herkese merhaba:)
benimde oğlum.3.12.2007 doğumlu.
bende aranıza katılabilirmiyim:)
herkese merhaba:)
benimde oğlum.3.12.2007 doğumlu.
bende aranıza katılabilirmiyim:)
merhaba hanımlar
benim kızım 30 mart 207 doğumlu
benide aranıza alın olumunekankayizsmile
hoşbuldukopuyorumnanaktanMerhabalar hoşgeldiniz aramıza
merhaba hanımlar
benim kızım 30 mart 207 doğumlu
benide aranıza alın olumunekankayizsmile
Burası da çok soğuk kızlar. Burnumuzu çıkaramıyoruz dışarı. Ama haftasonu açacakmış işallah. Bende kızımı Akvaryuma götüreceğim. Eminim çok hoşuna gidecektir. Duymuşsunuzdur belki. Forum İstanbul açıldı yakınımızda dev akvaryum yapıldı oraya gideceğiz.
tek çocukla yine gezilebiliyor ama iki olunca inanırmısınız ogüzel yaz günlerinde parka bile gidemedik.ortalık kötü çocuklar küçük diye.ama inş bu yaz onları bol bol gezdireceğim.
Burası da çok soğuk kızlar. Burnumuzu çıkaramıyoruz dışarı. Ama haftasonu açacakmış işallah. Bende kızımı Akvaryuma götüreceğim. Eminim çok hoşuna gidecektir. Duymuşsunuzdur belki. Forum İstanbul açıldı yakınımızda dev akvaryum yapıldı oraya gideceğiz.
tek çocukla yine gezilebiliyor ama iki olunca inanırmısınız ogüzel yaz günlerinde parka bile gidemedik.ortalık kötü çocuklar küçük diye.ama inş bu yaz onları bol bol gezdireceğim.
Duymuştum orayı.İnan yıllardır İstanbula gezmeye gelmek istiyoruz hep bi iş karıştı araya.Ufaklıkta nerden duyduysa(anlamını bile bilmiyo :))) ) sürekli İstanbula gidelim.baba İstanbula götür deyip duruyor.Şimdi onun biraz daha büyümesini beklicez artık.Bide İstanbul diye diye Tayini İstanbul a çıkarttırcak bu diye gülüşüyoruz.Çünki Ankara dayken neden ve niçin bilmiyorum Kızıma sürekli Pütürge diyordum.Aslında çekirge demek istiyordum.Tayin Malatya ya çıktı.(Pütürge Malatyanın bi ilçesi)şimdi daha 4 sene var ama bu gidişle herhalde İstanbula gelicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?