nihancım ya çok tatlısın..?ne para vereceksin çeksin eşin hem de neler yaşadığını görmüş olur..:))).bu fotoğraf olayında özel hastanede doğum yapınca olabiliyor değil mi?doğum hastaneleri doğum haneyi bırak o katlara erkek hiç almıyorlar..ben merak ettim özel hastane mi yoksa doktorunla konuştuğun zaman devlet hastanelerine de girebiliyor mu?
kıslar benim karnımdada kasılma var.sertleşiyor:uhm:
bi kaç gündürde pek haraketli değil:çok üzgünüm:
kafama takıyorum...benneyaptımkiinş hepimizin bebişleri sağlıklıdır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
benimde oluyor beyzacım endişelenme karnım sertleşmeye başladı. kasıklarımda da ağrı oluyor zaman zaman kızımı biraz aşağıda taşıyorum ondan sanırım. stress yapma kendine cnmcım. eğer mümkünse kontroünü daha erkene al için rhatlamış olur
benim de kalçam ve topuklarım ağrıyor. geceleri yattıgımda da kramp griyor..az kaldı sabredicez hepimiz
ayrıca ssk lı olarak çalışıp süt yardımı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar internette araştırdım her yerde farklı yazıyo kimi bir defaya mahsus 50 ytl diyo, kimisi de 6 ay boyunca 177 ytl diyo bunun doğrusu nedir acaba bilen varsa yanıtlayabilir mi
ayrıca ssk lı olarak çalışıp süt yardımı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar internette araştırdım her yerde farklı yazıyo kimi bir defaya mahsus 50 ytl diyo, kimisi de 6 ay boyunca 177 ytl diyo bunun doğrusu nedir acaba bilen varsa yanıtlayabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?