kızlar bilenleriniz vardır belki ama bir tavsiyede bulunmak istiyorum..
tubitak 3-6 yaş için meraklı minik adında aylık dergi yayınlıyor..
biz almaya başladık.. resimli analtımların yanında güzel faliyetler var içinde.. tavsiye ederim utlaka..
fiyatıda 3,5 tl...
Heryerde satılıyormu üyemi olmak gerekiyor arkadaşım bu dergiye
zeynepcim şuan yarım bıtsın resmını çekıp koyucam albumden bakarsın cnm
Ayrıca ben böyle ıyıyım evet dıger topıge gelmıyorum artık
slm bende 27.07.07 annesiyim meraklı minik dergisini bizde alıyoruz ve çok memnunuz bilginize ayrıca çıkartmalarıda var güzel bi zeka geliştirici ve beceride ayrıca bişey sormak istiyorum sizin çocugunuzda caillou seyrediormu
tamam bakarım canım.cnm dergi ve gazete bayilerinde bulabilirsin..
yakınıda yoksa üyede olabilirsin..
her ay evine gelir..yılık 35 tl sanırım..
netten bak cnm sitesine.oradan üye olabilirsin..
slm bende 27.07.07 annesiyim meraklı minik dergisini bizde alıyoruz ve çok memnunuz bilginize ayrıca çıkartmalarıda var güzel bi zeka geliştirici ve beceride ayrıca bişey sormak istiyorum sizin çocugunuzda caillou seyrediormu
tünaydın arkadaşlar cinarefeninannesi kolay gelsin sanada güle güle otur.Bende nezle oldum 2 gündür kafayı kaldıramıyorum.Çocuklar hafif atlattı ama ben hemen atlatamadım nedense..
kızlar bilenleriniz vardır belki ama bir tavsiyede bulunmak istiyorum..
tubitak 3-6 yaş için meraklı minik adında aylık dergi yayınlıyor..
biz almaya başladık.. resimli analtımların yanında güzel faliyetler var içinde.. tavsiye ederim utlaka..
fiyatıda 3,5 tl...
slm kızlar akşam üstü arkadaslarla bebek görmeye gıttık ay çok tatlıydı masallah ya esım kucagından ındırmedı valla hele oglum baba eve göturcezmı dıyıp durdu bugun lwc ye gıttık esımle ve onu kız kıyafetlerıne bakarken yakaladım sanırım bır kızı olsun ıstıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?