2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

Gunaydın bayanlar.

Kaçak kadrosundan geldim :) Yazamadım foruma uzun zamandır.

Nasılsınız bakalım. Yavruşlar nasıllar?

Biz C.tesi kontrole gittik. Sol kulağında aprı vardı kuzumun iki gündür iltihap toplamış biraz da su toplaşması olmuş. Antibiyotik başladık mecburen. Geçmezse müdahale edilmek zorunda kalınabilirmiş maalesef. Kilomuz boyumuz gayet iyi maşallah.

merhabalar bende yazamıyordum .. kaçaklar arasına girdim sanırım kaydirigubbakcemile5
irem özge çook geçmiş olsun. su toplaması nasıl oluyormuş . banyo yaparken falan kaçıncamı oluyormuş. hiç duymamıştım. umarım ilaçlarla geçer çabucak :Saruboceq:

senin kız maşallah gürbüzdü dimi yerimseniben benim oğlumda vermezsen bende yemek yiycem demez.. buaralar hep aynı boy ve kiloda. bende boyuna taktım neden uzamadı diye. doktorumuz bu yaştaki çocukların yılda ortalama 4 cm uzaması normaldir ve uzuyor zaten dedi. ama ne bileyim sanki 2 yaşından sonra çocuklar boya verir dediklerindenmi böyle takıntı yaptım. bizimki ne boya ne ene veriyor aynı :bbo:

tabi önce sağlık yerimseniben

Canım evet benim kız iri biraz. boyu 99 cm olmuş maşallah. Eğer sağlıklıysa sende takma kafana canım. Kulağına su kaçmasıyla ilgili sanırım. Su birikmiş kulağında dediğine göre doktorumuzun.

slm ogluşum uyudu geldım,kuzum çok heyecanlı bu hafta dayısı gelıyor aynı sekılde bende heyecanlıyım çok özledım kuzumu.

Irem özge masallah kuzuna bizde boya gıdıyoruz tam kılo alıyor hop boyu uzuyor 98 cm dık bızde 14.10.2007 dogumlu

evet cnm boyumuz cok uzun bu ara cok farkedılıyor uzadıgı suan kac cm bılmıyorum ama kılomuz az bızım 13 belkı 13.500 olmuştur.benım oglan normalde 6 aralıkta dogcaktı erken dogdu

Oy baya erken doğmuş. Neyseki sağ salim yanında canım.
Benim kızın kilosunu yazmıyım bence :)

merhaba,
benim de 2 kizim var, buyugu ocak2007 dogumlu. kucugu de mart2009.
bastan beri kucuk bebegim en cok ablasini seviyor ve o da onu sevsin diye ona surekli sirinlikler yapiyor.
kardes gibisi yok, onlarin birbirlerine bakisi yeter, o kadar sevgi dolu ki o bakislar, baska hicbir arkadaslikta bulunmaz. tabii kiskanclik anlari da oluyor ama cok kisa suruyor ve biliyorum ki boylece paylasmayi ve beraber yasamayi ogreniyorlar.

Merhabalar arkadaşım.kardeş çok önemli tabi.Benimde iki kızım var.Am benim aralarındaki yaş farkı çok fazla.Sen iyi yapmışsın yakın yapmakla.Benim büyük kızda annelik yapıyor.Bana yaptıramadığını ablasına yaptırıyor cadılıkla.

kızlar mrb benim oğluşum 19 nisan 2007 dogumlu topigi yeni gördüm tuvalet alışkanlıgıyla ilgili sorun yaşayanlar varmı biz daha çözemedik onu 2 . bebişi olanları tebrik ediyorum bayanssulusmileçünkü benim oğlum çok yalnız kalıyor bende çok üzülüyorum kardeş önemli keşke bende hemen yapsaydım şimdi göze alamıyorum:jeyyar:

mrb kızlar benim paşamda 27.07.07 dogumlu tuvalet ile bizimde sorunumuz var bazen çok güzel söylüyo bazen hiç söylemiyor herhelde ileride düzelecek ne yapmalı bu konuda

Herkese Merhabalar, Günlerdir uğrayamıyorum buraya. herkese güzel , bol neşeli ve hastalıksız bir hafta diliyorum.:teytey::dance::dance::dance:

Bugün bizimkilerinin anaokulunda Veli toplantısı var. Konumuz neden Elma'da (anaokulumuzun adı) bir yıl daha ve ilkokula başlayacaklara okul seçmede dikkat edilmesi gereken durumlarla ilgili bilgilendirme. Ben 2 gruplada ilgilendiğim için hepsini canla dinleyeceğim. Değişik birşeyler öğrenirsem sizlerle de paylaşırım artık. buyrunnnnnnnnn

Tuvalet sorunu bizdede var.Ben zorlamıyorum havaların ısınmasını bekliyorum.

mrb kızlar benim paşamda 27.07.07 dogumlu tuvalet ile bizimde sorunumuz var bazen çok güzel söylüyo bazen hiç söylemiyor herhelde ileride düzelecek ne yapmalı bu konuda
Eninde sonunda söylemeyi öğrenekler bizede sabır gerekiyo bu arada.

bide şu anda 8 gün günüm geçti bilki 2010 anneside olabilirim ama isteyerek degil
Hadi bakalım bizede haber verirsin kesinleştiğinde

Doktorum kolay gelsin sana.Elbette yararlı bilgiler bekleriz senden

bence de tuvalet konusunda ustune dusmemeli. hele ki ben bir "egitim" gibi gormedim bunu hic. nasil ki yurumeyi kendi ogrendiyse zamani geldiginde vucudu bunu da ogrenecek. benim bununla ilgili yaptigim tek sey, tuvalete gidecegim zaman onu da goturmek oldu. banyoya gitmenin tuvaletini o sekilde yapmanin hayatin bir parcasi oldugunu gordu, dogal olanin bu oldugunu ogrendi, ve bebeklikten ciktigini-buyudugunu dusundugu anda da kendi kendine bu duruma gecis yapti. tabii o zamana kadar kaslarini kontrol etmeyi de ogrenmisti.

selam bütün 2007 annelerine.benim oğlumda 07.07.07 doğumlu..tuvaletini geçen yaz alıştırmaya çalıştım ama tam konuşamadığı için söyleyemedi yaklaşık 10 gün durmuştum üstünde sizce söylemesimi gerekiyodu?bu yaza alıştırıcam inş.birde sanki sizin yazdıklarınızı okuyunca benimkide kelimeleri çok rahat söylüyo fakat cümle kurmuyo su istediği zaman su yemek istediği zaman çorba makarna falan diyo ama yemek istiyorum diye bi cümle duymadım daha ağzından sizce geçmi kalmış bebeğim ? herkese teşekkürler..billgi alışverişine hız kesmeden devam edelim lütfen :)

cümle kurmaları benimkinde çok nadir birde canı isterse konusuyor bir söyledigini bir daha söyletemiyorum ben özür dilerim annecim dedi birdaha duyana askolsunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…