2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

dun esımle ben efeye pilsanın jipini aldık 3 8 yas olanını kullananız varmı kullanabılıyormu cocuklarınız bakalım elımıze persembe ulaşcak efecık heyecandan bayılacak kendısı begendı ılla sıyah veya kırmızı olucak ıkı rengı bır arada görunce nasıl cıglık atıyor baba lütfen bu olsun dıye.çok takıntılı bır oglum var kırmızı hastası

Evet herşeyden önemlisi sağlık valla.

Bayılıyorum sevincini gösteren çocuklara.Benim kızda çok rahat sevincini üzünttüsünü gösterebiliyor.Güle güle kullansın oğlun.

merhabalar arkadaşlar

bende geldim zemuszemus

oğluşumun öksürüğü baya geçti geceleri bile nadiren öksürüyor. hersabah bal veriyorum evden çıkmadan. birde doktorumuz tamamen bitkisel ilaç yazdı sağolsun hemen etkisini gösterdi. okulda öğretmenimiz bile söyledi neçabuk geçirdi diye yerimseniben
cumartesi günüde kulak ağrısıyla güne başladı çocuğum çook ağladı . doktorunu aradık grip olduğu için kulakta ağrı yapar agum..in antibiyotik ve ağrı kesici verin dedi. şükürler olsun akşamına geçti.
kuzularımıza rabbim sağlık sıhhat versin .. onlar iyi olunca biz hepten iyi oluyoruz dimi sositososito

benim oğluşumda 28,07,2007 doğumlu 18 kilo 97 cm görenler daha büyük zanlediyor tuvalet eğitimine daha başlamadım havalar ısınsın diye bekliyorum ama çişini söylüyor arada tuvalete oturuyoruz.baharda inşallah bırakacaz.

kayraz daha iyi olmasına sevindim yavruşun.

ertuha maşallah yavruna. Hoşgeldin aramıza.

hoşbulduk
hastalıklar hepimizden uzak olsun

ertuha merhaba hoşgeldin. benim oğlum 29 mart doğumlu . daha 16 kg yeni geçtik. senin kuzucun maşallah kilo olarak baya gelişmiş alkisalkisalkis benim en zorlandığım şey hala yemek yedirebilmektir. hep ağzında tutar. kesinlikle tatlı yemez. ekmeği bile daha yeni yeni yemeye başladı
damak tadı çoooook değişiktir oğlumun. bazen çorbaları bile nasıl yapıyorsa bayaca ağzında tuttuğu olur :1shok:

Benimkiler daha da aşmışlar o zaman. düşünce kendi kendilerine öpüyorlar vallahisırnaşık şey Halbuki ben öyle bir şey öğretmemiştim. Eğer ulaşamayacakları yer acıdı ise 2 kardeş birbirini öpüyor. (Gerçi sonra olay güreş müsabakasına dönüyor ama yine de hoşuma gidiyorkaydirigubbakcemile)

hımmm ben aglayım ozaman oglum 14 ekım 2007 dogumlu dun tarttı babası 13.100 geldı bu ara cok fazla almaya basladı oburum ama yıne az gelıyor 15 olsa olsun bunada razıyım saglıgı yerınde olsunda.gercı cok guzel yer hıçbırseye hayır demez ama bır yerınde otursa yokkk

dün oğlumun doğumgünüydü çok güzel geçti..ayıca herkese teşekkürler güzel temennileriniz için çok mulu oldum okuyunca Allah bütün yavruları korusun bize bağışlasın onları..aminn

Maşallah Allah nazardan saklasın.Hoşgeldin aramıza

Çocuklar çok alem oluyorlar.dünyaları çok farklı.Bulmuş onlarda çözümünü

Sakın ağlama bende ağlarım sonra.benim kızımda 13 kilo civarında.Çokta güzel yediriyorum ama bana çekmiş.Hemen yekıykadar hareketliki zaten kilo alsa şaşırıcam.

dün oğlumun doğumgünüydü çok güzel geçti..ayıca herkese teşekkürler güzel temennileriniz için çok mulu oldum okuyunca Allah bütün yavruları korusun bize bağışlasın onları..aminn
Aminn.Doğum gününüzün iyi geçtiğine sevindim.Anlatsana biraz neler yaptınız.Oğlun nasıl davrandı.Anlıyordur artık doğum gününün ne olduğunu.

valla harmonicim anlıyor tabiki bizimkinin dili çok açık zaten 2yaşından beri her lafı konuşur maşallah pastayı en 4-5kez üfledi mumları söndürmek çok hoşuna gidiyo çok mutluydu yavrum benim annensigil teyzemler vardı çok yoruldu hiç oturmadı ertesi gün anne bugun benim d.günüm dedi çok güldüm hayır dündü dedim onada üzüldü evdde çok sıkılıyo bilgisayar çok oynuyo acaba sizinkilerde oynuyomu ?

Ben izin vermiyorum bilgisayarla oynamasına. Zaten pek taktığı da yok.gamyoncuiremsu

Gunaydın kızlar.

Bengu bende izin vermiyorum canım. Çok nadir çocuk şarkıları dinliyor bilgisayardan o kadar.

günaydınlar

bengu 38 doğum gününüz kutlu olsun. nice sağlıklı güzel mutlu yaşlar olsun yavruna ve size opuyorumnanaktan

bizim doğumgünümüzde 29 martta. sanırım ankaraya gidip kutluycaz. oğlum ata binmeyi çok istiyor. atlı spor klubünde midilliler var. doğum gününde hediyemiz midilliye bindirmek olucak inşallah kaydirigubbakcemile5

bilgisayar konusuna gelince biz evde laptop kullanıyoruz. ama oğlum nadiren bikaç kez görmüştür hatta bizim olduğunu bile bilmiyor
bikaç yazıdada özellikle çocuklar için olan zararlarını görmüştüm. lafın kısası daha hiç bilgisayar başında ne oyun oynadı nede zaman geçirdi. tv yi bile fazla açmıyorum ben

bzimki bir ara bilgisayara sarmıştı ama fazla izin vermedim kendiliğinden bıraktı şimdide arada sırada ne yapıyosun anne dıye gelir bakar sonrada gider ama bende yumurcak tv yi engelleyemiyorum orda da 2 cizgi film var onların harıcınde ızletmemeye calısıyorum tam bir caillou hastası kızıma çok şey kattıgını düşünüyorum bende oturup onunla izliyorum -ciğim eklerini ordan ogrendı anneciğim sana yardımcı olabilirmiyim gibi laflar ve daha birçok şeyi ordan öğrendi hoşuma gidiyor açıkçası

Caillou çizgi filmini biz de çok beğeniyoruz. Bence de çocuklara çok şey katıyor. Ben bile heyecanla takip ediyorum. (Bazen gözyaşlarıma hakim olamıyorum . Evdeki yardımcım benim çıldırdığımı düşünüyor sanırımsempatiksalakcinni)

Caillou herkesin ortak çizgi filmi sanırım kaydirigubbakcemile5 bende haftada ikikez falan izletiyorum. akşam 8 de başlayanı izleyebiliyoruz ancak. bazende kaydediyoruz haftasonu gündüz izletiyoruz onuda.
ama hergün izin vermiyorum. yemek sonrası zaten babyfirst e ve babytv ye bakıyor. bıraksam tam tv canavarı olur . oyüzden kısıtlıyoruz .

bizde evde oğlum yattıktan sonra açıyruz genelde tv yi . Allahtan erken yatıyor :teselli:

buaralar oğlum kitaplarına pek düştü. sizinkilerde durum nasıl . alıyor kendince resimlerden hikayeler uyduruyor. bir kitaptan sıkılana kadar hergün elinde gezdiriyor. okula giderken bile arabada bakmak için yanımıza kitap alıyoruz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…