Sevgili Annecikler ve Tatlı bebişleri hepinize sorunsuz güzel bir gün diliyorum, ben sabah Su sesi ile uyandım, Mutfak ve Antre su içindeydi,,, çıldırmamak içten değil, onunla uğraştım 11 gibi işe gelebildim, bu arada Siyatiğim azdı, kendimi yordum sanırım , çok ağrım varrr
(
SUDEMM , Hoş geldin aramıza, ahh bir cimcime daha katılıyor aramıza, Hayırlı olsun Kızçen
GAMZE LİNA; , maşallah ne kadar büyümüş kızın, iyi bakmışsın annesi Bebişine, senin kadarken benimki daha 935 gr idi, maşallahhhh
Ben Haftaya göreceğim kızımı, çok heyecanlıyım
KIŞGÜNEŞİ, Hiperaktif gibi bir halin var 
PEDIASTRUM , canım, geçmiş olsun, geçer bende ilk aşıdada olmuştu, ben hala 2. Aşıyı olmadım, haftaya soryım bakalım dr. Her Dr. Kendine göre zaman belirliyor 
Kezbanın haberine Ayyy nasıl sevindim,, Allah Dualarımızı Kabul ettiii…
KEZBANCIĞIMMM ÇOK ÖZLEDİK SENİ
WROSE, canım çok yorma kendini , Cumalar çok yoğun olsada, sen yinede yetiştiği kadarını yap.. yorma kendini ve bebişini bu kadar
NAR-I BEYZA, canım bebişin büyüyordur, eskisi gibi çok kıpır kıpır olmayacaktır, kasılmasının sebebide büyümesidir, ama içinin rahat etmesi için Doktorunlada görüş.
KALCHAKRA sen işten mi ayrıldın? Yoksa doğum iznine mi çıktın ? Doğum izni için biraz erken değilmi? Evde olmak çok güzel bir duygudur. !!!
NİLAL canım doğum parası, ve maaşlarımızla ilgili ayrıca bir başlık altında işine yarar bayağı bilgiler var, buradaki Musahsebeci arkadaşlar yeni bir şeyler oldukça yazıyor.
1 kereye mahsus 50 ytl miş
PANİKATAK , yaa Kasım anneleri için yeni Yasa hiç iyi olmamış yaaaaaaaabeni şafak 67, yerim Göbişini senin