iyi olmanıza çok sevindim canım biran gelicekler diye korktum valla inş. bidaha doğum gününü beklerler kendine ve bebişlerimize iyi bakcanım allaha emanet olun
a.s.CANIMMMMMMMMMMMM hoşgeldinnnnnnnizzzzzzzzz diyeyim üç kişi geliyorsun sen gelincesırnaşık şey
iyi ki geldin iyi ki sağlıklısınız...canım biz de seni çok özledik forumda..gerçi ben sürekli rahatsız ettim seni arayarak ama napıyım çok merak ettim
ben daha şeker yüklemesine gidemedim canım.haftaya gideceğim...
inanılmaz sevindim allah bir daha yaşatmasın canım böyle zor zamanlar..inşallah vaktinde gelecek bebişler...
kezbancımmm çok şükür hersey yolunda.... inşallah sonuna kadar taşırsın bebeklerini... ayy yerim ben onları a.s. a.s.
kezbancımmm çok şükür hersey yolunda.... inşallah sonuna kadar taşırsın bebeklerini... ayy yerim ben onları a.s. a.s.
Kezbancım çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın kötü şeyler. Bende bir ara çok korktum evde sürekli aklımdaydın ve hep dua ettim senin için. Çok şükür atlattınız miniklerinle. Öpüyorum seni ve minklerini :)))
teşekkürler aylinciim allaha şükür geçti şimdilik inşallah bir kaç hafta daha tutabilirim onları.
sen nasılsın artık sık sık uğruyoesun foruma ne güzel renk oluyorsun bizee. bende seni öpüyorum güzel teyzooooş
havvvaaaaaaaa naberrr a.s.
canım benim iyiyim sen nasılsın?? nasıl gidiyo hazırlıklar... en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz :dance:
a.s. canım çok sevindim iyi olmana..
bende gayet iyiyim şimdilik biraz kansızlık var ilaç tedavisi uygulanıyo 1 ay sürecek o bitince süper haberler vericem size..
kansızlıkla hamileliğe başlamak tehlikeli olabiliyomuş onun için bekliyorum 1 ay ilaçlar bitsin diye, yoksa çoktaan başlamıştım beeen çalışmaalara:)
geçmiş olsun darkcım aman allah korumuş bence de salon olayı mahverderdi..parkeler su çekti mi kolay kolay inmiyor..çok yoruldun tabii sen ne kadar bişey yapmasanda yapıyorsun evin kadını olunca herşeyi sen biliyirosun ve bi şekilde karışmak zorunda kalıyorsun işlere..allah kolaylşık versin canım..tekrar geçmiş olsun...
dark_elfcim 3 hafta öncesine kadar açalışıyordum. ama izin almam problem old işyerinde. zaten arkadaşlarda bilir, gıcık bi patronum vardı... ikili tarama testim riiskli çıkınca bebeğini aldır diye bana emir veren biri...
bugün gittim kızlar işkura... hallettim çok şükür... 6 ay boyunca işsizlik maaşı alıcam...eğer sizinde böyle bi sansınız varsa hiç kaçırmayın derim. oturduğun yerden gelen hava parası valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?