olucak ıkı rengı bır arada görunce nasıl cıglık atıyor baba lütfen bu olsun dıye.çok takıntılı bır oglum var kırmızı hastası
gunaydın arkadaslar
Benım oglumda duştugu zaman bız esımle ortalıgı yıkardık ve gıdıp nasıl sarılırdık.zamanla hata yaptıgımızın farkınaa vardık en küçük bır duşmesınde bıle bızım gıtmemızı almamızı beklıyordu
Ama artık oyle yapmıyoruz duştumu kendısı gelıyor yanımıza ben duştum neresı acıyorsa gösterıp öpturuyor ve oyununa devam edıyor
Maşallah Allah nazardan saklasın.Hoşgeldin aramızabenim oğluşumda 28,07,2007 doğumlu 18 kilo 97 cm görenler daha büyük zanlediyor tuvalet eğitimine daha başlamadım havalar ısınsın diye bekliyorum ama çişini söylüyor arada tuvalete oturuyoruz.baharda inşallah bırakacaz.
Çocuklar çok alem oluyorlar.dünyaları çok farklı.Bulmuş onlarda çözümünüBenimkiler daha da aşmışlar o zaman. düşünce kendi kendilerine öpüyorlar vallahisırnaşık şey Halbuki ben öyle bir şey öğretmemiştim. Eğer ulaşamayacakları yer acıdı ise 2 kardeş birbirini öpüyor. (Gerçi sonra olay güreş müsabakasına dönüyor ama yine de hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile)
Sakın ağlama bende ağlarım sonra.benim kızımda 13 kilo civarında.Çokta güzel yediriyorum ama bana çekmiş.Hemen yekıyhımmm ben aglayım ozaman oglum 14 ekım 2007 dogumlu dun tarttı babası 13.100 geldı bu ara cok fazla almaya basladı oburum ama yıne az gelıyor 15 olsa olsun bunada razıyım saglıgı yerınde olsunda.gercı cok guzel yer hıçbırseye hayır demez ama bır yerınde otursa yokkk
Aminn.Doğum gününüzün iyi geçtiğine sevindim.Anlatsana biraz neler yaptınız.Oğlun nasıl davrandı.Anlıyordur artık doğum gününün ne olduğunu.dün oğlumun doğumgünüydü çok güzel geçti..ayıca herkese teşekkürler güzel temennileriniz için çok mulu oldum okuyunca Allah bütün yavruları korusun bize bağışlasın onları..aminn
valla harmonicim anlıyor tabiki bizimkinin dili çok açık zaten 2yaşından beri her lafı konuşur maşallah pastayı en 4-5kez üfledi mumları söndürmek çok hoşuna gidiyo çok mutluydu yavrum benim annensigil teyzemler vardı çok yoruldu hiç oturmadı ertesi gün anne bugun benim d.günüm dedi çok güldüm hayır dündü dedim onada üzüldü evdde çok sıkılıyo bilgisayar çok oynuyo acaba sizinkilerde oynuyomu ?
bzimki bir ara bilgisayara sarmıştı ama fazla izin vermedim kendiliğinden bıraktı şimdide arada sırada ne yapıyosun anne dıye gelir bakar sonrada gider ama bende yumurcak tv yi engelleyemiyorum orda da 2 cizgi film var onların harıcınde ızletmemeye calısıyorum tam bir caillou hastası kızıma çok şey kattıgını düşünüyorum bende oturup onunla izliyorum -ciğim eklerini ordan ogrendı anneciğim sana yardımcı olabilirmiyim gibi laflar ve daha birçok şeyi ordan öğrendi hoşuma gidiyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?