merhaba,
benim de 2 kizim var, buyugu ocak2007 dogumlu. kucugu de mart2009.
bastan beri kucuk bebegim en cok ablasini seviyor ve o da onu sevsin diye ona surekli sirinlikler yapiyor.
kardes gibisi yok, onlarin birbirlerine bakisi yeter, o kadar sevgi dolu ki o bakislar, baska hicbir arkadaslikta bulunmaz. tabii kiskanclik anlari da oluyor ama cok kisa suruyor ve biliyorum ki boylece paylasmayi ve beraber yasamayi ogreniyorlar.
Tuvalet sorunu bizdede var.Ben zorlamıyorum havaların ısınmasını bekliyorum.kızlar mrb benim oğluşum 19 nisan 2007 dogumlu topigi yeni gördüm tuvalet alışkanlıgıyla ilgili sorun yaşayanlar varmı biz daha çözemedik onu 2 . bebişi olanları tebrik ediyorum bayanssulusmileçünkü benim oğlum çok yalnız kalıyor bende çok üzülüyorum kardeş önemli keşke bende hemen yapsaydım şimdi göze alamıyorum:jeyyar:
Eninde sonunda söylemeyi öğrenekler bizede sabır gerekiyo bu arada.mrb kızlar benim paşamda 27.07.07 dogumlu tuvalet ile bizimde sorunumuz var bazen çok güzel söylüyo bazen hiç söylemiyor herhelde ileride düzelecek ne yapmalı bu konuda
Hadi bakalım bizede haber verirsin kesinleştiğindebide şu anda 8 gün günüm geçti bilki 2010 anneside olabilirim ama isteyerek degil
Doktorum kolay gelsin sana.Elbette yararlı bilgiler bekleriz sendenBugün bizimkilerinin anaokulunda Veli toplantısı var. Konumuz neden Elma'da (anaokulumuzun adı) bir yıl daha ve ilkokula başlayacaklara okul seçmede dikkat edilmesi gereken durumlarla ilgili bilgilendirme. Ben 2 gruplada ilgilendiğim için hepsini canla dinleyeceğim. Değişik birşeyler öğrenirsem sizlerle de paylaşırım artık. buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?