2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

harmoni tabi ki canım her zaman yardımcı olmaya çalışırım. D.günleri için yapılabilecekler aslında hep klasik şeyler. Ama şeker ağacı çok hoş oluyor mesela. Pasta üflendikten sonra ağaç ortaya çıkarılıyor ve çocukların neşesi görülmeye değer.
Allah hepimize yavrulaırmızla nice günlere erişmek nasip olsun.

herkese merhaba:)
benimde oğlum.3.12.2007 doğumlu.
bende aranıza katılabilirmiyim:)

teşekkür ederim hoşbuldum.
sanırım aranızda en küçük 2007 doğumlu benim oğlum?

günaydınlar 2007 anneleri
yeni arkadaşlara merhaba
janet arkadaşım benim oğluşumda 29 mart doğumlu kaydirigubbakcemile5 sanırım ilk doğum günü hazırlıkları bizden olucak sırnaşık şey

Gunaydın 2007 prens ve prenseslerinin kraliçe anneleri. kaydirigubbakcemile5

Yeni arkadaşlarım hoşgeldiniz aramıza. a.s.

Tünaydın herkese gününüz güzel geçer umarım.Dışarıda kar yağmaya başladı.Benimde keyfim yerine geldi.Bayılıyorum karda gezmeye oynamaya.Hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

Burası da çok soğuk kızlar. Burnumuzu çıkaramıyoruz dışarı. Ama haftasonu açacakmış işallah. Bende kızımı Akvaryuma götüreceğim. Eminim çok hoşuna gidecektir. Duymuşsunuzdur belki. Forum ıstanbul açıldı yakınımızda dev akvaryum yapıldı oraya gideceğiz.

merhabalar ben ankaradayım burasıda müthiş soğuk.benim 2 bebeğim var onları az önce uyuttum öyle girdim nete .kızım 23 08 2007 oğlum 03 08 2008 doğumlu.ikiz gibiler.benimde vaktim onlarla geçiyor.kızım12 oğlum 11 kilo.oğlan ablasını geçecek nerdeyse ve tam bir meme delisi.

tek çocukla yine gezilebiliyor ama iki olunca inanırmısınız ogüzel yaz günlerinde parka bile gidemedik.ortalık kötü çocuklar küçük diye.ama inş bu yaz onları bol bol gezdireceğim.

tek çocukla yine gezilebiliyor ama iki olunca inanırmısınız ogüzel yaz günlerinde parka bile gidemedik.ortalık kötü çocuklar küçük diye.ama inş bu yaz onları bol bol gezdireceğim.

Valla en iyisini yapmışsınız ikisi bi arada büyüyecek ne güzel.Tabi çok zor geçecek ilk yıllar ama allah sabır versin onun için.Ben baya bi ara vermişim iki kızımın arasında 12 yıl var.tam rahata alışmışken,bide yumurcak çok afacan olunca çok zor geldi.Ama sevgileri bambaşka tabii.Rabbim sağlık versin yokluklarını göstermesin.Büyür giderler ınşallah.
Ankara nın taşını toprağını özledim varya.Benim yerime kokla havasını.Burasıda çok güzel bişehir ama yılların verdiği alışkanlık eşimiz dostumuz bi anda unutulmuyor.

Son düzenleme:

Duymuştum orayı.İnan yıllardır İstanbula gezmeye gelmek istiyoruz hep bi iş karıştı araya.Ufaklıkta nerden duyduysa(anlamını bile bilmiyo :))) ) sürekli İstanbula gidelim.baba İstanbula götür deyip duruyor.Şimdi onun biraz daha büyümesini beklicez artık.Bide İstanbul diye diye Tayini İstanbul a çıkarttırcak bu diye gülüşüyoruz.Çünki Ankara dayken neden ve niçin bilmiyorum Kızıma sürekli Pütürge diyordum.Aslında çekirge demek istiyordum.Tayin Malatya ya çıktı.(Pütürge Malatyanın bi ilçesi)şimdi daha 4 sene var ama bu gidişle herhalde İstanbula gelicez.

Gunaydın bayanlar. kaydirigubbakcemile5

Haklısın canım tek çocukla daha kolay herşey. İki çocuk hemde araları az sa zor olur. Ama yine de bol bol çıkar bebeklerini sen bu yaz. Hem sana hem bebeklere çok iyi gelir.

İşallah gelirsiniz birgün. Belli mi olur belki de tanışma fırsatı buluruz canım. yerimseniben

günaydınlar
soğuuuuk. arabaya bindiğimde -4 dereceydi kafamçokkarıştı
rabbim kimseleri açta açıkta soğukta bırakmasın

iyiki oğlumun okul tatil iyiki evde. yoksa izin almak zorunda kalırdım bu soğukta götüremezdim :umursamaz:

istanbula gezmeye gelmeyi bizde çook istiyoruz ama mayıs gibi düşünüyoruz inşallah..
akvaryuma gidicek arkadaşımız beğenirse bizde geldiğimizde gideriz inşallah yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…