2008 Ekim Anneleri

Ibolya ben o gul tatlisini yapiyom ama portakalsiz sadece 2 bardak yag 1bardak yogurt kabartma tozu bu kadar aldigi kadar unla hamur yapiyom senin dedgin gibi gul yapiyom arasina findik uzerine serbet cok hafif bi serbetli tatli hatt bu gida boyasindan hamurun birazi karistirdim denemek icin yaptim kirmizi gul oldu goruntu super ama rengi cok boyuyo diye hepsini yapmadim

ohaaaaaa benim mıymıntıya elli sene yemek verme baanamısın demez ne boazlı kocalarınız var be :roflol:

maşallah yaa duruyo demek ha, benim sıpa bu aralar azgınlaştı, kangurusuna koyup bir iki kere dışarı çıktıydım, sıpa cıyak cıyak bağırıyo, ağzına emziğini tıkıştırıp iraz sakinleştiriyom sonra yine başlıyo, yandık yaaa kafamçokkarıştı

şişmiştir şişeceği kadar daha ne şişcek be :roflol: bu arada ben de 10lu bişi yidim ama sülemem, çok datluydu :jeyyar:

ibolyaa cadısıı gel lenn napıoonn Şeniz
demek düzelttiniz arayıı hee :teytey: çok sevindim ulee :dance:

şeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ivet

ibolyam geçmişi mi okuyosun napıyosun kocan naptıda gönlünü aldı de bakalım

bilmem ki daha anlayışlı oldu sankim :uhm:CADIARZU

e belkim geçmişi okuyodu millet ne acele ediyon yav

ay leylacım ya anlatsana ben çok merak ettim yaa ibolyanın anlattığından heçbişey annamadım lülülülülülü

Kizlar yav benim belim ve karnim ara ara boyle adet sancisi gibi agriyp duruyo ama bisey yok anlamadim adet olanlar sizde adet olmadan once boyle agri olmusmuydu bende cok sancili olurum yavv bide dogum yapinca gecer demislerdi

yağı çok fazla diilmi yaaaaaaaaa

ben geldüm cok yorgunuuummirmirmirmir cemre cadısını yıkadık.karı sudan cıkınca dellenio yaaÇok üzgünüm çoook bi ağlıo aman aman.şimdi suda ayaklarını cırpmasını öörendi.üstümüz basımız su içinde kalıo.kendininde suratına geliokaydirigubbakcemile3 ama nasıl vuruo ayaklarını bi görsenizkaydirigubbakcemile3

kızz celen çok güzel görünüyor canım çekti valla.bende kek yaptım bugün havuçlu cevizli.yarında elmalı pasta yapayım bar.ben yuvarlak yapıyorum o çok oyalıyor böylesi daha çabul olur demiiii
yes anam kolaycana yaptum kolaycana yedüüm:jeyyar:cokacimcoook
şanslı karuuuu inş güsel bi tatil olur değişiklik olur valla eşinin de izni varsa değerlendir
20 günlk yazlık 10 günlük kıslık iznimiz var:lepi:
pu ahahaha elmalı puacaa b kızarmayacaktı normalde:icecream:
valla dbestin verdiği tarfte üstü kızarana kadar diişutarafagitti
celen tatil çıkmış haa hihoyyyt kıızz antalyaa gelsenizee :teytey: ay ne güzel olurr yaa :dance:
anam bu yer yalıkavaktaymıs.ama antalyada karpuzkaldıran kampı var.aslında bu sene orayı istioduk bakam rüzzgar bizi nereye fıydırcek

Kizlar yav benim belim ve karnim ara ara boyle adet sancisi gibi agriyp duruyo ama bisey yok anlamadim adet olanlar sizde adet olmadan once boyle agri olmusmuydu bende cok sancili olurum yavv bide dogum yapinca gecer demislerdi

bende olmii ama bilmemki

ay leylacım ya anlatsana ben çok merak ettim yaa ibolyanın anlattığından heçbişey annamadım lülülülülülü

daha sölersem noluyum :dilcikar:

bu arada ben gidiiim uykum var uyuycem sıpa bug ün erken yattı fırsatı değerlendiriym hayde ben gidiyom anacım beni özleyin baaaaaaaaaaaaaaaaaayyyy :a015:

aynen canım benim de geçende öyle oldu baya bi ümitlendim regl olcam deyü ama ben de hala olmadım delikafadulden

bayılıyom seni kızdırmaya leyyynnn gel öpüjemmmm Şeniz

ööff cok köt midem bulanıo haakafamçokkarıştı yaparken o bütün margarini ezmek cok kötü etkiledi beni.bide 4 tane üstüste yiyince sanki o margarini catallamısım gibi hissettimkafamçokkarıştı pöööfff napsam:uhm: çivi çiviyi söker diip bi tane dahamı yesemcokacimcoookdelikafadulden

Anlatiyim canim simdi ben 2 bardak sivi yag ve 1 bardak yogurtu bide kabartma tozunu aldigi kadar unla hamur haline getiriyop oyle yapiyorum goruntusunu gormen icin bu kk da varmi diye baktim varmis tatlilar bolumunde gul tatlisi var resimli ama benim tariften farli bi bak istersen oraya

leylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaklava: o maili cok mu aradın len manyak karı:mymeka: korktum len bu sattesenağlama:mymeka:kötükedihüso

tmm canım doyur oğluşunu bakalım bizim yerimize de bacaklarından ısır cokacimcoook
bubasıı kızııo ısırıncaa kötükedihüso görmediği yerde sıkıştırıp ısırırım delikafadulden
ii len sevindim walla devam etsin böyle inş...hem len sen hoppla almayalım dion bana pipişleri sıkışmasın yavruların deyii sen nie kanguru kullanıom lenn :mymeka: ben kanguru bilenem almamıştıım erkekler için iyi değil diee CADIARZU
hııhıı benimkide önce ağrılı olmuştuu....sonra regl olduum ii oldu...şimdi düzenli oluyorum :dance:

hadiii ya sevioo demek cemre suuyuuu :dance: gelin len ben önceden karpuzkaldıranın karşısında oturuordum ama şimdide evim yakın sayılırr :teytey: yazın denk gelirsek ne güzel olurr yüzdürürüz cemreyle tameri kaydirigubbakcemile3

yaw adrianarda nerlerdee görmedim kızı yaw 1 haftadırr özledim haa :çok üzgünüm: onlarda gelceler ekimde galibaa ardayla tameride güreştircezz kaydirigubbakcemile3
celencim karpuzkaldıran çook güzell en güzel...sen daha önce geldin mii

bu tiramusu tarifini detaylı alabilirmiyiz biara italyan usulu olsunsırnaşık şey

hakkat becerikli karısın vesselam

ayy dbest benim ki yine kaka yapti uyuttum besigine koyuyodum baktim bi koku var actimki altini anam bu defada yanindan cikmis geri bastan degistirdim uff daha yeni banyo yaptirdim sildim artik aman yapsinda tek ne guzel uyuuttuydum alti acilinca geri acti gozunu bocuk bocuk bakiyoo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…