2008 Ekim Anneleri

ooo ozaman benim kız üstün zekalı kaydirigubbakcemile3 naniknanik

hoşgeldinn...hayırlsıı olsun özlemcim..inş.normal çıkar herşey :Saruboceq:

keremde maşallahh

öslem inşallah testin temiz cıkar.allahım kuzularımızın yüzüsuyu hürmetine bize sağlık versin.
şimdi bende o takıntı basladı.ya bana bişi olursa:1no2: kim bakar bebeğime dieesenağlama bööle gözümün önnüne falan geliosenağlama yazık acıkmıs emmek istio ama anne yoksenağlama mama vermeye calısıolar almıo anne kokusu istiosenağlama nie bööle oldum anlamıorum.korkuyorum.artık kendime sağlık isterken rabbimden sırf kızım için diyorum.ve bunlar aklıma geldikce yemişim emziğini deyip dayıyorum memeyi emsiz kuzum ona feda olsun.senağlama

ooo ozaman benim kız üstün zekalı kaydirigubbakcemile3 naniknanik

hoşgeldinn...hayırlsıı olsun özlemcim..inş.normal çıkar herşey :Saruboceq:

keremde maşallahh

inşallah kızlar dua edin valla...kerem süpriz oldu ya aldırmayı bile düşünmüştük doktorumuza gidene kadar tabi kalp atışını duyunca dr un da etkisiyle vazgeçtik şimdi diyorum ki iyiki olmuş kerem belki bidaha çocuğum olmayacak keremi de aldırsaydım anne olamıycaktım diom eşime
bakalım inş kötü bişeyim yoktur iyi düşünelim iyi olsun çok erken farkedildi bu da önemli doğumdan sonra heray kontrole gitiim sizde ihmal etmeyin kızlar

offf celencim naptın sen yaaa delikafadulden böyle düşünme iyi şeyler düşün canım benim
benim de bazen aklıma aynı düşünceler geliyo ama napalım yani en iyisi düşünmemek moralini bozma ve bebeğinle yaşadığın her anın tadını çıkar, bol bol da dua et..

çok geçmiş olsun canım ya çok merak ettim bu dr un bahsettiği şey ne yani tıbbi adı nedir bu hastalığın :uhm:

he len bende çok düşünüordum onu :çok üzgünüm: hatta not yazayım falan die düşünüyordum hep vasiyet gibii senağlama neyse şimdi düşünmüyorum ama eşime söylüyorum bana bişe olursa asla babanesi bakmasın ablamın yanına yerleşin o annesi gibi bakar diee :çok üzgünüm: benimkide kızıooo :mymeka: ee napıım işte insan düşünüoo bazen senağlama

off bende dşünmek istemiyorum ama bööle bi an gözümün önüne gelio:sm_confused: baya baya dalıorum bööle film gibi geciosenağlama tabi ayılıncada salak gibi oluorum.heralde anneliğin verdiği koruma içgüdüsünün yaptığı bişi.allahım esirgesin:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım ya çok merak ettim bu dr un bahsettiği şey ne yani tıbbi adı nedir bu hastalığın :uhm:

canım şuan net bi adı yok...kontrolde rahim ağzında ufak bi yara var demişti dr smear testi yaptı test sonucunda AGC(ÖNEMİ BELİRLENEMEYEN ATİPİK GLANDÜLER HÜCRELER) yazıodu şimdi testi tekrarladı 10gün sonra belli olcak

dua etcem özlemcim :Saruboceq: inş.kötü bişe çıkmıcak...
kontrole gitmek çok önemlii ama biz kadınlar ihmal ediyoruz o konuda kendimizii :çok üzgünüm: benim annem o çatala çıkma korkusundan rahmini kaybettii şükür kendisi hayattaa :Saruboceq: bekledi beklediii sonradaa iştee olan olduu ameliyat masasın yattı histerektomi oldu...şimdi bize kızııoo kontollerinizi aksatmayın dioo amaa iş işten geçtii :çok üzgünüm:

Son düzenleme:

allahım hayırlı haberlerle karsılastırsın.inşallh bişe cıkmıycak:Saruboceq:

büyük geçmiş olsun canm annene...iyiki ona bişey olmamış
benim kayınvalidemin de rahmi alınmış...ama annemlerde teyzemlerde böyle bişey yok hiç
anlamadım bende nedeni de yokmuş zaten :uhm:

bu arada pnomokok aşısının 2.dozunu olduk kerem baygın halde uyyor.ilk dozu 4.ayda olmuştuk sizler bu ay yaptırcanız heralde
ateş yapmamıştı ilki inş bunda da olmaz

evet canım benim cadı da biberon almıyo ya, fazla sütümü sağıp süt stoklamıştım dondurucuya, ben de haftaya onları bisküvi ile vermeye başlıcam :lepi:

bende yapim dimi öle, ne kadar süte ne kadar bisküvi koycez acaba :uhm:

ohhhh maşallah yarasın tamereeee

meran bizi de besleeeeeeeeee :lepi: :lepi:

:roflol::roflol: yuuuuuuhhhhh

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: he len ii hatırladın walla kaydirigubbakcemile3

geçerrr geçerrr bak 3,5 olmuşsunuz bilenemm :lepi:

hatırlamammı olm fanatiğiydim ben o dizinin, babam da sıdıka annesine kız anne diyo diye sinir oluyodu, saygısız diyodu, izletmiyodu baa, bende kaçak izliodum kaydirigubbakcemile3 yav bu arada harbiden düzene girse iyi olcek artık 3 gündür gece 12.30dan aşşa yatmıyo bu sıpa yav, gündüzleri de uyumuyo yani, nasıl dayanıyo bilmem, bi sancısı neyin de yok, hüffffffffffffffff :çok üzgünüm:

yafrim geçmiş olsun üzülme be, allah dermansız dertler vermesiny eterki, inşallah testin olumlu çıkar, buda geçer sonra hiç yaaşamamış gibi olur, seviiim la seni turizimci Şeniz

maşşşşalllah keroşa ule benim sıpa da durmiy bi dakka yerinde, o zaman bizde zekiyiz hea sırnaşık şey yafrim ya sen diş dedin de aklımag eldi, benim sıpa biberonu ağzında gevelemeye başladı yaa, bi de cihicconun mama kaşığını aldıydım geçenlerde çarşıya çıktığımda, ucu yımışak esnek bişiy ya, iki gündür elma suyu veriyom ben de onu da ağzında geveliyo çiğniyo, acaba diş olaylarınamı girdik bizde :1shok:,
,

len celen aynen bende öyleyim yaaa, anne olunca dahamı duygusallaştık ne senağlama

bu arada pnomokok aşısının 2.dozunu olduk kerem baygın halde uyyor.ilk dozu 4.ayda olmuştuk sizler bu ay yaptırcanız heralde
ateş yapmamıştı ilki inş bunda da olmaz

ilk dozu veremle yapıldığı zaman aktif olur demişti doktorumuz ama siz ilkini 4.ayda yaptırmışsınız fisfisfis ve doktora sordum ben olurmu diye koruyuculuğu olmaz boşuna yapılır demişti bilmiyorum ama inş.işe yarar ...

pardon canm 3.ay sonunda olmuşuz aşı kartına baktım şimdi 4.ayda rotavirüs içmişti

özkeremcim
hayırlı haberler alırsın inşallah.
benim oğlan o kadar da hareketli değil, pirelendim bak şimdi,
bizim de yarın dr kontolümüz var bakalım ne diyecek.

pardon canm 3.ay sonunda olmuşuz aşı kartına baktım şimdi 4.ayda rotavirüs içmişti

ya bize hiç bi doktor rotavirüsü demedi ve bizde yaptırmadık:çok üzgünüm: bişe olurmu?şimdi yaptırsak gecmi kaldık:çok üzgünüm:

büyük geçmiş olsun canm annene...iyiki ona bişey olmamış
benim kayınvalidemin de rahmi alınmış...ama annemlerde teyzemlerde böyle bişey yok hiç
anlamadım bende nedeni de yokmuş zaten :uhm:
sğl cnm

ilk zaman biraz sulu yap bisküvileri iice ezilsinn içinde azcık suluu olsun..sonra yavaş yavaş bisküvi miktarını arttırırsın cokacimcoook
len manyaq diziydii yaww delikafadulden haddii ya babanda amma komikmişş leen sıdıkanın bubası gibii kaydirigubbakcemile3 demek kaçak izliodun haa asıl komedi sizin evdeymiş olm :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…