.................bende yapim dimi öle, ne kadar süte ne kadar bisküvi koycez acaba :uhm:
2bisküvi ufala 50cc üste önce cıvık olsun ki kolay yutsun sonra koyulaştırırsın canım göz kararı
yafrim geçmiş olsun üzülme be, allah dermansız dertler vermesiny eterki, inşallah testin olumlu çıkar, buda geçer sonra hiç yaaşamamış gibi olur, seviiim la seni turizimci Şeniz
sağol canım inş kalıcı bi eser bırakmaz bende
maşşşşalllah keroşaule benim sıpa da durmiy bi dakka yerinde, o zaman bizde zekiyiz hea sırnaşık şey yafrim ya sen diş dedin de aklımag eldi, benim sıpa biberonu ağzında gevelemeye başladı yaa, bi de cihicconun mama kaşığını aldıydım geçenlerde çarşıya çıktığımda, ucu yımışak esnek bişiy ya, iki gündür elma suyu veriyom ben de onu da ağzında geveliyo çiğniyo, acaba diş olaylarınamı girdik bizde :1shok:,
keremin 2aydır kaşınıo sulanıo ama görünürde bişey yokmuş aman geç çıksın da zaten naneli..nekadar geç çıksa okadar iyi .......
sğl cnm
ilk zaman biraz sulu yap bisküvileri iice ezilsinn içinde azcık suluu olsun..sonra yavaş yavaş bisküvi miktarını arttırırsın cokacimcoook
len manyaq diziydii yaww delikafadulden haddii ya babanda amma komikmişş leen sıdıkanın bubası gibii kaydirigubbakcemile3 demek kaçak izliodun haa asıl komedi sizin evdeymiş olm :roflol:
ya bize hiç bi doktor rotavirüsü demedi ve bizde yaptırmadık:çok üzgünüm: bişe olurmu?şimdi yaptırsak gecmi kaldık:çok üzgünüm:
.................
özkeremcim
hayırlı haberler alırsın inşallah.
benim oğlan o kadar da hareketli değil, pirelendim bak şimdi,
bizim de yarın dr kontolümüz var bakalım ne diyecek.
ya bize hiç bi doktor rotavirüsü demedi ve bizde yaptırmadık:çok üzgünüm: bişe olurmu?şimdi yaptırsak gecmi kaldık:çok üzgünüm:
puhahaa alıntını yiyim senn yavrum:roflol: gitmiş içine yazmıs muhaaaakaydirigubbakcemile3
baabam orcinal adamdır benim yaaaa :roflol::roflol:
ben ben özellikle sizin için sormuştum bizim doktoraa çünkü zaten ben yaptırmıştım...
rotavirüs ün ilk dozu çok önemliymiş 2.ayda veremle birlikte olması gerekiormuş aşının etkin olması için demişti doktorumuz....bende dedim ilk 6 ay içinde yapılıormuş deyii ibolya karusu öyle demişti çünküü doktorda dedikii öyle birşey asla olamaz bazen aileler gelioo biz aşıyı kaçırdık diorlar 4.ayda geliorlar dedi ben etkin olmayacağını söylüyorum dedii...
sağol canm...her çocuk farklı pirelenme kız güsel haberlerle dönersin yarn inş
bizimki mama yerken bile ayaklar durmuo tepiştirio annemler gül gül öldüler keremin haline geçen hafta üstten verion o alttan yakıo diolarkaydirigubbakcemile2
ya kimi dr önerio kimisi önermio işte hepsi ayrı...ama ilk dozun ilk 3ayda verilmesi gerekiomuş diye biliorum bakşa bi dr a sorsan mı acaba :uhm:
hihoyyyt selam kızlar nasılsınız bakalım bizde bugün temizlilk var her yer kalktı be n süpürüyorum kociş siliyor çok güzel temizlik yapar ha
özlemcim maşallah keremee mama veriyodun değilmi bende günde 2 defa vermeye başladım aslında doktor vermedi ama bu ay 500 gram almış mamayla toparlarmı acaba bua ya biraz ezan okunuyor burda şimdi senin için dua ediyorum Allahın izniyle bişey çıkmayacak inşallah tahlillerinde
zombi gibiyim bugün :1ninca:saatte bir kalktık gece niyeyse en fazla 2 kere kalkardık halbukiii
ya bebe bisküvisimi veriyosunuz ben daha hiç bişey vermedim meyve sularına bugün başlayacağım doktor bu ay meyve suları ile başla dedi önümüzdeki ay yavaş yavaş geçecez dedi nasıl veriyosunz hazmedebilşirmi bebişler birde yutabilirmi ya bende mi versem ne diyosunuz
celen resimlerinizie baktım bacım sen ne kadar kilo vermişsin bebiş ilk doğduğu zaman ki halinle kırk mevlüdündeki halin arasında baya bir fark var ana kız çok şekersiniz
yani gecti bor un pazarı sür eşeğini niğdeye:a015:
ben ben özellikle sizin için sormuştum bizim doktoraa çünkü zaten ben yaptırmıştım...
rotavirüs ün ilk dozu çok önemliymiş 2.ayda veremle birlikte olması gerekiormuş aşının etkin olması için demişti doktorumuz....bende dedim ilk 6 ay içinde yapılıormuş deyii ibolya karusu öyle demişti çünküü doktorda dedikii öyle birşey asla olamaz bazen aileler gelioo biz aşıyı kaçırdık diorlar 4.ayda geliorlar dedi ben etkin olmayacağını söylüyorum dedii...
ay bu ilbolya karısına yazdığm cevaplar böle oluo eee okadar alıntı yaparsa benimki karışıo kötükedihüso
he len ananda babanda oricinall yaa kaydirigubbakcemile3 oo o kadar oricinalliktende senin gibi oricinal bii karuuu çıkıoo ortaya gel öpiiim len douştan oricinalimm beniim Şeniz
ya meran ben kereme haftada 3kez falan yumurta veriodum ya dr 6.aydan sonra yumurtaya başla 6.aydan önce verme dedi ...ben eşimin suratına baktım öle deyince oo ben 1aydır veriom diycektim neyse demedim....6.aydan sonra günaşırı ver önce çeyrekle başla sonra yarım sonra tam yumurta sarısı ile devam et dio lülülülülülü
len ne alıntısı yaptıydın mesacında bişey yazmiii
şş la bu arada sölediydim demin de gümbürtüye gitti sanırsam milupa ürün göndercek baa, len celen en çk sana yarar, senle baa kimse numune göndermiii, ahan mail at da göndersinler :roflol:
olm ben öyle demedimki, benim doktorum en geç 3,5 aya kadar yapılması gerekiyo rotavirüs dediydi geçen sefer, leyla karısı da o muhabbeti edince benim dr böle dediydi acele et dediydim, 6 ay lafını ben demedim yaa :uhm:
şş la bu arada sölediydim demin de gümbürtüye gitti sanırsam milupa ürün göndercek baa, len celen en çk sana yarar, senle baa kimse numune göndermiii, ahan mail at da göndersinler :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?