hee bende cok merak ediom onu.hiç gelmedi ozamandan beri:çok üzgünüm:celen ben en çok kajoyuu merak ediyorum yaww nettü aceba kızcağız çok morali bozuktu en son geldiğinde ayrılmayı düşünüyorum demişti hatırlıyormusun :çok üzgünüm: kocası doktordu hattaa değil mi fisfisfis
kızlar bişiy sorcam bu bebe bisküvilerine ne zaman başlayabiliriz acaba :uhm:
o karının bi de sakar kızı vardı herşeyi kırıp döküyodu :roflol::roflol:
4. ayda başlanıyo.. ben de sabırsızlıkla bekliyorum başlamayı
dün gece yavruya iyi geceler maması yedirdim üstüne emzirdim, 12 gibi uyudu 4 de uyandı emzirdim uyudu 7 de uyandı :1shok: ilk kez böle oluyo sanırsam keşke hep böle uyusa yaw :Saruboceq:
dün gece yavruya iyi geceler maması yedirdim üstüne emzirdim, 12 gibi uyudu 4 de uyandı emzirdim uyudu 7 de uyandı :1shok: ilk kez böle oluyo sanırsam keşke hep böle uyusa yaw :Saruboceq:
biberonlamııdelikafadulden
yok beeeeeeeee nerdeeeeeeeee
benim cadı emzik-biberon alırsa 40 yasin adadım kaydirigubbakcemile3 alcağını hiiiççç sanmıyom
kaşık kaşık götürmeyi biliyo cadıııııklava:
ama biberon verince ortalığı yıkıyo nasıl ağlıyo görsennnn delikafadulden
he leeen kaydirigubbakcemile5 bayılodum sıdıka yaa kaydirigubbakcemile3
maşşalah
ama merak etmeyin zaten 6.aydaa düzenli gece uykuları olcak ve aralıksızz :lepi:
ya şindik hani ben sütlerimi yuvaya bağışlayım diyodumya herkeşler yapma öyle diyo, ben yuvaya gidince ordaki görevlilere tembihliyim sadece erkek bebelere versinler kızlara vermesinler dicektim, ama o erkek bebenin küçük kız kardeşi olursa o da benim sıpanın süt kardeşi oluyomuş, yav kader bu ya olur da denk gelir birbilerini severler evlenmek isterler o zaman süt kardeşi olcekler, e ben bu durumu kontrol de edemem, ordaki görevliler belkim kızlara da vercekler, yani tehlikeli bi olay, ben de vazcaydım, yakınlarımda bi bebe olursa ona vercem, hatta benden 2 gün önce doğum yapan bi arkadaş vardı, ona sütün yetiyomu diye sorduydum, o da yetmiyo dediydi, bende al bende bi sürü süt var verem hayır olur bebeye dediydim, o da almadı, niye almıyon yav veremlimiyim ben diye gücendim hatta, o da dediki şindik senin oğlanla benim oğlan süt kardeşi olcekler, ilerde benim kız olursa o da süt kardeşi olcek, nikah düşmücek olur da birbirlerini severler bellimi olur dedi, ben de tırstım şindik vermiycem sütümü kimseye, acaba diyom bebe bisküvisiyle anne sütünü karıştırıp versem nasıl olar :uhm:
petibör verme canım bebe bisküvisi ver daha besleyici yumurta varr içinde.... kaydirigubbakcemile5hee bende cok merak ediom onu.hiç gelmedi ozamandan beri:çok üzgünüm:
bu sabah bnm cadıya sütüm ve pirinç unundan mama yaptım.benmari usulu ısıttım.ama cok kötüydü yaw:1no2: ptr pütürdü içi.bende ceyrek petibör ufaladım içine.yarım çanak yedi üstüne bide 45 dk beni emdilaelaelaelaelaeşimdide emio 1,30dan beri:çok üzgünüm:
benim cadı emzik-biberon alırsa 40 yasin adadım kaydirigubbakcemile3 alcağını hiiiççç sanmıyom
petibör verme canım bebe bisküvisi ver daha besleyici yumurta varr içinde.... kaydirigubbakcemile5
bizde nerdeyse biberonla pek bişe yememeye başladık...sadece sabah mamasını içior biberonla onada 5-6 tane biskivü sonra hep kaşık mamaları çorbalar yoğurt meyve püresi yiyoruz.... dün gece 2 de mesela kaşık maması yaptım milupanın gece 2 den sabah 9 a kadar uyudu zorla uyandırdım sıpancanıı...daha sonra yumurtalı tereyağlıı peynirli kahvaltısını yaptırdım azcık oynaşştıık yine uyudu birazdan uyandırcam çorbasını yedircem :lepi:
petibör verme canım bebe bisküvisi ver daha besleyici yumurta varr içinde.... kaydirigubbakcemile5
bizde nerdeyse biberonla pek bişe yememeye başladık...sadece sabah mamasını içior biberonla onada 5-6 tane biskivü sonra hep kaşık mamaları çorbalar yoğurt meyve püresi yiyoruz.... dün gece 2 de mesela kaşık maması yaptım milupanın gece 2 den sabah 9 a kadar uyudu zorla uyandırdım sıpancanıı...daha sonra yumurtalı tereyağlıı peynirli kahvaltısını yaptırdım azcık oynaşştıık yine uyudu birazdan uyandırcam çorbasını yedircem :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: he len ii hatırladın walla kaydirigubbakcemile3onlar hafta sonu da zile kimin bastığını tahmin ediyolardı hatırlıyonmu, iddiaya giriyolardı ailecek, bi de onun gıcık bi abisi vardı, karete yapıyodu sanırsam, bi de onun bi hocası vardı, hocasının da manyak bi ev sahibi vardı, çok komik diziydi yav :roflol:
o 6. ay çabuk gelse fena olmucak :çok üzgünüm: benim sıpa bu gece abartısız 10 defa uyandı yaaaaaaa senağlama
evet dr amcamız oluo çok sakin bi adam çok sevioz onuhadii ii geceler anacım
kaşif amca doktor herhaldee demi kaydirigubbakcemile3 ii haberlerle gel inş. :Saruboceq:
4.aydan itibaren şekerimkızlar bişiy sorcam bu bebe bisküvilerine ne zaman başlayabiliriz acaba :uhm:
özlem geldinmi doktordan len??
sğğl teyzesii :lepi: azcık tecrübe önemliii yaww nisanda şaşırıodum ne yapcam ne etcem tamerde elim ayağıma dolaşmadan yapıooom kaydirigubbakcemile3 birde nisanda mutfak labaruvar gibiydii yemezdi de :çok üzgünüm: yap dök yap dökk şimdii tamer yio çok şükürr yesin yaa walla bıktım yemeyen çocuk zor yaa kafamçokkarıştıohhhh maşallah yarasın tamereeee
meran bizi de besleeeeeeeeee :lepi: :lepi:
güzel haberlerle gelir inş. :Saruboceq: 12 deydi randevusuözlem geldinmi doktordan len??
ya o pirinç unu ööle pütürlü kalınca bende mecbur petibör ufaladım.bebe bisküvisi lazım olmaz daha die almamıstık.ama lazım oluomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?