2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi olmanıza çok sevindim canım biran gelicekler diye korktum valla inş. bidaha doğum gününü beklerler kendine ve bebişlerimize iyi bakcanım allaha emanet olun

teşkkür edrim gamzeciim allah senin benim hepimizin bebişlerini korusun

teşekkürler özgeciim
ne demek rahatsız ettim beni okadar mutlu ettinki. siz benim kızkardeşlerim bebişlerimin teyzelerisiniz. iyiyki bizimleydiniz. annem bile şaşırdı sadece netten arkadaşlarımın bu kadar ilgili olmasına çok güzel bir duygu bu. benim de kalbim sizlerle canıncııııım

dark_elfcim 3 hafta öncesine kadar açalışıyordum. ama izin almam problem old işyerinde. zaten arkadaşlarda bilir, gıcık bi patronum vardı... ikili tarama testim riiskli çıkınca bebeğini aldır diye bana emir veren biri...
bugün gittim kızlar işkura... hallettim çok şükür... 6 ay boyunca işsizlik maaşı alıcam...eğer sizinde böyle bi sansınız varsa hiç kaçırmayın derim. oturduğun yerden gelen hava parası valla

kezbancıım çok geçmiş olsun canımcım, bugün şu anda öğrendim rahatsız olduğunu..
neyse geçti bitti, Allah güç kuvvet versin arkadaşımaa.
öpüyorum seni..

kezbancımmm çok şükür hersey yolunda.... inşallah sonuna kadar taşırsın bebeklerini... ayy yerim ben onları a.s. a.s.

teşekkürler aylinciim allaha şükür geçti şimdilik inşallah bir kaç hafta daha tutabilirim onları.
sen nasılsın artık sık sık uğruyoesun foruma ne güzel renk oluyorsun bizee. bende seni öpüyorum güzel teyzooooş

Kezbancım çok geçmiş olsun canım, Allah bir daha yaşatmasın kötü şeyler. Bende bir ara çok korktum evde sürekli aklımdaydın ve hep dua ettim senin için. Çok şükür atlattınız miniklerinle. Öpüyorum seni ve minklerini :)))

canım gamzeciim teşekkürler sizlerin sayesinde daha kolay atlattık hayırlısıyla. aman siz korkmayın olacağı varsa oluyor işte her şey bizim için yaşamamız gerekeni yaşadık bizde aman annesi minik lina mızıda üzme bende yeğenimi öpüyorum

yerimseniben rica ederiiimm canımcıımm..
vaktim oldukça uğruyorum fıstık işte, aklım sizinle yoksa napıyosunuz ne ediyosunuz diye düşünüyorum hepp.
bak uzun zaman yazamamıştım ondanda sen rahatsız olmuşsuunn..
tekrar geçmiş olsuuunn..

canım benim iyiyim sen nasılsın?? nasıl gidiyo hazırlıklar... en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyoruz :dance:

a.s. canım çok sevindim iyi olmana..
bende gayet iyiyim şimdilik biraz kansızlık var ilaç tedavisi uygulanıyo 1 ay sürecek o bitince süper haberler vericem size..
kansızlıkla hamileliğe başlamak tehlikeli olabiliyomuş onun için bekliyorum 1 ay ilaçlar bitsin diye, yoksa çoktaan başlamıştım beeen çalışmaalara:)

:teytey:
ohh ohh çok sevindim canım herseyin yolunda olmasına... ayy ne hızlısın kızzz 1 ay sonra süper haberlerinle uçmak istiyoruz canım.... :dance::teytey:

kezbancımmm canım hoşgeldinn bi dk msn açabilirmisin dün özgeden numaranı aldım sanırım yanlış almışımm.

kezbancım gelmişsinizzzzz:teytey:
çok sevindim iyi olmana 2 gündür hep aklımdaydınız canım . biloyrum senin durumun benden farklı ama iğne aynı iğne ondan korktum ya naz gibi benim kızda acele ederse die eşimde anlattım durumunu dün işten gelince soruyo ne oldu arkadaşın iyileşmişmi çıktımı die.. oda artık bu iğneyi yaptırmamı istemio gecen sene arkadaş bu zamnlarda 30 haftalıkken dogum yapmıştı eşiminde baya samimi arkadaşı onların yaşadıklarını düşününce eşimde korkar oldu bizimkide erken gelirse die...neyse canım bende çok uzattım sende yat dinlen biraz bakıyorumda herkeze cevap yazıyosun seni ve bebişlerini kocaman öpüyoruma.s.

özgecim elifcim ilginize çok teşekkür ederim şuan daha iyiyim biraz uzandım ayagımın altına yükseklik koydum çok şükür baş ağrım geçti . ben her gün öğle düzenli ayran içiyorum bugun içmekte geciktim sanırım ondan düştü nrmalde hiç tansiyonum çıkmaz beim hep düşüktür.

ayy canım çok sağol, ne yapalım herşeyi beylerede bırakamıyoruz :)
allahtan yardım ediyor bana, ama herşey de yakışmıyor ellerine işte :)
muckssssssssss

KEZBANNNCIIĞĞIMMMM , Hoşgeldinn,, ay çok sevindim gelmenize , Üçünüzde herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, senin için çok Dua ettik, canımcığım Yazını okurken tutamadım kendimi, duygusallıkta dizboyu, Allah yardımcın olsun, olabildiğince içinde kalmaları için. Allahım evrelerini içimizde tamamlasınlar, çok şükür iyisiniz. Kendine çok Dikkat et. ikiz Annesi olmak ne zor, sen bizden iki Katı kutsalsın , şanslısında.
Ahh bu Naz varya , şimdiden böyle yapıyorsa ileride seni tersine yürütecek bak haberin olsun :) çok öpüyorumm, Yeğenlerimide okşuyorumm çokkk

Bu arada Kızlar ya Süße den haber yok 2-3 gün demişti 1 Hafta oldu Hastaneye yatalı ne yapti acaba? hiç bağlanti kuran varmi acaba?

canım yaaa, ne bu patronlardan çektiğimiz? Bayanmı seninki, ? ya bu ne vicdansızlık anlamıyorum, benimki başta çok üstüme geldi, şu sıralarda ne kadar erken çıksam izne işine gelecek onu bekliyor, kendince hesap yapmış beni 3 hafta erkenden doğurtacak :)
benimki üstüne Bayan ve 2 çocuk annesi, ama ben soon güne kadar allah izin verirse direneceğim, çünkü maaşımı çatır çatır ödemek zorunda, ve onun cebine bırakmayacağım.
senin adına sevindim, rahatsan sorun yok

UNVERCİĞİM canım, kendine Dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…