2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

Gunaydın kızlar.

Cınarefenin annesi. Ohh mis mis olmuştur evin. Benimde yapmam lazım acil ama elim değmedi bir türlü.

selamlar kızlar..
benim kızımda 15.08.2007 doğumlu..
tam iki yaşında bezi bıraktık ...
konuşmamız çok güzel. artık sohbet de edebiliyoruz azıcık ucundan..:))

sibelcim güle güle kirlet evini. demek kursa gidiyorsun..ne güzel. yaptıklarının resimlerini ekle.. merak ettik.:)) ( diğer topiğe neden uğramıyorsun)

kızlar bilenleriniz vardır belki ama bir tavsiyede bulunmak istiyorum..
tubitak 3-6 yaş için meraklı minik adında aylık dergi yayınlıyor..
biz almaya başladık.. resimli analtımların yanında güzel faliyetler var içinde.. tavsiye ederim utlaka..
fiyatıda 3,5 tl...

zeynepcim şuan yarım bıtsın resmını çekıp koyucam albumden bakarsın cnm
Ayrıca ben böyle ıyıyım evet dıger topıge gelmıyorum artık

tünaydın arkadaşlar cinarefeninannesi kolay gelsin sanada güle güle otur.Bende nezle oldum 2 gündür kafayı kaldıramıyorum.Çocuklar hafif atlattı ama ben hemen atlatamadım nedense..

Heryerde satılıyormu üyemi olmak gerekiyor arkadaşım bu dergiye

slm bende 27.07.07 annesiyim meraklı minik dergisini bizde alıyoruz ve çok memnunuz bilginize ayrıca çıkartmalarıda var güzel bi zeka geliştirici ve beceride ayrıca bişey sormak istiyorum sizin çocugunuzda caillou seyrediormu

ewet cnm.
benim kızımda calloyu çok seviyor vede örnekte alıyor..
bence çocuklar içinde çok faydalı bir program....

cnm dergi ve gazete bayilerinde bulabilirsin..
yakınıda yoksa üyede olabilirsin..
her ay evine gelir..yılık 35 tl sanırım..
netten bak cnm sitesine.oradan üye olabilirsin..
tamam bakarım canım.

Hemde ne seyretme.bayılıyor.Bencede hem eğitici hemde çocuğa güzel davranışlar öğretiyor.Bizimki üçüzler var bide caillou ya benziyor onuda çok seviyor.

slm kızlar akşam üstü arkadaslarla bebek görmeye gıttık ay çok tatlıydı masallah ya esım kucagından ındırmedı valla hele oglum baba eve göturcezmı dıyıp durdu bugun lwc ye gıttık esımle ve onu kız kıyafetlerıne bakarken yakaladım sanırım bır kızı olsun ıstıyor

tünaydın arkadaşlar cinarefeninannesi kolay gelsin sanada güle güle otur.Bende nezle oldum 2 gündür kafayı kaldıramıyorum.Çocuklar hafif atlattı ama ben hemen atlatamadım nedense..

Geçmiş olsun canım aman çocuklar iyi olsun da sen iyileşirsin.

Bende her ay alıyorum dediğin gibi çok eğitici bir dergi.

Seyretmiyor canım benim kız. Tv ile arası pek yok. Nadiren trt çocuk seyrediyor.

Hadi hayırlısı bakalım yeni bebek haberi mi geliyor ne zemuszemus

Gunaydın herkese bu arada :1hug:

günaydın anneler kuzularınız nasıl.2 gun önce oğlum ılk anaokul deneyımını yaptı gule gule gırdı ıçerı bırde gırerkek sen gıt eve ış yap dıyor bana koptuk hepımız yanlız çıkışta alırken çok agladı okulda kalcam dıye cınnet gecırdı ordan oraya attı kendını canını acıttı nasıl.şimdi hala arkadaşlarımı özledım dıyor kuzum

kreşemi verdiniz.umarım hep öyle devam eder. bende ocak ayında kreşe vermiştm okula gidecem diye çok ağlıyordu üçgün sonra gitmeyecm diye ağlamaya başladı.zorla öğretmenleri almaya geliyordu artık.üç hafta gidebildi öyle.şimdi gitmiyor ve işin kötüsü okul diye ağladığı dönemlerde sütünü içersen büyürsün gidersin derdim sütünü içerdi.şimdi büyümek istemiyorum okula gitmeyeceğim diye süt içmiyor ne yapacağım bilmiyorum..

aaa sızın ıçın çok kötu olmuş ve sut meselesı ters tepmış ben lojmanın kreşıne vermıştık bıdahakı ay baslıcaktı efe beklemeyı bılemedı çok agladı ögretmende ogun aldı eylulde tam gun baslıcaktı 1 haftadır dayısı burda göndermıyoruz daha 1 hafta daha burda dayısı gıdınce babannesıyle dedesı gelcek onlar zaten burdayken gıtmez sonra yaz gelıyor burda olmuyoruz allah nasıp ederse eylulde dışardan bır okulla göruştuk arkadasımın oglu oraya gıdıyormuş müdürle grüşturdu benı anlastık orda baslıcak

tünaydın kızlar.benimde kzım çok hastaydı allaha şükür atlattık gribimizi.son dönemlerde makyaja iyice merak sardı ya.durmadan elbise giymek istiyor.ruj,krem ve parfüm sürmeden dışarı çıkmıyor.hele oje ojesiz durmuyor.yoldan gelen geçen herkesi durdurup ojesini gösteriyor.babası arıyor sana hangi mamadan alayım diye benim kızım oje ile ruj istiyor.şaka gibi valla.sizin kızlarda bu kadar süse meraklımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…