2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın kızlar güzel ve serin bir gün geçiririz umarım, bebek bakım ürünlerinden bahsetmişsiniz ben chicconun ürünlerini aldım kampanyası vardı belki hala devam ediyordur çantası hediye çok güzel bence hepsini yaklaşık 50 ytl ye aldım, bu arada kezbanın sayfasından bahsediyorsunuz ben bulamıyorum merakta ediyorum kendisini bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar...

bu arad bi kaçgündür bişi fark ettim ... benim soldaki büyük olan afacan kasınca kendini yuvarlak oluyo yukarı dogru acaba diorum bu döndümü naptıı:))) ayh şu temmuz ortası gels,nde gidicem dokttora bakalım nedicek:)

nilalcıgım wrose arkadaşımız açmış kezban ve minkleri için die başlıklı topik... ikincii sırada hemen canım...orda kezboşumuzla ilhgili arkadaşlarımız bilgi verio sag olsunlar... bizi merakta bırakmıyolar...

Kübracim şimdiden Sihhatler Olsun Cnmcim Ben De Bu Gidişle Girecem Sanirim,evde Yalnizim Annemlerin Gelmesini Bekliyorum
Sehercim Hamileyken Lekeler çikarmiş Cnm,oynama.doğumdan Sonra Zamanla Geçiyormuş

kızlar bi şey sorcam. bu bebişlerin kaç günü kaldığını gösteren grafiği nasıl ekliyosunuz. ben bi türlü göremedim. bana tarif ederseniz sevinirim. teşekkürler

canım ben sana bii topigin adresini verim ordan yap ayda sen bana son adet tarihini söle bide ne yasmak istiyosun başliga onu söle yaparım canım ...

Selam Kizlar
Nasilsiniz. Kezbanin Iyi Haberlerini Getirenlere Teşekkür Ederim.
Hep Beraber Arayip Kizcagizi Sikintiya Sokmayalim Diye Ben Gunlerdir Aramiyorum.

Bu Akşam Oglumla Randevum Var. Yarin Inşallah Iyi Haberler Vereceğim Teyzelerine. Ama Kerata Geceleri Karnimi Cok Agritiyor. Dun Bir Ara Gogüslerimin De Artik Agridigini Fark Ettim.

Sizler Nasilsiniz
Ablaniz :))))

oooooo bugün büüyk bululma var desene ablacııgm... hayırlı buluşmalar dileyelim ozman:) benimde sag gögsüm agrıyo bu aralar kaburga kısmıı iyice içine geçtii kaburgalarım ...allah yardımcımız olsun..

sehercim benim sol gögsümde de leke var ama seninki gibi çıkmıyo . hani gögüs uclarımız koyulştıya sol gögüsümün bi kısmında koltuk altıma dogru hafif koyulaşma var ama önemli bişi olacagını sanmıyorum hormonlarla alakalı bişi olabilir..

Elifciigm benim sırtımda baya yayılmışş sol tarafımda ösellikle gögüsümün kenarında yok ama koltuk altımdan dogruu sol sırtım da baya oluşmuş tenimin renginde bi zararı yok ama .. nebilim insna endişeleniyo...

yaa bu arada ayaklarım şiştii hee oturmaktanmı ki acaba... çok tuhaf oldular yaa işte oturark çalişan arkadaşlara allah yardım etsin nasıl dayanıyolar resmen sızlıyo şuan ayaklarım...

MELEKCİM ne güzel bir buluşma olacak :) oğluşundan güsel haberler getir bizden de slm söyle annesi,öpüyor teyzelerin de :)
benimde gece sola yattığımda göğüs kemiğimde ağrı oluyo cnm,ee veletlerimiz büyüdü artık mşallah hepsine

nihancıgım çok az kaldı inşaallah busfer benim bbek şöle yaa benim bebek böle bana dil çıkardı bana gülümsemeye başladıı çok uyuyo çok aglıyoo dicez allahım inşşallah nasip edicek o günelrii b,ze inşşallahh...

küboşcugum ben yürüyüş yapmıyorum öle.. çünküü yürüyünce baya kasılmalarım oluyoo ve bebekler sertleşio böle canım yanıyoo.. evdeyim arada bi eşimle gidersi bişiler bakarıs öle yanii yada oglumla ilgilenirken evde turlamalarım felan oluyo işte.. helede bu sıcaklarda hiçç çekilmio dışarısı...HEEEE bu arada sıhhatler olsun canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…