2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

her cocugun gelisimi farkli oluyor. benim kizim uzun suredir ayni bizim gibi konusuyor. her kelimeyi kullanip her turlu cumleyi kurabiliyor. ama ne farkeder ki, once ya da sonra, eninde sonunda buyuyunce ayni olacaklar :)

doğru aslında ama anne olunca işte herşeyi biraz büyütüyoruz sanırım..sayısal zekası çok yüksek aslında sayıları sayıyo kendi kendine 1,5 yaşından beri.. :)

slm kızlar yazdıklarınızı okudum benim oğluşumda 28,07,2007 doğumlu 98cm 17 kiloda kreşe gidiyor tuvalet eğitimine yeni başladık güzel gidiyor allaha şükür.yaza bırakmak istemedim zaten kendide bezlenmek istemiyordu bence hiç zorlamayın çünkü ilerde kendine güvende problem yaşayabilir doğru zamanı iyi gözlemleyip ona göre davranmak oyun haline getirerek yapmak en sağlıklısı

iyi akşamlar kızlar.benim cadı kızımda çok şımardı son dönemlerde.acaip derece de benimle inatlaşmaya başladı.herşeye bağırıp karşılık verir oldu.bide konuşmasını baya düzeltti bebekçeden çıkıp normale döndük şükür.
annem benim papatyam annem benim kuzum diyor.

benim oğlum yazın sonunda öğrendi çişini söylemeyi çok akıllılar zaten hemen öğreniyolar zamane bebeleri alsanaalsanasmile

alpcim123 benım oglum 1.5 yasında ögrendı cışını 2 yasına gırmedende gece bezını bıraktı oglum sabah kalkıp cışım var dıyordu bende bez var altında dıyordum zorla cıkartıp tuvalete yapıyordu ayrıca sabaha kadarda tutuyordu bezı kupkuruydu 2 gun sonra takmadım bezı ve oylelıkle unuttuk.yanlız oglum aksam 9 dada yatsa sabah 10 a kadar tutuyor cısını gece kalkmadı hıç o yonden sanslıydım

ay allahım su cıs olayının darısı basımıza. 30 a kadar sayılıyor. geometrık sekılelrı bılıyor. sekıllerı bılıyor. kırmızıda hareketlenmeye baslayınca kırmızıda gecılmez dıye bagırıyor. 2007 eylül dogumlu kuuzum. kres dusunuyorum artık yetemeyecegımı dusunuyorum. gecen bı soru sordu YAŞAM ne demek anne dıye. ne cvp verırdınız ????bilmiyorumkismile

canım bencede gönder bıze drumuz gönderın dedı yazdırdık okula ama lojmanın kresınden vazgectım arkadasla beraber dışardakı anaokuluna yazdırcam.ama krese gıdıp vazgectık dıyemıyorum.gıdıp haber vermezsem ayıp olur yazılma ucretıde verdık cunkı

Maşallah cnm yavruşkona.

Bu yaşlarda çok normal. Siz yine de sınırları aşmasına izin vermeyin.
Maşallah konuşmasına.

babaannemız bakıyor, cokta guzel bakıyor. ama artık krese yollayalım dıyorum ızın vermıyor. cunkı esım kuuckken krese verdıgınde cok cekmıs.. korkuyor oda cok erkek dıyo ama artık cok ıskıldı tek kaldı arkadas yok kardes yok eyvahedigeldismile

kızlar benim oğluşumda 26 aralık 2007 doğumlu.sarışın mavi gözlü yaramazmı yaramaz, çok seviyorum canım oğlumu. allah herkeze bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin

gunaydin irem&ozge,
ben yeniyim ya, tanimiyorum kimseyi. tek cocugunuz mu var, ikinciyi dusunuyor musunuz? :)

günaydın kızlar biz bugun erkenciyız kardesım gelıyor bize çok heyecanlıyım ılk kez dogumumda gelmıştı amasyadayken şimdi siirte gelıyor
Aslında daha uyumam gerekıyordu oglan uyandı
Acayıp yorgunum dun dıptemel temızlıgımı yaptım camlarımı sıldım perdelerımı yıkadım mıs gıbı oldu herkesı beklerı,
Ayrıca dun aksam el sanatları kursum vardı onada gıttım eve geldım yığıldım harıka şeyler yapıyoruz görmenız lazım acayıp zor ve yorucu ama değiyor ben anneler gunune özel hem anneme hem kayınvalıdeme yaptıklarımı hedıye olarak yollucam bızden bukadar grş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…