2008 Ekim Anneleri

kerem 20dk dır uyanmadığına göre gece uykusuna geçti heralde anası da babası da yatsın artık çok yoruo bu çocuk ya....eşim iş gitsem daha ii dio ya bütün gün ben ne uğraşıom gör diom bende

yarın 11de benim randevum 12de de keremin kaşif amcasıyla randevusu var öğleden sonra gelirim ben gelene kadar uslu uslu uyyun temam mı öpüldünüzzzzzzzzzzz

tiramisu hazır anacım ben pişirio işte ben yapmış oluyorum :lepi:

halay çekerim diskoyada gideriim delüü gibüün dans ederimm....2 çocuk annesiyim şimdide gübeğimii sallaya sallayaa dans ederim kaydirigubbakcemile3 çocukluu olunca noluyomuş kii len :teytey: atecen tabi kendünüü pistleree heyytt :teytey:

valla bizde cok istiyoruz.antalya tarafına ikimizde hiç gitmedik?bakam napcez??bizden cemreyle tamere fırsat gelirse ne alaadelikafadulden

hadii ii geceler anacım
kaşif amca doktor herhaldee demi kaydirigubbakcemile3 ii haberlerle gel inş. :Saruboceq:

haden ben kacar.1 saat sonra cemre vızıldıcak memeeee memee die.en iisi o vızıldamadan emziremde bende yatem.haden cok öpenzi cokta kıllatmayanzi..

valla bizde cok istiyoruz.antalya tarafına ikimizde hiç gitmedik?bakam napcez??bizden cemreyle tamere fırsat gelirse ne alaadelikafadulden

pööff ne kıllatırızz bee kaydirigubbakcemile3 denizide taşırırız haa :roflol: yaza tsunami tehlikesi var antalyada haberiniz olaa kaydirigubbakcemile3
antalyada en güzel sahil şeridi askeriyenin canım hihoyyyt polislerin falanda kampı var ama güzel değill karpuzkaldıran süperr a.s hem merkezdee çok beğenirsin bencee :dance:

leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: o maili cok mu aradın len manyak karı:mymeka: korktum len bu sattesenağlama:mymeka:kötükedihüso

Pu ha ha ha Len bana da bi arkadas atmis 13 kisiye gonder diyo benim msn de 13 kisi bile yok onceki adresime sapiklar dadandi bunu evlendikten sonra aldim herufle aram acilmasin diye kimseyi eklemedim bi siz varsiniz bide ailem bende size gonderdim napiim korkmadim ben ama

bana da yollayın leyyn çatladım meraktan klava:

merancım sen bana mail atmışın bacım şimdi gördüm :bbo:

bana da yollayın leyyn çatladım meraktan klava:

merancım sen bana mail atmışın bacım şimdi gördüm :bbo:

hmm yeni mii gördün bende görmüşsünde deyii yorumlarını bekliodum...neyse bi ara msnden görüşürüz yorumlarını yaparsın CADIARZU

Dbest senin msn adresin yok bende arti sabah yollarim sincik korkan sutun neyim kacar gece gece

yaw bişecik olmaz sabaha kadar çatlarım meraktan leyynnn
o mailden korkan onun gibi olsun lülülülülülü

celen ek gıda tarifleri konusunda yazdığıın çok hoşuma gitti yavrum eline sağlık Şeniz bi çırpıda açıklamış herşeyi :lepi: biz 3 aylıkken başladık ek gıdalara doktor tavsiyesi ilee a.s

dbest eylulun saclari ne guzel uzun yavv hemde gur masallah benim kizin 2 tel saci vardi oda doluluyo kel kaldi

dbest eylulun saclari ne guzel uzun yavv hemde gur masallah benim kizin 2 tel saci vardi oda doluluyo kel kaldi

heee saolasın leylacım öyledir benim kuzumun saçları ama bilmem dikkatini çekti mi tepede horoz ibiği gibi dikili durur saçları kaydirigubbakcemile3 ne sağa yatıyo ne sola kaydirigubbakcemile3
benim cadının her bişeyi orjinal yaw kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…