2007 anneleri burası da bizim yerimiz olsun

kayraz yarın gidicez kısmetse ptesi yazarım canım.

harmoni tünaydın canım. Ben iyiyim çok şükür rejime başladım ptesi bu sabah tartıldım 1700 gr vermişim çok sevindim.

tünaydınlar
ben öğle yemek arası eve gittim geldim
oğluma tatil bitiyor okul açılacak . biz işe giderken sende okuluna gidiceksin dedim sevinçle
ama aynı sevinçle karşılanmadım. ben okula gitmek istemiyorum dedi :çok üzgünüm: anneannemiz gelmişti tatil için. ama anneannende gidicek dedim.
niye gidiyormuş , niye okul açılıyormuş, niye tatil olmuş, niye tatil bitmiş :uhm: niyeler bitmedi yani
canım sıkkın oyüzden . çalışan anne olmak hele gurbette olmak nezor yaa
bide herkes ikinciyi yap diyor
nasıl yapayım . yazık değilmi çocukcaz doğduğundan beri yollarda. yok bakıcıya git gel yok okula git gel kafamçokkarıştı bide bakıcı dönemi nasıl zor bir dönemdi ..hele ilk aylar ne ağlamıştım :çok üzgünüm:

neyssse ben sıkıntılıyım yine

buarada bende doğma büyüme ankaralıyım . evlendim ayrıldım ankaradan

canım sıkma canını. Çocuk bu şimdiye unutmuştur bile yaptıklarını. Oyuna dalmıştır. Bize nazları geçiyor veledlerin biliyorlar yüreğimizin cız ettiğini işte.
Üzme kendini.

ıkinciyi bende hiççç düşünmüyorum. Zaten kızıma annem bakıyor tam büyüdü kreşe başlayacak derken ikinciyi de yapıp kadını iyice zaptetmek istiyorum. Artık biraz emekliliğinin tadını çıkarsın istiyorum.

haklısın irem&özge ama elde değil. zaten çocuklarımızın yanında olamıyoruz . birde böyle sitem yaptıklarında çok üzücü oluyor
ben afyondayım annem ankaradan geliyor ama onada zor . sıkılıyor bütün gün evde çocuğumla. burnunu dışarı çıkarmıyor desem yeridir
ankarada olsa hergün dışardaydı. yürüyüşünü falan yapıyordu o bile can sıkıntısını alıyordu. ama burda çocuk bakmaktan hiçbişey yapamıyor oyüzden tutamam zaten hemen gidiyor. yarına biletini aldık bile

ikinci çocuk konusu benim için çoook zor . hem tek büyümesin istiyorum hem şuan çektğimiz zorlukları sıkıntıları ikinci çocukta çekmek istemiyorum ...offf yani offf

akvaryumuda merak ettim geçenlerde görmüştüm tv de . sen gez anlat bizde baharda gelirsek gezeriz inşallah

Canım evet yanlarında olamıyoruz ama çok fedakar ve iyi anneleriz. Ayrıca onlar ilerde iyi insanlar olsun diye çalışıyoruz. Çalışmasak belki de istediğimiz gibi eğitim alamayacaklar. ıstediklerini alırken iki kere düşünmek zorunda kalacaklar.
Biraz daha büyüdüklerinde onlar da bizi anlayacak işallah. Şimdi minik yürekleri sitemle dolu ama olsun. ılerde dua edecekler iyi ki çalışmıssın anne diye.

senağlamaselam herkese harmoni sana msj atıyorum ama gitmiyor herhalde.kızım koltuktan atladı hem ayağı hemde kalçası çıktı.canım çok sıkılıyor benim ayağım çıksa o kadar acı çekmem .şuan anlıyorum ki annelik gerçekten çok ama çok zor bir meslek:a015:

ay kıyamam yaa.bu çocuklar ne kadar afacan böyle.içim gitti bak şimdi nasıl üzüldüm.Benim beter böcekte koltukların tepesinde.Sürekli kızıyorum ama laf dinletemiyorum.bazen düşüyorda.Allah daha beterinden korusun.Öp kızını benim için.Sende çok sıkma canını arkadaşım.Nasıl alçıya falanmı aldılar?Hemen anladınızmı çıktığını.

valla bende tek çocukla kaldım uzun süre.Çalışıyordum.Kızımda baya büyümüştü.Kardeşsiz olmayacak diye düşünüyordum.Allahtan ben daha fazla beklemeden kazaya kurban gittikte 2.kızım dünyaya geldi.Şimdi iyikide doğmuş diyorum.Yoksa bana kalsa ertelerde ertelerdim.Zaten şimdide tayin dolayısıyla Malatya ya geldik.Nasıl olsa ayrılmak zorunda kalacaktım.Belki sizde çocukları büyütünce düşünürsünüz tekrar.

merhabalar bende aranıza yeni katılıyorum benimde 20.11.2007 dogumlu oglum kayracanım var.Yemek yememiz biraz problemli ama saglıgı yerinde şükür.Konuşmayı ilerletmeye başladı.1.5 yaşında bezi bırakmıştı iki ay kadar kullanmadı ama sonra tekrar başladı.Biraz benimde hatam var bu konuda,erken başladım.Şimdi yine beze devam ama yaza bırakacak inşallah.CANSU09 AYDIN KUYUCAKLI OLDUGUNU OKUYUNCA SENDEN ALINTI YAPTIM.BİZDE ORDANIZ.AMA DEDELERİMİZ ORDAN ÇORUMA GÖÇ ETMİŞLER.BEN GÖRMEDİM ORALARI AKRABALARDA VARMIŞ AMA BEN BİLMİYORUM.DEDEM ANLATIRDI ORALARI.İNŞALLAH MESAJIMI GÖRÜR BİRAZ ANLATIRSIN BANA ORALARI SELAMLAR::::

geçmiş olsun arkadaşım.çok üzücü bir durum.birde tam en hareketli olduğu zamanlar.beterin beteri var benim kızımında 1 yaşındayken kolu kırılmıştı emekleme zamanıydı üstelik.ama kemikleri taze olduğu için 15 günde iyileşmişti.ama ben bitmiştim.çıkık daha çabuk iyileşir inş.ağrı kesici verdin mi:teselli:

çok sağol.hemen anladık ayağının üstüne basamadı.daha öncedende el bileği çıkmıştı.hemde defalarca.acaba eklemlerinde mi bir sorun var dedik ama doktorumuz sağlıklı dedi.bakalım yarın tekrar gideceğiz.alçıya almadılar gerek yok dediler.:gitme:

sağol canım.benim kızımın önceden bileği çıktı hemde defalarca ozaman yeni yeni yürüyordu düşmemesi lazım dediler 1 hafta boyunca tam iyleşti derken biri elinden asılırdı tekrar çıkardı. yani senin anlayacağın bende çok çektim.hem onu öyle görmek insanın canını sıkıyor. ne yapalım bu günlerde geçer. allahımhepimizi ve evlatlarımızı daha kötü şeylerden korusun.:Saruboceq:

selam hoşgeldin canım.güzel buralar ya ben buraya gelin geldim ama genede seviyorum burayı.hızla gelişiyor buralar önceden market yoktu şimdi peş peşe açılıyor.akrabalarınızın belki tanıyorudur.hiç gelmediniz onların yanına ziyarete ?

Günaydın iyi haftalar bayanlar. :lepi: Yine bir Pazartesi sabahı ve haftasonunun gelmesini bekleme başlangıcı :kedi:
Haftasonumuz haraketli geçti. Bahsettiğim gibi Akvaryuma gittik. Açıkcası çok öyle wowwwwwwwwwwwww diyeceğim bir durumla karşılaşmadım. Ama gitmek da da fayda var. Büyük çocuk varsa ailede mutlaka görmesi sağlanmalı. Biz iki kez gezdik. İlkinde kalabalıktan bişiy anlamadık ikincisinde baktık tenhalaştı yine gezelim dedik. İkincisi daha güzeldi. Çok çeşit balık var. Ahtapotlar vs de var. en etkileyicisi tünelde gezerken tependen köpek balıkları geçiyor. Burun buruna geliyorsun. akannehir
Foto makinemizin hafıza kartını kaybettiğimiz için çok resim çekemedik maalesef. ama çektiklerimi eklerim bi ara size.

Çok geçmiş olsun. Kıyamam ben ona yavrum ya.

Dediğin gibi belki büyüdüklerinde düşünebiliriz ama benim eşimde hiç ama hiç istemiyor ikinci çocuğu. Bende istemiyorum açıkcası ama bir tarafım kardeşi olsun diyor. Zaman gösterecek bakalım. Allah evlatlarımıza uzun ömür versin.

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan

:hulya:hoş geldin titizcecim.titizlik yapıp 1.5 yaşında bezi bıraktın ufaklık tekrar başladı demek.bende aynısı olur diye alıştıramadım.2.5 yaşında ama bir gelişme yok .galiba yazın küçük kardeşiyle beraber alışıcaklar.aman ne yapalım geç olsun güç olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…