2008 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınnnnnnnnnn güzell annecikler... veeee onların saklı melekleriiii.... bugün nasılız bakalım.. hepinzii kocamanŞeniz allahım bugünümüzü ve her günümüzü iyi etsin inaşşallah...:enbuyukkk:

günaydın herkese. kendimi nası yorgun hissediyorum anlatamam . evde 2 gün sonra boya ve tadilat işleride var nası olacak bakalım . hava sıcak iş çokkk nese Allah bana ve hepimize kolaylık versin ne diyim çok öptüm herkesi

bamboocugum allah yardımcın olsun canım .. yaa bu halle iş yapmak çok zor oluyo valla.... şimdii evi toplicam bi üşeniyomki sorma.. offf offf hiçç işimiz gücümüz bitmio.. bide çocukla da ilgileniyoruz... allah yardıcımız olsun .. inşallah...

günaydın güzel annişler ve tatlı minikleria.s.nasılsınız bu sıcaklarda bençok zorlanıyorum allah yardımcımız olsun NİHAN canım merak etmişsin saol bitanem yaramaz bişe yok çok şükür bir kaç gündür ablam sabahları alıyo beni akşam eşim gelince yemeğimizi yiyip dönüyoruz canım pc başına geçme fırsatım hiç olmadı yani bugun evimdeyim..sancılardan bahsetmişsin bendede oluyo karnım taş gibi oluyo aşağı doğru bir baskı ve iğne batıyomuş gibi oluyo ayrıca sanki adet olcakmışım gibi kasık ağrılarım oluyo sanırım bunlar yalancı sancılar canım.buarada oğluşumun gelmesine 32 gün kaldı çok heycanlanıyorum ve garip bir korku başladı

bütün güzel annelere günaydın umarım hepiniz iyisinizdir birtanelerim
işten güçten yeni fırsat bulup yazabildim
kızlar bişi sorcam bebek bakım ürünlerindan aldınızmı banyo malzemesi pişikkremi felan neler aldınız hangi marka aldınız banada bilgi verirmisinizbirkaç güne kadar çıkcam tam olarak ne alınması gerektiğini bilmiyorum

cnm şampuanını sabununu, pişik kremini ve vücut yağını sebamed aldım. onun dışında pudrası,kulak pamuğunu,konak tarağını, sinek için kaşıntı önleyici jelini sırnaşık şey ve banyo süngerini de chiccodan aldım.epey arastırdım ama sen de bi bak istersen..öpüorum cnm kolay gelsin... a.s.

trentcigim ne güzel 32 gün sonra bebişine kavuşucaksın :)) inşallah hayırlısıyla... bende valla bu gidişimde bakalım kesin bi dogum tarihi isticem eger bi aksilik olmassa... şuu temmuzu bi atlatsaydım hayırlısyla bakalım nesaman gel dicek bana doguma:)

bamboocum boya başlıcakmış çok yorma kendini
sehercim sen de iş var diye dertlenme yavaş yavaş yap,yorulma sakın
aylincim iyi olmanıza sevindim tatlım,bu sabah düşündüm ben de ay dedim aylinin doğumuna çok az kaldı,hayırlısı ile inşallah :) benimde 1-2 kontrol sonrası normal mi sezeryan mı olacağı belli olacak sanırım.pzrts günü gittiğimizde sezeryan sinyalini verdi dr um çünkü,bakalım ne karar verecek.
süsecim maşallah oğluşuna,benim cadımında akşamları hıçkırıgı tutuyo çok komik yaa :)
gamzecim hadi ne güsel annenle baban geliyo çok iyi olacak senin için cnmcım
kışgüneşi sana da afiyet olsun cnmcım
canancım sütannemin kızı bana hediye niveanın adda çantasından almış.içinde 2 paket ıslak mendil,şampuan,sabun,pişik kremi,bebe yağı ve eğitici cd si vardı.ilk etapta bebeklerimiz için bunlar yeterli cnm.bi sitede okumuştum pudra bebek cildini kuruttuğu için kullanmayın diyordu

günaydın güzellerr nasılsınız bugün,
bizde yeni kahvaltımızı yaptık kızımla ayyy hava çok sıcak evdeki bütün camları açtım öyle bi cereyan yapıyoki inş. bişi olmaz yoksa dayanılmıyo. dün gecede yatak odamın tavanındaki pervaneyi çalıştırdım oda çarptı sanırım sabahtan beri kulagım agrıyo
canancm ben bebegimin bütün bakım ürünlerini nivea aldım 1 tanede bulunsun die biberon aldım oda dr.browns ( yeni dogana en uygun olanın o oldugunu söylediler gaz gidericiymiş)
terndcim maşaallah ne kadar az kalmış bebegini kucagına almaya...

bu arada bebek bakımı diye açılan sayfamızda kesinlikle kulak pamuğu kullanılmaması yazıyor,bunu bi dr arkadaşımda sölemişti. o yüzden kulak pamuğu almadım,kulak arkası ve memesinin olduğu bölümün temizlenmesi yeterli bebeklerde. banyo süngeri olarakta hakiki sünger aldım.

:sm_cool:günaydın bütün arkadaşlarım nasılsınızzz kuzular bol bol hareketlidir inşallah
:teytey:aylincim az kalmış ne güzel bebişine kavuşcan:dance:

elifcim walla doru diyosun oturduğum yerde terliyorum camlar açık ama esmiyor biraz daha dayanıp klimayı çalıştırıcam en sonunda,napcaz bu sıcaklarla bilmem
hee bu arada sabah kezbanla konuştum,onun sayfasına yazdım konuştuklarımızı bilginize kızlar!!

ohhhh be dünya varmış gözlerim açıldı kızlar karnım doyunca:))) kıpır kıpırdı benim afacanlar şimdiii oynamıyolar keisn besin lerii ayırt ediolardır bunu ben yicem bunu sen yicen die:))))))

selam güzeller nasılsınız.....

bebişler nasıll...dediğiniz gibi hava çok sıcak napıcaz yaaa..dayanamıyorummm

dünkü maç çok heycanlıydıı ama son dk da olmadı işte yinede helal olsun a.s.

günaydın güzel anneler hepiniz iyisinizdir inşallah, biz kızımla pek iyi değiliz durmadan kaşınıyoruz, çatlaklarım çok kötü bir hal aldı. aynaya bakınca içim kararıyo, ben düşük tehlikesini atlatayım derken kendimi ihmal ettim, krem-bademyağı kullanmadım. 6. aydan sonra kullanmamın da bi faydası olmadı. şimdi bazen kaşıntıdan yatamıyorum bile.ilk başlarda bulantıyla uğraşıyodum, şimdi de kaşıntıyla. inşallah sonuna kadar devam etmez.

ayh küboşcugum ne güsel canım sneinde günelrin azaldı kıı :)) bende inşallah hayırlısıyla şu 34 haftayı geçerim... hatta 36 haftayıı bebeklerin ii olmaları için..hepğimiz saglıcakla allaım bebişleirmizi inş. kucaklarımısa:)

yaa kzılarr bişi sorucam sizlere.......benim sırtımdaa ve sol gögsümün yan tarafında tenimin renginde
lekeler var böle küçük yuvarlak şek,ldeler bii zararları yok şuanda bana böle tırnagımla kaşır gibi yapınca soyuluyo gibi oluyo... ama sırtımda baya çıkmış sizdede varmı bu gibi şey yaa ne oldugunu da anlamadım valla...

evet canımm azaldıı günlerrrr:dance:

heycan korkuuuu

ayy çatlıyacamm ben bi banyoya girem kıss...kafamçokkarıştı

Gir canım hava okadar bunaltıcıkii ilerimi yarım yarım yapıyom bende valla.... çok bunalıyorum yaaa sıcaklardan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…