heee saolasın leylacım öyledir benim kuzumun saçları ama bilmem dikkatini çekti mi tepede horoz ibiği gibi dikili durur saçları kaydirigubbakcemile3 ne sağa yatıyo ne sola kaydirigubbakcemile3
benim cadının her bişeyi orjinal yaw kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyom kızlar hepinize iyi gecelerrr
Kizlar zambak nerelerde biyere felan mi gidecekti
yaamurankarada yok dimi nezamandır?:uhm:
slm yavruslar nettünüz bende bii bakiim dedim çıkcam
evet yağmur ankarada yok :uhm:
aynen canım benim de geçende öyle oldu baya bi ümitlendim regl olcam deyü ama ben de hala olmadım delikafadulden
bayılıyom seni kızdırmaya leyyynnn gel öpüjemmmm Şeniz
bubasıı kızııo ısırıncaa kötükedihüso görmediği yerde sıkıştırıp ısırırım delikafadulden
ii len sevindim walla devam etsin böyle inş...hem len sen hoppla almayalım dion bana pipişleri sıkışmasın yavruların deyii sen nie kanguru kullanıom lenn :mymeka: ben kanguru bilenem almamıştıım erkekler için iyi değil diee CADIARZU
hııhıı benimkide önce ağrılı olmuştuu....sonra regl olduum ii oldu...şimdi düzenli oluyorum :dance:
hadiii ya sevioo demek cemre suuyuuu :dance: gelin len ben önceden karpuzkaldıranın karşısında oturuordum ama şimdide evim yakın sayılırr :teytey: yazın denk gelirsek ne güzel olurr yüzdürürüz cemreyle tameri kaydirigubbakcemile3
yaw adrianarda nerlerdee görmedim kızı yaw 1 haftadırr özledim haa :çok üzgünüm: onlarda gelceler ekimde galibaa ardayla tameride güreştircezzkaydirigubbakcemile3
celencim karpuzkaldıran çook güzell en güzel...sen daha önce geldin mii
ayy dbest benim ki yine kaka yapti uyuttum besigine koyuyodum baktim bi koku var actimki altini anam bu defada yanindan cikmis geri bastan degistirdim uff daha yeni banyo yaptirdim sildim artik aman yapsinda tek ne guzel uyuuttuydum alti acilinca geri acti gozunu bocuk bocuk bakiyoo bana
pişt turizimci gelmedinmi daha len gelince nettiniz anlat baam merak ettim ,,kerem 20dk dır uyanmadığına göre gece uykusuna geçti heralde anası da babası da yatsın artık çok yoruo bu çocuk ya....eşim iş gitsem daha ii dio ya bütün gün ben ne uğraşıom gör diom bende
yarın 11de benim randevum 12de de keremin kaşif amcasıyla randevusu var öğleden sonra gelirim ben gelene kadar uslu uslu uyyun temam mı öpüldünüzzzzzzzzzzz
tiramisu hazır anacım ben pişirio işte ben yapmış oluyorum :lepi:
halay çekerim diskoyada gideriim delüü gibüün dans ederimm....2 çocuk annesiyim şimdide gübeğimii sallaya sallayaa dans ederim kaydirigubbakcemile3 çocukluu olunca noluyomuş kii len :teytey: atecen tabi kendünüü pistleree heyytt :teytey:
pööff ne kıllatırızz bee kaydirigubbakcemile3 denizide taşırırız haa :roflol: yaza tsunami tehlikesi var antalyada haberiniz olaa kaydirigubbakcemile3
antalyada en güzel sahil şeridi askeriyenin canım hihoyyyt polislerin falanda kampı var ama güzel değill karpuzkaldıran süperr a.s hem merkezdee çok beğenirsin bencee :dance:
günaydınnn yoğunluktan dolayı 4 güncük siteye giremedim ana sayfa değişmiş hiç kullanmadan buraya geldim nasıl ana sayfa güzel mi kızlar
yaamurankarada yok dimi nezamandır?:uhm:
celen ben en çok kajoyuu merak ediyorum yaww nettü aceba kızcağız çok morali bozuktu en son geldiğinde ayrılmayı düşünüyorum demişti hatırlıyormusun :çok üzgünüm: kocası doktordu hattaa değil mi fisfisfis
Ne yapalim yavruss sene ettun bende temizlik yapiyodum evi hop kaldirdim dinlenmek icin ara ara oturup buraya bakiyom
Ben yokum ya dokuldunuz lemii cok killatmayin vururum hepinizi opt ben kactim byy len ibolyayla dbest garusu arkamdan konusmayin oldumu canlarim
hee ii etmişsin ben seviom evi hop kaldırmayıı heryer miss gibin olurr ohh :dance: bende oğluma çorba yapcam çıkcam şimdii...
yaw bi dizi vardı sıdıka dieee hatırlıon muu orda bi karıı vardıı heeç oturmuoduu sıdıkalarda ocakta yemeğim var deip duruoduu kaydirigubbakcemile3 benimkide öyle oluyoo oğluma çurba yapcem deip çıkıoom kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?