2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy Kizlar Hep Ayniyiz Bende Sürekli Bşiler Yiyom . Eşim Yemege Gelmicem Dedi Bende Yemek Yapmadim şimdide Sürekli Mutfaga Gidiyom Dolabi Açiyom Bakiyom Ne Yesem Ne Yesemm... Geçen Içli Köfte Yapip Buzluga Koymuştum Baştan 3 Tane çikardim Kizarttim Yedim şimdi Gene Canim Istedi Yine çikardim şimdi Onu Yiyom Bu Gece Olurmu Bilmiyom Eşimde Evde Olmayinca Daha Bi Yemek Yiyesim Gelio

Yemegimi Yiyeyimde Biraz Oyalanmak Için Dikiş Dikeyim Belki Ozaman Aklima Yemek Gelmez... Dün Kizkardeşimin Kinasinda Giymek Için Bi üst Almiştim Altina Etek Uyduramadim Bende Kumaş Aldim şimdi Onu Dikeyim Bari...

NIHANCIM CANUMMCUM, BURALARDAYIM, SAGOL MERAK ETTIGIN ICIN. PEK GIREMIYORUM BU ARALR FORUMA. ESIM BU HAFTA GECECI, EE HAVA DA BOMBA GIBI, BIZDE GEZIYOZ. SIMDIDE YEMEK YICEZ, HAZIRLANDIK FORMALAR GIYILDI MAC SAATINI BEKLIYOZ...HEP BIRLIKTE DUA EDELIMDE ALALIM SU MACI. TABII ÖNCE YAPRAK DÖKÜMÜ VAR, ÖZETSIZ GÖSTERCEKLER, MAC VAR DIYE HERHALDE, MAC BASLAYANA KADAR BITEBILIR. YADA TAM TERSI.. SEZON FINALI DIYE DAHA UZUN SÜREBILIRDE... BAKALIM GÖRCEZZ...
ÖPÜLDÜNÜZ FISTIKLAR..MINIKLERIDE KOCAMAN ÖPTÜMŞenizŞenizŞeniz

merhaba güzel anneler ve tatlı minikleria.s.
ben yoğunluktan uzun zamandır giremiyorum arada okuyorum ama yazamadım.
nihancım merak etmişsin iyiyim diyeyim iyi olalım..biraz yorgunluk ve sıcak etkisi var.bugün kendimi fazla yormuşum sancılandım ve çok korktum..:çok üzgünüm::sm_confused:cuma doktorum gel dedi oaraya gideceğim.aslında yarın gel dedi ama ben dinleneyim düzelmezsem dedim cuma gideceğim..inşallah doğurmam öyle erkenden..neyse şimdi daha iyiyiz..sonra ayrıntılı cevaplarla yazarım şimdi maç zamanı:teytey::dance::hooray:inşallah maçı alırız..çok öptüm siziŞeniz

yokluğumu farkettiğin için mersi cnm bu aralar misafirlerim yoğundu pek katılamadım...
herkes iyidir umarım en güzel şanslar bizim olsun allaha emanet olun iyi geceler tatlışlarım

Goooooooooooooolllllllllll kızlarrrrrrrrrr.. türkiye yine son anda yapıcagını yaptııı.... kolaymı beeeeeeeeeeee TÜRKİYEEEEEEEEEEEE TÜRKİYEEEEEEEEEe ooooooooooo oooooooooo

çok yazık valla o kadar geldilk böyle bir maçı verdik inanılmaz..nasıl olur yaaaaaaaaa..yazık valla yazık..ne biçim bir hakem bu ya..kördü herhalde

ooooffooooooooooooffff kizlarr yaaa cok üzüldüüükk.. gicik hakem..ama olsun buralara kadar gelmek de güzeldi.. helal olsun millilerimize...en büyük TÜRKIYEEEE...:hooray::hooray:
burda bütün almanlar sokaklara döküldü, cok sicak ama korna seslerini duymamak icin bütün camlari kapattim...

ÖZGECIIM hosgeldin canim, kiz dikkat et kendine bol bol dinlen..sakin dogurayim falan deme, allah korusun..beriiilll bak geliyorum isirmaya teyzem ona göre..dur biraz daha ne güzel sicacik yerinde iste...

ALLAHIM BEBEKLERINIZI VAKTINDE KUCAGINIZA ALMAYI NASIP ETSIN KIZLAR...
ÖPTÜM

merhaba güzel anneler hepimize geçmiş olsun bu sefer olmadı aslında umutlanmıştım ama olmadı kızlar allah aşkınıza yemeklerden bahsetmeyin annesi yanında olan var olmayan var biride içli köfte demiş ben yapamıyorum annem ve kaynanam çok güzel yapıyorlar tabi ikiside yoktur canım çekti bende avcumu yalamak zorunda kaldım bende bugün bebişimin alışverişinin bazılarını gördüm daha eksiğim var bide hayatım da hiç bukadar kendimi kararsız görmedim ogluşuma en iyisini alıyım diye şaşıp kalıyorum çok fazla marka var hangisi iyi bilemiyorsunki herkez bişey söylüyor

bu arada kızlar bu gün alış veriş yaparken bir bayana sordum eşi bu konularda uzmanmış o kızında bez olarak prima islak mendil olarak ta evy baby i kullanıyormuş kimyasal hiç bir şey içermiyormuş kontrolünü eşi yapıyormuş bilginize sunuyayım dedim başka bilgisi olan varsa da yazarlarsa sevinirim

Evet Canım Ailem orda yaşıyor bende bazen arkadaşları görmeye ailemi ziiyarete geliyorum. Daha 3. ayda ordaydım. Giriş çıkış yapma zorunluğum yok. Alman Vatandaşlığına geçmiştim. Eee alışdın mı oralara?

özgecim cnm yorma kendini sıcaklarda başladı zor oluyo artık bizim için.doktordan sonra bize de haber ver tatlım,merakta bırakma.
şu sahte sancı bende de olmaya başladı. şey gibi mi kızlar hani birden .ğne batımı gibi oluyo ama canım acıyo ve aşağıya doğru baya bi baskı oluyo,sizlerde de öyle mi?
mesliminacım nericim iyi olmanıza çok sevindim canlarım.

gnydn güzel annelerim ve miniklerim bugün gene çok sıcak aman dikkat edin yorulmayın.
dün de son anda yenildik ama takımımız harika oynadı.hakemin taraf tutmasına,o kadar eksik oyncu olmasına rağmen harikaydık.EN BÜYÜK TÜRKİYEEEEEEEE!!!!!!!!

beyazcım sen hangi ürünlerin markaları konusunda kararsız kaldın istersen bize almak istediklerini söyle fikir verelim cnm daha kolay olur karar vermen için..

Günaydın kızlar ve minik yeğenlerim.
Dün kaynatmışsınız bayaaa yemekler falan. Benimde annemle babam çarşamba gelecekler inşallah. Valla özledim çoookk. Dün sizde bahsetmişsiniz anne yemekleri falan daha çok özledim. Neyse az kaldı çok şükür.
Unverecim benimde oluyor o kasılmalar ama sürekli değil, yürürken taş gibi oluyor sonra geçiyor. Çok yorulduğumda oluyor bende genelde.
Özge yorma kendini canım yaa, bak artık ufaklıklar büyüyor, kendimizi yorunca hemen kasılmalar başlıyor.
Elfida görünmüyorsun yine gülüm, nerelerdesin.
Öpüyorum kızlar hepinizi kocamaaaannn....

alistim canim insanin evi nerdeyse oraya alisiyor türkiyeyi ozluyorum ama izine gittikten 1 ay sonra insan yine evini özlüyor senin icinde aynisidir buraya geliyorsundur ama yinede evin turkiyede evine donmek istersin belli bir zamandan sonra hayat herkesi bir yerlere sürüklüyor allahtan su internet varda annemlerin yüzünü görüyorum hergün o zaman onlar hep benim yanimdaymis gibi geliyor.
Kizlar bu arada sali günü dr gittim oglusumun kalp atislarini dinlerken oglusumu hickirik tuttu hemsireler bile güldü.aman annesi yesin onu büyümüste hickirik bile tutarmis onu:dance:

günaydınnn güzel anneler ve tatlı bebişler nabersiniz bakalım umarım her şey yolundadır
bizde şimcik kahvaltımızı yaptık keyf çayımızı içioruzz herkese çok güzel bir gün diliorummm:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…