2008 Ekim Anneleri

Kahvecii karuu sendende ancak kahveli pasta beklenir Gecen bende yaptim daha once hic yememistim tiramusu su yemekteyizdekiler yapip duruyo merak ettim tadini ama ben kekle degilde kedidiliyle yaptim guzel oldu ama ben labnesiz yaptim

pc başında değildim canlarım o yüzden merancımın geldiğini görmedim

ben de yaptım ondan bikaç kere, ama kremasında değişik bi koku oluyo sefmiyom ben..

dbest yavrus nettün lülü hala yapmadımı yaww CADIARZU

napim canım yaaa yavrum kaka yaptıııııııı :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ben de onunla uğraşıyodum işte temizledim, sonra oynaştık.. rahatladı yavrummm :asigim:

allahım kimseyi moksuz bırakmasınn kaydirigubbakcemile3

sen nettün haa internette neler okudun bakim yerimseniben

leylacım pastan çok güzel görünüyo cokacimcoook sen zaten becerüklü bi hatunsun belliiii :lepi:
sen de ne tarifler vardır heee delikafadulden

Ibolya muzlu rulo pastadan bahsediyoduya baktim ben resmide varmis ben ondan cok sik yaparim hatta ben onun kekini kakaolu yapiyom dilimleyince boyle goruntu sorer oluyo oylede dene ibosum benim heruf bayiliyo yas pasta turlerine haftada 2 kez mutlaka yas pasta yapmami istito yapmazssam kendi yapiyo ogrendi bende benim gibi yapiyo deluu heruf heryeri hop kaldiriyo amma

Hadi gozun aydin ins tekrarlamaz bizde hep oyle oluyodu ama bi kac gundur kendi yapiyo mok muhabbeti yaptik ibolya ofkelenecek yine

leylacım hangi tarif o ya nerden bakıcaz.. ibolya kaçtır bahsediyo merak ettim..

ben yemek yapmayı da yemeyi de çok severim cokacimcoook ama kociş çok yemek seçiyo klava: anlaşamadığımız tek konu bu sanırım.. o da hamur işi çok seviyo, çay olsun yanında tatlı-tuzlu ne olursa farketmez başka bişi istemez ona.. ama hiç sağlıklı değil tabi çok kızıyom klava: ancak kendi canım isterse yapıyom hamur işi kaydirigubbakcemile3

hadi gözün aydın olsuun :teytey: :teytey: :teytey: gel leyla halay çekioozz kaydirigubbakcemile

anacım azcık borsa kriz mirizz detaylıca bii baktım dünya borsasına ne oluo ne bitioo bi haberimiz olsuun yerimseniben birde astral seyahatı merak ediodum onu okudum astralcilerle sohbet ettimm bugün öyle takıldım işte...ayşe kulin okuodum 30 sayfa kadarda onu okudum...gün böyle geçti...2 çocukla bunları yaptım tabi yemek ev işide maşallahh deyinn haa

dün geceyarısı benimkininde canı pasta istedi gece 1 e gelioduu nerdeyse gitti ve aldıı yedik kaydirigubbakcemile3 Allahım adam aşerioo yaa laelaelaelaelae ben hamileyken beni özendirioduu iştee şimdii kebap olsa yerdik demii dioduu he diodum gece 3 hadii kebapçıya benimle birlikte o da kilo aldıııı kaydirigubbakcemile3

Teskur ederum senin incir tatlisi tarifinide deneyecem yedim ama hic yapmadim

evet canım dene çok güzel oluyo.. onu 1 bardak süt dökerek de yapıyolarmış ama ben sadece suyla yapıyom bence daha güzel oluyo cokacimcoook

burda yemek sitesi ismi vermek de yasak mı aceba :uhm: bilinen bi yemek sitesinde incirli tatlı tarifi görmüştüm ve denemiştim, inanılmaz güzel oluyo, ama bunun benim yazdığım tarifle ilgisi yok.. önce içinde ikuru incir ve ceviz olan kek pişiriyosun, onu kahve ile ıslatıyosun, üstüne de muhallebi yapıyosun.. eşim çok seviyodu bayadır yapmadım zaten incir delisiyiz yarın yapam bari.. cokacimcoook

Bu kk nin yemek tarifleri bolumu varya oranin kek pasta bolumunde muzlu rulo pasta ayrintili anlatimida var bak bi kolay yapimi biraz zaman aliyo

ülee dün oğluma nasar etceklerdi haaa Çok üzgünüm çoook nere girsemm ay ne tatlıı ne usluu ne güzel oturuoo koltuğunda falan dedilerrr bizimkide herkese gülücük atıoo kaydirigubbakcemile3 yarebbiimmm maşallah deyin dedim en son ay-yıldıza girdigimde yine seviolar çok tatlı fln diee ya hiiç sıkılmıoo koltukta dedi kısss ee yuh dediim yaa hangi mağazaya girdiysem aynı soruu bugün oğluma nazar değmezse birgün değmez dedim Çok üzgünüm çoook kızcağız nazar boncuğuu getirmiş oğluma taktı hemenn kaydirigubbakcemile3

ooo pasta börek muhabbetine dalmışınız
kıslar konu dışı bu işler bakın yine yicez zılgıtııı:roflol:yerimseniben
bu arada karnımu acıktırdınız yaww gidem de bi çiklata yiyem bari yoksam göğüslerim şişecek:roflol::roflol:

eveeet kuru incirli cevizli kek bende yapıyorum ve çok severüm kendüsülerinii kaydirigubbakcemile3 ama muhallebiliyi bilmiyorum eminim güzel oluyordur :dance:

ibolyaa cadısıı gel lenn napıoonn Şeniz
demek düzelttiniz arayıı hee :teytey: çok sevindim ulee :dance:

ibolyam geçmişi mi okuyosun napıyosun kocan naptıda gönlünü aldı de bakalım

haddinden fazla mıçmıştır sıpa :roflol: ara sıra benim sıpa da yapiy onu :teselli:

bu sıpalar daha ne kadar oynatcaklar acaba bizi, bugün benim sıpa da bi çığlık koparttı anammm sanırsınız canını acıttık bi yeri bişey oldu, ama ne bağırmak, şoka uğradık yaaa, elimizi ayağımıza dolaştırıyo, hoppala yapıyoz gezdiriyoz banamısın demiyo, annelik aynı zamanda mucitlikmiş, birden aklıma yusuf suresini dinletmek geldi, anam seninki bir sakin, bir relax, oovvvvv 1 saate yakın gayet sakin oturdu öyle dinledi, eller kollar kıpır kıpır tabi ama hiç vızıklamadı, karar verdim bundan sonra bol bol sure dinleticiym, tavsiye ederim anam sakinleştiriy

gecen senekı dogum gununde yaptım bu sene hoduk oldugu için yapmadım

bu pastanın yinik yerini kim yidi la :roflol:

bu ne ya ne slm alan var ne veren Çok üzgünüm çoook

bu aralar çok alıngan görüyorum seni yamuk bi duru m mu var yafrim CADIARZU

yok olm ne küscem :1closedeyes:

ii bıcı bıcılar keremee

burda bi tavır kokusu seziim noli la

mokunuz hayırlı olsun emzikcim kaydirigubbakcemile3

hea ben de bitter çikolatayı eritip üzerine dökmeyi düşündüydüm, bi de içine çikolata parcaları koyuuym dediydim, ya şindik ben bitter çikolatayı blenderde parçalatsam parça çikolata olarmı acaba :roflol: bi de leyla karısı şindik o kakaolu yapıom dediğinn içine ne kadar kakao koyon baam, bi de ne deyecem, dayımın hanımı geçenlerde aynı böle kek gibi yapmış, üzerine şekerli suyla ıslattı, onun üzerine de muzlu pudink, sonra ikinci katı kapadı, üzerine yine pudink, anam üstüne de pasta süsüylen bi süsledi, al saa pasta, çok basit yav bu şeyler, ama sanarsın çok uğraştın, bi de portakallı bi tatlı öğrenmiş, oktay ustaya bakıyom diyo kaydirigubbakcemile3 malzemelerini unuttum ama bööle hamuru su bardağıyla kesiyon üç tane hamuru birbirlerinin üzerine gelcek şekilde yan yana koyyon, sonra araya cevizli bi iç koyyon için içinde elma varmı hatırlamıyom bi sorucem kendisine, sonra efem rulo yapıyon, sonra boylamasına haşırt diye bıçakla kesiyon, kestiğin yer alta gelicekmiş, uçları bi güzel birleştiriyon, anam pişince gül şekli çıkıyo, ay ben bayıldım hayran kaldım, sonra da üzerinden tatlısını döküymüş, detaylı bilgiyi alınce size paylaşem anacım, hemi çok hafif bi tatlı hemi görüntü süperdi yani, ule bayramlarda tam ikramlık bişiy ha, önmüzdeki bayrama anama sölüyüm de ondan yapalım barik kaydirigubbakcemile3

bak anam bak çok güzel oliii, dün karılar geeberiyodu o pasta için :roflol: benden tarifini istediler bööle hayran hayran yiyolardı pastayı, gören de çok zahmet çektim sancek ama gayet basit bişiy hemi ben pasta neyin tariflerini özellikle öğreniyom artıkın, çünkü ileride böcüğüm annneeee doum günü pastası yapalım mum üflüecem anneeee dicek elimin altında bulunsun dimi kaydirigubbakcemile5

maşşşşşşşşşşşşşşalllllah :jeyyar:

Aman verme site adi felan ne olur ne olamaz

bu aralar çok alıngan görüyorum seni yamuk bi duru m mu var yafrim CADIARZU

burda bi tavır kokusu seziim noli la

maşşşşşşşşşşşşşşalllllah :jeyyar:

yok olm ya ne alıngan olcem ciddiyim ben alınan biri değilim her moka...hele her halttan nemde kapmam heeeeeç mi tanımadın mı olm benii :mymeka:
yazdım ule 1 saat olduu kimse bişi yazmıyy selam sabah yok noliyyy dedim yanii sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…