2008 Ekim Anneleri

.................

baabam orcinal adamdır benim yaaaa :roflol::roflol:

ya bize hiç bi doktor rotavirüsü demedi ve bizde yaptırmadık:çok üzgünüm: bişe olurmu?şimdi yaptırsak gecmi kaldık:çok üzgünüm:

ben ben özellikle sizin için sormuştum bizim doktoraa çünkü zaten ben yaptırmıştım...
rotavirüs ün ilk dozu çok önemliymiş 2.ayda veremle birlikte olması gerekiormuş aşının etkin olması için demişti doktorumuz....bende dedim ilk 6 ay içinde yapılıormuş deyii ibolya karusu öyle demişti çünküü doktorda dedikii öyle birşey asla olamaz bazen aileler gelioo biz aşıyı kaçırdık diorlar 4.ayda geliorlar dedi ben etkin olmayacağını söylüyorum dedii...

özkeremcim
hayırlı haberler alırsın inşallah.
benim oğlan o kadar da hareketli değil, pirelendim bak şimdi,
bizim de yarın dr kontolümüz var bakalım ne diyecek.

sağol canm...her çocuk farklı pirelenme kız güsel haberlerle dönersin yarn inş
bizimki mama yerken bile ayaklar durmuo tepiştirio annemler gül gül öldüler keremin haline geçen hafta üstten verion o alttan yakıo diolarkaydirigubbakcemile2
ya bize hiç bi doktor rotavirüsü demedi ve bizde yaptırmadık:çok üzgünüm: bişe olurmu?şimdi yaptırsak gecmi kaldık:çok üzgünüm:

ya kimi dr önerio kimisi önermio işte hepsi ayrı...ama ilk dozun ilk 3ayda verilmesi gerekiomuş diye biliorum bakşa bi dr a sorsan mı acaba :uhm:

hihoyyyt selam kızlar nasılsınız bakalım bizde bugün temizlilk var her yer kalktı be n süpürüyorum kociş siliyor çok güzel temizlik yapar ha
özlemcim maşallah keremee mama veriyodun değilmi bende günde 2 defa vermeye başladım aslında doktor vermedi ama bu ay 500 gram almış mamayla toparlarmı acaba bua ya biraz ezan okunuyor burda şimdi senin için dua ediyorum Allahın izniyle bişey çıkmayacak inşallah tahlillerinde
zombi gibiyim bugün :1ninca:saatte bir kalktık gece niyeyse en fazla 2 kere kalkardık halbukiii
ya bebe bisküvisimi veriyosunuz ben daha hiç bişey vermedim meyve sularına bugün başlayacağım doktor bu ay meyve suları ile başla dedi önümüzdeki ay yavaş yavaş geçecez dedi nasıl veriyosunz hazmedebilşirmi bebişler birde yutabilirmi ya bende mi versem ne diyosunuz
celen resimlerinizie baktım bacım sen ne kadar kilo vermişsin bebiş ilk doğduğu zaman ki halinle kırk mevlüdündeki halin arasında baya bir fark var ana kız çok şekersiniz

yani gecti bor un pazarı sür eşeğini niğdeye:a015:

bizim evin de güsel bir temizliğe ihtiyacı var ama netcez bakalım kadın alcam heralde camlar falan battı çünkü babamız bi pazar evde kerem yetio da artıo ona zatendelikafadulden
biberon maması vermiom canm ben kaşık mamasına katıom,yoğurt,meyve püresi kahvaltı bişeyler veriom ek gıda bölümüne bugün verdiği listeyi yazarım..sende başla bence anne sütü yetmio artık doysun çocuk güselcene yutar tabi nie yutmasın az az ver çay kaşığı ile

yani gecti bor un pazarı sür eşeğini niğdeye:a015:

inş rotavirüs olmaz canım yaa..aşı dediğin sigorta bazen yaptırsanda yaptırmasanda bişe farketmioo....yani rota aşısını yaptırıp rota olan çocukta varr :teselli: üzülmee kuzuum sen bilseydin yaptırırdın

ya meran ben kereme haftada 3kez falan yumurta veriodum ya dr 6.aydan sonra yumurtaya başla 6.aydan önce verme dedi ...ben eşimin suratına baktım öle deyince oo ben 1aydır veriom diycektim neyse demedim....6.aydan sonra günaşırı ver önce çeyrekle başla sonra yarım sonra tam yumurta sarısı ile devam et dio lülülülülülü

olm ben öyle demedimki, benim doktorum en geç 3,5 aya kadar yapılması gerekiyo rotavirüs dediydi geçen sefer, leyla karısı da o muhabbeti edince benim dr böle dediydi acele et dediydim, 6 ay lafını ben demedim yaa :uhm:

ay bu ilbolya karısına yazdığm cevaplar böle oluo eee okadar alıntı yaparsa benimki karışıo kötükedihüso

len ne alıntısı yaptıydın mesacında bişey yazmiii

he len ananda babanda oricinall yaa kaydirigubbakcemile3 oo o kadar oricinalliktende senin gibi oricinal bii karuuu çıkıoo ortaya gel öpiiim len douştan oricinalimm beniim Şeniz

:roflol::roflol:

şş la bu arada sölediydim demin de gümbürtüye gitti sanırsam milupa ürün göndercek baa, len celen en çk sana yarar, senle baa kimse numune göndermiii, ahan mail at da göndersinler :roflol:

kuzum ek gıdayla ilgili celen çok güzel yazmışş tam anlatıo her şeyi..

benim oğluş hazırmış kilosuda maşallah 10 aylık bebek kadar var..o yüzden bizim yediklerimiz sizinkinde farklıı doğal olarak..kiloda çok öenmliymiş ek gıdaya başlarken...tamer tavuk bile yiyor kuzum 8.ayda eline köfte vercez yicek doktorumuzun hedefi bu...yani dicem o ki kiloda çookkk önemli bir etken ek gıdaya geçerken..o yüzden biz yumurtada yiyoruz doktorumuzun isteği buu..5.ayında bakalım daha neler dicek yeni şeyler tavsiye etcem dedii her doktor farklıı iştee

bende biraz uyuym gelim sıpa bu gece uyutmadı beni, kafam ağriy uykusuzluktan sonra gelirim hatunlar hayde bana iyi uykular :))

göremezsin cünkü alıntının i.çinde yazdıkları puhahaa:roflol:
hee gönderdim hemendelikafadulden hepsini ben yiceeeemm:jeyyar: mmmm bayulum bebe k mamasınaaadelikafadulden:jeyyar:cokacimcoook

hadii yaa sen dedim die hatırlıom benn :uhm:
ii afiyet olsuun küçük kuzularaa kaydirigubbakcemile3

ya bu devam maması dediğiniz hani mavi kutuda olanlar dimi?mesela 4. aydan sonra yazıo?bööle şişede falan da var?kavanoz maması dediğimizde sütlac püre falan?ya o kadar cok sey var ki korkuyorum yanlıs bişi veririm die?bide yok 100cc yok 130 ml falan onları nası ölçüonuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…