2008 Ekim Anneleri

Aaaa bende sen bilerek oyle diktin sacini samistim kendiliginden mi oyle

günaydınnn yoğunluktan dolayı 4 güncük siteye giremedim ana sayfa değişmiş hiç kullanmadan buraya geldim nasıl ana sayfa güzel mi kızlar

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
celen35
halilo naber anam en vefalı ekimci senmişin valla tbrk ederimŞeniz

celen ben en çok kajoyuu merak ediyorum yaww nettü aceba kızcağız çok morali bozuktu en son geldiğinde ayrılmayı düşünüyorum demişti hatırlıyormusun :çok üzgünüm: kocası doktordu hattaa değil mi fisfisfis

aynen canım benim de geçende öyle oldu baya bi ümitlendim regl olcam deyü ama ben de hala olmadım delikafadulden

bayılıyom seni kızdırmaya leyyynnn gel öpüjemmmm Şeniz

kes len :mymeka:

len onu ayda alemde çarşıya çıkarkene kullanıyom, olm bizim sizin gibi arabamız mı var, belediye otübüslerinde gidip geliyoz, sıpayı neremde taşıyım, mecburen kanguruya bindiriom, varsa bi fikrin süle yane

harbiden ya nerde ki bu karı :uhm: belkim de akrabalarıyla fingirdeşiyodur, alamanyaya dönünce konuşamam deyi onlarla takılıyodur, yakında damlar buraya

karışma olm toptan mıçıyo çocuk kaydirigubbakcemile3

pişt turizimci gelmedinmi daha len gelince nettiniz anlat baam merak ettim ,,

ben eskiden beri hiç oynayamam düğünlerde tümbeklerde, zorla kaldırırdı arkadaşlar ben kaçarım, utanıyom herkeşin içinde oynamaya ya

ben oraya gelsem denizin suyu tükenirdi herhal, cumburlop bi atlarmışım denize, olan su şehre yayılırmış abooooo :roflol:

günaydınnn yoğunluktan dolayı 4 güncük siteye giremedim ana sayfa değişmiş hiç kullanmadan buraya geldim nasıl ana sayfa güzel mi kızlar

valla ben direk foruma tıkladığım içün ana sayfaylan pek ilgilenmiiim, ama ben sevmedim orcinali kaçmış sankim :1closedeyes:

yaamurankarada yok dimi nezamandır?:uhm:

harbiden nerelere kaybolduki o karı :uhm:

evet evet o da yok nerde acaba bu karılar :uhm:

Ben yokum ya dokuldunuz lemii cok killatmayin vururum hepinizi opt ben kactim byy len ibolyayla dbest garusu arkamdan konusmayin oldumu canlarim

merhaba kızlarrrr hihoyyyt nasılsınız bakimmm

leylacım evet benim kızın saçları kendiliğinden öyle, ne sağa yatıyo ne sola.. ortada dikiliyo öle kaydirigubbakcemile3 ama çok yakışıyooooo :asigim:

Ne yapalim yavruss sene ettun bende temizlik yapiyodum evi hop kaldirdim dinlenmek icin ara ara oturup buraya bakiyom

hee ii etmişsin ben seviom evi hop kaldırmayıı heryer miss gibin olurr ohh :dance: bende oğluma çorba yapcam çıkcam şimdii...
yaw bi dizi vardı sıdıka dieee hatırlıon muu orda bi karıı vardıı heeç oturmuoduu sıdıkalarda ocakta yemeğim var deip duruoduu kaydirigubbakcemile3 benimkide öyle oluyoo oğluma çurba yapcem deip çıkıoom kaydirigubbakcemile3

milupaya mail attıydım baa ürünlerinden ve beslenme kitapcığından göndereceklerini söylediler ayyyyyyyyyyyy deniyim du bakim, olmassa fazlasını ben yirim, celenden ne eksiğim var :roflol:

o karının bi de sakar kızı vardı herşeyi kırıp döküyodu :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…