ben çıkıom oğluşu doyurayıım gelirim herhall :dance:
dün geceyarısı benimkininde canı pasta istedi gece 1 e gelioduu nerdeyse gitti ve aldıı yedik kaydirigubbakcemile3 Allahım adam aşerioo yaa laelaelaelaelae ben hamileyken beni özendirioduu iştee şimdii kebap olsa yerdik demii dioduu he diodum gece 3 hadii kebapçıya benimle birlikte o da kilo aldıııı kaydirigubbakcemile3
ülee dün oğluma nasar etceklerdi haaa Çok üzgünüm çoook nere girsemm ay ne tatlıı ne usluu ne güzel oturuoo koltuğunda falan dedilerrr bizimkide herkese gülücük atıoo kaydirigubbakcemile3 yarebbiimmm maşallah deyin dedim en son ay-yıldıza girdigimde yine seviolar çok tatlı fln diee ya hiiç sıkılmıoo koltukta dedi kısss ee yuh dediim yaa hangi mağazaya girdiysem aynı soruu bugün oğluma nazar değmezse birgün değmez dedim Çok üzgünüm çoook kızcağız nazar boncuğuu getirmiş oğluma taktı hemenn kaydirigubbakcemile3
ooo pasta börek muhabbetine dalmışınız
kıslar konu dışı bu işler bakın yine yicez zılgıtııı:roflol:yerimseniben
bu arada karnımu acıktırdınız yaww gidem de bi çiklata yiyem bari yoksam göğüslerim şişecek:roflol::roflol:
ibolyaa cadısıı gel lenn napıoonn Şeniz
demek düzelttiniz arayıı hee :teytey: çok sevindim ulee :dance:
ibolyam geçmişi mi okuyosun napıyosun kocan naptıda gönlünü aldı de bakalım
yok olm ya ne alıngan olcem ciddiyim ben alınan biri değilim her moka...hele her halttan nemde kapmam heeeeeç mi tanımadın mı olm benii :mymeka:
yazdım ule 1 saat olduu kimse bişi yazmıyy selam sabah yok noliyyy dedim yanii sengözlerimebaksanab
Ibolya ben o gul tatlisini yapiyom ama portakalsiz sadece 2 bardak yag 1bardak yogurt kabartma tozu bu kadar aldigi kadar unla hamur yapiyom senin dedgin gibi gul yapiyom arasina findik uzerine serbet cok hafif bi serbetli tatli hatt bu gida boyasindan hamurun birazi karistirdim denemek icin yaptim kirmizi gul oldu goruntu super ama rengi cok boyuyo diye hepsini yapmadim
Ibolya ben o gul tatlisini yapiyom ama portakalsiz sadece 2 bardak yag 1bardak yogurt kabartma tozu bu kadar aldigi kadar unla hamur yapiyom senin dedgin gibi gul yapiyom arasina findik uzerine serbet cok hafif bi serbetli tatli hatt bu gida boyasindan hamurun birazi karistirdim denemek icin yaptim kirmizi gul oldu goruntu super ama rengi cok boyuyo diye hepsini yapmadim
yes anam kolaycana yaptum kolaycana yedüüm:jeyyar:cokacimcoookkızz celen çok güzel görünüyor canım çekti valla.bende kek yaptım bugün havuçlu cevizli.yarında elmalı pasta yapayım bar.ben yuvarlak yapıyorum o çok oyalıyor böylesi daha çabul olur demiiii
20 günlk yazlık 10 günlük kıslık iznimiz var:lepi:şanslı karuuuu inş güsel bi tatil olur değişiklik olur valla eşinin de izni varsa değerlendir
valla dbestin verdiği tarfte üstü kızarana kadar diişutarafagittipu ahahaha elmalı puacaa b kızarmayacaktı normalde:icecream:
anam bu yer yalıkavaktaymıs.ama antalyada karpuzkaldıran kampı var.aslında bu sene orayı istioduk bakam rüzzgar bizi nereye fıydırcekcelen tatil çıkmış haa hihoyyyt kıızz antalyaa gelsenizee :teytey: ay ne güzel olurr yaa :dance:
Kizlar yav benim belim ve karnim ara ara boyle adet sancisi gibi agriyp duruyo ama bisey yok anlamadim adet olanlar sizde adet olmadan once boyle agri olmusmuydu bende cok sancili olurum yavv bide dogum yapinca gecer demislerdi
ay leylacım ya anlatsana ben çok merak ettim yaa ibolyanın anlattığından heçbişey annamadım lülülülülülü
Kizlar yav benim belim ve karnim ara ara boyle adet sancisi gibi agriyp duruyo ama bisey yok anlamadim adet olanlar sizde adet olmadan once boyle agri olmusmuydu bende cok sancili olurum yavv bide dogum yapinca gecer demislerdi
bende olmii ama bilmemki
daha sölersem noluyum :dilcikar:
bu arada ben gidiiim uykum var uyuycem sıpa bug ün erken yattı fırsatı değerlendiriym hayde ben gidiyom anacım beni özleyin baaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy :a015:
ay leylacım ya anlatsana ben çok merak ettim yaa ibolyanın anlattığından heçbişey annamadım lülülülülülü
leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: o maili cok mu aradın len manyak karı:mymeka: korktum len bu sattesenağlama:mymeka:kötükedihüso
bubasıı kızııo ısırıncaa kötükedihüso görmediği yerde sıkıştırıp ısırırım delikafaduldentmm canım doyur oğluşunu bakalım bizim yerimize de bacaklarından ısır cokacimcoook
ii len sevindim walla devam etsin böyle inş...hem len sen hoppla almayalım dion bana pipişleri sıkışmasın yavruların deyii sen nie kanguru kullanıom lenn :mymeka: ben kanguru bilenem almamıştıım erkekler için iyi değil diee CADIARZUohaaaaaa benim mıymıntıya elli sene yemek verme baanamısın demez ne boazlı kocalarınız var be :roflol:
maşallah yaa duruyo demek ha, benim sıpa bu aralar azgınlaştı, kangurusuna koyup bir iki kere dışarı çıktıydım, sıpa cıyak cıyak bağırıyo, ağzına emziğini tıkıştırıp iraz sakinleştiriyom sonra yine başlıyo, yandık yaaa kafamçokkarıştı
şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ivet
bilmem ki daha anlayışlı oldu sankim :uhm:CADIARZU
e belkim geçmişi okuyodu millet ne acele ediyon yav
hııhıı benimkide önce ağrılı olmuştuu....sonra regl olduum ii oldu...şimdi düzenli oluyorum :dance:Kizlar yav benim belim ve karnim ara ara boyle adet sancisi gibi agriyp duruyo ama bisey yok anlamadim adet olanlar sizde adet olmadan once boyle agri olmusmuydu bende cok sancili olurum yavv bide dogum yapinca gecer demislerdi
ben geldümcok yorgunuuummirmirmirmir cemre cadısını yıkadık.karı sudan cıkınca dellenio yaaÇok üzgünüm çoook bi ağlıo aman aman.şimdi suda ayaklarını cırpmasını öörendi.üstümüz basımız su içinde kalıo.kendininde suratına geliokaydirigubbakcemile3 ama nasıl vuruo ayaklarını bi görsenizkaydirigubbakcemile3
anam bu yer yalıkavaktaymıs.ama antalyada karpuzkaldıran kampı var.aslında bu sene orayı istioduk bakam rüzzgar bizi nereye fıydırcek
pastan çok güzel olmuşş becerüklüü karuu :jeyyar: gıda boyasıı öle yapıomuşş yaww ben hiç kullanmadım hoşş hiç yaş pastada yapmadım zaten kaydirigubbakcemile3 tiramisu yaparım çok güzel olur yaş pasta gibin ama kayfeliibu pakettekiler varya onlardan alıyorum sadece kekini pişirip içindeki krema tozuna labne ekliosun hem pratik hem süper oluyoo cokacimcoook
hadi gözün aydın olsuun :teytey: :teytey: :teytey: gel leyla halay çekioozz kaydirigubbakcemile
anacım azcık borsa kriz mirizz detaylıca bii baktım dünya borsasına ne oluo ne bitioo bi haberimiz olsuun yerimseniben birde astral seyahatı merak ediodum onu okudum astralcilerle sohbet ettimm bugün öyle takıldım işte...ayşe kulin okuodum 30 sayfa kadarda onu okudum...gün böyle geçti...2 çocukla bunları yaptım tabi yemek ev işide maşallahh deyinn haa
ay düğünlerde halay çekermiydiniz?oynamayı özledim beeeee sanki çocuklu olunca artk oynamam gibi gelio ama müziği duyunca atarım piste kendimi herhalhadi gözün aydın olsuun :teytey: :teytey: :teytey: gel leyla halay çekioozz kaydirigubbakcemile
Geldim geldim yer acin bana da heydee:teytey: tey yey :teytey: hop hop
dün geceyarısı benimkininde canı pasta istedi gece 1 e gelioduu nerdeyse gitti ve aldıı yedik kaydirigubbakcemile3 Allahım adam aşerioo yaa laelaelaelaelae ben hamileyken beni özendirioduu iştee şimdii kebap olsa yerdik demii dioduu he diodum gece 3 hadii kebapçıya benimle birlikte o da kilo aldıııı kaydirigubbakcemile3
bizimki yatmadan önce asla bişey yemez şimdi süt içiodum ona da doldurdum yanında da şu büyük albenilerden koydum tv izliodu götürdüm hayatım yiyemiycem dedi al kafasına çal yani ben ikimizinkini de yedimdelikafadulden
ewet canım kaç aydr olmadığın için artçı depremleri yaşıosun büyük deprem gelir yakındakafamçokkarıştıKizlar yav benim belim ve karnim ara ara boyle adet sancisi gibi agriyp duruyo ama bisey yok anlamadim adet olanlar sizde adet olmadan once boyle agri olmusmuydu bende cok sancili olurum yavv bide dogum yapinca gecer demislerdi
ööff cok köt midem bulanıo haakafamçokkarıştı yaparken o bütün margarini ezmek cok kötü etkiledi beni.bide 4 tane üstüste yiyince sanki o margarini catallamısım gibi hissettimkafamçokkarıştı pöööfff napsam:uhm: çivi çiviyi söker diip bi tane dahamı yesemcokacimcoookdelikafadulden
patlayana ye kızzzz kim tutar seni
ben direk sildim sıkıysa silin yazıodu inanmam öle şeylerelaelaelaelaelaeleylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: o maili cok mu aradın len manyak karı:mymeka: korktum len bu sattesenağlama:mymeka:kötükedihüso
hangi mail leynnn bize de gönderinnn
yollayım da altına kaçır gece gecedelikafadulden
hangi mail leynnn bize de gönderinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?