2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nilcim bende bazen öle yapıyorum rahatsız ediyorum haraket etsin diyeee:1closedeyes:

napim öyle yapmasamda içim rahat etmiyor....:1closedeyes:

hele bi doğsun annesi onu yiyecekk..canımm yaa oğlummm.küçük prensimmmmŞeniz

Tünaydın güzel anneler ve tatlı bebişleria.s.
BAHARCIM BENDE DE OLUYOR O ŞİKAYET ANNEMDE DİYORKİ ZAMANINDA ÜŞÜTTÜN BAKŞİMDİ ÇIKIYOR ACISI DİYE SÖYLENİYOR a.s
ARZUCUM NE GÜZEL AĞRILARIN GEÇMİŞ KENDİNE VE BEBİŞE İYİ BAK
CANAN VE SUDE ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ :enbuyukkk:
DARKELF SANADA RÜYAN İÇİN GEÇMİŞ OLSUN BEBİŞİN YAPMIŞTIR SANA ONU :dance:
UNVERE KISKANDIM SENİDE BEN KALKMIŞIM SEN YATMIŞSIN BENDE YATMAK İSTİYORUM benneyaptımki
ÖZGECİM GEÇMİŞ OLSUN YAT DİNLEN CANIM FIRSATIN VARKEN BENİM YERİME DE HATTAsenağlama
NİHANCIM YARIN ALICAKSIN HERHALDE ŞEKER YÜKLEMENİN SONUCUNU
WROSE SANADA KOLAY GELSİN İNŞ. GÜNÜN SU GİBİ AKIP GİTSİN SEN YORULMADAN
HAVVACIM EVDESİN AMA HASRET BIRAKTIN BİZİ KENDİNE İNŞ. BUGÜN SORUN ÇIKMADAN İŞLERİNİ HALLEDERSİN GERÇİ HAMOŞUZ DİYE GİTTİĞİMİZDE YERLERDE BAŞKA Bİ İLGİ GÖRÜYORUZ AMA UYUZU ÇIKTIMI DA ÇIKIYOR
KEZBANCIM SANADA ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇEN AYNI DUYGUYU BENDE YAŞAMIŞTIM HATIRLARSAN İNSAN ÇO KÖTÜ OLUYOR İNŞ. BİDAHA ÜZMEZ SENİ TATLI KIZIN
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZ a.s.

eee biliyorsunuz ay sonunda yeni halimin resmini çekip koyuyorum avatarıma...
buda göbeğimin biraz yakından çekilmiş son hali...iyice büyümüş diil mi benneyaptımki

panikcim seninle karınlarımız benziyor kızz

pek büyük değilll benimki.seninkide öle resimde gördüğüm kadarıyla:icecream:

Sevgili Annecikler ve Tatlı bebişleri hepinize sorunsuz güzel bir gün diliyorum, ben sabah Su sesi ile uyandım, Mutfak ve Antre su içindeydi,,, çıldırmamak içten değil, onunla uğraştım 11 gibi işe gelebildim, bu arada Siyatiğim azdı, kendimi yordum sanırım , çok ağrım varrr (

SUDEMM , Hoş geldin aramıza, ahh bir cimcime daha katılıyor aramıza, Hayırlı olsun Kızçen

GAMZE LİNA; , maşallah ne kadar büyümüş kızın, iyi bakmışsın annesi Bebişine, senin kadarken benimki daha 935 gr idi, maşallahhhh
Ben Haftaya göreceğim kızımı, çok heyecanlıyım

KIŞGÜNEŞİ, Hiperaktif gibi bir halin var 

PEDIASTRUM , canım, geçmiş olsun, geçer bende ilk aşıdada olmuştu, ben hala 2. Aşıyı olmadım, haftaya soryım bakalım dr. Her Dr. Kendine göre zaman belirliyor 
Kezbanın haberine Ayyy nasıl sevindim,, Allah Dualarımızı Kabul ettiii…
KEZBANCIĞIMMM ÇOK ÖZLEDİK SENİ

WROSE, canım çok yorma kendini , Cumalar çok yoğun olsada, sen yinede yetiştiği kadarını yap.. yorma kendini ve bebişini bu kadar

NAR-I BEYZA, canım bebişin büyüyordur, eskisi gibi çok kıpır kıpır olmayacaktır, kasılmasının sebebide büyümesidir, ama içinin rahat etmesi için Doktorunlada görüş.

KALCHAKRA sen işten mi ayrıldın? Yoksa doğum iznine mi çıktın ? Doğum izni için biraz erken değilmi? Evde olmak çok güzel bir duygudur. !!!

NİLAL canım doğum parası, ve maaşlarımızla ilgili ayrıca bir başlık altında işine yarar bayağı bilgiler var, buradaki Musahsebeci arkadaşlar yeni bir şeyler oldukça yazıyor.
1 kereye mahsus 50 ytl miş

PANİKATAK , yaa Kasım anneleri için yeni Yasa hiç iyi olmamış yaaaaaaaabeni şafak 67, yerim Göbişini senin

elifcimm nasıl olduda su bastı evi kızz.canım kendini fazla yormasaydınnn

kıslar bana forum içinde KÜBRA diyebilirsiniz.üye olurken aklıma öleisne gelmişti bu isim.:bbo:

Elifcim çok geçmiş olsun canım yaa, sularınız falanmı gitmişti yada boru falanmı patladı? Canım yormasaydın kendini yaa, eşin halletmeye çalışsaydı bak şimdi ağrıların olacak.

kafamçokkarıştıkızlar benim gögüslerim akıyor ve durmuyosenağlama napmam gerekiyor
havvacım görüşemedik ne zamandı özledim :1hug:
kübracım benimkide hareketsizdi biliyosun ama arada yapıyolar böle jeyyaryaramazlık

kızlar benim tansiyonum düştü sanırım başım çok agrıyo bi halsizlik var tuzlu ayran içtim uzanım ama hala geçmedi tansiyonu çıkarmak için başka bi tavsiyesi olan varmı?

emin misin tansiyonunun düştüğüne baş ağrısı tansiyon yükselince olur..keşke limonata içseydin o düzenler..tuzlu ayran tansiyonun çıktıysa daha çok yükseltir canım..limoata yapıp içebilirsen bir yap derim...geçmiş olsun

Bak Kübra daha iyi oldu,

kızlar sağolun, ya, sormayın, bizim Mutfağın musluğunun contası değişmek gerekiyormuş, bendede Fobi var, mutlaka mutfak lavabolarının tıpaları kapalı durur, e conta gevşek delikler tıkalı :) sabaha kadar Damlaya Damlaya Göl olmuş anlayacağınız.
Eşim sağolsun yardım etti, ama ben elimi sürmesem rahat edemem, ettim ve buldum işte akşam olsada eve gidip dinlensem. Halılar yıkamaya gidecekti, hepsi erkenden gidecek böylece, Allahtan Salona kadar gitmemiş, benim mutfak antreden sonra Salona çıkıyor, Salonun kapısı yok, kocaman bir bölmesi var, direkt salona giriyorsun, 45 metrekare salonum var ve yerler Parke, su oralara kadar gitseymiş ne olurdu halim bilmiyorum

Ünvere canım, önce tansiyonunu ölçyüt ona göre tedavi yoluna geç be güzelim... geçmiş olsun, haber ver emi.

geçmiş olsun darkcım aman allah korumuş bence de salon olayı mahverderdi..parkeler su çekti mi kolay kolay inmiyor..çok yoruldun tabii sen ne kadar bişey yapmasanda yapıyorsun evin kadını olunca herşeyi sen biliyirosun ve bi şekilde karışmak zorunda kalıyorsun işlere..allah kolaylşık versin canım..tekrar geçmiş olsun...

a.s.canım arkadaşlarııııım ben geldim o kadar çok yazı vardıki ancak okuyup bitirebildim. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. dualarınızın bize destek olduğundan emin olun. her an yanımda hissettim sizleri hiç yalnız hissetmedim. hatta normal doğumdan bile ürkmedim, sancılar çok kolaymış o kadar acı vermiyor sakın korkmayın hepimizin doğumu kolay olacak yeterki zamanında gelsin yaramazlarımız.

şimdi evimizdeyiz bebişlerim de fıkır fıkırlar onlarda kendine geldi artık. unverciim korkma benim ikiz olduğu için yaşadım bunları birde benim 18. haftadan beri erken doğum olayım var zaten bu iğne de tetikledi. bu dünyada yiecek lokmaları varsa dayanıyolar bebişler sakın korkma.a.s

sizi de çok üzmüşüz teyzelerii böyle şeylerden çok etkileniyoruz biliyorum aslında söylemiycektim sizlere.ama bir kaç gün geçince merak edeceğinizi de biliyordum, arayıp yine öğrenecektiniz. ne olur kimse etkilenmesin bunlardan hepimiz farklı gebelik yaşıyoruz benim biraz zordu işim zaten. bizim naz kız hepimizi korkuttu yaramaz kardeşinden 50 gr. fazlaya ben büyüdüm havalarına girdi herhalde bi çıkayım dışarıya dedi ama izin vermedik.yerimseniben

a.s.cananmfb hoşgeldin arkadaşım sana da büyük geçmiş olsun neler atlatıyoruz dimii. senin oğluşun da güçlüymüş maaşallah. allah bir daha yaşatmasın böyle günler kimseye hemde.(amiiiiiin)

darkçıım seninde muslukla başın dertteymiş kolaygelsin canımcıım.

nihan şeker sonucunu bekliyorum birde aylin tahlilleri ni yaptırmış,özgecim senin de mi şeker yüklemen vardı bu gün , nurayııım sen nasılsın?inşallah hepinizin çoooooook iyi çıkacak:hooray:.aslı numaran kimde varsa ben alayım arkadaşım... unuttuğum arkadaşım varsa ne olur kusura bakmayın uykuluyum ilaçlar sarhoş etti birazcık beni. ama yine de güzel yazmışım dimi çooooooook uzun oldu. sizi o kadar çok özledim kiii:1hug:iyiyki varsınız

iyi olmanıza çok sevindim canım biran gelicekler diye korktum valla inş. bidaha doğum gününü beklerler kendine ve bebişlerimize iyi bakcanım allaha emanet olun

a.s.CANIMMMMMMMMMMMM hoşgeldinnnnnnnizzzzzzzzz diyeyim üç kişi geliyorsun sen gelincesırnaşık şey
iyi ki geldin iyi ki sağlıklısınız...canım biz de seni çok özledik forumda..gerçi ben sürekli rahatsız ettim seni arayarak ama napıyım çok merak ettim
ben daha şeker yüklemesine gidemedim canım.haftaya gideceğim...
inanılmaz sevindim allah bir daha yaşatmasın canım böyle zor zamanlar..inşallah vaktinde gelecek bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…