harmonicim size yanıt yazmıştım net gitti geldi silinmiş demek ankaradaydınız önce
haklısın irem&özge ama elde değil. zaten çocuklarımızın yanında olamıyoruz . birde böyle sitem yaptıklarında çok üzücü oluyor
ben afyondayım annem ankaradan geliyor ama onada zor . sıkılıyor bütün gün evde çocuğumla. burnunu dışarı çıkarmıyor desem yeridir
ankarada olsa hergün dışardaydı. yürüyüşünü falan yapıyordu o bile can sıkıntısını alıyordu. ama burda çocuk bakmaktan hiçbişey yapamıyor oyüzden tutamam zaten hemen gidiyor. yarına biletini aldık bile
ikinci çocuk konusu benim için çoook zor . hem tek büyümesin istiyorum hem şuan çektğimiz zorlukları sıkıntıları ikinci çocukta çekmek istemiyorum ...offf yani offf
akvaryumuda merak ettim geçenlerde görmüştüm tv de . sen gez anlat bizde baharda gelirsek gezeriz inşallah
merhaba hanımlar ben daha yeni üye oldum ama burada herkes süper benim 17.03.2007 doğumlu bir kızım var 2 sene emzirdim 2yaşına girdikten sonra o ay hem emzirmeyi bıraktırdım hemde bez bıraktık allahıma şükür fazla sorun yaşamadık18kilo 96 boy biraz toplu ama fazla yemiyor hele sebze yemeklerini ağzına sürmüyor bazen canım sıkılıyor böyle sağlık beslenmiyor ama ne yapabilirim sizin bebişlerinizde mi aynı neler yapıyorsunuzbilmiyorumkismile
senağlamaselam herkese harmoni sana msj atıyorum ama gitmiyor herhalde.kızım koltuktan atladı hem ayağı hemde kalçası çıktı.canım çok sıkılıyor benim ayağım çıksa o kadar acı çekmem .şuan anlıyorum ki annelik gerçekten çok ama çok zor bir meslek:a015:
ay kıyamam yaa.bu çocuklar ne kadar afacan böyle.içim gitti bak şimdi nasıl üzüldüm.Benim beter böcekte koltukların tepesinde.Sürekli kızıyorum ama laf dinletemiyorum.bazen düşüyorda.Allah daha beterinden korusun.Öp kızını benim için.Sende çok sıkma canını arkadaşım.Nasıl alçıya falanmı aldılar?Hemen anladınızmı çıktığını.
geçmiş olsun arkadaşım.çok üzücü bir durum.birde tam en hareketli olduğu zamanlar.beterin beteri var benim kızımında 1 yaşındayken kolu kırılmıştı emekleme zamanıydı üstelik.ama kemikleri taze olduğu için 15 günde iyileşmişti.ama ben bitmiştim.çıkık daha çabuk iyileşir inş.ağrı kesici verdin mi:teselli:
merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum benimde 20.11.2007 dogumlu oglum kayracanım var.Yemek yememiz biraz problemli ama saglıgı yerinde şükür.Konuşmayı ilerletmeye başladı.1.5 yaşında bezi bırakmıştı iki ay kadar kullanmadı ama sonra tekrar başladı.Biraz benimde hatam var bu konuda,erken başladım.Şimdi yine beze devam ama yaza bırakacak inşallah.CANSU09 AYDIN KUYUCAKLI OLDUGUNU OKUYUNCA SENDEN ALINTI YAPTIM.BİZDE ORDANIZ.AMA DEDELERİMİZ ORDAN ÇORUMA GÖÇ ETMİŞLER.BEN GÖRMEDİM ORALARI AKRABALARDA VARMIŞ AMA BEN BİLMİYORUM.DEDEM ANLATIRDI ORALARI.İNŞALLAH MESAJIMI GÖRÜR BİRAZ ANLATIRSIN BANA ORALARI SELAMLAR::::
senağlamaselam herkese harmoni sana msj atıyorum ama gitmiyor herhalde.kızım koltuktan atladı hem ayağı hemde kalçası çıktı.canım çok sıkılıyor benim ayağım çıksa o kadar acı çekmem .şuan anlıyorum ki annelik gerçekten çok ama çok zor bir meslek:a015:
valla bende tek çocukla kaldım uzun süre.Çalışıyordum.Kızımda baya büyümüştü.Kardeşsiz olmayacak diye düşünüyordum.Allahtan ben daha fazla beklemeden kazaya kurban gittikte 2.kızım dünyaya geldi.Şimdi iyikide doğmuş diyorum.Yoksa bana kalsa ertelerde ertelerdim.Zaten şimdide tayin dolayısıyla Malatya ya geldik.Nasıl olsa ayrılmak zorunda kalacaktım.Belki sizde çocukları büyütünce düşünürsünüz tekrar.
merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum benimde 20.11.2007 dogumlu oglum kayracanım var.Yemek yememiz biraz problemli ama saglıgı yerinde şükür.Konuşmayı ilerletmeye başladı.1.5 yaşında bezi bırakmıştı iki ay kadar kullanmadı ama sonra tekrar başladı.Biraz benimde hatam var bu konuda,erken başladım.Şimdi yine beze devam ama yaza bırakacak inşallah.CANSU09 AYDIN KUYUCAKLI OLDUGUNU OKUYUNCA SENDEN ALINTI YAPTIM.BİZDE ORDANIZ.AMA DEDELERİMİZ ORDAN ÇORUMA GÖÇ ETMİŞLER.BEN GÖRMEDİM ORALARI AKRABALARDA VARMIŞ AMA BEN BİLMİYORUM.DEDEM ANLATIRDI ORALARI.İNŞALLAH MESAJIMI GÖRÜR BİRAZ ANLATIRSIN BANA ORALARI SELAMLAR::::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?