bu tiramusu tarifini detaylı alabilirmiyiz biara italyan usulu olsunsırnaşık şey
hakkat becerikli karısın vesselam
ay düğünlerde halay çekermiydiniz?oynamayı özledim beeeee sanki çocuklu olunca artk oynamam gibi gelio ama müziği duyunca atarım piste kendimi herhal
yaw adrianarda nerlerdee görmedim kızı yaw 1 haftadırr özledim haa :çok üzgünüm: onlarda gelceler ekimde galibaa ardayla tameride güreştircezzkaydirigubbakcemile3
celencim karpuzkaldıran çook güzell en güzel...sen daha önce geldin mii
kerem 20dk dır uyanmadığına göre gece uykusuna geçti heralde anası da babası da yatsın artık çok yoruo bu çocuk ya....eşim iş gitsem daha ii dio ya bütün gün ben ne uğraşıom gör diom bende
yarın 11de benim randevum 12de de keremin kaşif amcasıyla randevusu var öğleden sonra gelirim ben gelene kadar uslu uslu uyyun temam mı öpüldünüzzzzzzzzzzz
valla bizde cok istiyoruz.antalya tarafına ikimizde hiç gitmedik?bakam napcez??bizden cemreyle tamere fırsat gelirse ne alaadelikafadulden
yollayım da altına kaçır gece gecedelikafadulden
leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: o maili cok mu aradın len manyak karı:mymeka: korktum len bu sattesenağlama:mymeka:kötükedihüso
Pu ha ha ha Len bana da bi arkadas atmis 13 kisiye gonder diyo benim msn de 13 kisi bile yok onceki adresime sapiklar dadandi bunu evlendikten sonra aldim herufle aram acilmasin diye kimseyi eklemedim bi siz varsiniz bide ailem bende size gonderdim napiim korkmadim ben ama
gönder leylagönderde gece gece tırssın kafamçokkarıştı
puhahaha yollasanaaaa
bana da yollayın leyyn çatladım meraktanklava:
merancım sen bana mail atmışın bacım şimdi gördüm :bbo:
Pu ha ha ha Len bana da bi arkadas atmis 13 kisiye gonder diyo benim msn de 13 kisi bile yok onceki adresime sapiklar dadandi bunu evlendikten sonra aldim herufle aram acilmasin diye kimseyi eklemedim bi siz varsiniz bide ailem bende size gonderdim napiim korkmadim ben ama
Dbest senin msn adresin yok bende arti sabah yollarim sincik korkan sutun neyim kacar gece gece
yaw bişecik olmaz sabaha kadar çatlarım meraktan leyynnn
o mailden korkan onun gibi olsun lülülülülülü
hmm yeni mii gördün bende görmüşsünde deyii yorumlarını bekliodum...neyse bi ara msnden görüşürüz yorumlarını yaparsın CADIARZU
bende eklisin canım :içelim:Meran sna da yollmaismiyim yaa senini msn adresinde bende karisiklik oldu ben sende eklimiyim
hee ben de şimdi msn i açtım ama sen yoksun neyse yarın görüşürüz..
dbest eylulun saclari ne guzel uzun yavv hemde gur masallah benim kizin 2 tel saci vardi oda doluluyo kel kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?