2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

slm kızlar kimsecikler yok esım bugun nöbetçi az önce aradı efeyı yarın anaokuluna yazdırıyoruz efeye söyledım nasıl sevınıyor kuzum çok ıstıyordu

harmonıcım siirtteyız ben çok cesaretlıyım dogumumu sezeryan oldugum halde bıtene kadar ızlemıştım

Ay bayılıcam şimdi.Hatundaki cesarete bak.Helal olsun.Ben olsam kesin bayılırdım.:bbo:

slm kızlar kimsecikler yok esım bugun nöbetçi az önce aradı efeyı yarın anaokuluna yazdırıyoruz efeye söyledım nasıl sevınıyor kuzum çok ıstıyordu

ah ne güzel.Bugüne kadar kim bakıyodu efeye

ıyı akşamlar bızde bugun esim ve arkadaslarla hatta oglumda dahıl olmak uzere sınemaya gıttık efeyıde aldılar recep ıvedık 3 e gırdık superdı koptuk ordanda yemege gıttık ve evımıze gırdık.fılmı tavsıye ederım

kızlar ikinciyi ne zaman düsünüyorsunuz ben düsünüyorum ama acaba erkenmi daha

sormayın yaa bu ikinci çocuk meselesi benide çok düşünüdürüyo hem çok korkuyorum herşey yeniden başlıycak die hemde kızımın bi kardeşi olsun istiyorum ve büyüklerimiz iki çocuğun arasında çok yaş farkı açmak iyi değil diyolar peş peşe yapıp büyütecekmişsin acaba doğrumu eyvahedigeldismile

günaydın öncelerı bende 2. Cocuk delısıydım fakat şimdi rahatıma duşkunum gezıp tozuyoruz dıledıgımız gıbı en onemlısı esımle bırbırımıze cok vakıt ayırıp hergunumuzu nasıl degerlendırsek dıye duşunuyoruz.ayrıca bu cocuk sevdasından her ay adetım duzensız gelıyordu 6 aydır gunu gunune gelıyor bunyem kendıne geldı çok şükür allahım olmayanlara versın

arkadaşlar ben 2. bebişimi bekliyorum daha öncede yazmıştım kızım 2,5 yaşında çoookk düşündüm 2. için eşim çok istiyordu bende karar verdim istememdeki nedenlere gelince kızımın kardeşsiz olmasını düşünemiyorum bile allah korusun bize bişey olsa dayanacak dalı olacak aralarındakı yaş az olsun istedim çünkü birlikte büyüsünler herşeyi paylaşsınlar evet biliyorum çok zorlanıcam bide çalışıyorum ama kimler büyütmemişki kaç çocuk benmi büyütemeyceğim vede ben rahatlığa alışırsam bir daha yapmam diye korktum açıkçası
ve bebişim şuan iyi ki karnımda allah'a şükürler olsun inşallah sağlıklı sıhhatli olunca 4 kişilik bir aile olucaz ve büyüdükleri zaman evdeki sohbetleri güşülmeleri vs. düşününce çok hoşuma gidiyor .
ayrıca inanın çalışmıyor olsam belki bir 3. bile düşünebilirdimohaoldumsmile

Ben de sizin gibi düşündüğüm için 2. yi doğurdum. Kızım 5 oğlum 2,5 yaşında. Hakikaten ev cıvıltı dolu oluyor. Yaşları yakın olunca biraz zor oluyor ama şimdi şimdi tadı çıkmaya başladı. Aralarında bir kardeş dayanışması var ,şaşarsınız. Ben de çok yoğun çalışmasam 3. de düşünebilirdim doğruısu:jeyyar: ( cokacimcoook gamyoncuiremsu:CüvCüv: )

ıyı akşamlar aksam lojmanda gezerken tugay komutanı ve tabur kamutanımızın esını g0rdum çarsamba aksamları kurs verıyolarmış resım ve el becerılerı uzerıne aralarına benıde yazmışlar çok mutlu oldum ve sevındım her carsamba bayanlarla pastanede toplanıp faalıyet yapıcaz beraber yıyıp içicez neguzel sımdıden heyecan bastı bu aykı faalıyetımız 3 boyutlu pano yapmak super yaa bayılıyorum böyle seylerı aksam 7 de baslayıp 10 a kadar suruyormuş oglanada babası bakıcak artık

ohh ne güzel bende çok severim bu tür faliyetleri resim kursuna yazılacktım ama yer kalmamış bidahakine artık sana kolay gelsin şimdiden..

of arkadaslar öle kararsızımki benim oğlum cok mızmız tek oldugu ve apartman hayatı yasadığı için hos tutmaya calıstık ipin ucu kactı suan ilgi hep onun üzerinden gecen komsunun yeni doğan bebegini kucagıma aldım diye kulagıma yaklasıp ver onu annesine sen arkana yaslan dedi sasırdım kaldım öle ve gidene kadar beni gözlediki sevecekmiyim bebegi diye aksamda babasına nisa bebek eeekkk diyo kıskanclıgına bugun gazatede 4 yasındaki bir cocuk 9 aylık kardesini sobaya atmıs diye okuyunca hele iyice korktum ama tekrar bebek kokusunu özledim istiyorum ben ama off su oğluma bir güvenebilsem

benim oğlumda kıskanıyo başka bir çocuğu sevsem ama bu dönemlrde normal ve epeyde sürüyo bu dönem normal artık sürekli gözünüz üstünde olacak kardeş düşünüyosanız

Bugün doktora götürdüm benim kızı.Sağ kalçasından küt küt diye ses çıkartıyordu.Anlam veremiyordum.Kalça çıkıklığı yoktu.Nasıl çıkartıyordu o sesi anlayamadım.Herzaman yapmıyodu özellikle benim dikkatimi çekmek istediğinde yada sinirlendiğinde.Ayakytayken falan çıkmıyodu. aydır gözlüyorum.Hergünde olmuyodu bu.Bazen iki hafta hiç duymadığım oldu.Korktum bide kalçası falan çıkar diye.Bi şikayetide yoktu.Cansu09 un kızının kalçası çıkmış ya benimkızda çok haşarı.Ordan oraya atlar.Neyse gittik doktora anlattım.Önemli bişey olduğunu sanmıyorum dedi.Röntgen çektirdik bi sorun yok çok şükür.Bazı insanlarda yandaki bağ dokular gevşek olabilirmiş.Ozaman çıkarmış bu ses.Önemli değil zamanla unutur düzelir dedi.Dikkat çekmeye çalışıyor.Üstüne gitmeyin dedi.Aman bende rahatladım.Şükürki bi sorun yok.ıyi geceler hepinize.

slm kızlar nasılsınız bugun esım evdeydı efeyı okula yazdırmaya gıttık 10 kışılık sınıf 20 kışı varmış şuan yarım gun alırız ama ezılebılır cunkı ögretmen fıttırdı çokluktan dedı bızde yazdırdık ama mayısta baslıcak eylule kadar yarım gun eylulden ıtıbaren tam gun gıdıcek.nasıl sevınıyor efe anlatamam eve gıtmek ıstemıyorum anne deyıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…