2008 Ekim Anneleri

hee bende cok merak ediom onu.hiç gelmedi ozamandan beri:çok üzgünüm:
bu sabah bnm cadıya sütüm ve pirinç unundan mama yaptım.benmari usulu ısıttım.ama cok kötüydü yaw:1no2: ptr pütürdü içi.bende ceyrek petibör ufaladım içine.yarım çanak yedi üstüne bide 45 dk beni emdilaelaelaelaelaeşimdide emio 1,30dan beri:çok üzgünüm:

kızlar bişiy sorcam bu bebe bisküvilerine ne zaman başlayabiliriz acaba :uhm:

4. ayda başlanıyo.. ben de sabırsızlıkla bekliyorum başlamayı

dün gece yavruya iyi geceler maması yedirdim üstüne emzirdim, 12 gibi uyudu 4 de uyandı emzirdim uyudu 7 de uyandı :1shok: ilk kez böle oluyo sanırsam keşke hep böle uyusa yaw :Saruboceq:

biberonlamııdelikafadulden

maşşalah
ama merak etmeyin zaten 6.aydaa düzenli gece uykuları olcak ve aralıksızz :lepi:

biberonlamııdelikafadulden

yok beeeeeeeee nerdeeeeeeeee

benim cadı emzik-biberon alırsa 40 yasin adadım kaydirigubbakcemile3 alcağını hiiiççç sanmıyom
kaşık kaşık götürmeyi biliyo cadııııı klava:
ama biberon verince ortalığı yıkıyo nasıl ağlıyo görsennnn delikafadulden

:lepi:kaydirigubbakcemile5:enbuyukkk:

ya şindik hani ben sütlerimi yuvaya bağışlayım diyodumya herkeşler yapma öyle diyo, ben yuvaya gidince ordaki görevlilere tembihliyim sadece erkek bebelere versinler kızlara vermesinler dicektim, ama o erkek bebenin küçük kız kardeşi olursa o da benim sıpanın süt kardeşi oluyomuş, yav kader bu ya olur da denk gelir birbilerini severler evlenmek isterler o zaman süt kardeşi olcekler, e ben bu durumu kontrol de edemem, ordaki görevliler belkim kızlara da vercekler, yani tehlikeli bi olay, ben de vazcaydım, yakınlarımda bi bebe olursa ona vercem, hatta benden 2 gün önce doğum yapan bi arkadaş vardı, ona sütün yetiyomu diye sorduydum, o da yetmiyo dediydi, bende al bende bi sürü süt var verem hayır olur bebeye dediydim, o da almadı, niye almıyon yav veremlimiyim ben diye gücendim hatta, o da dediki şindik senin oğlanla benim oğlan süt kardeşi olcekler, ilerde benim kız olursa o da süt kardeşi olcek, nikah düşmücek olur da birbirlerini severler bellimi olur dedi, ben de tırstım şindik vermiycem sütümü kimseye, acaba diyom bebe bisküvisiyle anne sütünü karıştırıp versem nasıl olar :uhm:

he leeen kaydirigubbakcemile5 bayılodum sıdıka yaa kaydirigubbakcemile3

onlar hafta sonu da zile kimin bastığını tahmin ediyolardı hatırlıyonmu, iddiaya giriyolardı ailecek, bi de onun gıcık bi abisi vardı, karete yapıyodu sanırsam, bi de onun bi hocası vardı, hocasının da manyak bi ev sahibi vardı, çok komik diziydi yav :roflol:

evet canım benim cadı da biberon almıyo ya, fazla sütümü sağıp süt stoklamıştım dondurucuya, ben de haftaya onları bisküvi ile vermeye başlıcam :lepi:

petibör verme canım bebe bisküvisi ver daha besleyici yumurta varr içinde.... kaydirigubbakcemile5

bizde nerdeyse biberonla pek bişe yememeye başladık...sadece sabah mamasını içior biberonla onada 5-6 tane biskivü sonra hep kaşık mamaları çorbalar yoğurt meyve püresi yiyoruz.... dün gece 2 de mesela kaşık maması yaptım milupanın gece 2 den sabah 9 a kadar uyudu zorla uyandırdım sıpancanıı...daha sonra yumurtalı tereyağlıı peynirli kahvaltısını yaptırdım azcık oynaşştıık yine uyudu birazdan uyandırcam çorbasını yedircem :lepi:

ohhhh maşallah yarasın tamereeee

meran bizi de besleeeeeeeeee :lepi: :lepi:

ya o pirinç unu ööle pütürlü kalınca bende mecbur petibör ufaladım.bebe bisküvisi lazım olmaz daha die almamıstık.ama lazım oluomus

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: he len ii hatırladın walla kaydirigubbakcemile3
o 6. ay çabuk gelse fena olmucak :çok üzgünüm: benim sıpa bu gece abartısız 10 defa uyandı yaaaaaaa senağlama

geçerrr geçerrr bak 3,5 olmuşsunuz bilenemm :lepi:

hadii ii geceler anacım
kaşif amca doktor herhaldee demi kaydirigubbakcemile3 ii haberlerle gel inş. :Saruboceq:
evet dr amcamız oluo çok sakin bi adam çok sevioz onu
kızlar bişiy sorcam bu bebe bisküvilerine ne zaman başlayabiliriz acaba :uhm:
4.aydan itibaren şekerim

aynen biberonları bağışlayım bende biyere hayrımız olsun:roflol:
özlem geldinmi doktordan len??

geldim anam dr dan anlatayım bizim keroş 67cm, 7550gr,43cm baş çevremiz olmuş yememesine göre iyi sevindim valla dr amcamız bi liste verdi ek gıda için onu yazarım biara....
keremden önce ben de gittim doktoruma şu smear testini gösterdim bu testler yanıltıcı olabilio bidaha detaylı yapalım dedi 10gün sonra ona bakcak enfeksiyon falan da değilmiş çok nadir görülen bişey dedi ya canım sıkıldı kötü çıkarsa parça alıncakmış uyutcaz seni öle alcaz dedi...bunun bi nedeni yok çok nadir görülen bişey dedi yani ilişki sipral siğil vs hiç bişey neden değil buna dedi eşim de üzülüodu benden mi bulaştı benim yüzümden mi oldu dieCADIARZU

ohhhh maşallah yarasın tamereeee

meran bizi de besleeeeeeeeee :lepi: :lepi:
sğğl teyzesii :lepi: azcık tecrübe önemliii yaww nisanda şaşırıodum ne yapcam ne etcem tamerde elim ayağıma dolaşmadan yapıooom kaydirigubbakcemile3 birde nisanda mutfak labaruvar gibiydii yemezdi de :çok üzgünüm: yap dök yap dökk şimdii tamer yio çok şükürr yesin yaa walla bıktım yemeyen çocuk zor yaa kafamçokkarıştı
özlem geldinmi doktordan len??
güzel haberlerle gelir inş. :Saruboceq: 12 deydi randevusu
ya o pirinç unu ööle pütürlü kalınca bende mecbur petibör ufaladım.bebe bisküvisi lazım olmaz daha die almamıstık.ama lazım oluomus

lazım olmaz die değil siz yersiniz die almamışsınızdıırr kaydirigubbakcemile3 tamere mama yaparken bende atırorum 1-2 tane çok severimde bebe bisküvisinii kaydirigubbakcemile3

kerem çok hareketli sakinleştirici bişey yok mu dedik dr a güldü zeki çocuklar hareketli olur ne güsel işte dedi dişlerimize baktı şuan patlayacak bi inci görünmüo ama detinox jel yazdı kaşıntı için
önümüzdeki ay hemogram testi istedi düşük çıkarsa demir damlası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…