2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nihancım ya çok tatlısın..?ne para vereceksin çeksin eşin hem de neler yaşadığını görmüş olur..:))).bu fotoğraf olayında özel hastanede doğum yapınca olabiliyor değil mi?doğum hastaneleri doğum haneyi bırak o katlara erkek hiç almıyorlar..ben merak ettim özel hastane mi yoksa doktorunla konuştuğun zaman devlet hastanelerine de girebiliyor mu?

kıslar benim karnımdada kasılma var.sertleşiyor:uhm:

bi kaç gündürde pek haraketli değil:çok üzgünüm:

kafama takıyorum...benneyaptımkiinş hepimizin bebişleri sağlıklıdır inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

nihancım sağol canım bişey yapmıyorum aslında ama bu haftasonu badana yapacak eşim ister istemez yardım etmem gereken şeyler çıkacaktır en iyi ihtimalle yerleştirmede bilmediği çok şey olacak..dün babam için geçmiş olsun demişsin hayatım gözümden kaçmış çok teşekkür ederim canım..
wrose canım geçmiş olsun dinlen diyeceğim ama işlerin var.bari kendini fazla yorma olur mu canım..
narı beyza canım doktorunu bir ara sor istersen..o da olmazsa en yakın sağlık ocağına git hemen bebişin kalp atışlarını dinle..onlar yardımcı oluyor.için rahatlar..ama korkma bazen benimde oluyor hareketsiz günlerim...

zaten doktora gitme zamanımızda yaklaştı böyle devam ederse hemen gitmeyi düşünüyorum.

:bbo:

kızlar günaydın....
kezbancığımın iyi haberlerine çok sevindim.:teytey:
Bugün bende su halimle bisürü işlere koşuşturcam... Malum işten çıktım işsizlik maaşı bağlanması için işkura falan gidicem. Bugün son günüm.Su sıcakta nasıl gidicem bilmiyorum... Eğer zamanım kalırsa da bebeğimi görmeye gitmeyi düşünüyorum...
Off evdeyken ben foruma pek yazamıyorum, sanki çalışırken daha mı iyiydi ne?
Evdeyken de yapılacak iş hiç bitmiyor.. Eşimde erken geldiği için o varkende nete giremiyorum...
Hepinizin iyi olmasına çok sevindim kızlar. Şaka maka günlerimiz de iyice azaldı...
Hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
Öpüyorum a.s.

havvacım sen de bizden oldun bak:)dediğin gibi evde net başında olmak hiç kolay olmuyor ya bir iş yapıyorsun ya da bir yerlere gidip birileri geliyor..evdeyken hiç iş bitmiyor..hadi hemen işlerini yap canım kolay gelsin sıcakta yanında mutlaka su olsun..sakın suyunu ihmal etme canım..bebişini de görürsün inşallah bize de kızından haber getiririsin..öptük seni:)

özel hastaneler ses çıkarmıyor özgecim. benim doğuracağım yerde ssk anlaşmalı küçük bir özel hastane,izin verirler herhalde,doktorumla henüz konuşmadım ama önceden gittiğim hastanede izin veriliyordu.devlet hastanelerinde kabul etmiyorlar bildiğim kadarıyla cnmcım CADIARZU

benimde oluyor beyzacım endişelenme karnım sertleşmeye başladı. kasıklarımda da ağrı oluyor zaman zaman kızımı biraz aşağıda taşıyorum ondan sanırım. stress yapma kendine cnmcım. eğer mümkünse kontroünü daha erkene al için rhatlamış olur
benim de kalçam ve topuklarım ağrıyor. geceleri yattıgımda da kramp griyor..az kaldı sabredicez hepimiz

havvacım inş şu para meselen hallolur cnmcım bu sıcaklarda çıkıp uğraştığına değer tatlım. özgenin dediği gibi suyunu almayı unutma. özletme kendini,cadıyı ve seni öpüyorum cnm :)

kızlar ben biraz uzanıcam,sabah çok erken uyandım sonrada şeker yüklemesine gittim ya şimdi uyku bastırdı. gelirim gene,öpüyorum hepinizi

evet bu ay erken gidebilirim.:)
benim karnımda aşşağıda:1hug:

kalçamda ağrılarım oluyor bazen..

evet ya az kaldı.:1closedeyes:bebişlerimize kavuşmaya...:dance:

o anı düşündükçe bütün ağrıları unutuyorumm:1rolleyes:

nihancım uyu dinlen canım çok öptüm..biz çektiremeyiz gibi geliyor bu durumda..ben doğum hastanesi düşünüyorum yani devlet hastaneleri...geçmiş olsun canım sana da ağrılar için en güzeli dinlenmek...

Elvincim, doğum fotoları için mail attığım bir yer cevap vermiş ama 750+kdv diyor çok pahalı bencede. İnşallah diğerleride cevap verir bakalım daha olmadı benim eşimde elinde kamerayla girecek artık napalım. Kezbanın iyi olmasına çok sevindim, bilgi veren arkadaşlara çok teşekkür ederim, bende her gece yatarken dua ettim. Daha bana şeker yüklemesi yapılmadı yaa offf birde o var dimi, haftaya isteyecek doktorum kesin.

ayrıca ssk lı olarak çalışıp süt yardımı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar internette araştırdım her yerde farklı yazıyo kimi bir defaya mahsus 50 ytl diyo, kimisi de 6 ay boyunca 177 ytl diyo bunun doğrusu nedir acaba bilen varsa yanıtlayabilir mi

Benim bildiğim 50 ytl bir kereye mahsus veriliyor canım.

bütün hamişlere ve onların minik memişlerine merhaba
sabah yoğunluğunu atlatım nihayet girebildim siteye
öncelikle kezbanın iyi olduğuna çok sevindim bende çok endişelenmiştim
sudemcim aramıza hoşgeldin sende benim gibi yeni buldun bu siteyi sanırım
beyza elvin kasılmalarınızolduğunda lütfen yatın bunun tek çıkar yolu bu
ben hap kullanıyorum ama doktorlarınız size farklı birşey tavsiye edebilir. ayakta durmak ve sitres yapmak bebeğin erken gelmesine neden oluyor lütfen dinlenin ve kendinizi yormain
süt yardımına gelince bende bir defaya mahsus 50 ytl diye biliyorum umarım değişmiştir

ay kezbancıma sevındım ıkızlerımız dayansınlar bıraz daha cogu gıttı azı kaldı artık narı beyzacım bazen bebeklerımızde daha az hareket edıyorlar gun gunu tutmuyor oyle olunca bende telaslanıyorum ozamanda karnıma bıraz ıtelıyorum hafıden kakıslıyorum Kötü Kazen rahatsız edıyorum ama napım ozaman ıcım rahatlıyor oda hereketlenmeye baslıyor bende ohhh cekıyorum vallaa sırnaşık şey

eski kanuna göre bir sefer de sadece 50 ytl veriyorlar.şu an biz bunu alacağız.yeni kanun sanırım ekimde uygulanacak.6 ay boyunca 177 ytl alacak olanlar kasım aralık annelerine denk gelecek.amaaaaaaa onlarda iş göremezlik parasını sadece 1 aylık maaş olarak ssk dan alacaklar.oda tabi kesintiye uğrayarak ödenecek...biz 4 aylık maaşımızı kesintiye uğrayarak alıcaz.
yani bizler için

1700 (küsür iş göremezlik paramız ) + 50 ytl ( süt parası) : 1750 küsür alacağız
kasım sonrası için ise (eğer kabul edilen yasa uygulanırsa )

6 ay alınacak süt parası 6 x 177 :1.062 yapar.+( 1 aylık işgöremezlik 400 ytl desek)
1062 + 400 : 1462 eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…