Arada bir duraksama oluyor herkeste.Sen nasılsın canım iyimisin.Selam kızlar neyapıyosunuz keyifler nasıl
kimsecikler gelmiyo neden?
Merak ettim bilgisayarda ne oynuyor.Benim kız daha tam anlamıyla klavye ve mouse kullanmayı bilmiyor.Tek yaptığı kendi videolarını seyretmek aile videolarını seyretmek.Onlarıda ben açıyorum.Sonrasında oturtmuyorum bilgisayara.Ama oyun oynuyo deyince şaşırdım.7 ay sonra benim kızda oynayabilecek duruma gelecek demekki dedim kendime.valla harmonicim anlıyor tabiki bizimkinin dili çok açık zaten 2yaşından beri her lafı konuşur maşallah pastayı en 4-5kez üfledi mumları söndürmek çok hoşuna gidiyo çok mutluydu yavrum benim annensigil teyzemler vardı çok yoruldu hiç oturmadı ertesi gün anne bugun benim d.günüm dedi çok güldüm hayır dündü dedim onada üzüldü evdde çok sıkılıyo bilgisayar çok oynuyo acaba sizinkilerde oynuyomu ?
Caillou herkesin ortak çizgi filmi sanırım kaydirigubbakcemile5 bende haftada ikikez falan izletiyorum. akşam 8 de başlayanı izleyebiliyoruz ancak. bazende kaydediyoruz haftasonu gündüz izletiyoruz onuda.
ama hergün izin vermiyorum. yemek sonrası zaten babyfirst e ve babytv ye bakıyor. bıraksam tam tv canavarı olur . oyüzden kısıtlıyoruz .
bizde evde oğlum yattıktan sonra açıyruz genelde tv yi . Allahtan erken yatıyor :teselli:
buaralar oğlum kitaplarına pek düştü. sizinkilerde durum nasıl . alıyor kendince resimlerden hikayeler uyduruyor. bir kitaptan sıkılana kadar hergün elinde gezdiriyor. okula giderken bile arabada bakmak için yanımıza kitap alıyoruz ..
valla benim oğlumun durumu vahim biraz anlaşılan hepiniz çok bilinçlisiniz bende zararlarını biliyorum ama bi türlü bilgisayar oyunlarından vazgeçemiyo oyuncak hiç oynamıyo oynasada hemen sıkılıyo onladan çocukça geliyo:))harmoni oğlum epeydir oynuyor kurdu oldu internetteki bütün çocuk oyunlarını biliyor ve çokta güzel oynuyor biz bile şaşıyoruz oynamadığı zamanlarda tv seyrediyo hava sıcak olduğunda genelde dışarı çıkarıyorum sanal alemden kurtulması için çok seviyo parkı ama bu durmu beni üzüyor gerçekten..
Yok şimdilik alıştırmıyorum.Ancak bizimle birlikte film reklam falan seyrediyo.Bizim çok oyuncağımız var hem ablasından kaldı hemde yeni aldığımız oyuncaklar var.Mesela legolarla çok oynarız.Çay kahve takımları yemek takımları var onlarla oynar.Arada tv bakar.Bazen ablasıyla oynar.Hava iyiyse parka götürürüm.Hava iyi değilse hafta bi eğlence merkezine götürüyorum.İşte toplarla oynuyor orda tırtıl biniyo.vs.Resim yapıyoruz bazen.Bazen bebeklerle oynuyoruz.Bazen dans ediyoruz sıkıntısına bağlı yani.Çoğunlukla işi güc bırakıp onla ilgileniyorum.Allahtan ablamız varda o oynarken ben iş yapabiliyorum.saol canım evet zeki maşallah etraftakilerde hep söylüyor,ben googla oyun yazıyorum o gerisini hallediyor :)aman sen kızını alıştırma sonra kopması zor oluyor ,evet canım yavaşça koparmak istiyorum bilgisayardan artık siz ne yapıyosunuz evde ne ile oynuyo kızın genelde ben puzzle aldım geçen onu çok sevdi yapıyor oğlum
ihmal ediyosunuz bizi.arada uğrayın arkadaşımgünaydınlar arkadaşlar uzun bayadır yazamıyordum kusura bakmayın bugün neler konuşuyoruz konumuz ne? bende katılmak istiyorummm
gunaydın anneler.benım oglum bugun akulu arabasının gelcegını bıldıgı ıçın erkenden kalktı karsı komsumun oglu var sımdı oda gelır bılıyor gelcegını oynarlar beraber bugunku rotamız bellı.
Dıger gunlerdede karsı komsumun ogluyla saatlerce oynarlar oglumun arkadası oluyor bızde 4 saat durmadan oynadılarını bılıyorum aksamda oraya gecerler 9 a kadar cızgı fılm ızlerler gunduz sıkılmaz ama yalnızken çok sıkılıyor
ıyı geceler anneler bız bugun arkadaslarla eglenceye gıttık felekten bır gece yasadık sagolsun oglum bızı hıç uzmedı.bırsuru kız arkadas buldu kendıne esımle bız dansa kalktık oglumda kendınden 4 yas buyuk bır kızla dans ettı kızda oglumu .ok sevdi butun gun elele dolastılar görmenız lazımdı ayrılırken çok zor ayrıldılar kıyamam ya bol bol resımlerını cektım ıkısının yarın arkadasım nöbetçi hastanede sabah ogluşu babasına bırakıp yardıma gıtcem ebe hemsıre beraber doguma gırıyoruz çok zevklı oluyor ya ılk defa oglumu yanlız bırakcamınsallah durur dıcem ama durur akulu ataba sevdasına
Bizden bukadar yarın görusemeyebılırız bol gezmeler çocuklarınızla beraber.
Çok sevindim gezip eğlenmenize.Banada lazım bende türkü dinlemeye gideyim barii.Kuzum senin meslek ne?Ne işin var doğumlarda :bbo:ıyı geceler anneler bız bugun arkadaslarla eglenceye gıttık felekten bır gece yasadık sagolsun oglum bızı hıç uzmedı.bırsuru kız arkadas buldu kendıne esımle bız dansa kalktık oglumda kendınden 4 yas buyuk bır kızla dans ettı kızda oglumu .ok sevdi butun gun elele dolastılar görmenız lazımdı ayrılırken çok zor ayrıldılar kıyamam ya bol bol resımlerını cektım ıkısının yarın arkadasım nöbetçi hastanede sabah ogluşu babasına bırakıp yardıma gıtcem ebe hemsıre beraber doguma gırıyoruz çok zevklı oluyor ya ılk defa oglumu yanlız bırakcamınsallah durur dıcem ama durur akulu ataba sevdasına
Bizden bukadar yarın görusemeyebılırız bol gezmeler çocuklarınızla beraber.
hayırlı olsun canım. ne güzel eğlenmişsiniz benimde ihtiyacım var bakalım ne zaman artıkbilmiyorumkismile daha öncede dediğim gibi 2.bebişimi bekliyoruz kızıma dedim ama hiç oralı olmadı guclubacismile arada sırada karnımı severek bebişim benim diyo o kadar :roflol: artık nasıl alışır ne yaparız bazen düşüncesi korkutuyor beni sonrada düşünüyorum canım o kadar kardeş var bi şekilde alışmışlar diyerek teselli veriyorum kendime :lepi:
çocuklarla çıkıp eğlenmek baharda yada yazın zevkli oluyor yaz gelsede onları parka götürme bahanesiyle çıkıp hava almış oluruz.
bahar geldi diye seviniyordum bugünkü havaya bakın kızlar ya kış geri geldi
harmonıcım daha cok var yaa daha 4 .aya yenı gırdık kaydirigubbakcemile3 ama düşüncesi şimdiden sardı benibilmiyorumkismile
Bu arada Kadınlar Gününüzde Kutlu olsun....
Günaydın canım sanadaagunaydın herkese bayanlar
HARMONICİM benım meslerk çocuk gelişimi bız dogudayız suan ve arkadasım kadın dogumda rahatcana gırıp çıkabılıyorum dogumda ızlıyorum arkadasla hem muhabbet hem dogum göturuyoruz işye sıkıntı olmuyor benım için bebegın çıkış anını ızlemek çok zeklı onu alıp gıydırmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?